Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polemius
senior tag
Van valakinek tippje, hol lehet Szegeden vagy a környékén sín (vasúti/villamos) darabot venni?
Nem egy egész szál kellene, csak 20-30 centis darab. -
martonx
veterán
A múltkori redőnyös mizéria vége az lett, hogy sikerült saját kezűleg megcsinálni az egyik behúzót, a másikat pedig cserélnem kellett, amit a javasolt boltban kemény 2200 Ft-ért meg tudtam venni. Szóval 2200 Ft-ból megoldottam az egészet! Köszönöm a tippeket!
-
válasz
Stylewars_kp #100720 üzenetére
Tolatva kell és kapu vonalában 1-2 gáz fröccs és a diesel kipufogó szagtól még az utca is kiürül
-
martonx
veterán
válasz
-Tsaba- #100718 üzenetére
Köszi a választ! Igen, én is mindig tök óvatosan állok ki az udvarból, pont ezért, mert senkit nem akarok elütni. És nem is lett volna szóra sem érdemes az egész, ha az Apuka nem kezdi el teljesen értelmetlenül eszkalálni a semmit azzal, hogy nem engedett utamra és mindenáron rendőrt akart hívni a semmiért. Szerencséjére mielőtt tettlegességre került volna a sor belátta, hogy végülis tényleg nem történt semmi, nincs miért megaláztatnia magát. Gyanítom a telefonjában a rendőrök is ugyanerről győzködték, hogy miért jönnének ki, miért tartóztat fel, ha nem is történt semmi.
Nagy az isten állatkertje. -
-Tsaba-
tag
Én anno kérdeztem ezt KRESZ-en az oktatótól (mondjuk ennek már sok-sok éve).
És azt válaszolta hogy a járdán a gyalogosnak minden körülmények között elsőbbsége van, még ha ki is írják hogy "vigyázz autó", meg villog a sárga lámpa az elektromos kapuknál, vagy dudálsz. Nyilván a te esetedben nem történt semmi, így rendőrt hívni és várni szerintem teljesen felesleges lett volna (szerintem az maximum akkor indokolt ha komolyabb személyi sérülés történik). Szerintem itt rendőr függő lett volna a dolog, mondjuk hogy 1 óra mire kiérnek, de után dönthet úgy hogy te voltál figyelmetlen (bár igazából megbüntetni nem tudna -> kapsz egy szóbeli figyelmeztetést?), vagy tényleg gyámügy (a szülő felel a gyerekért). Én is inkább utóbbira tippelnék. Viszont ha elütöd, akkor szerintem mindenképpen te lettél volna a felelős. Mindig azt tanítom a kisebb kölkömnek hogy figyeljen oda, és ha autót lát azonnal álljon meg (de eleve inkább ott megyek mellette).
Mondjuk én is úgy szoktam mindig kiállni a garázsból hogy bármikor megtudjak állni (elő is szokott fordulni néha), vagy ha van velem valaki (gyerek, asszony) akkor kiállítom hogy figyeljen. -
válasz
SirRasor #100708 üzenetére
Még várok hát ha van "tuti" megoldás.
Azt vettem észre,hogy a marketplace az AI integrálása óta szinte megbénult,elbutult a keresője.Pl.Marketplace,Járművek,autók és erre mint ha egy roncs telepre irányítana csak 20+ éves autók azokból feldob 30-40db-ot és elkezd gyerek játékautókat listázni.
Nagyon nem szeretném ha egy "ilyen tudású AI" készítené el a gyógyszereimet... -
A Facebook-ba,messengerbe hogy lehet letiltani,kigyomlálni az AI-t?
-
Attix82
addikt
-
lorcsi
veterán
Probaltatok mar a simon’s burgert ?
milyen ?
vagy a mackot erdemesebb kiprobalni ? -
martonx
veterán
Dudálni nem szoktam, szvsz meg is lincselnének a többi lakók, de még az utcában lakók is (én is rühellném, ha egész nap dudálas lenne az utcában) . Ez egy 30-as övezet, mindenhol társasházak, garázsok az aljaikban. A kapuban van sárga villogó, ami a gyalogosoknak jelzi, hogy nyitva a kapu.
Kamerám nincs,de ezek után szerintem veszek az autóba egyet.
A történet vége annyi volt, hogy miután emberünk telefonon percekig magyarázta a rendőrségnek a kapubeállót elállva a semmit, nekem meg időre kellett a gyerekeket vinnem az iskolába, miközben nem történt semmi Apuka ijedtségén kívül. Tőle messzebb álldogáltam a gyerekeimmel, és próbáltunk rájönni, hogy mi baja Apukának. Egy idő után megelégelve a telefonos bohóckodását, elindultam az Apuka felé, hogy legalább legyen tényleg miért kihívnia a rendőrséget.
Mikor karnyújtásnyira értem, annyit mondott a telefonba: akkor inkább nem eszkalálom tovább a helyzetet, és gyorsan elhúzta a csíkot a gyerekkel.
Szvsz hálásnak kellett volna lennie, hogy ennyire óvatosan álltam ki, és jók voltak a reflexeim, nemhogy még neki elállnia az utat, és rendőrt hívni, mikor nem is történt semmi.
De azóta is motoszkál bennem, hogy mi lett volna, ha a gyerek megsérül, akkor ki lett volna a felelős. Apuka, mert nem vigyázott a gyerekre, vagy én, bármilyen óvatosan is állok ki? -
válasz
macilaci78 #100701 üzenetére
Ilyen esetben én is szoktam 2 rövidet dudálni. Lakóknak meg elmagyaráznám miért is van ez. Vagy ha nekik ez nem felel meg, jöhet segíteni a kiállásomat minden reggel.
Inkább ez, mint egy elütött gyerek. -
-
SirRasor
addikt
válasz
martonx #100694 üzenetére
Szerintem a szülő a hibás, de legközelebb - ha nem sietsz - hívjatok rendőrt és minimum elmarasztalja a szülőt, hogy miért nem figyel jobban a gyerekre.
Egy 4 éves futóbicikliző gyerek nem látható az autóból, hiába szállsz ki előtte megnézni. Ez tuti nem a Te hibád volt.
Egyébként dudáltál is? Tudomásom szerint szokás dudálni is egy rövidet pont azért, hogy hallgató is legyen, hogy takarásból jön ki valami.szabzoltan1 mi is mindig így csináltuk, amikor jöttünk ki a főkapitányságról és más rendőröket is láttam dudálni kihajtáskor pont ezért. Tőlük tanultuk
-
mAtech
aktív tag
Esetleg ilyenkor egy rövidet dudálni a kiállás pillanatában? Aki gyalog jön az figyelmeztetve érezze magát hogy valaki jön kifelé.
Belvárosban lakom és ott ezt rendszeresen alkalmazzák mert ott sem lehet látni ki sétál a járdán épp.
És biciklivel is mennek ott szép számmal emberek a járdán. Az nem fog tudni megállni ha elé hajt kocsival valaki.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #100697 üzenetére
LL Junior.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Budapesten nem is tudom, melyik celeb gyerekét csapták el a belvárosban tán tavaly nyáron. Amennyire tudom, a kis család barátokkal sétált a járdán, a gyerek kezét nem az egyik szülő fogta, hanem az egyik barát. A gyerek kihúzta a kezét a felnőttéből, lelépett az úttestre a forgalomba és az egyik autó elcsapta, elhunyt.
Az esetben az autóst nem marasztalta el sem a hatóság, sem a szülő, véletlen baleset, van ilyen sajnos. De ettől függetlenül az autóst élete végéig elkíséri a tény, hogy halálra gázolt egy gyereket. Persze a szülőkkel sem cserélnék, meg azzal a személlyel sem, aki a gyerek kezét fogta.Minden kapun óvatosan állok ki, kb tolva is gyorsabban menne. Tehetsz, vagy kérhetsz az önkormányzattól domború tükröt, amivel be lehet látni a terepet. De sok kapuoszlopon látni is IFA-ról, traktorról származó nagyméretű tükröt. Ugye, modern autóban már elérhetőek az autó sarkaiba helyezett kamerák, amik az oldalról érkező forgalmat nézik, mutatják.
-
szabzoltan1
tag
válasz
Sajnos ,úgy tudom,hogy Te lettél volna a hibás!
Meg kell bizonyosodni arról,hogy nem jön e senki.
Ezt onnan tudom,hogy az egyik ismerősöm pont ugyan így járt,csak nem kisgyerekkel. a járdán bicikliző felnőtt neki ment az autó elejének(Mars tér rendőrségi bejáró)és még őt hibáztatták,nem pedig a biciklist. -
martonx
veterán
Ma reggel érdekes, és elég abszurd szituba keveredtem. A társasház kapubejáróján álltam ki autóval az utcára lépésben (automata kapu, villogó sárga fény, egyesben csúsztatott kuplunggal lépésben), ennek ellenére a járdán, amin keresztül kell jutnom az úttestre egy 4 éves körüli kisgyerek elém futóbiciklizett. Fékeztem, még éppen sikerült is megállnom, még jó, hogy tényleg lépésben mentem.
Azaz nem történt semmi.Kivéve, hogy a gyerek megijedt apja nagyon durván túlreagálta a helyzetet, és mindenképpen rendőrt akart hívni, elállta az utamat, nehogy elhagyjam a helyszínt, ahol nem történt semmi, csak majdnem.
Kíváncsi vagyok, hogy ilyen helyzetben, ha mondjuk nem veszem észre a gyereket, mert mondjuk tolatva állok ki a garázsból, vagy nem sikerül időben lefékeznem, mert 80 évesen nulla reflexszel vezetek autót, netán terepjáróm lenne, és esélyem sincs észrevenni a 4 éves futóbiciklis gyereket, akkor vajon ilyen esetben ki lett volna a hibás? -
macilaci78
nagyúr
Alatta üreg van, a lapok közti résen oda folyik a víz. Gondolom, a függőleges terhelést, a gép súlyát bírta, csak a vízszinteset nem, amikor fékezett. A hátsó tengely még nem érkezett rá a mezőre.
Azért ment a térre a cikk szerint, mert oda vitt motyót. Valószínűleg nem mondta a sofőrnek senki, hogy hova álljon, milyen nyomvonalon és segítőt sem kapott. -
csoszogi
tag
válasz
azbest #100690 üzenetére
nem kötözködésből írom,de elvileg az egész rész a múzeum körül sétálós térköves rész, nem? Meg ahogy látom nem teljesen szakadt be, valamennyit ment is rajta, hátsó rész sincs beszakadva. Lehet kiderül valami konstrukciós, vagy korróziós dolog miatt szakadt be alatta. És még jó, hogy kiderült. De igaz semmi keresnivalója ott egy ekkora autónak. Kisebbel is meg lehetne oldani szerintem...
-
csoszogi
tag
válasz
mAtech #100688 üzenetére
Kérdés: ha valaki elesik, beveri a fejét és jön a mentőautó, mert nem mozgatható közel akar menni. A mentős vajon tudja, hogy nem hajthat rá? Valahova ki van ez táblázva? Én se gondoltam volna, hogy erre nem lehet járművel ráhajtani, azt hittem a szilárd útburkolatok ekkora súlyt elbírnak, úgy vannak megcsinálva. Meg szerintem ha nem helyi, nem is sejtette, hogy az egy szökőkút...
-
mAtech
aktív tag
Az emberi hülyeség tényleg végtelen...
Móra park -
martonx
veterán
válasz
Stylewars_kp #100684 üzenetére
Az a baj, hogy tönkrement ágy matrac senkinek nem kell. Ha fémhulladék / bútor lenne, másnap nem lenne ott, ahol hagyom (saját tapasztalat). Délután újra nekifutok a hulladékudvarnak.
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok-e olyan vállalkozót aki korrekt áron csinálna műanyag teraszajtóra szúnyoghálós ajtót? -
martonx
veterán
Hulladékudvar, jogkövető, szelektíven gyűjtő állampolgáros sztorijaimat meséltem már. Itt a mai legújabb gyöngyszem.
Foglaltam időpontot reggel 8:40-re. Autóba beszuszakoltam a kidobandó matracot, időre odaértem. Bemegyek mondja az ember, hogy jaj hát ők tele vannak, de máshova se vigyem mindenhol ugyanez a helyzet.
Erre milyen emailt kapok 8:46-kor, mikor már haza is értem jól pofára esve? Hát nem tele van az a huncut hulladékudvar, szól az értesítés picit megkésve.
Ezek engem direkt szivatnak....
Nagyon érik bennem, hogy mint múltkor a festékek, ez is valami közeli kiserdőben fogja végezni, ha már ilyen magas színvonalú szelektív hulladékgyűjtés történik Magyarországon. -
martonx
veterán
válasz
-Tsaba- #100681 üzenetére
Legutóbb mintha ő lett volna nálunk, ki is jött, meg is csinálta 2 perc alatt, csak épp utána elkért 20K-t. Mivel megint "csak" az a gond, hogy két gurtni nem húzza vissza rendesen a kötelet, gyanítom megint így járnék, hogy pár perc munka lenne 20K.
Egyik munkatársam mintha csinált volna már ilyet, plusz néztem youtube videókat is, elsőre szerintem elkínlódunk vele mi magunk, rosszabb úgysem lehet jeligére -
-Tsaba-
tag
válasz
martonx #100669 üzenetére
Én őt hívtam, kicsit érdekes volt mikor kijött a nagy darab roma srác papucsba
De látszik hogy ért hozzá, jól meg is csinálta (erősebb gurti kötéllel, meg kicserélte az átvezetőt fémre), viszont fél órát szórakozott vele (ki kellett csúsztatni a lamellákat, meg befűzni), ki kellett ülnie az emeleti ablakba. Majd mondja hogy "köszi a munkát főnök"
Viszont valóban kért vagy 20-25öt...
-
martonx
veterán
válasz
szabzoltan1 #100675 üzenetére
Köszönöm, akkor lehet, hogy megpróbálok magamtól megtanulni.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
quailstorm #100678 üzenetére
Arra azért fel kell készülni a redőnyösboltnál, hogy aminek a neten 250ft darabja, az ott 750ft. Kis mennyiségnél mindenképp rosszul jársz.
-
quailstorm
félisten
válasz
Csongrádi sgt. 54 alatt van. Amúgy tényleg nem nagy művészet kicserélni, még nekem is elsőre sikerült. Gurtnit meg a kenderboltban lehet venni (6724 Szeged, Cserzy Mihály u. 8.).
-
SirRasor
addikt
válasz
Annak a befűzése azért megfelelő technikát igényel.
De tény, hogy én is 1db youtube videó után már meg tudtam magamnak csinálni.Egyébként lehet tönkre se ment a behúzó, csak meg kell takarítani a laprugót vagy valami ilyesmi.
-
SirRasor
addikt
válasz
martonx #100669 üzenetére
Magamnak tudom cserélni hasonlók miatt
Ha 3 gyerek mellett lenne idő, elmennék szívesen megcsinálni.
Viszont 1 éve redőnyöket szereltettem fel, ahhoz szakit kellett hívni:
Papp Ferenc - Redőny/szúnyogháló - +36 20/390-3787
Egy apa és fia szokott jönni: kedvesek, korrektek és nem horror áron dolgoznak. Asszem 120k volt 3 db felhúzhatós szúnyoghálós redőny felszereltetése. -
martonx
veterán
Tud valaki Szegeden normális redőnyöst? Kettő behúzó ment tönkre csak ezeket kellene cserélni, jó lenne ha:
1. egyáltalán kijönne az ember az ígéreteivel ellentétben
2. ha egyszer megjelenik egy szál csavarhúzóval, és 2 perc alatt kicseréli, ne kérjen el 20 ezret.
Hogy az eddigi tapasztalataimat a redőnyösökkel összegezzem. -
Agyasima
őstag
tisn és Mr Proper! Köszi a gyorsreagálást.
-
Agyasima
őstag
Guten morgen!
Azt tudjátok-e, ma Zsombón lehet-e, érdemes-e epret venni? Ha igen, hol?
-
Van valakinek tapasztalata ezzel a szervizzel: Rozsnyai Autószerviz Makó?
1.6 THP-t kellene koksztalanítani. Legalábbis azt hiszem ez a baja a rángatásnak, meg az erőtlenségnek. Egész pontosan fordítva: van akinek megoldotta a problémát a beavatkozás. -
lupus_l
aktív tag
válasz
Polemius #100653 üzenetére
Állami rendezvény volt, a megvalósító az önkormányzat lett volna, csak az eddigi évekhez képest számokat is kellett volna produkálni… Ha meg valamit az állam
adna, a városbak csak azért se kell… Sőt… Mint tudjuk, a városunkban a covid óta a sport rettentően el van hanyagolva. Idén már alig van Ötpróba rendezvény a városban (máshol 2-3 havonta van), a tavaszi úszás kihívást már meg sem
rendezik… a teljesítmény túrák is eltűntek. -
SirRasor
addikt
-
Polemius
senior tag
válasz
SirRasor #100651 üzenetére
Talán ha az állam nem einstandolna milliárdokat a város költségvetéséből (pl. szolidaritási adó, iparűzési adó), akkor arra is több jutna, hogy az emberek szaladgáljanak.
Ez egyébként állami/önkormányzati rendezvény? Egyesület nem vehet részt benne?
Amúgy szerintem senki nem tiltja, hogy felvedd a cipőd és fuss magadtól. -
SirRasor
addikt
Írnék most nagyon csúnyát...1 hónapot készültem rá, de a versenykiírást nem néztem meg. Csak abból indultam ki, amit linkeltem, mert akkor még úgy volt. Reggel nézem a kiírást: Szeged sehol
Facén körbenézek:
Pont mint 1 éve.
Botka nem lopott még eleget?
Visszatérünk oda, hogy Magyarország 3. legnagyobb városában nem rendeznek, de Szolnok, Cegléd és Dabas közte volt, azaz ~45km-enként volt futási lehetőség.
Itt, a legközelebb Szarvas lett volna a maga 1 óra 20 perces autóútjával
Kész, én ezzel végeztem is Szegeden a rendezvényes futással. Ide csak horror árú fizetős futás jut.
19:30-kor jutottam ki, félmarcsi volt tervben, de csak 15k jött össze. Kész, elegem is van a futásból, úgyse egészséges ennyit futni. Inkább súlyzózok +calisthenics, annak több értelme van hosszú távon. -
garga01
őstag
válasz
szabzoltan1 #100648 üzenetére
Link fomátum: [link]
Műszaki pincét kérdezd meg esetleg telefonon, a weblapon csak átalakítókat láttam.
Esetleg a Ribizsár autóhifisre gondoltam még, nekik lehet. -
szabzoltan1
tag
Sziasztok .
Valaki tudja, hogy ilyen csatlakozót hol kaphatok szegeden?
https://allegro.hu/ajanlat/fakra-krimpelo-csatlakozo-szogletes-gps-antennakhoz-10776093356?utm_feed=34ecacec-5028-405c-8830-8ae761743198&utm_source=google&utm_medium=freelisting -
martonx
veterán
válasz
Lacielvtárs #100643 üzenetére
A garis szervízt is megkeresheted, én őket szoktam kihívni, ha valami van, függetlenül, hogy garis-e még az eszköz.
-
válasz
Lacielvtárs #100641 üzenetére
Kövecs Mihály volt nálunk tölteni a Samsung hűtőt, azóta tökéletes. Nem tudom praktizál-e még, mert ő pedig Almási Györgyöt ajánlotta a FB csoportban.
Telefonszámom nincs sajnos. -
lorcsi
veterán
válasz
Lacielvtárs #100643 üzenetére
Nekem a whirpoolban romlott el egy kis alkatresz 2*
lentrol nem nyomta fel a hideget
masodjara 1 percen belul cserelte
legombolt egy huszast…
tobbe nem fogom kihivni, eltettem az alkatreszt es rendelek ha kell -
lorcsi
veterán
válasz
Lacielvtárs #100641 üzenetére
Alao, fagyaszto resze hut rendesen ?
-
Lacielvtárs
nagyúr
sziasztok, tudtok esetleg ajánlani hűtőgép szerelőt?
fél éve lejárt a garancia egy ilyen hűtőről és ma reggelre leolvadt és most úgy viselkedik mint amikor a klímában nincsen elegendő gáz, megy de nem hűtő vagyis minimálisat
előre is köszönöm a sgeítséget és/vagy tancásokat -
Polemius
senior tag
Tudtok ajánlani valakit erősítő javítás témában?
5.1-es erősítő, az a baja, hogy hosszabb áramszünet után elfelejti a beállításokat.
(A kecskeméti utcában már járt, de ugyanazt a hibát produkálja...) -
benjoe1
aktív tag
Első tekerős gyerek bicajt vennénk szombaton Szegeden. Melyik boltokba érdemes menni?
-
SirRasor
addikt
Légzésfigyelő nincs, de a ringató jóféle:
https://www.facebook.com/marketplace/item/960293512135764
Püben jöhet ajánlat; szerintem nem fogjuk visszautasítaniA többieknek köszi a tippet, Vintedre felhányok mindent.
-
-Tsaba-
tag
válasz
Stylewars_kp #100632 üzenetére
Ha jól rémlik még, a képpel van vmi, azt nem engedi (még homályosítva sem), meg ugye azért kevesen keresnek "tejcsapoló"-t
De hogy miért az jó kérdés...
-
fradi81
veterán
-
SirRasor
addikt
Babaholmikat hol lehet a lehető leggyorsabban eladni?
Van mellszívó is, ami minden felületen tiltott
De van babakocsi, hordozó, ringató, márkás üveg cumisüveg stb.
Esetleg tudtok valakit, aki mostanában szülne és kell neki ilyen cucc?
Féláron adok mindent. -
PowerBuldog
veterán
Sziasztok
Megválnék a TV-mtől:
LG OLED 55" C1 (139 cm) OLED55C12LA garanciális
Ha esetleg érdekelne valakit. -
lorcsi
veterán
A topikbol van valakinek erovagoja ?
-
SirRasor
addikt
válasz
mimi82 #100622 üzenetére
Ja benéztem
martonx nem azért. A többi nem jótékonysági és átlagosan a félmaraton 8-13k között szokott lenni, előnevezéssel.
Itt van példának a következő VIII. HOLDFÉNY ÉJSZAKAI FÉLMARATON ÉS CSALÁDI SPORTNAP. -
lorcsi
veterán
Mi ez a lezaras a regi hidnal ?
megint van valami progrsm ? -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek volna otthon vastag lazúrja? Kellene egy fél deci. Mogyoró, tölgy vagy paliszander színben. Kipróbálnék valamit, mielőtt megveszem a doboz lazúrt. -
pintyesz
senior tag
Üdv!
Vennék sürgősen 1db DDR4 4Gb 2133Mz ramot!
Semmi extra, csak működjön . -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Hátha érdekel valakit: [Redmi 12C] -
DarkByte
addikt
válasz
szabzoltan1 #100608 üzenetére
Amit te valójában szeretnél az a roaming, hogy két AP között vándorolhasson az eszköz SSID váltás nélkül, és látszólag folyamatos legyen a kapcsolat.
A mesh ennek nem előfeltétele, de a mesh eszközök tipikusan tudják. A mesh csak azt jelenti hogy több AP képes egybefüggő hálózatot alkotni vezeték nélkül, a nélkül hogy mind kábellel lenne összekötve egy központi router-el.De szóval a roaming tipikusan nem összehozható különböző márkák eszközei között, mivel ehhez kell egy network controller node ami vezérli a többit, és az összes többi beszéli ennek a "nyelvét", de ez eléggé gyártó függő. Elvileg a Radius authentikáció az egyik univerzális eleme a legónak.
De persze javítson ki aki jobban tudja. Én csak tervezek ilyet építeni majd valamikor a jövőben, viszont szerintem én veszek készen egy kit-et (esetleg megnézem Mikrotik vonalon hogyan működik ez), a szükségesnél jobban nem akarok szabadidőmben cosplay-elni rendszergazdaként
-
szabzoltan1
tag
Sziasztok.
Ha van egy xiaomi ax3200-es routerem és veszek mellé egy TP link be230-as routert.a kettőtt ösze tudom úgy kötni mintha 2 ax es routert kötnék össze?a mesh-re gondolok.
Mert van itthon egy Asus router de azt csak jelismétlőként tudom használni és mire átáll az egyikről a másikra eltelik egy pár "perc" -
pulutodurumo
őstag
-
lorcsi
veterán
Ked vilagitast honnsn erdemes ?
vsn valsmi tuti helyi bolt vagy kar probslkozni.. es inkabb emag ?
lumenetet nem latom annyira olcsonak es jonak -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Távirányító gombokhoz keresek matricát. Bújkálom a netet, de nem találok. Eléggé lekoptak a jelölések a tv távirányítóról. Számokat találtam, de tv táv. specifikusat nem. Tudnátok segíteni? -
Stylewars_kp
őstag
válasz
Ted_Beneky #100601 üzenetére
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
Stylewars_kp #100590 üzenetére
A Casco a megállapított használt árának bizonyos százalékát fizeti, nagyon passzentosan jön csak ki a javítás. A 6 millás autóból három év alatt 4,3 milliós lett (és ebben már benne van az inflációs növekedés), úgy hogy csak 11ezer kilóméter van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- Elado Corsair MP600 LPX GEN4 SSD 1TB hűtőbordás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest