- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Az Oracle hack
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
nagyon csúnya, de a racsni szerintem menthetőbb, az csak felületi. (ebből is látszik, mennyit ér a bevonat önmagában, hiszen az láthatóan lekopott a használtabb lánckerekekről) A láncról nem tudom eldönteni, de ha egyszer körbeforog, akkor talán érdemes elhasználni.. ha rozsdamarózás/kenés után már normálisan megy, akkor talán nem nyírja ki az első lánckerekeket sem..
lánctisztításhoz: tudom, nem mindenki szereti leszedni, mondjuk nálam az ilyen tisztítás csak akkor szokott játszani, amikor először tisztítom le a gyári kenőanyagot, vagy durván sáros lett. Szóval én beüzemeltem egy régi kulacsom, ami nem szopókás, hanem csavaros, széles szájú, és abban rázogatom egy deci brigéciollal. Ez nem olyan alapos, mint a kefés, de elég sokmindent kihoz, és nem csinál nagy koszt. utána öblítés, szárítás, wax.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Samsung LCD és LED TV-k
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest