- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Juhaszatti #268 üzenetére
Azta, ha ilyen régóta tudja, akkor hatalmas látnok!
-
-
roli2024
kezdő
Köszönöm az eddigi évtizedeket, de ezt már hiába farigcsáljátok, mert rossz a kiindulás.
Amikor videózni kezdtetek, akkor tudtam, hogy baj lesz belőle, de ennek a kinézetnek semmi értelme.
(Azért néha még egy-két fórumba benézek, ha meghagyjátok őket. Bár a fórumokban ugyanazt az öt embert olvasni értelmetlen dolog, inkább a végleges lelépést kellene választanom.)
Köszönöm, és viszlát helyett: sajnálom, hogy ez lett az oldalból.
-
DS39
nagyúr
Mobilarena-n a hír hasábok szélessége eltérő, ezt jó lenne egységesíteni, zavarja az ocd-met.
Próbálom képekkel illusztrálni
(Az első kettőnél túl keskeny, a 3-4. kép tűnik ideálisnak.) -
joey04
titán
rss még reszelés alatt? mert nagyon furán jönnek ott a hírek nekem.
-
Alaaf Pi
senior tag
A friss hírek idösornál szerintem át kéne gondolni, hogy mit írtok be, mert a jelenlegi rövidített címek alapján fogalmam sincs mit akartok velük mondani. (Apple programozóplatform, NVIDIA Huawei)
Mobil felületen nem lehetne, hogy valahogy tömörítve legyenek a videó ajánlók? ALig gyözök legörgetni a hírekig. -
Oldman2
nagyúr
Az tudatos, hogy a Prohardver nyitó oldalán a cikkeknél csak az időpont, a többi "oldalon" (ezek a narancs színű sávban jelennek meg) ezen felül a hozzászólások száma is megjelenik? Akkor is, ha ez nulla.
Pontosítok, megjelenik, csak máshol... ez tudatos különbség? -
-
-
-
-
Visszajöttek a dátumok a címlapi folyamba is. Továbbá mobilon is látszik a dátum és most már a kommentek is. Örülünk, Vincent?
-
válasz
markknight #249 üzenetére
Ha jól értelek, a Gamepodot azért nem éred el a Hardverapró alól, mert az a Prohardverre költözött. Szóval semelyik más portál alól nincs arra közvetlen link.
A szerkesztve ceruza pár hónapja már velünk van.
-
markknight
veterán
Egyébként hardverapróról sem a gamepod-ot sem a fórumot nem tudom megkattintani. Az összes többinél van ez a sárga sáv. Ami viszont tetszik a fórumon, hogy ceruza mutatja a szerkesztett hozzászólásokat, nem egy külön sorba rondít bele a hozzászólás alatt.
-
válasz
RandomName #241 üzenetére
tizentudjahanyadszorra már nincs meg a fiatalos türelem részemről sem, főleg azért nem, mert akik ilyenkor teljesen felpörögnek az "elszaródások" miatt, jellemzően régi tagok, és nem is először futják meg ezt a kört (designváltás utáni rémület). ha az előző hármat túlélték és már nem is emlékeznek, hogy mi volt a gondjuk, hovatovább szerették használni az aktuális oldalt, akkor tényleg nem értem...
-
-
Értem, akkor csak nekem fura a dátum és a hozzászólások hiány..
Lehet számotokra jó döntés,csak sajnos inkább az van, hogy beletörődünk... Az aláírás se jött vissza...
De nyugodtan hozzatok be még pár olyan újítást, ami nem jön be a usereknek.
Persze páran itt elhisztizzük,én az újítas óta magamon látom, nem olvasom el a hírt, mert nem tudom melyiket olvastam, nem tudom nelyiknel hol járnak a hozzászólások.
Illetve ami eddig 1 kattintás volt, most 2-3 lett. Minden egyes alkalommal az többszörös folyamat.
Nem tudom ez miért lett ennyire bonyolult.?.
Eddig egy kattintással megvolt .. hát na, ezek a változások engem megint nem ösztönöznek az eddigi prémium meghosszabbítására.Lehet támaszkodni kéne a régi userekre is. De már 2-3 olyan újítást hoztatok idén, amivel a pár éves előfizetésem szívesen dobom, mert nem szolgálja sehogy az időmet,az olvashatóságot, az információ hatékonyabb eljutását...
Csak plusz köröket visz az életembe ..
-
válasz
Juhaszatti #232 üzenetére
eddig én is így csináltam, mobilról.
most vettem a fáradtságot és utánanéztem az RSS olvasóknak, azóta csak arról követem az összes oldalt amit csak olvasni szoktam. kivéve gamepod, arra várok még én is -
válasz
RandomName #234 üzenetére
saját körben, mindig így csináltuk
-
RandomName
senior tag
-
Juhaszatti
addikt
Sokkal jobb ha van dátum, idő. Tudom hogy tegnap délután jártam utoljára az oldalon, akkor a tegnap délután óta felkerült híreket nézem meg. Így meg hiába van időrendben, legörgetek, rájuk nézek, aztán jön hogy...ezt a hírt vajon már láttam? Melyik lehetett az utolsó amit még igen?
Szóval nekem speciel egy hasznos dolog.Építő jellegű kirikaként hoztam fel korábban is a hiányát.
-
-
-
Kapanyél
őstag
Fórum színek nem lesznek már? Én mindent a szép kékkel használtam az itcafe-n keresztül. Most meg csak ez a sárgás barnás rikít.
-
classic B
senior tag
Nekem is hiányzik a dátum…
-
-
Én sem értem, logikátlan döntés, a híreket időrendben nézegeti az ember, kell valami támpont.
A hozzászólások száma meg valóban jelzésértékkel bír a népszerűbb témák kapcsán, így sokkal nagyobb közönséget tud bevonzani, sokszor egy hírből alakul ki egy komplett topic egy mobil köré, amely több száz vagy épp ezer hozzászólást is kitermel.( én így nem is kattintok rá a hírekre sajnos... )
Ez nem egy hasznos "újítás" lett. De mostanság nem userbarát döntéseket látokVolt egy átlátható menüstruktúra, helyette kaptunk rengeteg al-al-almenüt. Nem tudom melyik a jobb.
Értem megszokás, de szépen lassan a dátumok mellett kikopunk páran... -
DS39
nagyúr
válasz
Graphics #213 üzenetére
#187-ben írtak szerint egyelőre nem lesznek ott dátumok.
ez nekem is hiányérzet, és nem értek egyet az indoklással, mert oké hogy friss cikkek, de korábban látszott az óra perc is, és a kommentek száma, amiből már lehetett tudni hogy egy-egy hír, teszt népszerű a közönség körében.
-
válasz
markknight #217 üzenetére
Ja csak nem lehet lapozni főoldalról a cikkeket.
Ha a cél az oldal porgetes legalább egy next pages gomb kerülhetne ki.
-
válasz
Luck Dragon #215 üzenetére
Dettó.🙂
-
-
A főoldalakrol nem lehet továbblapozni a további hírekre, túl nagy macera kiálmodni, lehet írta már valaki, de így nem túl userbarát....
Túl sok csavar került a történetbe, így 5-10 hír és annyi... Fórumban bejutni is nehezebb, főleg hogy nincs ott a hozzászólások száma.
Se dátum semmi...
-
RandomName
senior tag
Én ezt már anno megreklamáltam. Mi közöm potenciális vásárlóként nekem ahhoz, hogy ki fizet a hirdetésért, és ki nem? Fizetett hirdetés is lehet sz*r, és a nem fizetős hirdetés is lehet jó alku a végén.
Itt meg ráadásul egy ingyenes hirdetésben sem adtak ingyen semmit. Pedig a neve azt sugallta.
Ok, Aki fizet, az legyen kiemelve. Ezzel egyetértek, de én sok év alatt nem tudtam megbarátkozni az ingyenes hirdetésekkel a fenti ok miatt....
Itt pl támogatom, hogy be lett szántva a megjelenítése..... -
virkir
veterán
Az ingyenes hirdetésajánló a fórum alól ennek a váltásnak estek áldozatul, vagy csak simán egy bug ?
-
válasz
markknight #208 üzenetére
1. címlap alján ott van egy fullos és erős gamepod box, gyakorlatilag egy saját címlap
2. fent ráböksz a Gamepod menüpontra és bekerülsz ugyanígy egy Gamepod mellékletbe -
markknight
veterán
Én is pont jöttem a gamepodot keresni, de látom már mások megtették
Gondolom hotjar-clarityből ez esett ki és üzleti döntés van a háttérben. Ami viszont nem jó, hogy a sárga sávot csak akkor látom ha felfelé scrollozok, tehát amikor itt lent vagyok és olvasom a kommenteket, nincs a szemem előtt, plusz akciót kell csinálni, hogy látszódjon. Igaz az oldal legalján fixen megjelenik.
-
Felesbandi
senior tag
Igen, tudom. Pontosabban arra gondoltam, hogy ha pl. a Mobilarena van epp megnyitva, at kell mennem a PH-ra es onnan tudom elerni a Gamepod-ot. Nem tragedia, meg lehet csak megszokas kerdese. Elsosorban csak azert tunik fel, mert eddig egymas utan volt a PH, Mobilarena es Gamepod, igy ebben a sorrendben mentem mindig vegig. Igy most a Mobilarenan reflexbol mennek tovabb a Gamepodra es rajovok hogy irany vissza a PH-ra es onnan a Gamepod.
Ha megszokom idovel a PH -> Gamepod -> Mobilarena sorrendet, lehet mar fel se fog tunni, na de ilyen a valtozas, mindig van kezdeti kenyelmetlenseg.
-
válasz
Felesbandi #202 üzenetére
ha most a fejlécben egy sorral lejjebb a Gamepod főmenüpontot megkattintod, úgyanúgy megkapod a "Gamepod" főoldalt
-
DS39
nagyúr
válasz
Felesbandi #202 üzenetére
mert kb csak (80%-ban) a gaminghez kapcsolódó hardverekről van szó a PH-n, nézd meg a címlapot, kiemelt és a lentebbi híreket, videókártyák, hűtés, 120Hz-es monitorok, ROG strix laptop, stb.
-
Felesbandi
senior tag
Ugyan a Gamepod.hu ugy tunik mar nem fo domain (atiranyit a PHs linkre), de van ra esely, hogy a jovoben esetleg ujra kirakjatok a fejlecre a Mobilarena melle? Tok kenyelmes volt korabban vegigkattintanom a Prohardver, Mobilarena es Gamepod triot a fejlecrol (vagy hogy hivjak), hogy megnezzem a hireket. A mostani verzio is elheto persze, de a korabbi megoldas kenyelmesebb volt.
Mellekes kerdes (lehet mar masik kommentben meg lett valaszolva, csak nem akarok hirtelen 200-at csekkolni
): Miert dontottetek ugy, hogy a Gamepod olvadjon be a PH ala? Ranezesre egy tok jol elkulonitett oldal volt ami onmagaban megallta a helyet. Ranezesre egyedul a jatekos hardver hirek voltak olyanok, amik passzolhattak a PH es a Gamepod ala is valamelyest.
-
Szerintem a többség aki jelzett itt valami problémát nem azonnal akar megoldást, csak ugye most ez lett a releváns hely ahol lehet jelezni mi az ami nem tetszik vagy bugnak tűnik az új dizájnnal kapcsolatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hat év után frissült a portál mobilos és desktop címlapja, valamint végleg beleköltözik az IT café és a Gamepod.
- Tanuljunk angolul!
- Milyen légkondit a lakásba?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest