Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-shirt
veterán
válasz Rigormortiis #99424 üzenetére
Lett valami megoldás vagy továbbra is fennáll ez a helyzet?
-
nyisziati
veterán
válasz Rigormortiis #99524 üzenetére
Sajnos ahogy tapasztaltam a Deezer nem túl felhasználóbarát. Valszeg újra le kell tölteni a cuccokat.
Nekem is volt már erre példa. Sőt, egy frissítésnél úgy kiakadt, hogy a Telenornál kézzel kellett újrakapcsolni a fiókomat.Kicsit olyan "Ubisoft"-os, tipikus francia.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Rigormortiis #99524 üzenetére
Nem fog menni az áthelyezés, újra kell töltened.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz Rigormortiis #99532 üzenetére
Nem kell leszedni a deezert, az alkalmazásban átállítod az SD-re a mentés helyét, úgy is töröl mindent az eredeti helyéről, majd a továbbiakban az SD-re fog menteni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz Rigormortiis #99538 üzenetére
Úgy szedi le, ahogyan épp akkor be lesz állítva a deezerben, vagyis ha ott a legmagasabb minőségre állítottad, akkor úgy.
-
Bozek
nagyúr
válasz Rigormortiis #100315 üzenetére
1. Milyen célra kell?
2. Van az összefoglalóba három is berakva.3. (ez a topicgazdának szól): Az ajánlott alkalmazások közül hiányolom a Photoshop Lightroom-ot.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #100315 üzenetére
-
nyisziati
veterán
válasz Rigormortiis #103621 üzenetére
Szia! Nekem telócsere után csinálta ezt. Az újjal nem tudok se az Alin, se a Play-en vásárolni, csak a régivel. Jeleztem mindkét helyen a problémát, az Alinál vállat vontak, hogy intézzem PC-n a vásárlást, a Telenor további kivizsgálásra bocsátotta a dolgot. Eddig még nem hívtam vissza őket, szerintem sok értelme nincs.
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #105232 üzenetére
A Nova -t nem ismerem. Én azért cseréltem Apex -re, mert a TW nem tudja fekvőbe forgatni a Home -ot. Továbbá, az alsó ikonsor úsztatása is remek feature. Összesen két home képernyőm van, és több, mint 200 telepített alkalmazásom, mégis mindent elérek főképernyőről.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy az edge felület hogy reagálna a fekvő nézetre.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Rigormortiis #105232 üzenetére
Tedd fel, és meglátod!
Egyébként a TW sokat fejlődött. Én évekkel ezelőtt használtam, amióta megvettem a Novát csak azt használom. Idén nyáron találkoztam ismét a TW-vel amikor S7-et kaptam a cégnél. Már kevés olyan dolog van, amit a Nova tud, de a TW nem.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
woodworm
veterán
válasz Rigormortiis #106030 üzenetére
Legalább 20m-rel.
(#106029) Vitaqo
Biztos nem matricás kamerahíd volt? -
Vitaqo
senior tag
válasz Rigormortiis #106030 üzenetére
Ez igaz, viszont a navit figyeltem, 90-et mutatott és a kapu előtt 60-as tábla volt!
-
HREH
senior tag
válasz Rigormortiis #107928 üzenetére
Dehogy nincs, Facebook-nak hívják
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
kaciokos
őstag
válasz Rigormortiis #107930 üzenetére
Lehet, hogy csak az S7 Edge nem bírja szuflával, vegyél valami erősebb telefont.
-
Bozek
nagyúr
Biztos fáznak a zenészek. Sajnálod tőlük azt a kis meleget?
-
Ez érdekes, mert nekem S7 edge-el semmi bajom nem volt a Deezerrel (mondjuk előtte sem), soha nem melegedett a telefon, nem terhelte, alig látszott akkuhasználatnál.
-
scream24
senior tag
válasz Rigormortiis #110614 üzenetére
Így van sajnos.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
Somatom
veterán
válasz Rigormortiis #111564 üzenetére
Bocs, nem vagyok gamer! Miért kell streamelni? Az emulátor az warez?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
attiati
veterán
válasz Rigormortiis #120826 üzenetére
Kellene BKV utvonaltervezo is, igy jobb lenne a google maps.
Csak egy megerositest kernek, hogy van akinek mukodik es akkor nekiugrok kutakodni.
-
this is life
Ármester
válasz Rigormortiis #128476 üzenetére
A telefonod beallitasai/ertesitesek es allapotsor/alkalmazas ertesitesek/messenger es ott vett ki a hangokat ,pontosabban allitsd nemara . Oreo alatt legalabbis igy lecsendesitheto ...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #128545 üzenetére
Ne a Csengőhang lehetőségei között add hozzá a kívánt hangot, hanem a kicsit lejjebb található Értesítési hangok között. Működni fog, nálam is így van. [kép]
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #128550 üzenetére
Ez a bemásolós módszer lett volna a második, amit mondok, ha ez előző nem jönne össze. De megoldottad, az a fő.
-
Somatom
veterán
válasz Rigormortiis #128642 üzenetére
Úgy rémlik, hogy a Pie -ban a Google megfúrta. Nézz utána!
-
laleeee
őstag
válasz Rigormortiis #128642 üzenetére
A Substratum ingyenes, nem ?
-
laleeee
őstag
válasz Rigormortiis #128655 üzenetére
És úgy tudom, hogy csak oreón megy , ugye ? Vagy az andromeda megy nougáton is ?
-
nyisziati
veterán
válasz Rigormortiis #128658 üzenetére
Ghost touch?
-
darvinya
titán
válasz Rigormortiis #129215 üzenetére
Viber beállításában értesítés alatt.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Rigormortiis #129248 üzenetére
Intelligens értesítések mire van állítva?
-
darvinya
titán
válasz Rigormortiis #129251 üzenetére
Akkor passz.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Rigormortiis #129257 üzenetére
Erre is jó a Pebble órám, az kiír minden üzenetet, rezgéssel jelez, így nem kell hang a Viberre (sem).
(Beállítható, hogy csak akkor jelezzen, ha nem vagyok az alkalmazásban)#?*@&!
-
darvinya
titán
Nem tudom nálam mi van, de csak bejövő üzenetkor van hang.
Persze Ne zavar mód alatt nincs semmilyen hangja.Nincs bekapcsolva előugró ablak?
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Én biztos megpróbálnék automatizálóval kibabrálni vele.
-
Rigormortiis
veterán
válasz Rigormortiis #135474 üzenetére
TeamViewerrel próbálkoztam, de a párosítás közben azt írja, hogy az eszköz (a memopad 10) nem támogatja a képernyőmegosztást. Tudok valamit kezdeni vele, hogy működjön?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
MODERÁTOR
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Rigormortiis #142109 üzenetére
Nem tudja. Mondom én hogy egy sz@r kupac az az app. De mások szerintem neeeeeem az...
Inkább a Drive-ra másold , ott tudod mappákba rendezni.
-
ignisz
senior tag
válasz Rigormortiis #142109 üzenetére
Mikor megnyitom dátum szerint mutatja ha a fotók fül volt aktív. Ha utoljára az albumokat néztem akkor az albumok füllel indul. A fotók fül megnyitásánál a fotók dátum alapján, a helyszín megjelölésével vannak.
[ Szerkesztve ]
-
ignisz
senior tag
válasz Rigormortiis #142112 üzenetére
Miért esik ki?
-
TODI1111
veterán
válasz Rigormortiis #142298 üzenetére
-
csipuka
senior tag
válasz Rigormortiis #142682 üzenetére
Miert kell egyaltalan csorgohang az orara? A vibralas nem eleg feltuno?
-
csipuka
senior tag
válasz Rigormortiis #142687 üzenetére
Ja, nem ordogtol valo, nekem S3-as van 2 eve, meg nem fordult elo soha, hogy ne vettem volna eszre a rezgest. Ezert is van kikapcsolva a csorgohang.
Vissza a topikhoz, ha van automatizalod (pl Tasker), akkor ott tudod csekkolni, hogy az ora kapcsolodva van-e, es akkor vegye le a csengohangot. Nem tom, ez a notification-nel mit csinal. -
crok
Topikgazda
válasz Rigormortiis #142689 üzenetére
Érdekes, más is kérdezte pont most.. nem is egy helyen..
Úgy látszik mindegyik Samsung volt?
Jó lett volna ha hosszan nyomtok rá mert kiderülhetett volna melyik program volt ami generálta. Esetleg egy notification history app-al érdemes lenne megnézni hogy látszik-e (kellene) és hogy mi volt az. De úgy néz ki a Samsung Device Care volt az egyébként, tele a Google meg az összes Samsung és egyéb fórum.. egy éve is volt hasonló, Samsung bug. -
Hosssszu
őstag
válasz Rigormortiis #142689 üzenetére
Üdv!
Én is ráfutottam. Valamit a Samsung rontott el: [link] -
crok
Topikgazda
válasz Rigormortiis #142692 üzenetére
Device Care - látod, odafigyelnek rá(d)
-
DrBubo77
veterán
válasz Rigormortiis #142692 üzenetére
Nálunk is jött A5 (2017)-re és A70-re készülékre.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Probert75
addikt
-
Aurig@
őstag
válasz Rigormortiis #143054 üzenetére
Az első kivételével nálam minden működik!
Mivel gesztusos dolgoktól rosszul vagyok erre nem tudom a választ.
Duplakoppos zárolást tud, zárolási képernyőt lehet módosítani, a negyedik dolognál nálam minden alkalmazásnál egyedi ikon van. Tehát lehet.[ Szerkesztve ]
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
hangyász2
aktív tag
válasz Rigormortiis #143056 üzenetére
Szerintem gesztusos dolgokra érdemes külön appot felrakni. Én pl. az Edge Gesturest használom. Igaz nem ingyenes, de olcsó. Viszont kevés erőforrást használ, nagyon stabil, és szinten mindenféle gesztust tud, ami az ember eszébe jut. Nekem meg már ikonjaim nincsenek igazából, mert a gesztus sokkal gyorsabb, mint mindig a Home-ra menni nyomkodni, vagy az alkalmazásváltóba.
-
Probert75
addikt
Ha Samsungod van miért nem rakod fel a Samsung sajátját?
One Hand Operation + -
Somatom
veterán
Oldalról behúzás műveletet nem találtam benne. Fel, vagy le van, de a Nova műveletek között nincs "vissza". Ha ez root nélkül lehetséges, akkor trükkel (alkalmazás, vagy parancsikon indítása) megoldható. Az One UI gyári megoldás, ami végezhet root jogot igénylő műveletet is.
[ Szerkesztve ]
-
Aurig@
őstag
válasz Rigormortiis #143059 üzenetére
Az ikonon hosszan nyomsz, majd szerkesztés. Ekkor módosítható a név is és ha a név előtti ikonra kattintasz, akkor már be is tallózhatod az egyéni ikont, akár Drive-ról is.
Pl. az emailnek ilyen van:
Ezt a képernyőről vágtam ki, teljesen átlátszókat szoktam keresni, hogy csak maga a körvonal látszódjon a háttér pedig ne:[ Szerkesztve ]
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest