Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52596) Montliard


Montliard
csendes újonc

Üdv!

A szituáció a következő; Vadiúj gép (i5-4690k, Asus Strix 1070 o8g, 16 gb corsair ram, 1 tb Samsung pro ssd, 1 tb wd black winchester, Asus b85m-gamer alap), vadiúj winfos 10 telepítés, anniversity update fent, legújabb driverek, és 2 hétig semmi probléma, 4k-s tvn viszi most is a watch dogs 2-őt ultrán a vas.
Viszont 2 nappal ezelőtt a winfos 10-en probléma lépett fel, mégpedig egy igen masszív lagg. Hogy ez mit jelent? Azt hogy bármit csinálok rajta olyan mintha 10 másodpercenként mozdulna meg a gép. Pl megnyitom a winfos feladatkezelőt és nem tudom megmozdítani az ablakon belül a dolgokat, értsd; a füleken lapozni, legörgetni, és nem frissít az erőforrás felhasználás sem. Torrentnél ugyanez vagy a böngészőben, és a winfos intézőben is, fájlok lapozgatásánál.
Nos én megpróbáltam mindenfajta házicsodát ami fennvan neten pl lagfix néven amiben kikapcsolgatják az értesítéseket stb. és régen is volt rengeteg problémám ezzel az operációs rendszerrel a régi gépen, és bazira fel tud már kúrni így örömmel vennék bármi segítséget.
A gép gombnyomástól számítva 10 másodperc alatt teljesen betölti az egész winfost és utána 2 napja folyamatosan ez a masszív lagg van jelen ami roppant idegörlő, főleg hogy alkalmazások, videók terén semmi probléma nem lép fel, pl a watch dogs 2nél sem.

Kérlek titeket segítsetek megoldani ezt a rém undormány problélmát mert ez már tényleg a vicc kategória.

Köszönet!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.