Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz Szada85 #222568 üzenetére

    Annyit azért tegyünk hozzá, hogy el kell dönteni, hogy érdemes ezen dünnyögni, vagy csak megy az idő. Ha van (egy) gyerekem, és nem férünk el (=nem érezzük jól magukat) a jelenlegi ingatlanban, akkor el kell döntenem, hogy lépek, vagy várok. Jelenleg úgy mérem fel a helyzetem, hogy meg tudom fizetni, ezért lépek, így a gyerekkel mondjuk 16-18 évet kényelemben élek le. Utána úgyis tovább tanul és nem otthon lakik, maradunk ketten.
    Vagy várok 3-5-7 évet, hogy történjen valami. Vagy bejön, vagy nem, de addig ugyanott lakunk, ugyanolyan problémákkal, majd a végén lesz egy nagyobb, ahol 8-10 évig még velünk van a gyerek és ismét felesleges. De ezt most senkin nem garantálja, hogy olcsóbb lesz.

    3x annyiért adtuk el a lakást kedvezményesen (!), mint amennyiért 2009-ben vettük. Közben az évek alatt az értéke felment 50-100-150-200 %-kal, és mindig mindenki azt mondta, hogy majd durran a lufi. Nekünk nem ezen múlott, hogy miért nem korábban, miért most, de 3 éve is az volt a szöveg, hogy brutál drága minden, most meg bárki venne 3 évvel ezelőtti áron házat.

    Bocsánat az offért, nem védek senkit, de nem csak a hülyék vesznek most ingatlant. (nem neked írom, nem írtál ilyet). :R

    Lemostam a kocsit kevés pénzért, megszárítottam az autobahnon, foltos lett. Jöhet az eső.

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés