Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
válasz
kbyte1024 #317 üzenetére
Tegnap jött meg, Nothingtől rendelve, ajándék fülessel. Elég nagy bizalommal álltam hozzá, sose rendeltem még tech cuccot elő így, alapos reviewk nélkül. Eddig azt kell hogy mondjam, masszívan megugrotta minden előzetes elvárásom.
Én Asus Zenfone 8-ról váltottam (2021-es flagship ha valaki nem ismerné), illetve van itthon egy Pixel 8, mint összehasonlítási alap.
Ami számomra negatív: kamera. Árkategóriájánál valszeg sokkal jobb, de az én igényszintemet azért nem üti meg. Gcammodot még nem próbáltam, fotókon az javíthat, de videók terén kétlem ez jobb kétlem tudna lenni, ami kár. Persze tegyük hozzá az én igényszintem ilyen téren jóval magasabb az átlagnál, illetve ezt előre lehetett sejteni, szóval csalódásnak nem mondanám. 100k-ért nem érdemes csodákat várni.
Ami másnak még negatív lehet: érzetre is műanyag ház (legalábbis a fehér), nagy méret, ócska hangszóró, nincs vezetékmentes töltés. Őszinte leszek ezek engem kevésbé izgatnak, jóval magasabb ár mellett is együtt tudnék élni ezekkel. Még a nagy méret se olyan zavaró, mert súlyban ez nem érződik, meglepően könnyű.
Ami számomra a legfontosabb az viszont nagyon pozitív és hozza az elvárásaimat: szoftver. Eddig egyetlen problémám sem volt vele, ellentétben a régi Asusommal, vagy akár a Pixel 8-al. Itt minden működik. És érzetre NAGYON gyors. A Pixel 8-nál is simábbnak érződik a használata, az Asushoz képest meg ég és föld. Pedig a chipset benne - elvileg - vacakabb az Asusénál is.
Általában nem szokott telóknál izgatni a kinézet, de ez valahogy nagyon bejön. A műanyag hatást elég jól kompenzálja ez a minimalista industrial kinézet, nagyon stílusos.
Ami még pozitív meglepetés: a CMF Buds 2 meglepően jó. Az én fülembe nagyon kényelmesen beleillik, hangja korrekt - magasak kicsit zajosak, de amúgy balanced úgy általában - ANC faszán teszi a dolgát. Egy Sennheiser CX True Wireless van itthon összehasonlítási alapnak, és szvsz nem sokkal jobb a hangja, csak cserébe sokkal kényelmetlenebb, miközben dupla annyiba kerül eredeti áron... Talán az egyetlen dolog ami nem jön be a CMF Buds 2-ben az a gestureök, alapból mintha nem lenne hangerő változtatás, a beállításoknál meg nem láttam (de lehet csak vaksi voltam, ezzel még fogok játszani).
Pár fotó a beépített kamerával lőve: [link]
Ősszel ha nagyon jól sikerül a következő flagshipjük lehet elgondolkozom a cserén (főleg ha kisebb lesz, sokkal jobb kamerával), de egyelőre elégedett vagyok, ez innentől fő telóm lesz. 100k-ért, Pixelekről meg flagship telóról váltva. Azért ez nem kicsit durva.
-
Zoleee83
addikt
-
giroud199
senior tag
Szuper a készülék ,egy valamit nem értek… minek kellett a világ leggyengébb minőségű mono hangszorojat beletenni? Ilyet már évek óta nem hallottam (cmf1 nek is jobb ennél) ,aki nem használja így a készüléket nem fogja zavarni. Azért ennél nem lett volna nehéz jobb megoldást találniuk. Pedig ezenkívül nagyon jó kis készülék, kijelző szintez lépett, anyaghasznalat és a kamera is javult.
-
-
spiderpig820
aktív tag
Sziasztok!
Alkalmazásokat lehet klónozni?
-
melodie
tag
CMF Phone 2 Pro - Nothing OS V3.2-250507-1139 Changelog:
What’s new in this update
General improvements and bug fixes
Optimised Launcher animations for seamless app launches.
Improved fluidity of Google News Feed.
Enhanced adaptive brightness.
Smoothened use of three-finger screenshot feature.
Increased overall system stability.
Április 1.security patch.... -
-
-
sniper112
aktív tag
Valaki nézte hogy javított a frissítés valamit?
-
válasz
szabopeter21 #324 üzenetére
Más kijelző esetleg?
-
szabopeter21
csendes tag
Hogy jött ki ez az akkuidő a gsmarena tesztjében a cmf 1 ellenében ha ugyanaz az akku?
-
melodie
tag
Frissítés érkezett! Jó nagy(4.58Gb)....
CMF Phone 2 Pro - Nothing OS V3.2-250425-1517 Changelog
What’s new in this update
General improvements and bug fixesOptimised Launcher animations for seamless app launches.
Improved fluidity of Google News Feed.
Enhanced adaptive brightness.
Smoothened use of three-finger screenshot feature.
Increased overall system stability.
Camera enhancements
Optimised photo colours and clarity.
Enhanced clarity of 4K 30fps videos.
Improved camera performance under high load conditions.
-
sniper112
aktív tag
válasz
giroud199 #307 üzenetére
Van már rentech es videó is
Hát igen amik a teszteken vannak képek videók ott szerintem az új szoftverral vannak készítve, itt meg még nem jött a frissítés de a külföldi fórumban valaki azt írta hogy jövő héten jön ez a frissítés, remélhetőleg igen és javít a 📷 is .
Az az egy 🔊 nem értem miért nem lehetett a telefon 🔊 is megcsinálni jobbra és akkor sztereó lenne a hangzás. Úgyis megmaradt volna a difi a nothing 3a felé. -
melodie
tag
Nincs hiba, frissítés még nem érkezett...
Kiválló telefon, ezen az áron meg pláne...
Egy gyenge pontja van a hangszóró, de nem annyira vészes.... -
kbyte1024
veterán
Nagy a csend....firkáljon valaki hogy mik a tapasztalatok
-
-
-
g_g_g
őstag
Ma érkezett meg a hivatalos webshopból a telefon (DPD hozta).
Mikor rendeltem már úgy tűnt, hogy nem jár hozzá az ajándék CMF Buds 2,
de mikor kibontottam kellemes megleptésként ért, hogy benne volt a csomagban. -
-
giroud199
senior tag
Közben kint van Tamás Zsolt (Legend) tesztje YouTube-on.
-
Bagoly01
senior tag
Na végre van normális teszt [link]
-
-
sniper112
aktív tag
válasz
novinyul #294 üzenetére
értelek hát aki nem tud várni itt a link letölheti az ota updatet 1gb körül van
[link]
felrakni meg úgy lehet hogy a gyökér mappába egy ota mappát késziteni és abba belemásolni a zip fájlt majd a tárcsázóba beirni a következő kódot:
*#*#682#*#*eredeti szöveg a fórumba irták:
This is safe. Type in the dialer*#*#682#*#* and choose the file you download. Create folder ota in the root directory and move the file into this folder. Then type in the dialer. File is available on github
Type this on google spike0en/nothing_archive -
Az egymás piszkálgatását, oltogatását tartalmazó szálat töröltem, ne jöjjön már vissza légyszi.
-
novinyul
veterán
Valaki látott vagy talált hozzá normális szilikon tokot? Gyári nem rossz alap, de azért jó lenne valami erősebb kivitel.
-
gretzky77
veterán
válasz
sniper112 #281 üzenetére
Helyén kell kezelni a fotós képességeket, nem annyira vészes, átlag usernek teljesen vállalható és elég sok beállítási lehetőség is van benne! Rendszerfrissítés nekem nem jött még, nem tudom mire gondolsz! SIM kártya nekem nincs benne és valószínűleg nem is lesz, tartalék, játszós telefon lesz maximum, de az sem kizárt, hogy végülis eladom, ez meg majd kiderül. A hangzással szerintem nincs semmi probléma hibával még nem találkoztam, de ugye nagyon friss még!
Kbyte1024: hibáztass nyugodtan, sztem együtt tudok élni vele!
-
sniper112
aktív tag
válasz
gretzky77 #270 üzenetére
Szerintem sem rosszak a képek , de frissítés alatt az 1gb körülit érted? Mert az sokaknak nem ment fel és nemsokára lesz újabb frissítés. A mono hangszóró megfelelő hangzású? Gondolok itt streaming alatt ,max ,Prime ilyesmi. Telefonálás jól működik? Engem is érdekel a teló de én elsődleges teló nak venném, pár hiba van tán néha magától elfordul a kijelző tájolása, meg néha nem indul el egy két alkalmazás.
-
gretzky77
veterán
Jól elárasztotta az oldalt az eladó telefonok száma! 😂
-
gretzky77
veterán
Pár fotó csak elővesz és fotóz. Van közte 2x meg talán egy széles látószögű is!
[link] -
kbyte1024
veterán
Az baj hogy én visszamondta a gyártó oldalán Graphics kolléga rendelését?? Így hiába várja
-
gretzky77
veterán
válasz
novinyul #263 üzenetére
Csak az appokat frissíti rendszerfrissítés egyelőre nincs, március 1. A biztonsági és Android 15.
Kamera frissítést nem láttam!
A 2 Pro neked lesz másod telefon!?
Az 1 végül nálam is családtaghoz kerül valószínű.
A 2 Pro a Pixelt nem fogja leváltani de nagyon agyalok, hogy azért megtartom, mert nagyon szimpi! -
gretzky77
veterán
Kibontottam mennek fel a frissítések. Az első benyomás nekem nagyon pozitív! Nem vészesen vastag kávák, vékony kialakítás összességében sztem ez egy egyedi és szép telefon. Fólia alapból van rajta és van a dobozban egy egyszerű átlátszó tok is. Összeszerelési minősége tökéletes, én úgy gondolom ennyi pénzért ez egy tényleg jó ajánlat és nem az Alza vagy a gyártói ajándékok miatt. Sztem a 100ezret is simán megéri. Az 1es valószínű családban marad, nem lesz eladva és első benyomás alapján simán lehet, hogy a 2 Pro is marad nálam tartaléknak!
Jövök majd pár fotóval, bár az idő most nem annyira optimális! -
Arvist
tag
Megérkezett nekem is.
-
-
gretzky77
veterán
Nekem is elvileg holnap reggel 9ig megjön Boxba, én át is tudom venni, délutánra megyek dolgozni. Mondjuk én nem tervezek beleköltözni, a Pixelem marad mindenképp mint fő telefon. Beállítgatom tesztelgetem de SIM nem kerül bele. Csak kíváncsiságból vettem, anno Nothing 1 telóm volt, az is egy nagyon kellemes készülék volt! Megnézzük aztán kitalálom, hogy tovább megy vagy marad játszós,tartalék telónak!
-
-
-
Na nekem ma feladták a CMF-et. ( by Nothing
)
DHL Express ( amit mondjuk nem értek, de hátha gyorsabb, mert eddig a DPD hozta.) -
novinyul
veterán
-
gretzky77
veterán
válasz
Bagoly01 #237 üzenetére
Alza esetén 30 nap az elállás ugye, annyi idő alatt azért kiderül ha gond lenne vele, de tény ha valaki külön külön el akarja haszon miatt akkor lényegesen macerásabb és nem feltétlen éri meg!
De kolléga esetén sztem inkább az a vezérhangya, hogy látjátok nekem volt igazam. Amíg ez nem derült ki nem kommunikált!
-
Bagoly01
senior tag
válasz
giroud199 #234 üzenetére
Teljesen mindegy ki miért vette meglátásom szerint.
Ráadásul így már tényleg nem akkora "deal annak aki a "haszon miatt vásárolta"
Ha netán hibás lenne, akkor meg bukó.
Persze megéri kockáztatni + 14-16 ezer forint pluszért, cserébe egy cmf 1-ért.
Azért az érdekes hogy hol volt hol nem volt a jótállás. -
gretzky77
veterán
válasz
giroud199 #234 üzenetére
Mint ahogy én is egyből írtam, ahogy megtudtam az Alza akciót! A 2 Pro-t én kibontom nem haszonszerzés a cél a plusz készülék csak mellékes jó! Privátban is jeleztem már tudunk szerintem egyezkedni az 1-es telefonra, de arra már nem reagáltál amit a mai napig nem tudok mire vélni!
-
giroud199
senior tag
válasz
Bagoly01 #233 üzenetére
Mégis jobb tisztán látni nem?
ajandek készülék ….jo lenne a garancia ,de így is hatalmas kedvesség a részükről
bar tudom itt senki sem a haszon miatt vásárolta… azért van már tele a bontatlan cmf2pro val és az ajándék készülékkel még a megérkezése előtt a herdverapro …
aztan mekkora felháborodást keltettem … -
zeon.hu
nagyúr
Aki a Nothing -tól rendelte a telefont, kapott már értesítést a szállításról?
Apáméknak vettem 2 darabot, de az ő email címére nem látok rá. -
Legendd
senior tag
MINDENKINEK jelzem, aki az alzás 1+1 akcióban vásárolt, hogy a cég korrigált és az AJÁNDÉK CMF Phone 1-re NINCS jótállás. Csak a Phone 2 Próra. Nyilván rájöttek, hogy minek vállaljanak egy ingyen termékre garanciát. Próbáltam ezt a hirdetőknek is elküldeni külön üzenetben, mert mindenki rosszul tudja
-
gretzky77
veterán
Helló, kaptam infót, nézzetek rá a számlára, azon sajnos már 0 szerepel a garanciánál az ajándékra!!!!!
-
-
kbyte1024
veterán
Most akkor nem lesz CMF ajándék telóm??
-
Bagoly01
senior tag
Alza oldalán nekem erre változott. Előtte 6-a volt, majd 10-e, és most ez.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Teleobjektív, ultraszéles kamera, NFC, 8 GB RAM és 128 GB tárhely százezer forintért.
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Projektor topic
- Linux kezdőknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- iPhone 11 128GB - fekete, kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest