- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Honda567 #110669 üzenetére
Nem kellene neki ilyet csinálni szerintem. Nekem volt hogy alig tudtam beindítani az autót mert annyira gyenge volt, de a nyitáshoz sokkal kevesebb is elég, no meg ott a kulcs, így elég butaság lenne ha kinyitna az autó csak úgy mert lemerült az akku.
Nem felejtetted el bezárni? Én nagyon sokszor járok így..5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
-
Honda567
junior tag
Sziasztok!
H Astra este be zártam a központi zárral , már reggel nyitva volt mitől tudja feloldani a zárat? -
dethroner
veterán
válasz
Markizmark #110663 üzenetére
Nincs letiltva, jártam korábban a menüben és engedélyezve van, és minden beállítás auto módban van, 24 fokra állítva.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz
Markizmark #110661 üzenetére
Nincs.
Más kérdés. Továbbra is H Astra az alany. IDS+ futómű van az autó alatt. November közepe óta van nálam az autó, és januárban egyszer, ezen a héten pedig két alkalommal jelzett hibát a reggeli indításkor. Motor beindítás után nem aludt el a sárga IDS+ lámpa, és kemény lett a rugózás (ahogy kell ilyenkor, ugye). Érdekesség, hogy kb 16 km-re van a melóhelyem, délután hazafelé minden rendben van, nincs hiba. Mintha a reggeli hidegre reagálna így, és délután amikor már plusz néhány fok van, akkor nincs baja. Vagy attól jön helyre, hogy megyek vele? De ezt nem tudom megerősíteni, mert menet közben végig világít a lámpa és a rugó is kemény. Mi a bánat lehet, hogy ilyen random módon előjön, majd jó lesz?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz
Markizmark #110658 üzenetére
Digit klímás, automata állásban van, de nem hallottam a kompresszort dolgozni.
-
dethroner
veterán
válasz
Markizmark #110658 üzenetére
Z18XER
-
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
dethroner #110656 üzenetére
[link] 93189782
Simán alvázszám megadás nélkül, típust kiválasztva lett meg a teljes lista.
Meriva Z14XEP amivel néha én is tekergek, szintén bekapcsolja a ventit, csak falujáró üzem, de elég járva hagyni a motort a garázs kinyitás erejéig, és már zúg a ventibár kifejezetten téli üzemről nem tudok nyilatkozni.
-
dethroner
veterán
válasz
body007 #110655 üzenetére
Nem tudom, fura az biztos. Még a fojtószelep sincs sehol az oldalon cikkszámmal. Na, mindegy.
Más kérdés. Nem ismerem még az opel hűtésnek a sajátosságait, de többször feltűnt már az elmúlt néhány hétben, hogy megy a hűtőventillátor. 16 Km megtétele, délután kb 4 fok van kint, és nem űzöm túlságosan, nagyjából betartva a sebességhatárokat, 2 falun kell keresztülmennem, mire a 3. településen megállok a kapu előtt, kinyitom, motor jár közben és hallom hogy pár tiz másodpercre bekapcsol, majd kikapcsol a ventillátor. Ma beálltam a garázsba, belenéztem a titkos menübe és 100 fokot mutatott a vízre. Ez normális ilyen időben, ilyen rövid távon? Hűtő, hűtővíz, kiegyenlítőtartály mind teljesen újak.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz
molnarpeter #110649 üzenetére
Hát nem igazodom ki ezen az oldalon
Alvázszám beírása után a keresőben ezt az oldalt látom a legértelmesebbnek, itt a képen szerintem az 5 és 8 lenne az alátét, de semmi infó nincs több. [link]A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
ncc1701
veterán
válasz
molnarpeter #110652 üzenetére
Ezért gondoltam, h ugyanaz a lengyel cég. Tavaly amúgy a bosal dpf ára a kocsimhoz még 3-assal kezdődött.
Simán utaltam már nekik 250eft körül, nem volt gond. Nagybátyám is onnan rendelt mindent, most is fogok majd valami 150k értékben rendelni.[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz
molnarpeter #110646 üzenetére
Hol van a katalógus? Unixhoz bementem, nézte a gépben a manus, mondta hogy van több gyártótól is, de nem rendelhető. Tehát van, de nincs.
-
tusik
tag
válasz
molnarpeter #110645 üzenetére
Én ezzel tisztában vagyok.
De a fórumtárs lengyelből rendelést irt, közben magyar oldalt jelölt.
Ha nem tudok valamit, nem okoskodok. -
dethroner
veterán
Tervben van hogy leszedjük a fojtószelepházat és kitakarítjuk. De sehol nem találok a visszaszereléshez tömítést. H Astra-hoz kéne. Aki szedte már le ezt az alkatrészt utána mit rakott alá, honnan szerzett tömítést?
-
venom8888
őstag
válasz
molnarpeter #110638 üzenetére
20-40km tavolsagra kb
-
Micsurin
nagyúr
válasz
molnarpeter #110638 üzenetére
Nagyon lomha 100 fölött, van kulcsosként. 2x meggondolnám…
Egy J A16XER-el egyébként jobban járnának…
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
venom8888 #110636 üzenetére
Lépj be a márkacsoportba FB-n és olvasgass, az a tuti.
Harangi Máté és Weisz Dani kommentjeire próbálj meg szűrni.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
venom8888 #110634 üzenetére
1.4T aránylag vehető ha nem városi anyataxi volt előtte, 1.6CDTi-vel óvatosan mert hátul fut a vezlánc, ha cseres az nagyon drága buli.
1.6T csak ha van vállalkozó hajlam. De ezt csak a Weisztől hallottakra alapozom… mivel mi is néztük.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
venom8888
őstag
Sziasztok aposombak xsak a k astra tetszik. Melyik a jo bevált motor amelyiket erdemes venni?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tusik #110631 üzenetére
Dísznek jó, egyébként semmit se ért. ~4-5000 ezren át próbálkoztam LM majd Motullal is, dísz... VIF vagy OMV prémium és megtettél mindent amit tudtál. Ha meg eljött az ideje:
a., csere
b., mosás
c., nem beszélünk róla.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
tusik
tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne azokhoz, akinek Diesel Opelja van és van benne DPF használ-e gázolajba keverhető DPF tisztitó adalékot. Ha igen milyet, mi a tapasztalata van-e valami hatása vagy csak szemfényvesztés. -
Markizmark
addikt
válasz
Tothgera30 #110628 üzenetére
Hova kötötted be és melyik típus ez?
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
dethroner
veterán
válasz
Tothgera30 #110628 üzenetére
Igen, én is oda tervezem berakni
-
-
dethroner
veterán
Vettem a H Astra-hoz egy Osram menetfényt. Szinte lehetetlen szabályosan felszerelni
Az autó 1753 mm széles. A két szélén el kellene hagyni kétszer 400 mm-t, a két lámpa között minimum 600 mm távolság kell legyen, a DRL maga 160 mm széles. A maradék 33 mm-en belül én magam dönthetem el hová kerüljenek a kis lámpák. Ki van ez találva
-
FrankMonzano
őstag
válasz
molnarpeter #110624 üzenetére
Igen, de ez bontás nélkül nem fog látszani. Amúgy meg 2022-es az autó, szóval valószínűleg a 7mm-es lánc van benne. Kérdés, ha meghosszabbítjuk a garanciát a lejárta előtt, akkor fogják-e cserélni a láncot probléma esetén?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Markizmark #110622 üzenetére
Pontosabbat nem tudok, mivel pont ez az. OPCOM nem tudja elvileg állítani csak Tech2, H Astra Magyarországban keress rá, ott találtam anno én is több posztban. Dani szerint elvileg pár perc szóval tippre csak megfelelő interface kérdése.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
FrankMonzano #110617 üzenetére
Úgy tudom, 2023-ban jött az erősebb változat. Itt le van írva, miről ismerhető fel kívülről: [link]
[ Szerkesztve ]
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Opel astra K 1.2 turbo 6 sebesseg. Errol a mktorrol mit tudni? Aposom vrnne egyet 190k km el 3M ft ert
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Opel Combo 1.5 bluehdi 130hp 2022-es. Honnan tudom, hogy a 7mm-es vagy a 8mm-es lánc van benne? Alvázszám alapján megtudható?
-
bul07
nagyúr
válasz
suits #110613 üzenetére
Ha lenne több adat motor kód, évjárat, kivitel, stb még talán ki is lehetne keresni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
dethroner
veterán
válasz
molnarpeter #110609 üzenetére
Nem, a gyári villanyrendszer nem lesz megbolygatva, nincs fél éve hogy kiégett a seggem alatt az előző autóm, nem kockáztatok. Igaz hogy nem lehet tudni hogy mi okozta a tüzet, de ebben az autóban nem lesz egy centi szigszalag, összesodort vezeték, meg átkötözgetés. Reméltem hogy van valami beállítás abban a híres rejtett menüben, amivel ki-be lehetne kapcsolgatni beállításokat.
Akkor más kérdés. Továbbra is H Astranál az irányjelzőn lehet állítani, hogy a finom pöckölésre kicsit többet villantson?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
suits
tag
üdv!
ennek mi a pontos neve? [kép]
H astra 1.4 benzin. (a képet neten találtam)
A végén lévő műanyag csavar el van törve és kicsit csöppög ez miatt az olaj. Külön ilyen műanyag csavart lehet venni vagy csak egyben az egészet?[ Szerkesztve ]
-
Sikerült megtalálnom a váltó problémám okát. Ez a "alátét" le volt esve:
Kicsit meg is van hajolva. A háttérben meg a mágnes ami gyűjti a "vasat" - van is rajta rendesen.
A rüki tengelyről esett le az alátét:
El kellene mossam az egészet a bennmaradt fém forgácsok véget. Egyébként most simán tudom mozgatni a villákat.
Ezen a képen a 35-ös alátétet kell szerezzek, 90032057 és 704410 a cikkszáma.
Áhhá, nyomótárcsa a neve. Dobjatok már légyszíves alkatrészes oldalakat mert eddig nem találtamMindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Micsurin
nagyúr
válasz
molnarpeter #110609 üzenetére
Azt a bizti táblát inkább nem bolygatnám mert ha véletlen kimegy akkor lesz ne mulass. Ellenben a relé amitől annyira ódzkodik itt mindenki az 4db drót és konkrétan ott az ACC 12V a szivar világításból a relé kapcsol lábára.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
dethroner #110604 üzenetére
Utóbbit relézve fogod megoldani csak szerintem, talán Tech2-ből tanítható de nem hiszem.
---
ncc1701 Kicsit késői már ez az este, úgy egy hete késői bocsiPorlasztó felújítás után lett diózva az 1.7 DTR: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
-
dethroner
veterán
Ha Astra-t be lehet úgy állítani, hogy gyújtás levétele, ne adj isten, kulcs kihúzása után "teljesen " levegye a feszültséget, többek között a szivargyújtóról?
-
tlala
addikt
válasz
ncc1701 #110601 üzenetére
Hidd el, nem vagyok egy suta kezű, de borzalmas ez a rögzítés - ahányszor beteszem, annyifelé áll a fénye, pedig csak akkor kapcsoltam fel próbára, amikor érzésre már úgy ül a fényforrás a helyén, mint katiban a gyerek. És közben látom, hogy a rugó passzív oldala (a nem beakasztós, hanem amelyiknek csak úgy rá kéne feküdni az izzó talprészére), a levegőben marad egy picit, nem fekszik fel a talpra. A hajlítgatási kísérletek pedig csak rontottak az egész rendszeren.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
Kolty #110589 üzenetére
Nállunk nem javítva lett a rossz motor, hanem komplett hátsó ajtó lett cserléve, bár nem az ablaktőrlő miatt hanem mert betört az üveg a teleszkóp cserénél és így volt olcsóbb. Egy bontott színazonos.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Spórolós topik
- Felülnézetes, többjátékos taktikai akciójáték PUBG: Blindspot