Hirdetés
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Nekem E60 van, 530D/M57. 440.000 felett vagyok vele, de két olajcsere közt nem érzékelhető mennyiségű az olajfogyásom. Pályán 6.2 az átlagom hosszútávon, vegyesben, amiből van helyben topi, 7.2-7.4 a max.Idén 1.2 milla ment rá, de sok minden csereérett lett, ezért ennyi. És imádom.
-
" 2 olajcsere közt kb 2-3 liter olajat bekér"
Visszakerestem az előző bejegyzést. Csak átfutottam, de nem láttam, hogy gyárira lett-e cserélve a kartergáz szűrő vagy után gyártottra. Nekem több helyről azt az infót adták, hogy csak a gyári ami jó. Nekem mind a két autóban az van. Az egyikkel nem megyek annyit hogy észre vegyem, a másik meg nem eszi az olajat by default, szóval nem tudom cáfolni, vagy megerősíteni.
Cimbinél M54B22 6-7000Km megtétele után kezdi láthatóan csipegetni az olajat. BMW-s csoportban többen írtak hasonlókat. N52 pl 5000 után kezdi el enni.
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
kovbandi82 #7 üzenetére
Szubjektív, de az elegancia kihalt szerintem már az újkori modellekből, maradt a nagynál is nagyobbra fújás, a hódpofa és a bazári csillogás.
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
kovbandi82 #5 üzenetére
Ami utána jött, szerintem visszamenőleg sok rajongót szerzett neki
-
kovbandi82
őstag
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
-
Dr. Oid
aktív tag
Remek az autód, szerintem az utolsó szép BMW, pedig akkoriban Bangle úr munkásságát sokan kritizálták
-
Nem vagyok szakértő az autók terén, de úgy gondolom, hogy ez az egyik legszebb modell a gyártótól, függetlenül a szubjektív véleményektől. Várom a folytatást .
-
NvidiaRTX
őstag
Én anno a helyi elismert Autó Hifi-shez vittem az akkor 1 éves PSA konstrukciós autómat és ~3 órányi szenvedés után azt mondta, hogy ez felejtős mert a kábelezés olyan kusza, hogy csak kimérni lehetett volna a dolgokat de ő garanciás autóba nem nyúl ilyen mélyen bele.
Az előtte lévő 4 éves kocsimba ez az illető fél nap alatt beszerelte a mélyládát erősítővel együtt ezért is mentem megint hozzá szóval értett hozzá na de ez az újabb már neki is feladta a leckét.
Új hozzászólás Aktív témák
lo [Előző rész]Folytatnám a történetét a E61-nek. A sztereotípiákkal ellentétben még nem kerültem anyagi csődbe, és nem...
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel Core i3 9100f / Radeon RX 570 4GB / 8GB DDR4 RAM / 120GB M.2 SSD + 500GB HDD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900XTX 24GB / 64GB DDR5 RAM / 1TB SSD konfig eladó normális áron
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i5-1240P 16GB 512GB magyarított vbill ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest