Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#127032) Sztyepadzso


Sztyepadzso
őstag

Sziasztok,

a következő bajom lenne, remélem tud valaki segíteni.
Adott az up-to-date W10 Pro,amit én tettem fel(majd jártam itt egy kört a saját balf@szkodásom okán-mégegyszer köszi a segítséget!!!), windows fiók van, be is vagyok lépve, már az install óta. Soha nem szarakodtam fiókokkal a PC-n, nem volt esetemben értelme, mert én használtam. Ennélfogva itt sem történt mostanáig semmi változás-amit úgy értek, hogy soha nem nyitottam meg a Felhasználók részt a Beállításokban, olyan volt, amilyennek a MS megteremtette. Én-gondolnám a paraszti eszemmel-nemhogy rendszergazda, de valami istencsászár kellene hogy legyek-elvégre én csavaroztam össze ezt a sz@rt. De nem így van.

Tegnap arra gondoltam, hogy beállítom az xbox game bar FPS számlálóját, ami nem működik-mert ennek valami engedély kell. Erre rákíttintva semmi sem történt, majd utánaolvastam, újra kell indítani a gépet. Megtörtént, és láss csodát, még mindig nem ment.
Még jobban utánaolvasva, ezt találtam:
link
Elmentem ide-anélkül, hogy tőlem kért volna jelszót-valamit, majd megcsináltam, amit kért. Ekkor láttam, hogy elvileg én "szty" névre hallgatok, meg rendszergazda is vagyok. Beraktam "szty"-t, meg a Rendszergazdát a csoportba, és semmi változás. Ezt eljátszottam párszor, majd gondoltam, hogy "rendet rakok"-és kitöröltem a szty-t. Na, ezt nem kellett volna, mert most mindenhez nyikog, hogy adjam meg a PIN-t a géphez, ezenkívül a Game Barból eltűnt az FPS szó a CPU/GP/VRAM/RAM, alól. Próbáltam mókolni, hogyan kell mezei felhasználóból rendszergazdát csináni, de nem jártam sikerrel, most pl egész egyszerűen nem tudom a C:-re másolni-rendszergazdai nevet és jelszót kér, amihez nem ad meg mezőt, hogy beleírjam(nem is tudom, mit kéne.....)


Tudna valami nekem ebben segíteni? :W

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.