Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Én kérek elnézést, valamiért rosszat másoltam ki.
Atlasz bükk ágykeretet rendeltem. EL543-as pácolással kértem, ha már egyszer ingyen volt. Ez van a legközelebb a natúr színhez.johnny82 Klaudiát megtaláltam, de ott valami nem stimmel. Egyrészt alacsony a fejtámla széle, ezért ki is esett. Másrészt az éger jóval olcsóbb, mint a bükk. Ugyanazért az árért bükk és éger is? Ajándék ágyráccsal? Az szerintem éger lesz...
Viszont ágyrácsnak mégse a LURÖY-t rakom mellé, hanem a LÖNSET-et a maga 25 év garanciájával és az állítólagos kényelmével.
-
Gergello
addikt
Steam deckje van valakinek ?
Szeretném kipróbálni egy 10-15 percre, vinnék 2 sört vagy valamit amit kér.
-
válasz
SirRasor
üzenetére
Nekem mindegy honnan rendeled, de itt van pl a Klaudia bükk ágykeret 140×200 méretben 147K-ért (szerintem fenyő) ágyráccsal együtt. A honlap szerint ingyen pácolással.
Mod: amit te nézel másik honlapon, azt itt Zsolt ágykeretnek hívják, borovi fenyőből van és 124K-ba kerül ágyráccsal együtt. Ha jól látom.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
SirRasor
üzenetére
Én értem, hogy a kép csak illusztráció, meg amúgy is kaputelefonnal készült, de nekem ez fenyőnek tűnik.

A bükkre kenhetsz bármit, nem lesz fenyő mintájú. Ha nem ismered meg a bükköt akár pácolva is, akkor ne fizess felárat érte.
Keress egy rendes festékboltot, vagy asztalost, ahol van Milesi színkatalógus. Különböző fafajokon vannak a pácszínek, a bükkfa az egyik alapoldal. Van benne borovi és lucfenyő is, tölgy, cseresznye és néhány egyéb fafaj is. -
SirRasor
addikt
válasz
Polemius
üzenetére
+1 FB marketplacenak. Télit és nyárit feltettem: a télit elvitték pár nap alatt...mert jön a nyár? A nyárit meg nem akarják elvinni

johnny82 köszi, megnéztem, de az alváscentrum picit olcsóbb és ott van pont olyan, ami tetszik.
Végül is egy hibrid megoldás mellett döntöttem. IKEA-s LURÖY ágyrács 17k-ért és Róna bükk ágykeret 164k-ért.
Egyrészt sokallom az 58k-t a bükk ágyrácsért, másrészt az kemény: hideghab matrachoz pont puha ágyrácsot ajánlanak, mint amilyen a fenti IKEÁs. Aztán ha nem jön be, akkor még mindig vehetek drága ágyrácsot vagy akár el is állhatok az IKEÁstól pár nap után.Köszönöm mindenkinek a segítséget

-
macilaci78
nagyúr
Annyi hozzátartozik, hogy amikor meguntam, hogy nincs acélfelni a nekem kellő méretben, akkor szétnéztem, mennyiért kapom meg boltból újonnan. Kiderült, hogy azért néhány más autógyártó is használja ezt a méretet. Kia Ceed JD-re kerestem, de például Dacia is ugyanezt a méretet használja.
Érdemes lehet eszerint több csoportban is hirdetni. -
-
Polemius
senior tag
Mivel a jövőben kevesebbet tervezünk télen autózni, arra gondoltunk, téli-nyári cserélgetés helyett áttérnénk 4 évszakosra.
A kérdés, hol lehet eladni Szegeden vagy közelében használt felniket + gumikat? -
Elemental
addikt
Szevasztok!
Elvinném a lányomat kicsit gyakorolni vezetni. Ajanljatok már légyszi valami jó helyet erre. Valami forgalomtól félreeső hely kellene.
-
SirRasor
addikt
válasz
hodigy
üzenetére
Matracot most nem akarok cserélni, mert egy normális ágykeret+ágyráccsal kipróbáljuk a mostanit.
Most itt tartok, de 99% a tömör bükk fog nyerni. -
hodigy
tag
válasz
SirRasor
üzenetére
Én miután végigjártam a kipróbálható matracokat kínáló boltokat és nem tudtam dönteni, de az az érzésem volt, hogy baromi drága mind, akkor próba nélkül megvettem ezt.
2019-ben 75e (+ 3e szállítás) Ft volt. 6 évet és 2 költözést bírt, mostanra már vannak gondjai, cserélni fogjuk.
Ortopéd matrac, Bedora Aloe Vera, zseb, 160 x 200 x 24 cm, poliuretán hab és memóriahab, burkolattal ellátott rugóval, közepes keménységű
Ami legtovább, már 8 éve jó nálunk az a jysk kókusz réteges matraca, még azt nézném meg és próbálnám a helyedben
(jysk-ben 2-3 havonta 1x biztos leakciózzák, azt érdemes megvárni ) -
macilaci78
nagyúr
Alattam kb a térbem vonalában eltörött a 20×20 mm-es stafni, ami a gyári ágyrácsot tartotta. Ugyanitt egy szál is a deszkából, mindkettő egy görcs mentén.
kicseréltem a 20×20 mm-es stafnit 30×30 mm-esre, ami az eredetei vonalára ül rá, illetve a középre is tetteme gy 60×30 mm-es lécet, így az egészet megemeltem 30 mm-rel. 10 centinként csavaroztam és tipliztem felváltva.
A gyári 20 mm-es deszkák helyett pedig tettem 30 mm vastag Borovi elsőosztályú hajópadlót minden sarkán lecsavarozva. Ez már meg se nyikkan.
A 4-4-4 cm hideghab-kókusz-hideghab matracot cseréltük 6-4-6 cm-re, de nem alszom jól rajta, pedig korábban én igényeltem a kemény matracot. Kb 5-6 évente fekszem ki a matracot, érik a csere. szerintem. Az én súlyommal inkább havonta érdemes forgatni.
Táskarugósat próbáltam, a széle semmit nem tart, simán leesek róla, de legalább vastag a szerkezet. Hogy kényelmes-e? Passz, addig nem feküdtem rajta.
Az ágykeret biztosan jó, de nem tudom, merre lépjek tovább? Milyen ágyrács és milyen matrac felé, ami az én 150+ kilómnak és feleségem 70 kilójának is jó. De két külön matrac nem játszik, mert összebújva alszunk és valaki az osztáson feküdne, tutik kényelmetlenül.
Mikor megismerkedtünk, nálam egy 140×200-as franciaágy volt, azt kicsinek találtuk, feleségemnél csak egy 85×190-es heverő volt... 160×200-as ágyat vettünk az előző lakásba, ez kényelmesen elfért a 4×4 méteres hálóban. Lehetett volna szélesebb is, de akkor már némiképp szűknek éreztük volna a szobát. A mostani háló 4×5 méteres, kicsit irigy vagyok azokra, akik 2×2 méteres ágyon alszanak, pláne, hogy feleségem hobbiból fekszik keresztbe akár egy hokedlin is...

Alszom mindkét oldalamon, hanyatt és hason is. A puhább matracok kényelmesek, de hason fekve nem szeretem, ha az arcom is belesüpped, "fojtogat"...
Párnából a Wellpur 24×42 centiset használjuk, feleségem is rászokott. Nyaralásra, de én akár egy hétvégére is képes vagyok vinni magammal párnát még motorral is.
-
tisn
veterán
válasz
SirRasor
üzenetére
nekem hideghab kemeny van, azert 10 ev alatt mar kisse kifekudtem, igy ha nincs itt az asszony keresztbe meg mindenhogy varialom a fekvest rajta. legkozelebb kiprobalom en is a kemeny zsakrugosat, hatha az acel jobban birja, mint a hab. de mar gondolkodtam a foldon alvason egy vekony matracon, hatha az eleg kemeny lesz.
-
tisn
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
nekem is ilyen agyam van, agynemutartoval, a porosodason kivul mas baja nincsen.
nem rohad bele semmien becsavaroztam a racsot igy nem nyiszog, es stabilabb is a szerkezet, de lehet erdemes lett volna egy normalisat venni bele a gyari helyett.
-
martonx
veterán
válasz
SirRasor
üzenetére
Penészedik, újra kell igazítani az ágy takarót? Nálunk se nem penészedik (pedig tetőtéri lakás, 6 fős család, pára az van dögivel), se nem kell a kinyitás után igazgatni semmit. Ne figyelj oda a női hisztire, legyél te az okosabb, később meg hálás lesz neked.
Nálunk 200x220-as az ágy, pedig nem vagyunk hatalmas emberek. Lehet rajta hosszában, keresztben feküdni, gyerekeknek bukfencezni, 1-2 gyerek mellénk is fér ha úgy van. Minél nagyobb annál jobb.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
SirRasor
üzenetére
Nekünk kicsi a 140-es. Szüleimnél azon alszunk és feleségem koranaptikszikus tulajdonsága ledominálja.
De valóban, nem csak arra kell készülni, hogy mindig szorosan összebújva alszotok, mert arra elég egy egyszemélyes is, hanem amikor az egyik lázas betegen fekszik... -
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
140x200-at, mert olyan hatalmasak vagyunk

Az első lakásban még jókat aludtunk. Akkor nem volt ágyunk, egy közepesen kemény hideghab matrac 2+2 memory réteggel volt, amit leraktunk a földre/parkettára.
Persze nem ettől, hanem mert 2x évesek voltunk
-
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Thx, ezek tényleg hasznos infók

Szerintem 1-2 sima tárolórekeszbe nem fog belekötni, ha meg igen, akkor elpakoljuk akárhova.martonx igen, ott tartok most, hogy kb. bármeddig elmennék árban a józan ész határán belül. Ehhez képest nemrég azt mondta, hogy ne bonyolítsam túl és vegyük meg a legolcsóbb ágykeretet, mert az is jó lesz

Persze ki szúrta ki a kisbetűs részt, hogy ez azért olyan olcsó, mert KEZELETLEN, tehát minimum le kéne lakkozni, ha nem csak 1-2 évre tervezünk. Meg akkor már az 1-el masszívabbat venném. De nem; lakkozza a fene, inkább kész tölgyet vadászok.
Miért nem akar ágyneműtartósat? Szerintem fél, hogy penészedne. A mostani nem szellőzik és tiszta penész lett a matrac alja pár hónap alatt (főnyeremény ez a ház
).
De mondom gyakran kinyitnánk, mert tárolóként lehetne használni.
Válasz: nincs is annyi cuccunk és amúgy is mindig lehetne újraigazítani az ágyhuzatot.
Ezen a ponton már nem vitázom; belefáradtam.tisn 3 éve 5 percig feküdtem a Rottex boltban a 100% latex matracukon és azt mondtam EZ AZ! Hát ténylegesen aludni benne meg mégse volt valami jó. Feleségem konkrétan utálta. Ja és 2 év alatt kifeküdtük.
Kőkemény matracunk is volt. Na az már nekem se volt kényelmes.Az a durva, hogy a mai napig nem tudom, hogy nekem puha, közepesen kemény vagy kemény matrac volna jó, pedig már csomóban aludtam. Egyszerűen nem leltem meg az igazit 40+ év alatt. Mondjuk zsákrugósat sose próbáltam még

-
csoszogi
tag
válasz
SirRasor
üzenetére
Ne bonyolítsd akkor: 4-6 db kezeletlen raklap, rá geotextil, majd valami szövet és mehet rá a matrac. Munkatársam megcsinálta.
Nagyon jó dolog az ágyneműtartó. Téli nyári paplan, gyerekruha, pléd, régi játék stb...ahogy martonx írta. Panelban nálunk minden négyzetméter számít.
A hitvány ágy meg széthullik, nyikorog, minden baja van. Nekünk két nagy fiunk van, mikor kisebbek voltak kergetőztek, vetődtek, ugráltak mindenre, kommandóztunk, ami a csövön kifér... kapjuk el apát stb...Ágyra is, el is tört, este kilenckor "szervizeltem". Mikor nagyobbak lettek, birkóztak...utána ismét szereltem...de már akkor az ő két ágyukat is mert "lehuppantak", vagy ott akcióztak. -
martonx
veterán
Fekszel rajta forgolódsz, kerítesz magadnak párnát is. Mi az asszonnyal simán tudtunk választani a már nem is tudom vagy tízféle keménységű matrac közül, a keményebbek közül, de nem a legkeményebbet. Azóta is bármerre kirándulunk az ágy mindig kényes téma, minden szálláson, és bármilyen jó is bármerre lenni, mindig annyira jó hazajönni és a pont nekünk legmegfelelőbb ágyban aludni.
-
martonx
veterán
válasz
SirRasor
üzenetére
"Ha nem jó, akkor matraccsere majd úgy, hogy viszek pizsamát meg plüssmacit és végigfekszem a kínálatot minden nagyobb boltban"
Az a vicc, hogy ezt tényleg így kell. És ne az árát nézd, hanem hogy melyik volt a legjobb. 1-200 ezer Ft ide vagy oda, de mégis 10-20 évig azon fogsz aludni, minden egyes nap, nem ezen kell spórolni."Közben mondta feleségem, hogy nem lehet még ágyneműtartója se" - miért nem lehet? Nekünk a 220X200-as ágyunk felnyílós, bődületes mennyiségű cuccot elnyel az ágyneműtartó (azt hiszem kinőtt gyerek ruhák vannak benne, amiket néha tovább ajándékozunk, meg nagyon ritkán használt ágyneműk).
-
macilaci78
nagyúr
válasz
SirRasor
üzenetére
Anno körbejártunk pár üzletet, többek közt IKEA-t is ágykerettel kapcsolatban. Nem találtam olyat, ami kibírna alattam pár évnél többet. Ilyen jellegű franciaágyból az IKEA és hasonló multik elvéreznek szerintem. 18, jobb esetben 20 mm vastag anyagból van, a jobbak viszont 25 mm, avgy vastagabból. Anyagvastagságra a 18 mm-es is elég ott, ahol nincs megfúrva, de a 10 mm vastag tiplit már nem mindegy, mibe fúrják...
Olyat ne vegyél, aminek a fejvége hátra hajlik. Normál esetben a szegélyléc eltart a faltól, de ha hátrahajlik, akkor először a fent ér a falhoz és ott koszolódik, esetleg le is vered.
Ágyneműtartó helyett bepróbálkozhatsz ágy alá rakható szövet tárolórekesszel. Van ilyenből több méret is. Szüleimnél is ilyen van. Hátha ezzel megbékél az Asszony.
Bútoros FB-csoportokat érdemes nézni. Néha nagyon jó tömörfa ágykereketek lehet kifogni pártízezer Ft-ért. Nem feltétlenül makulátlan, de pici hiba lehet rajta. Itt-ott pici benyomódás, de nincs elszíneződve, ép a lakkozás, stb. Ágyrácsot, matracot meg nézel rá, amilyet szeretnék.
-
SirRasor
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Az a matrackuckó, oda én is elmentem Rottex matrac vásárlása előtt. Írtam is róla véleményt:

Mindenki másnak köszönöm a tippeket
Közben mondta feleségem, hogy nem lehet még ágyneműtartója se (se gurulós, se felnyílós
), úgyhogy vagy a legolcsóbb leghitványabb IKEA fenyő ágykeret, vagy keresek hasonlót tölgyből.
Ágyrácsnak passz, még azt se értem, hogy miért van zónás ágyrács, amikor ezt matracnál szokás kialakítani. A két olcsóbb: bambusz és nyír: nyilván a nyír a jobb. A két drágább meg zónás, ami szerintem fölösleges.Viszont első körben ennyi. Ágy+ágyrács és megnézzük, hogy a mostani Rottexes hideghab+6cm memorys matrac mit csinál rajta. Ha nem jó, akkor matraccsere majd úgy, hogy viszek pizsamát meg plüssmacit és végigfekszem a kínálatot minden nagyobb boltban
-
skopy
tag
Sziasztok megbízható autó fényszóró polirozót tudtok Szegeden ?
-
mAtech
aktív tag
Alföld Bútor boltba is érdemes bemenni. Ott is van sok fenyő bútor és matrac is.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
SirRasor
üzenetére
Etsberger fenyő ágyunk van, bírja. Sima franciaágy, alatta kihúzható gurulós ágyneműtartó, de van ebből felnyíló is.
A gyári fenyő léces ágyrácsot lecseréltem és megemeltem 3 centivel , de ez már egyéni preferencia. A matrac hasonlóképpen.
A Moszkvai krt 4. szám alatt vettem kb 14 éve.Ikea valami 60-90 napos elégedettségi garanciát vállal matracra. Lehet, lenne értelme egy pesti kirándulásnak...
-
pulutodurumo
őstag
válasz
SirRasor
üzenetére
Az ágykeretünk egy olcsó f0s, egy szétszedés-összerakás után már kellett rajta javítanom. Szóval a következő valami rendes tömör fa lesz.
A rácsok asszem Mömax, közepes árfekvésű, azokkal semmi baj.
Matrac rugós, egyik oldala kókuszos, az a keményebb, mi azt használjuk. Nekem bejött, kicsit süppedős csak. Az meg Jysk ha jól emlékszem. -
csoszogi
tag
válasz
SirRasor
üzenetére
Fiamnak +100kg ilyet vettünk 90*200-as méretben. 2025 szeptemberében. Azóta is megvan semmi baja, elég masszív az ágy:
[link]
Ágyneműtartós része is van. Ezt bátran ajánlom.
Matrac: többféle volt nekünk az utóbbi 23-24 évben, többfajta, többféle márka drágább olcsóbb, 5-7 évet bírtak, én +100kg vagyok, hiába forgattuk őket rendszeresen, túlsúly az túlsúly.... Ebben tanácsot nem tudok adni.
Közben látom garga pista is matrackuckós cuccot ajánl...elkezdtem írni, közben kimentem, tettem vettem, és látom ő írt közben -
garga pista
őstag
válasz
SirRasor
üzenetére
Én ágykeretben a fenyőre szavazok, gázrugóval (ha ágyneműtartóst akarsz). Családban több fenyő keret van, szüleim ágykerete ~25 éves lesz, hibátlan. Engem a sima rugó nyikorgása zavar, azért vettem gázrugósat. Matrackuckóban vettem, Szegeden is van üzletük ott meg lehet nézni. Tényleg nagyon masszív, s*xbiztos ágynak hirdetik
Matrac meg kinek mi, nekem kemény hideghab van. Van olyan ismerős akinek megmutattam, inkább a padlón feküdne mint ezen
Míg otthon laktam, ott kókusz rost meg mittoménmi vagy 5 réteg volt, az is kemény. Elvileg azt is javasolják a szakértők h jobb a kemény matrac a gerincnek. Időnként forgatom (fél-negyed évente), de elég vékony is vagyok, a kemény kókuszrost többrétegűt se feküdtem ki, ezt se fogom. -
SirRasor
addikt
ÁGYTÉMÁBAN ki mit ajánl?
Rettentő rossz az ágyunk. Az ágykeret - integrált ágyráccsal - kuka. A matrac kérdéses.
Ki milyen ágykeret+ágyrács+matrac kombóra esküszik?
Táskarugós vagy hideghab?
Ha hideghab, memóriás vagy alzheimeres (memória nélküli?)
Szeretnék most már jókat aludni...
Majd bedobom ChatGPT+Grok+Gemiminek is, de kíváncsi vagyok hús-vér emberek tapasztalataira. -
SirRasor
addikt
válasz
mAtech
üzenetére
Szoktunk pár hetente menni sajtos miatt. Legközelebb megnézem, de nem rémlik, hogy ilyen papucsok lettek volna valaha is.
Gyapjú zokni lelőhelyet tudok mondani, illetve nagyon meleg mamuszt kerestem és pár hónapja volt is a Lidliben FILC mamusz 2k/db áron, amit 2 hétre rá 1200-ra akcióztak.
Beltérre jó. -
Jinxb1rd
addikt
Valakinek laptopasztal 6.000 Ft-ért? Tévedésből lett véve, vissza már nem veszik.
https://www.moebelix.hu/p/laptop-asztal-black-004898005901
-
mAtech
aktív tag
Hi!
Bödön vásárra jár valaki? Gyapjú otthoni mamuszt árulnak ott? -
lorcsi
veterán
Viberen van egy kontakt akit szeretnek felvenni
megvan a kontakt hozzaadasa resz
beirom
kepe is megjelenik es a neve is
deca mentes gomb nem aktiv
miert ?
hogy lehet aktivva tenni ? -
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Keresek egy ilyet:
ADSL ADSL2+ DSL modem telefon fax elosztó szűrő RJ11
valami hasonló, mint a képen... van esetleg valakinek?
-
DarkByte
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Én már egy ideje tervezem hogy az egyik távirányítómat átépítem egy ESPHome node-nak (ennél mondjuk igényesebben és visszaalakíthatónak gondoltam) és onnantól kezdve tudom nyitni távolról a társasházi kaput a telefonnal. Csak még nem kerekedett felül az igény a lustaságon.

-
lemmy71
őstag
válasz
Nunder
üzenetére
Arra ügyelj hogy olyat válassz, amit klónozni tudsz a meglévő távirányítóval, magyarán párosítani. Különben az egyik vagy a másik fog vezérelni, egyszerre a kettő nem, hiába tanítod fel őket egymás után
Ha össze vannak párosítva, akkor csak egy távirányítót kell feltanítanod, a többi már alapból működ majd
-
Nunder
őstag
válasz
lemmy71
üzenetére
Köszi srácok, holnapra kiderítem aztán majd szólok, hogy milyen pontosan. De ahogy néztem ilyen (de már itt is van difi ha jól látom)
- https://www.kapuaruhaz.hu/taviranyito/nice/nice-era-flor2s-taviranyito-987
- https://kaputechnikaszakuzlet.hu/nice-era-inti-ketgombos-kapunyito-taviranyito -
macilaci78
nagyúr
válasz
Nunder
üzenetére
Attól függ, milyen rendszered van.
Nálunk fix kódos, a kétgombos Nice távirányító árának feléért veszem a háromgombos Gulliver TLC3X5T, 433.92 MHz típust és magam állítom be rajta a 12 bites fix kódot és semmit sem kell csinálnom a társasház rendszerével.
Öcsémnek is Nice távirányítója van, de náluk ugrókódós a távirányító, a tanítási lehetőség is le van védve kóddal, nemigen lehet a szaki nélkül távirányítót feltanítani. Náluk egyszerűen megerőszakolták a rendszert és valaki a meglévő rendszer mellé telepített egy GSM modult, telefonnal nyitja a kaput. -
Nunder
őstag
Környékben van valakinek megbízható garázs/kertkapu szakija? Elkutyultuk a meglévő Nice kapunyitó kulcsot, és kellene új, de nem tudom hol kezdjem. Rendelek olyat mint amilyen most van, azt magamtól feltanítom?
-
Megy valaki Ikeába holnap- holnapután? Van 2db 1250 Ft-os kedvezmény kártyám, amit nem használtunk fel. 1 sörért átadnám mindkettőt.
-
SirRasor
addikt
válasz
lemmy71
üzenetére
Olcsó húsnak...amikor a Nívó biztonsági ajtó volt 200k, akkor a hisec hulladék 120k-ért ment.
Ide a rozsdás bökőt, hogy drága lesz a javíttatás és/vagy meg se éri megcsináltatni.
Semmiképpen se engedd magad rábeszélni mégis hisec/jolasec szemétre.Nívósok se lettek persze olcsóbbak
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Revolut
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- HP Probook 445R G6,FHD,14",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).
szerintem nem.