Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36533) B-L-A-C-K válasza #78032384 (#36531) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Előtte való héten töröltem ki a visszaállítási pontokat, megadtam egy akkor egy újat, de azt most nem találta. Gondolom ez valami nagy frissítés lehetett azért is csinált Win old mappát, abból vissza lehetett volna rakni, de így sima visszaállítási ponttal nem, azért nem is találtam amit elmentettem.

Azt a linket majd átnézem köszi.

VGA driver csere nem volt még, nem hinném az okozza, WiFi drivert próbáltam mindenhogy, régit, újat, sajátot, magától keresettet, mindegyiknél ez a hiba.
Virtuális memória automatára van állítva.
Torrent kliens uTorrent, próbáltam több verziót is, ugyan az a hiba, azaz elkezdek tölteni, 5-10 perc kék halál, de csak WiFin, az is mind1 2,4Ghz, vagy 5Ghz-es hálózaton vagyok, kábelen ugye semmi, illetve ha nem megy a torrent és WiFin vagyok akkor sincs hiba.

Ma cserélem egy gyorsabbra a WiFi kártyát a notiba (nem ezért, tervebe volt már régebben is), nem sok az esélyre, de hátha megoldja a gondot. Ha semmi sem segít hétvégén újra rakom, szerencsére az adataimat rendszeresen mentem 2 helyre is, így azokkal nem kell szarakodnom. Viszont Win10-em nincs az a gond, eredeti Win7-em van, így elsőnek azt kell megint felraknom hogy felajánlja a Win10-et... Amúgy az a legidegesítőbb hogy eddig semmi baja nem volt a gépnek Win10-zel, gyors volt, semmi kék halál, semmi behülyülés, erre ez a frissítés elcseszte kicsit.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.