- MasterDeeJay: A száz dolláros RTX 3060-as kártya tesztje (Jieshuo RTX 3060M 6GB)
- PSti: "Új" VGA kártya jelent meg: Gainward GeForce RTX 3060 Python II OC
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 17 – Nyári töltöttkáposzta
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sidi: SBC, avagy ipari számítógép ISA kártyán
- bitpork: Balcsis tali 2026
-
102486 - 102401
102486 - 102401 102400 - 102301 102300 - 102201 102200 - 102101 102100 - 102001 102000 - 101901 101900 - 101801 101800 - 101701 101700 - 101601 101600 - 101501 101500 - 101401 101400 - 101301 101300 - 101201 101200 - 101101 101100 - 101001 101000 - 100901 100900 - 100801 100800 - 100701 100700 - 100601 100600 - 100501 100500 - 100401 100400 - 100301 100300 - 100201 100200 - 100101 100100 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
Ilyen C5 "Lóhere" tápkábelre lenne szükségem. [link] De lehetőleg ott ahol készleten van. Mert láttam ugyan webshopokban 400-ft-tól is, de még a saját átvételi pontjukra is minimum 2-3 napos kisállítási határidőket írnak, a házhozszállításról nem is beszélve..
Ahogy látom ez laptop 220V bemeneti tápkábel a transzformátorba/tápegységbe? Mert ha az, akár tudok adni ilyet este is. És ha megvan a rendelésed, akkor visszahozod.
-
tlac
nagyúr
Ilyen C5 "Lóhere" tápkábelre lenne szükségem. [link] De lehetőleg ott ahol készleten van. Mert láttam ugyan webshopokban 400-ft-tól is, de még a saját átvételi pontjukra is minimum 2-3 napos kisállítási határidőket írnak, a házhozszállításról nem is beszélve..
alzán is van, másnap délelőttre automatában lesz
[link] -
pilóta
nagyúr
Mediamarktban biztos van.
-
regvoltrossz
aktív tag
-
tixem
addikt
-
adrian14
tag
-
-Tsaba-
tag
-
fradi81
veterán
-
Jimmy8
senior tag
-
mAtech
aktív tag
-
pilóta
nagyúr
Milyen szép Orbokat fényképeztél!
(A három kerek paca)Ige, az a vaku miatt, valami szöszök szálltak

-
Ted_Beneky
senior tag
Lenne itt egy ülőgarnitúra, vagyis egy fotel és egy ággyá kihúzható 3 személyes kanapé.
Jó állapotban van, a fotel három állású, ha hártadőlsz, akkor felemelkedik a lábtartó két fokozatban. A kanapé tökéletes, a fotel lábtartóján van csak kopás.Ingyen elvihető.
A csapda, hogy pontos időpontban lenne elvihető, amikor meghozzák az újat (még nem fix az időpont, jövő héten valamikor), és segíteni kell az újat behozni

Milyen szép Orbokat fényképeztél!
(A három kerek paca) -
fradi81
veterán
Autóklíma javítót tudtok e jófélét?
-
pilóta
nagyúr
Lenne itt egy ülőgarnitúra, vagyis egy fotel és egy ággyá kihúzható 3 személyes kanapé.
Jó állapotban van, a fotel három állású, ha hártadőlsz, akkor felemelkedik a lábtartó két fokozatban. A kanapé tökéletes, a fotel lábtartóján van csak kopás.Ingyen elvihető.
A csapda, hogy pontos időpontban lenne elvihető, amikor meghozzák az újat (még nem fix az időpont, jövő héten valamikor), és segíteni kell az újat behozni

-
ritkaság
aktív tag
-
_Petya_
őstag
-
ritkaság
aktív tag
-
csoszogi
tag
-
SirRasor
addikt
Ilyen öntapadós anyagot Szegeden lehet valahol kapni? Nem várnék rá 2-3 hetet.
Csak egy falatnyi kell: óra fém csatjának belsejére ragasztanám, hogy kényelmesebb legyen.
-
macilaci78
nagyúr
Betegtaxi, magánmentő a keresőszó.
Egyik barátom anyukája törte el valamilyét, Szolnok-Budapest és Budapest belterület viszonylatban vette igénybe a szolgáltatást. Kedvesek, türelmesek a problémás beteggel is, hordágyon hozzák-vitték az emeletre is, lift nélkül, a szakrendelőben ismerősként köszöntek a helyieknek, így a várakozási is is meglepően kevés volt, a díjazás nem tért ki órabérre.
Érdemes rákérdezni a dokinál, utazási költségtérítésre van-e mód. -
ritkaság
aktív tag
Hali!
Vannak magán betegszállítók. Google-ban olvastam. A sima taxi oda-vissza fuvardíjas! 550-650 ft/km -
Jinxb1rd
addikt
Bármi ötlet arra vonatkozóan hogy anyukámat és Alhzeimeresen apukámat mivel tudnám Szegedre taxiztatni Kecskemétről?
Valami olyan megoldásra lenne szükségem, ahol türelmesek, felkészültebbek apámmal szemben -
-Tsaba-
tag
-
-Tsaba-
tag
-
lorcsi
veterán
-
-Tsaba-
tag
Én a Napfényparkos Biohairbe hordom a kölköket, pont amiatt hogy nem lehet egyszerűen előre tervezni. Ez reggel 9-től este 8-ig nyitva van. Cserébe nem túl olcsó, de eddig max fél óra volt amit várni kellett...
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne, panel erkélyre (beton virágládás) van egy masszív vasrácsom, négy egyszerű de atombiztos rögzítési ponttal. A pontos méretet most nem tudom de jövő hét hétfőn lemérem. Ha valakit érdekel az jelezze, mert akkor nem viszem sehová (makkosházi krt. dunakor üzletház mögött).Szia!
Egy képet dobnál róla?
-
mimi82
aktív tag
-
lemmy71
őstag
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne, panel erkélyre (beton virágládás) van egy masszív vasrácsom, négy egyszerű de atombiztos rögzítési ponttal. A pontos méretet most nem tudom de jövő hét hétfőn lemérem. Ha valakit érdekel az jelezze, mert akkor nem viszem sehová (makkosházi krt. dunakor üzletház mögött). -
fradi81
veterán
-
lorcsi
veterán
-
adrian14
tag
-
lorcsi
veterán
Kisfiu fodraszt keresek a kisfiamnak ( 5 eves)
ki hova viszi ?az eddigi 9-15- ig volt nyitva
nem birom ilyen idoszakba elvinni
-
r3dsnake
nagyúr
-
tisn
veterán
Nálatok van net? Rokus digi/one.
-
tisn
veterán
-
Gergello
addikt
Hogy kell rá felmászni? Háttööö....Megragadom a 2 kezemmel a rudat, majd leengedem magam lógni és a lábomat felhúzom a karjaimhoz, átdugom a rúd felett, behajlítom a lábaimat, majd óóóóóvatosan elengedem a kezeimmel a rudat, mert ha éppen rosszul hajlítottam a lábam, akkor baromira nyomni fogja és fáj. Szóval nem minden pozíció volt jó a lábamnak.
Na találtam videót:
https://www.youtube.com/shorts/FksyyPqkj_sDurva!
Köszi hogy megkerested. Most annyit tudok mint a piros trikós a háttérben.
Ha felepulok lehet megprobalom, most szerintem elvinne ez a gyakorlat -
SirRasor
addikt
Hogy kell rá felmászni? Háttööö....Megragadom a 2 kezemmel a rudat, majd leengedem magam lógni és a lábomat felhúzom a karjaimhoz, átdugom a rúd felett, behajlítom a lábaimat, majd óóóóóvatosan elengedem a kezeimmel a rudat, mert ha éppen rosszul hajlítottam a lábam, akkor baromira nyomni fogja és fáj. Szóval nem minden pozíció volt jó a lábamnak.
Na találtam videót:
https://www.youtube.com/shorts/FksyyPqkj_s -
Gergello
addikt
-
tisn
veterán
Januárban már igen, kb. május végére kigyógyultam a gyógytornával. (akkor még reumás orvos annyit csinált, hogy adott egy szurit). Csak most kiújult.
MRI az volt januárban, igazolta a problémát l4-l5 az KO, l5-s1 az még úgyahogy.
Most csináltatok majd egy újat előtte, meg inkább idegsebész orvoshoz megyek (nem műtét miatt) + hátha találnak még 1 ampulla koxot.
ma csináltam a sportparkban a húzódkodást + lógást, arra javult kicsit, de fejjel lefele nem mertem, azon a felemás korláton, mert azt nem ismerem.gyogytornat javasolnek, minden nap, nekem sokat segitett. asszonynak mutottek a gerincet, neki is egesz jo jogaval.
-
Gergello
addikt
Januárban már igen, kb. május végére kigyógyultam a gyógytornával. (akkor még reumás orvos annyit csinált, hogy adott egy szurit). Csak most kiújult.
MRI az volt januárban, igazolta a problémát l4-l5 az KO, l5-s1 az még úgyahogy.
Most csináltatok majd egy újat előtte, meg inkább idegsebész orvoshoz megyek (nem műtét miatt) + hátha találnak még 1 ampulla koxot.
ma csináltam a sportparkban a húzódkodást + lógást, arra javult kicsit, de fejjel lefele nem mertem, azon a felemás korláton, mert azt nem ismerem. -
tisn
veterán
-
Gergello
addikt
-
Oetker
csendes tag
-
tisn
veterán
-
Gergello
addikt
Annak csak annyi a lényege, hogy a lábad fogja valami és lógsz lefelé?
Ha igen, akkor keress egy felnőtt játszóteret és csináld ezt:
1000 éve nem csináltam ilyet, de a gyerekek miatt ~1 éve igen és első alkalom így 40 évesen brutális volt, de minél többet próbálgattam, annál elviselhetőbb volt (legfőképpen a lábamnak)Köszi ! Hogy kell erre felmászni ? A fejjel felfele lógást csinálom itthon a lécsőn kapaszkodok.
-
SirRasor
addikt
Annak csak annyi a lényege, hogy a lábad fogja valami és lógsz lefelé?
Ha igen, akkor keress egy felnőtt játszóteret és csináld ezt:
1000 éve nem csináltam ilyet, de a gyerekek miatt ~1 éve igen és első alkalom így 40 évesen brutális volt, de minél többet próbálgattam, annál elviselhetőbb volt (legfőképpen a lábamnak) -
Gergello
addikt
Denevérpad/gerinc nyújtópad/gravitációs pad van valakinek otthon vagy ismer olyan helyet ahol ki lehet próbálni?
-
macilaci78
nagyúr
Csaknem 3 nap alatt sikerült nekik megoldani a központi problémát
Az ügyfélszolgálatot még párszor hívtam, 30 perc volt a minimum várakozási idő, mire felvették. Kértem, hogy legalább kapjak addig kompenzáció gyanánt mobilnetet, hogy tudjak dolgozni, mire az ügyintéző elkezdte sorolni, hogy milyen konstrukciókat tud bekapcsolni PÉNZÉRT. A Telekomnál központi hiba esetén automatikusan járni szokott korlátlan mobilnet a hiba idejére
Más: műanyag nyílászáró gyártásra van most ajánlott cég Szegeden? Aranyablakkal beszéltem, de állítólag ők drágábbak általában a többinél.
Tavalyi beépítés alapján:
Érintés-Egészségmegőrző Szociális Szövetkezet
6710, Szeged Busa u 19.
Adószám:26199533-2-06
Gombkötő Péter, wwnyilaszaro kukac gmail pont comAranyablaknál állásinterjún voltam, gyártó üzemet is körbejártuk, nem rossz amúgy.
-
lorcsi
veterán
-
4ron
senior tag
Csaknem 3 nap alatt sikerült nekik megoldani a központi problémát
Az ügyfélszolgálatot még párszor hívtam, 30 perc volt a minimum várakozási idő, mire felvették. Kértem, hogy legalább kapjak addig kompenzáció gyanánt mobilnetet, hogy tudjak dolgozni, mire az ügyintéző elkezdte sorolni, hogy milyen konstrukciókat tud bekapcsolni PÉNZÉRT. A Telekomnál központi hiba esetén automatikusan járni szokott korlátlan mobilnet a hiba idejére
Más: műanyag nyílászáró gyártásra van most ajánlott cég Szegeden? Aranyablakkal beszéltem, de állítólag ők drágábbak általában a többinél.
-
johnny82
őstag
-
Oetker
csendes tag
Sziasztok, Szegeden tudnátok ajánlani egy autó szervizt, ahol szerelnek be multimédiás fejegységet?

-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget mindenkinek. Megoldottam.
MÁS:
Van itt olyan aki szereti vagy a párja szereti a "Medvetalp" kaktuszt?
Kicsit túltoltam és beborította az erkélyen a kőládát. Szívesen adok belőle. Citromsárga virágú! -
mimi82
aktív tag
-
martonx
veterán
-
ritkaság
aktív tag
Apple TV streaming előfizetéssel elérhetőek itthon is [link] . Magyar felirat van hozzá, szinkron nincs. Windowson appal és okosévén is lehet nézni.
Böngészőből lehet regisztrálni, hogy ne kelljen jutalékot fizetni a platformért: https://tv.apple.com/hu
első 7 nap ingyenes, utána havi 2790ft.Szia!
Kösz! -
azbest
félisten
Apple TV streaming előfizetéssel elérhetőek itthon is [link] . Magyar felirat van hozzá, szinkron nincs. Windowson appal és okosévén is lehet nézni.
Böngészőből lehet regisztrálni, hogy ne kelljen jutalékot fizetni a platformért: https://tv.apple.com/hu
első 7 nap ingyenes, utána havi 2790ft. -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Valaki segítene privátban?
Nem találom Momoa See és A hadvezér sorozatát sehol sem. -
pulutodurumo
őstag
Halihó
Valakinél elfekvőben van esetleg ilyen cpu védőtok vagy hívják akárhogy [link] am4-hez kellene, eladnám majd az 5800x-em de a doboza már nincs meg. Esetleg még talán felesleges elfekvő cpu doboz, mindegy milyen
Árfolyamot megbeszéljük

#102422 4ron - nálunk konkrétan tegnap este óta süket a tv/net/telefon (Tabán utca) ügyfélszolgálat elérhetetlen, 2 óra IVR zenebona után letettem a hívást a picsába. Bementem a tescos One üzletbe bejelenteni, állítólag már ismert, kb fél Szeged le van rottyanva. Ma estére mondták, hogy talán megjavul. Vannak kétségeim.
Mindenki vereti a klímát, (én is) nem marad áram az internetnek.

-
tixem
addikt
Halihó
Valakinél elfekvőben van esetleg ilyen cpu védőtok vagy hívják akárhogy [link] am4-hez kellene, eladnám majd az 5800x-em de a doboza már nincs meg. Esetleg még talán felesleges elfekvő cpu doboz, mindegy milyen
Árfolyamot megbeszéljük

#102422 4ron - nálunk konkrétan tegnap este óta süket a tv/net/telefon (Tabán utca) ügyfélszolgálat elérhetetlen, 2 óra IVR zenebona után letettem a hívást a picsába. Bementem a tescos One üzletbe bejelenteni, állítólag már ismert, kb fél Szeged le van rottyanva. Ma estére mondták, hogy talán megjavul. Vannak kétségeim.
-
SirRasor
addikt
Tápéi kiskertekben stabilan van. Viszont a nagy szélben volt egy pillanatnyi áramingadozás, de nem kapcsolt ki a gép.
Tápén meg délelőtt nem volt víz, estefelé meg ~1 órás áramszünet is volt. WTF
-
-Tsaba-
tag
Hmm, érdekes, nálunk múltkor a "vihar"után nem volt semmi szolgáltatás. 3x próbáltam mire 20-30 perc után felvették, és az is végül központi hiba volt, mert küldték az sms-t hogy javították (csak 1 nap volt szerencsére, nem 72 óra ahogy fogalmaztak telefonba)...
-
4ron
senior tag
Felsővárosban van másnak is problémája tegnap este óta a One otthoni internetkapcsolatával? Tegnap este 1 óra után sem vették fel a telefont az ügyfélszolgálatnak, ma pedig azt mondta a srác, hogy központi hiba.
-
mAtech
aktív tag
Ez mennyire új lap? Ha nincsenek ilyen 2021 körüli UEFI-k amiket fel tudnál rá rakni és van benne régi mikrokód, akkor valószínűleg ez bukta.
Ez az. Új. Dobozán külön írják hogy a harmadik generációs Ryzen procikat kezeli. De! A 3200G és 3400G nem. Pedig utóbbit gondoltam is. Ez így szívás.
-
quailstorm
félisten
Ez mennyire új lap? Ha nincsenek ilyen 2021 körüli UEFI-k amiket fel tudnál rá rakni és van benne régi mikrokód, akkor valószínűleg ez bukta.
-
mAtech
aktív tag
GCN architektúra előtti utolsó csúcskártya, jó hogy elkelt azonnal.
#102416: ez is jó gép lett 2000-2005 közötti játékokra mindenképp.
#102411: nincs valami mod amivel tudod szerkeszteni a mikrokód listát? Többnyire csak az a baj hogy nem fér bele egyszerre a régi és az új. Ryzen SMU checkerrel meg tudod nézni hogy van-e bármelyik lapodhoz való UEFI-ben mikrokód 2xxx-hez.Erőszakkal belerakni most nem tudom hogy kell, nem találok tutorialt.Megnéztem a progival.
Raven Ridge 2x00 APU amihez még van érték feltüntetve. Alatta már nincs (Pinnacle Ridge, Summit Ridge kiesett). -
mAtech
aktív tag
#102411: nincs valami mod amivel tudod szerkeszteni a mikrokód listát? Többnyire csak az a baj hogy nem fér bele egyszerre a régi és az új. Ryzen SMU checkerrel meg tudod nézni hogy van-e bármelyik lapodhoz való UEFI-ben mikrokód 2xxx-hez.Erőszakkal belerakni most nem tudom hogy kell, nem találok tutorialt.Szia!
Megnézem, köszi.
Most jött meg az új lap. Sapphire. Persze a weblapon semmilyen support list nincs, mint mondjuk Asrocknál vagy más gyártóknál.
Na mindegy. -
quailstorm
félisten
#102411: nincs valami mod amivel tudod szerkeszteni a mikrokód listát? Többnyire csak az a baj hogy nem fér bele egyszerre a régi és az új. Ryzen SMU checkerrel meg tudod nézni hogy van-e bármelyik lapodhoz való UEFI-ben mikrokód 2xxx-hez.Erőszakkal belerakni most nem tudom hogy kell, nem találok tutorialt. -
veze
őstag
nalam egy ilyen alszik a fiokban már egy ideje

[link] 6870/1GB
Nem hirdetem, csak ugy eszembe jutott.
két hete kb raktam össze a szekrényben fellelhető lomokbol egy retro gepet .))
[lap] [proc] [vga] és 2x1GB+2x512Mb memoria és egy 256GB-os ssd
elemcsere kellett a lapban aztan azonnal működött.
legacy update segitségével frissiteni is tudtam 2019 ig kb, meg működöképes böngészót ratenni.
azóta nem kapcsoltam be de még nem szedtem szét )) -
mAtech
aktív tag
-
tlac
nagyúr
-
pilóta
nagyúr
Van itt egy ilyen régi vas: RADEON HD 6950 - HardverApró
Kell itt valakinek?
(Igazából nem tudom, hogy mennyit ér, e-bayes ár alatt raktam fel, de ha komolyan kell a topicból valakinek, akkor megbeszéljük, neki mit ér)Van még fenn pár hirdetésem, ha szimpatikus valamelyik, topiclakóknak kedvezményt adok.
Nem is tudtam, hogy ez ilyen menő kártya, pik-pakk elkelt!
Utána még rá is licitáltak, hogy többet is adnának érte, de már kifizették... -
pilóta
nagyúr
Van itt egy ilyen régi vas: RADEON HD 6950 - HardverApró
Kell itt valakinek?
(Igazából nem tudom, hogy mennyit ér, e-bayes ár alatt raktam fel, de ha komolyan kell a topicból valakinek, akkor megbeszéljük, neki mit ér)Van még fenn pár hirdetésem, ha szimpatikus valamelyik, topiclakóknak kedvezményt adok.
-
mAtech
aktív tag
-
pilóta
nagyúr
-
finest
addikt
-
mAtech
aktív tag
Körkérdés

Van valakinek elfekvőben AMD R5 3600 processzora, ami nem kell vagy nagyobbra váltás miatt szeretné eladni? -
mAtech
aktív tag
Nem óradíjat számolnak
Tavaly ilyesmi árakat kaptam (panel lakás) szeged.
falon kívüli földelt dugalj felszerelése 2100ft/db
faláttörés (lyuk fúrás) 1700ft/db
kábelcsatorna nyomvonal építés 650ft/fm
lakáselosztó bekötése 40.000ft
MVM amper bővítés, ügyintézés (nyilatkozat adatlap pecsételése) feszültség alatti munkavégzés 40.000ft
mbcu vezeték telepítése (falon kívül) 900ft/fmKöszi!
-
lemmy71
őstag
Nem óradíjat számolnak
Tavaly ilyesmi árakat kaptam (panel lakás) szeged.
falon kívüli földelt dugalj felszerelése 2100ft/db
faláttörés (lyuk fúrás) 1700ft/db
kábelcsatorna nyomvonal építés 650ft/fm
lakáselosztó bekötése 40.000ft
MVM amper bővítés, ügyintézés (nyilatkozat adatlap pecsételése) feszültség alatti munkavégzés 40.000ft
mbcu vezeték telepítése (falon kívül) 900ft/fm -
Gergello
addikt
Kapcsolócsere mennyi kb ? 2-3 ?
-
-Tsaba-
tag
Én úgy vettem észre hogy nem óra díjuk van, hanem inkább darabdíj. Pl meg van hogy egy kapcsoló, vagy dugalj felszerelés, lámpa szerelvényezés, dobozkiépítés, átfűzés, ilyesmik mennyi/db. Max hibakeresésnél tudom elképzelni az óradíjat...
-
mAtech
aktív tag
Sziasztok!
A villanyszerelők kb milyen óradíjat kérnek szerelésért? 10K? -
tisn
veterán
-
fecus
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
102486 - 102401
102486 - 102401 102400 - 102301 102300 - 102201 102200 - 102101 102100 - 102001 102000 - 101901 101900 - 101801 101800 - 101701 101700 - 101601 101600 - 101501 101500 - 101401 101400 - 101301 101300 - 101201 101200 - 101101 101100 - 101001 101000 - 100901 100900 - 100801 100800 - 100701 100700 - 100601 100600 - 100501 100500 - 100401 100400 - 100301 100300 - 100201 100200 - 100101 100100 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- League of Legends
- Revolut
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- MasterDeeJay: A száz dolláros RTX 3060-as kártya tesztje (Jieshuo RTX 3060M 6GB)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MÁV topic
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Unod a kompakt klaviatúrákat? Akkor talán neked szól ez a modern Zboard iteráció
- További aktív témák...
- 60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- LENOVO TINY THINKCENTRE M700 és M710Q FÉLKONFIG
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 5. gen Apple M1 / 64GB / Wi-Fi + Cellular Megkímélt állapot, 100%-os akkumulátor

(A három kerek paca)

Na mindegy.