Hirdetés
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz ReFleXx #270321 üzenetére
Persze, a kardio az kardio. Futópad, evezőgép, spinning, görgő, egykutya. Alapot bármelyiken ki lehet építeni. A specifikus edzések utána jönnek, ott már nem árt azt csinálni, amivel aztán foglalkozni akarsz.
Tin: A pulzus ilyen, nejem 170-nél meghal, pedig amúgy marha jó formában van. 160 már extrém magas neki, kb 155 körül van a threshold, ahol még tud teljesíteni. Ez legalább 10-zel, de akár 15-tel kevesebb annál, aminek 'lennie kéne'. Cserébe 45 alá tud menni a nyugalmi pulzusa. Unokaöcsém ellenben 9 évvel fiatalabb nálam (már közelebb van a 40-hez ő is, mind a 30-hoz), és tök jól érzi magát 170-es pulzuson. Majd egyszer ráérünk, és rá tudom beszélni, szerintem kimérjük neki, de az a gyanúm, hogy ennyi idősen is közelíti a 200-at a maxHR-je. Vérnyomáscsökkentő elvileg amúgy nem befolyásolja a pulzust, egy éve én is szedem, de nem vettem észre összefüggést. Ami biztos, hogy az edzés jót tesz a magas vérnyomásnak, az határozottan látszik. Edzés után mindig helyrejön, akkor is, ha előtte még szar volt.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- UV Lámpa köröm ép0téshez. új 6hó jótállással!
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest