Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g_g
őstag
-
-
Arvist
tag
Sziasztok,
Valóban nem lehet külön csengőhangot beállítani ha két sim kártyát használok ? -
NLaCee
csendes tag
válasz
julius666
üzenetére
Kiprobáltam úgy is, hogy reggeltől fix 60hz-en hagytam a kijelző frissítését, mivel olvastam hogy vannak akiknek a 120hz miatt vannak ugyanolyan tünetei mint amiket én produkáltam és azóta rendesen tudom használni a telót 😄 Valamiért brutális motion sickness-em lesz a magas képfrissítéstől, de ez felhasználó hiba, nem a készülék okozza 😅
Amúgy nagyon tetszik a telefon szóval örülök hogy végül is használni is tudom 🥳
-
HawerKing
őstag
Köszönöm az infókat, ezek hiánya miatt elengedem ezt a telót
-
Oldfoksz
tag
válasz
HawerKing
üzenetére
Csak info + vélemény.
Nekem CMF phone 1 telóm van,egy pár mondat a hangról,
a 2pro verziot is képbe hozva.
A Gsmarena tesztelte mindkét tipust , frekimenetet is
tettek közzé,egy diagrammon ábrázolva az 1 és pro2
jelleggörbéjet.
Én az gondoltam volna hogy a pro verzio a jobb.
De nem, 100 Hz-en a pronak -30 dB hiánya van,az 1nek
-25 dB,ami felénél is kevesebb hangnyomást jelent azon
a frekvencián.
Ez csak egy adat ugyan,de az többet jelent hogy az én telom hangja egyszerűen gyenge ,dobozos,torz.
Használok egy occo Samsung Tab A9 tabletet,full fapad,
(Ips,helio g99,4/64)
A samu tab egy Tannoy Westminster a cmfhez képest,a hangzást tekintve..... -
HawerKing
őstag
Sziasztok lenne 2 kérdésem amire nem találtam választ:
Az amoled panel LTPO?
Van e benne stereo hangszóró? -
julius666
addikt
Hmm, ez elég fura, mint előttem is írták, csak alacsony fényerőn PWM-el és ott se vészes mert magas frekvencián. Engem is zavar a PWM (igaz fizikai tüneteim nincsenek tőle), de ennél a készüléknél alapból észre se vettem volna őszintén szólva. Most próbálgattam hogy gyorsan integetve mozgatom előtte az ujjaimat, közepes-magas fényerőn teljesen sima a mozgás, min fényerőn (nyilván sötétben) épp, hogy észrevehető a darabosság, tehát tényleg jó magas frekvenciájú a PWM.
Az iPhone XS konkrétan gagyibb PWM-et tud, ott is elő kellett volna jöjjön a problémád, ha ennyire érzékeny vagy rá. Lehet hibás készüléket kaptál?

-
Kloden
senior tag
Sziasztok, pár napos a telóm de a Gmailt nem akarja kitenni értesítésekbe. Se a zárképernyőn, se az ikonon nem jelenik meg a pötty. Minden értesítés be van kapcsolva, akku kímélő levéve, ez alapján kb minden megcsinálva. Messenger működik ah kell. Van egyéb ötlet?

-
válasz
littlebuddha
üzenetére
Ha jól emlékszem a tárcsázóbol a beállítások alatt találod.
-
littlebuddha
csendes tag
Az megvan valakinek fejből, hogy hol tudom beállítani, hogy a számomat kijelezze annak, akit hívok?
Lehet noob kérdés, de sok éve kellett beállítanom utoljára, hívás és telefon menübe nem találtam mega a megoldást.
-
Graphics
Jómunkásember
Na kicsomagoltam én is.
CMF1-eshez képest ez sokkal szebbjobb szerintem, nem túl vastag, mint az elődje.
Elég jól muzsikál és baromi gyors ez is.
100-ért ez most tényleg egy eltalált cucc lett.
-
-
mrThomi
addikt
Hogy eshetett meg az, hogy nem sztereo ?
-
-
Graphics
Jómunkásember
Na hozzám is megérkezett... Hát nem kapkodták el... DHL Express -> MPL hozta.
Lehet ki se bontom már... Elmúlt a lelkesedés.
-
julius666
addikt
válasz
sniper112
üzenetére
Most néztem, 16 GB alatt eszik a rendszer, appokkal együtt 30 GB. Biztosan fog feljebb menni ez idővel, de ~60GB a cuccaidnak tuti fog maradni rossz esetben is.
Nekem elég lenne a 128 GB-s változat is, igaz én zenét spotiról hallgatok, fotókat/videókat meg rendszeresen lementem. (Illetve ez a cucc 4k60fps-t úgyse tud, szóval annyi tárhely alapból nem is kell mint high-end vonalon).
Inkább az a gond, hogy a 256-os alig drágább, ha egyszer megunnád a telót (pl. mert jön egy jobb alternatíva a Nothingtól), a használt piacon a 256-os könnyebben elmegy.
-
sniper112
aktív tag
válasz
julius666
üzenetére
biztos lesz szerintem mert elég népszerű lesz a jövőben a teló én is nagyon gondolkodom rajta hát igen sajnos a kamera picit színesebb a szokásosnál de szerintem fognak rajta javítani, csak sajnos most nincs náluk 256gb verzió. a 128gb mennyit kap le a rendszer? mert lehet az is elég nekem.
-
julius666
addikt
válasz
kbyte1024
üzenetére
Aksiidőt még nem tapasztaltam ki, lesz a közeljövőben egy komolyabb bevetése (utazás), azután tudok majd arról is nyilatkozni.
Illetve tippre rövidesen lesz rá dedikált gcammod is, magamból kiindulva lesz jó pár hobbista akinek a szíve csücske lesz ez a teló és megcsinálják rendesen.
Ha lesz rá igény töltök fel akkor majd összehasonlításnak képeket beépített appal meg gcammal lőve. Azért annyira nem tragikusak a kamerák amiket beleraktak, valszeg inkább csak a beépített app tekeri el bazáriasra a színeket meg a kontrasztot (vö. Pixelek mit tudnak). Legalábbis a fotók terén. -
julius666
addikt
válasz
kbyte1024
üzenetére
Tegnap jött meg, Nothingtől rendelve, ajándék fülessel. Elég nagy bizalommal álltam hozzá, sose rendeltem még tech cuccot elő így, alapos reviewk nélkül. Eddig azt kell hogy mondjam, masszívan megugrotta minden előzetes elvárásom.
Én Asus Zenfone 8-ról váltottam (2021-es flagship ha valaki nem ismerné), illetve van itthon egy Pixel 8, mint összehasonlítási alap.Ami számomra negatív: kamera. Árkategóriájánál valszeg sokkal jobb, de az én igényszintemet azért nem üti meg. Gcammodot még nem próbáltam, fotókon az javíthat, de videók terén kétlem ez jobb kétlem tudna lenni, ami kár. Persze tegyük hozzá az én igényszintem ilyen téren jóval magasabb az átlagnál, illetve ezt előre lehetett sejteni, szóval csalódásnak nem mondanám. 100k-ért nem érdemes csodákat várni.
Ami másnak még negatív lehet: érzetre is műanyag ház (legalábbis a fehér), nagy méret, ócska hangszóró, nincs vezetékmentes töltés. Őszinte leszek ezek engem kevésbé izgatnak, jóval magasabb ár mellett is együtt tudnék élni ezekkel. Még a nagy méret se olyan zavaró, mert súlyban ez nem érződik, meglepően könnyű.
Ami számomra a legfontosabb az viszont nagyon pozitív és hozza az elvárásaimat: szoftver. Eddig egyetlen problémám sem volt vele, ellentétben a régi Asusommal, vagy akár a Pixel 8-al. Itt minden működik. És érzetre NAGYON gyors. A Pixel 8-nál is simábbnak érződik a használata, az Asushoz képest meg ég és föld. Pedig a chipset benne - elvileg - vacakabb az Asusénál is.
Általában nem szokott telóknál izgatni a kinézet, de ez valahogy nagyon bejön. A műanyag hatást elég jól kompenzálja ez a minimalista industrial kinézet, nagyon stílusos.

Ami még pozitív meglepetés: a CMF Buds 2 meglepően jó. Az én fülembe nagyon kényelmesen beleillik, hangja korrekt - magasak kicsit zajosak, de amúgy balanced úgy általában - ANC faszán teszi a dolgát. Egy Sennheiser CX True Wireless van itthon összehasonlítási alapnak, és szvsz nem sokkal jobb a hangja, csak cserébe sokkal kényelmetlenebb, miközben dupla annyiba kerül eredeti áron... Talán az egyetlen dolog ami nem jön be a CMF Buds 2-ben az a gestureök, alapból mintha nem lenne hangerő változtatás, a beállításoknál meg nem láttam (de lehet csak vaksi voltam, ezzel még fogok játszani).
Pár fotó a beépített kamerával lőve: [link]
Ősszel ha nagyon jól sikerül a következő flagshipjük lehet elgondolkozom a cserén (főleg ha kisebb lesz, sokkal jobb kamerával), de egyelőre elégedett vagyok, ez innentől fő telóm lesz. 100k-ért, Pixelekről meg flagship telóról váltva. Azért ez nem kicsit durva.

-
Zoleee83
addikt
-
giroud199
senior tag
Szuper a készülék ,egy valamit nem értek… minek kellett a világ leggyengébb minőségű mono hangszorojat beletenni? Ilyet már évek óta nem hallottam (cmf1 nek is jobb ennél) ,aki nem használja így a készüléket nem fogja zavarni. Azért ennél nem lett volna nehéz jobb megoldást találniuk. Pedig ezenkívül nagyon jó kis készülék, kijelző szintez lépett, anyaghasznalat és a kamera is javult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Renault, Dacia topik
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen házat vegyek?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
cmf1 is jobb ebben