- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
beleszólok #34486 üzenetére
Lehet hogy amúgy egy bunkó paraszt módjára közlekedik máskor de ahogy egy előttem szóló is mondta itt a konkrét eset körülményei számítanak. Néztem anno a videót és nekem nagyon a buszsöfőr tűnt a hibásnak. Lehet hogy csak figyelmetlen volt egy pillanatra és szerintem se kellett volna feltétlenül kirúgni de itt hibázott. Meg ha jól emlékszem csak később állt meg az utasok felszólítása után.
Én egyébként közlekedem autóval és pont az ilyen dolgok miatt is igyekszem őket mindik a másik sávban kikerülni. Sőt ha kell és nincs hely inkább lelassítok a bringás tempólyára és csak ha szabad az út akkor előzöm. Fél perc spórolása nem ér annyit hogy valakit veszélyeztessünk. Ezért se értem a száguldozó autósokat meg minden piroson átvágó kerékpárosokat se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával (3.)
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest