- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
pintyesz
senior tag
Üdv!
Vennék sürgősen 1db DDR4 4Gb 2133Mz ramot!
Semmi extra, csak működjön . -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Hátha érdekel valakit: [Redmi 12C] -
DarkByte
addikt
válasz
szabzoltan1 #100608 üzenetére
Amit te valójában szeretnél az a roaming, hogy két AP között vándorolhasson az eszköz SSID váltás nélkül, és látszólag folyamatos legyen a kapcsolat.
A mesh ennek nem előfeltétele, de a mesh eszközök tipikusan tudják. A mesh csak azt jelenti hogy több AP képes egybefüggő hálózatot alkotni vezeték nélkül, a nélkül hogy mind kábellel lenne összekötve egy központi router-el.De szóval a roaming tipikusan nem összehozható különböző márkák eszközei között, mivel ehhez kell egy network controller node ami vezérli a többit, és az összes többi beszéli ennek a "nyelvét", de ez eléggé gyártó függő. Elvileg a Radius authentikáció az egyik univerzális eleme a legónak.
De persze javítson ki aki jobban tudja. Én csak tervezek ilyet építeni majd valamikor a jövőben, viszont szerintem én veszek készen egy kit-et (esetleg megnézem Mikrotik vonalon hogyan működik ez), a szükségesnél jobban nem akarok szabadidőmben cosplay-elni rendszergazdaként
-
szabzoltan1
tag
Sziasztok.
Ha van egy xiaomi ax3200-es routerem és veszek mellé egy TP link be230-as routert.a kettőtt ösze tudom úgy kötni mintha 2 ax es routert kötnék össze?a mesh-re gondolok.
Mert van itthon egy Asus router de azt csak jelismétlőként tudom használni és mire átáll az egyikről a másikra eltelik egy pár "perc" -
pulutodurumo
őstag
-
lorcsi
veterán
Ked vilagitast honnsn erdemes ?
vsn valsmi tuti helyi bolt vagy kar probslkozni.. es inkabb emag ?
lumenetet nem latom annyira olcsonak es jonak -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Távirányító gombokhoz keresek matricát. Bújkálom a netet, de nem találok. Eléggé lekoptak a jelölések a tv távirányítóról. Számokat találtam, de tv táv. specifikusat nem. Tudnátok segíteni? -
Stylewars_kp
őstag
válasz
Ted_Beneky #100601 üzenetére
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
Stylewars_kp #100590 üzenetére
A Casco a megállapított használt árának bizonyos százalékát fizeti, nagyon passzentosan jön csak ki a javítás. A 6 millás autóból három év alatt 4,3 milliós lett (és ebben már benne van az inflációs növekedés), úgy hogy csak 11ezer kilóméter van benne.
-
-
Még elektromosban is gondolkodtam de hamar kiderült,hogy a hálózatom nem bírja és ez megint csak egy rossz tervezésnek köszönhető mivel az elektromos autók töltése egyből a szabvány által meghatározott maximum árammal kezdi pl.16A-el és nálunk 20A-es a hálózat.Az átköttetés kicsit bonyolult mivel sógorom nevén van a villanyóra és Ő külföldön él.Amelyek elfogadható árban megvehetők lenének ott meg az akku para dominál.
A "valódi" 7 személyes autó is ritka már... -
nap
addikt
válasz
totya694 #100595 üzenetére
Én 7 személyes autó vásárlásán gondolkodok évek óta, de egyre kisebb a valószínűsége, hogy lesz alkalmas. Vagy 20-30 éves darabok vannak, vagy újak annyiért, amiből pár éve lakást lehetett venni. A többi meg csak nevében hét személyes, "hátul csak két félbetépett óvodás fér el".
Az autóból divatcikk lett (ár+), és az erőltetett elektromos átállás költségét is a most eladott autókra tolják rá (ár++). -
Én is évek óta keresek autót de egyre csak messzebb kerülök a céltól.Évi 5.000km-t megyek tehát nem sokat és szeretném fiatalítani a 23 éves 206-ost aminek semmi baja csak a kora.
5-10 éves benzines autóba gondolkodtam de mindig volt valami számomra nem tetsző dolog ami miatt elengedtem a kiszemelt példányt vagy adott autó vagy motor típust.
Fiatalon huszon évet dolgoztam autó és villamossági szerelő ként van pici rálátásom a motorok felépítésére és arra is,hogy hová jutott a mai technológia.Vannak fejlesztések amelyek dicséretesek de a motorokon elkövetett változtatások esetek magas százalékában az élettartam rovására ment.Gondolok itt olajban futó vezérműszíj(morzsálódik eldugítja az olaj pumpát,olajzó furatokat motor halál),közvetlen befecskendezés esetén a motor koxoszodása (szelep beégések,dugattyú kilyukadás)Mazdáknál diesellel megegyező sűrítési végnyomás benzines motor létére amelyet dupla befecskendező rendszerrel látnak el mert öngyulladást használják ki bizonyos fordulat tartományba...Ja és dupla hangszigetelés alá kell rejteni a motort mert hangosabb egy dieselnél.
Ha még hozzá veszem,hogy az általam keresett 5-10 éves példányok már 2-300.000km-t futottak akkor már nem látom a "fiatal autó" varázsát és nagy az esély,hogy csak a szívás lesz a leendő autóval.Pl. kuplung,kettős tömegű lendkerék,fék vagy fék fődarabok ABS tömb,klíma vagy az elporlad részegységei és még hosszan sorolhatnám azokat a hibákat amelyek előjöhetnek.
Mivel van autóm ami 12 éve hűségesen teszi a dolgát nálam így a szükség nem kényszerít vásárlásra de még az életemben egyszer szeretnék egy fiatalabb autó tulajdonosa lenni.Tudom,hogy évi 5.000km autózásra luxus az autó de ha úgy vesszük annak is az aki maga jár munkába mert van tömegközlekedés is. -
tisn
addikt
válasz
lorcsi #100591 üzenetére
en is ezert filozom az astran
120k km van benne, ocsem hasznalta 14 even keresztul
a motor rendberakasa nelkul kb. 1-1.2M-ert birnam eladni (1.7+-tol vannak az ilyen alapvetoen jo allapotu, keves futasu masinak)de mit veszek helyette?
oke van egy 2000-es yarisom is varosi szaladgalasra, epp nem surgos nezelodhetnek.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Ted_Beneky #100588 üzenetére
Én autómhoz komplett donort veszek annyiért.
gondolom casco fizet. Nem?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #100587 üzenetére
Oké, de nem mindenki lakik a mogyoródi út mellett. Vannak garázsok mellék utcákban is...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #100585 üzenetére
Esetemben ez úgy nézne ki nem elektromos kapu esetén, hogy beállok a bejáróra, kiszállok, nyitok, beszállok, begurulok, kiszállok, becsukok, de közben a kocsi nem lóg az úttestre.
Ezt lehet elcserélni "nem oszt nem szoroz" alapon arra, hogy megállok az úttesten a sáv jobb szélén, amennyire lehet, kiszállok, felhúzom, ellököm, kinyitom, beszállok, mialatt vagy 20-30 autó is feltorlódik az enyém mögött a reggeli, vagy délutáni forgalomban. -
Stylewars_kp
őstag
Totyik lakóknak 10% kedvezmény: [link]
-
-Tsaba-
tag
válasz
_Petya_ #100578 üzenetére
Rakj ki egy parkolás gátlót, már nem olyan drága...
Nekünk múltkor itt a cég elé kellett hívni (akadályozta a rakodást), ha teljesen közterület akkor az SZKT/közteres (lopóautó) elviheti elég gyorsan, ha magánterület (vagy részben az, pl kapualj) akkor csak abban az esetleg ha akadályozza a ki-be hajtást, és rendőr is kell hozzá (utóbbiak elég lassan érnek ki -> viszont sokkal drágább is lesz a bünti). A mi esetünkben az volt a mázlia hogy pont visszaért mire jöttek a rendőrök...
-
tixem
addikt
válasz
_Petya_ #100578 üzenetére
Nekünk is volt ilyen, én a yardot hívtam, kb negyed óra múlva ott is voltak, fénykép stb, kihívták a pókos autót aztán elmentek.
A közteresek kb fél óra múlva ott is voltak, aztán elvitték a 'csába. Mondták, hogy ha esetleg visszajön a tulaj közben, míg odaér a pókos, akkor is kap egy szívküldi büntit a tulaj.
Rá egy hétre el is átkozott a garázs előtt a csaj lemenő felmenő rokonsággal együtt, hogy mit képzelek, annyiba került a csekk meg a kocsi kiváltása, mint majdnem az autó piaci értéke.
Kellemetlen. Helyben gyorsan körbevideózod, hogy legyen mit mutatni a zsaruknak, ha addig elmenne a kópé, hogy tudd bizonyítani, nem szórakozásból hívtad ki őket.
-
_Petya_
őstag
Sziasztok, újabban rendszeresen a garázsom elé parkolnak és nem tudok kiállni. Kit kell ilyenkor hívni? Köztereseket? SZKT-t? Vagy a rendőrséget? Utóbbi esetben, 112-t? Vagy van valami nem sürgősségi szám ilyen esetekre?
-
lorcsi
veterán
válasz
macilaci78 #100575 üzenetére
írtam pm...
-
lorcsi
veterán
válasz
macilaci78 #100573 üzenetére
Mikor jossz szeged iranyaban ? Kb..
-
lorcsi
veterán
Az ors vezer teri ikeaba jar mostanaban valaki a topikbol ?
-
tixem
addikt
Üdv
Van a városban olyan nyomtatószalon ahol tudnak úgy A2 méretben nyomtatni posztert nagy felbontású képből, hogy a végeredmény ne oylan legyen, mintha kaputelefonnal készült volna? Elmosott élek, homályosság nélkül.
-
csabám
addikt
Sziasztok!
Szegeden keresek olyan szakit, akinek van anyaga egy Roborock S5 Max robotposzívó bal kerekének cseréjéhez (Error105 hibazüzenet).
Köszönöm előre is. -
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Klíma szerelőt tudtok javasolni?
2.on kültéri egység takarítás, csöveken szigetelés csere és átnézés kellene mert nagyon zajos lehet a ventilátor csapágyazása adta meg magát. (Nem igazán kapcsolom be, tavaly nyáron kb. 5-ször ha ment, de ha vendég jön azért mégis menjen és ne rúgják rám az ajtót a zaj miatt)
-
martonx
veterán
válasz
SirRasor #100564 üzenetére
A Dáciámat hordom kényszerűségből a gari idő alatt a Molnár autóházhoz és kib...tt drágák. Az, hogy drágák hagyján, de még szarok is. Volt is velük egy reklamációs ügyem, amikor felhívtak, elnézést kértek, kompenzációt ajánlottak, a hibájukat elismerték, ami azért dicséretes, de jobb lett volna, ha csak simán elsőre normálisan meg tudnak csinálni egy normál 30.000-es kötelező szervízt, ha már extrém sok pénzt kiszámláznak a kb. semmiért. Egyszer azt is sikerült eljátszaniuk, hogy nem adtak csere autót, mikor 3 napig náluk állt az autó. A reklamációm óta viszont felkerültem náluk a VIP listára, így amikor másodjára is náluk állt volna az autó, akkor ugyan nehézkesen, de csak adtak csere autót. Persze a csere autó mindig macera, mert elvileg 1 napot meghaladó bent álláskor kötelesek csak csere autót adni, viszont sok munka van, amit elméletileg 4-6 óra alatt meg lehet csinálni, gyakorlatilag viszont szinte biztos, hogy 2-3 munkanap lesz belőle. Ilyenkor jön a kötélhúzás, hogy ne csesszetek már ki velem, hogy pénteken odaviszem az autót, aztán meg egész hétvégén autó nélkül vagyok, és majd kedden szóltok, hogy érte lehet menni.
Eh, ne vegyetek Dacia-t (vagy csak az enyémmel volt ritka sok gond, vagy csak én vagyok túl maximalista, és nem tartom normálisnak, hogy 35.000 km alatt kétszer kellett kettős tömegű lendkereket cserélni, másodjára már kuplungot is cseréltek), a Molnár Autóházat se merném nyugodt szívvel ajánlani, bár elismerem, hogy azért próbálkoznak nem annyira szarok lenni.Minden más autómat Csikota Tamáshoz újszegedre hordok, akinél fele annyiból jön ki ugyanaz, sőőőt még meg is csinálja amiért viszem az autót.
-
SirRasor
addikt
válasz
Gergello #100561 üzenetére
Édesanyám ide viszi Tápén.
Viszont amíg garis volt a Clio, a Molnár Autóházhoz hordtuk.
Miután letelt a gari, ment vissza Pigniczkihez, de kértem az aktuális (szervízkönyvben meghatározott) karbantartásra árajánlatot és kb. azonos ár jött ki.
Most akkor vagy a Molnár Autóház relatíve olcsó, vagy Pigniczki drága?Na én meg elkezdtem hordani az újat Suzuki-Tisza Ankershez. Április végén viszem 1 éves garimegőrzőre - éppen felírtam mi mennyibe kerül:
12192 munkadíj
35400 olaj+olajszűrő
6970 pollenszűrő
9000 klímatakarítás (uv-s is)
--- ~63k
Ez soknak számít? Nem mintha lenne választásom, de most már kíváncsi vagyok. -
Gergello
addikt
válasz
SirRasor #100560 üzenetére
Eddig kapott ajánlatok alapján kb. kétszeres ár.
Kb ez a nagyságrend, amit kaptam a céges roncsokra, amikor még kéregettem ajánlatokat. Munkát nem írom mi volt, de átlagos munka kuplungozás, vezérlés ilyenek.
orcsik 189
kovács 252
pappas /ez a márkaszervize/ 358Melyikhez vinnéd ?
-
Gergello
addikt
Kovácsnál nekem volt olyan bevittem gyertyacserére a gépet. Telefonáltak, hogy kész van főnök. Elmegyek kifizetem, másnap reggel már jelzi a hibát a műszerfalon. Okoskodás megy mi lehet....
Hát kiderült, hogy náluk a kész azt jelentette, hogy 2 darabot ki tudtak cserélni, másik 2-t meg nem. Ezzel a munka el is készült(az igaz, hogy számlázva alkatrészként csak 2 db lett, de ezt nem mondták én meg a fizetésnél már nem néztem meg)
-
válasz
Lehiñito #100555 üzenetére
Az nem rágalmazás szerintem, ha leírod a tapasztalataidat. Ez valóban kellemetlen, de azért nem a világ vége. Nekem műszaki kapcsán például olyan pozitív élményem van Geráékkal, hogy nem volt már megfelelő időpont, ezért nyitás előtt 15 perccel kellett odaérnem, hogy 07:00-tól már rögtön el is tudják intézni nekem a műszakit, de úgy, hogy a következőnek se kelljen várnia. Szerviz kapcsán is mindig előre felhívnak, hogy ennyi lenne az összeg, kérem-e. Nem érdekem reklámozni őket, nem állunk semmilyen üzleti, rokoni kapcsolatban.
Kovács Autónál viszont a spanomnak gázolajfolyásos hibája volt, illetve még pár apróság. Kiszámlázták a cserét, illetve az alkatrészt, aztán pár óra múlva külföldön elfosta magát az új cső. Kiderült, hogy nem cserélték ki, csak valami fém bilincset raktak rá, miközben el volt repedve. Az autó rendesen füstölt, mert a leömlőre folyt a gázolaj. Azóta sem ő, sem én nem megyünk a szerviz közelébe. Az alkatrészbolt viszont nagyon korrekt.
-
lorcsi
veterán
-
Lehiñito
senior tag
Távol áll tőlem, hogy bárkinek is a rossz hírét keltsem, de én nem éreztem a korrektséget. Kértem időpontot műszakira, meg ha már ott van akkor cseréljenek hátsó kipufogó dobot is, mert meg volt repedve a dob. Kaptam is időpontot, 2hétre rá. Reggel odavittem, 11kor hívtak, hogy kész az autó. Mikor mentem érte kiderült, hogy a hátsó dobhoz nem is nyúltak, mert "nem volt rá idejük", holott direkt úgy kértem időpontot, hogy mindkettő problémámat orvosolják. Az ismerősöm sztoriját nem írom le, az kellemetlenebb. De biztos vannak olyan ügyfelek akik meg vannak elégedve. Én csak a saját tapasztalatomat osztottam meg. Nem szivesen megyek olyan helyre, ahol nem az történik, amit megbeszélünk.
-
mAtech
aktív tag
Autoklub?
-
válasz
pepe091 #100549 üzenetére
Kovács autót messziről el kell kerülni szerelés ügyben. És mielőtt bárki kérdezné, hogy miért: ismerősöm dolgozott ott hosszabb ideig, irtózatos lehúzásokat csinálnak olyan ügyfelek esetén, akik nem értenek hozzá és a szakértelem is sokszor alacsony szintű, mivel nagyobb a fluktuáció is.
Gera Szervizt tápén viszont merem ajánlani.
-
tisn
addikt
thx a tippeket
-
A korábban említetteken kívül a Kovács autót is megkérdezném, emailben adnak árajánlatot. Nagy előnyük, hogy nem nyerészkednek brutálisan az alkatrészárakon. Múlt hónapban cseréltettem kuplungot, kézifék kötelet és üzemanyag szűrőt egy Golf 5 ben, írtam pár szerviznek, 3 válaszolt: a Kovács, a Marso és az Orcsik műhely, utóbbi kettő 350k körüli ajánlatot adott, míg a kovács 225-öt...
-
proper
őstag
Ez elég komplex ahhoz hogy az ai megbecsülje
Nem mindegy milyen minőségű alkatrészeket veszel milyen áron
kell hozzá külsős gépmunka is, tömítések-szimeringek
na meg persze a tudás és az időt is beleszámolta ami pénzbe kerül azaz munkadíj
keress rá: B&D Car Kft. , Gera autó szerviz
meg hívogasd körbe Szegedet és lesz viszonyítási alap
3 éve gyári vezérlés szett + olaj + összes szűrő munkadíjjal 200k volt -
lorcsi
veterán
válasz
pulutodurumo #100545 üzenetére
köszi
nem is ismertem őket
kicsit el vannak rejtve -
tisn
addikt
van egy astra h-m 1.4zexp motorral.
vezerlescsere, szivosor csere, ket vezermutengely csere kell szerelom szerint adott ra egy 600k-s ajanlatot. chatgpt szerint kb. 300k. utobbi osszeget meg raszannam, tud valaki ajanlani olcsobb szerelot? -
lorcsi
veterán
Szemelyauto akksiert hova erdemes menni a varosban ?
-
Gergello
addikt
Sziasztok !
Fialt valakinél a kutya mostanában esetleg ? Szeretnék egy ingyen elvihető kiskutyát. -
SirRasor
addikt
Május 4-én (vasárnap) lesz az V. Futókörök Napja! Gyertek szedni a lábatokat
A Vértói rekortánpályán lesz. -
nap
addikt
válasz
Stylewars_kp #100520 üzenetére
Nem tudom, hogy most mi a jó ár... Legutóbb itt vettem fűrészárut.
-
veze
őstag
válasz
Stylewars_kp #100527 üzenetére
Én ha nem épületfa kell itt szoktam keresni:
[link]
Elég nagy választék van , minőségben ( és ennek megfelelően árban) is. száritott is , ha kell ragasztott is, fenyő és keményfa , ha special valami kell, akkor akár még az is megbeszélhető hogy meg tudják e csinalni.
más..
Szeged milyen bolto(kat) tudok ahol ilyesmiket lehetne keresni/ vásárolni:
[link] vagy [link]
világos szürkében kellene lehetőleg nem fényes fólia kinézetben és min 45cm szélesség ( vagy 50cm) -
DarkByte
addikt
válasz
vizslakutya #100526 üzenetére
Az én béremet csak ne fűrészelje sehova..
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
vizslakutya #100526 üzenetére
Köszi, ezt sem ismertem csak a Káplárt.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Próbáld meg itt,elég rugalmas az öreg.
Vagy Káplár fatelep a Metró mögött? -
proper
őstag
válasz
Stylewars_kp #100524 üzenetére
Sándorfalvi út töltés után jobb oldal
al-fa Kft -
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #100523 üzenetére
Szögödön hun tanálok...
Így jobb?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Egy magyartanár felsírt valahol...
Agglomerációban lévő tüzépeket hívogatnám fel. -
martonx
veterán
válasz
A szomszéd ablakain?
-
Stylewars_kp
őstag
Szegeden hol lelek jó áron zsaludeszkát? Köszi.
-
lorcsi
veterán
2M korul keresek jo allapotu kozepes meretu ( pl kia ceed, hyunday i30) meretu benzines autot, 2010 korulit
ha tudtok megbizhato helyrol… -
-Tsaba-
tag
Ja, igen, ez maradt le az előzőből, hogy a számlán nem szerepelt olyan rész hogy "átvizsgálás" tételként, szóval valószínűleg szó szerint csak "átnézték", még az is lehet hogy azt kb el is felejtették. Mondjuk én is meglepődtem hogy nem engedik át, és szóvá is tettem nekik, hogy múlt hónapban javították meg nézték át elvileg...
-
válasz
-Tsaba- #100516 üzenetére
Az ablakos részt még értem is, valószínűleg feltételezték, hogy az rendben van.
De ha elviszem műszaki vizsga felkészítésre az autót, akkor nálam alapvető elvárás, hogy utána nem bukhat meg, hiszen azért fizettem, hogy ezt elkerüljem.
A szemrevételezés szerintem nem valódi felkészítés, ha ezért pénzt kérnek, akkor az lehúzás, mert egy pados méréssel egy fék próbléma például könnyedén kiszűrhető. -
-Tsaba-
tag
Az ablakos rész előtt nem hozzájuk vittem "felkészítésre" a verdát (2 éve volt), sőt igazából sehova mert előtte volt átnézetve pár hónappal.
Most a fékesnél igen, de ebből számomra nyilván az derült ki hogy csak szemrevételezéssel nézték meg pl ezeket, nem fékpadon. Mondjuk akkor kerékcsapágy csere és olaj+szűrők volt a fő ok, csak mondtam hogy nézzék azért át mert kövi hónapban hozom vizsgázni majd. Valamennyire szerintem érthető hogy egy szerelő más szemmel nézi mint egy vizsgabiztos (szerintem ezért is bukik meg pár autó, hiába a szerelő viszi), persze a fékre mondhatták volna hogy érdemes cserélni... -
-
-Tsaba-
tag
Nekem pl a miatt nem engedték át, mert fólia volt az első oldal ablakon (volt műbizonylat is, de az csak b oszloptól hátrafelé érvényes). Előző tulaj rakatta rá, és nála át ment vizsgán anno, érdekes. Bár nyilván jogos, én nem is figyeltem igazán...
Ill a másik autómnál meg a kézifék nem fogott eléggé. Rögzítette az autót amikor behúztam, érzésre rendben volt, de amikor csinálták a mérést akkor nem volt megfelelő. Meg pár milliméter volt már csak az első fékbetéten (persze mondtam is nekik hogy cseréljék ki).
Ismerősnek meg az első fényszoró miatt nem engedték át, bár az amerikai modell...
-
-Tsaba-
tag
válasz
szatomi30 #100506 üzenetére
Én a Szekeresékhez szoktam vinni Alsóvároson a Szántó utcába (van külön vizsgaállomás a Szántó utca felől és mellette az Alsó-nyomási sor-on van a szerelő műhelyük is). Ők először egy "elő műszaki vizsgát" csinálnak, és ha minden oké akkor vizsgázik csak az autó. Ha vmi hibás akkor csak annyi, hogy megmondják hogy mi (nem muszáj náluk javíttatni), és nem engedik át míg meg nem csináltatod (addig pénzt sem kérnek, legalábbis tőlem nem kértek) . Ha jól emlékszem tavaly 28e-t volt...
-
szatomi30
tag
Sziasztok!
Szeged környékén tudnátok ajánlani megbízható, nem lehúzós műszaki vizsgaállomást?
Az autómat egy ismerős autószerelő szervízeli, készití fel a vizsgára, korábban ő is vizsgáztatta egy ismerőse által.
Viszont mostmár nem foglalkozik vele az illető, emiatt kellene egy megbízható hely ahova tudom vinni az autót.
Ami úgy nézne ki hogy a szerelőm műszaki előtt átnézné, felkészítené vizsgára, itt Szegeden pedig levizsgáztatnám.Nyílván a lehúzást szeretném elkerülni, hogy még ezen felül kelljen plusz dolgokat cserélni, meg otthagyni egy csomó pénzt.
Egy 2003-as Clio-ról van szó, teljesen jó állapotban.
Köszi előre is a segítséget! -
SirRasor
addikt
-
válasz
vizslakutya #100499 üzenetére
Köszi! Nagyon vicces, mert venni akartam füstbombát és mit ad isten, pont ő árulja azokat is. Szóval valószínűleg ő fogja intézni majd a klímaszerelést is.
-
SirRasor
addikt
válasz
vizslakutya #100499 üzenetére
Mennyiért takarították, illetve beltérit és kültérit is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest