- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Na mentem egy kört az új nyereggel, elég király, a puha wtb volt comp után ezen a lapos-kemény nyergen a s*ggem végre otthon érzi magát, nem is tudom miért nem cseréltem le hamarább a wtb-t
A nobbyval is jó érzés gurulni, nem tökéletes, de kiszámítható, megbocsájtó, nem félek a hirtelen elsodródástól, mint a rekonnal.
Mivel megjött a multi release stopli, feltettem az spd-t is, ezzel végre normálisan merek tekerni, mert bármikor ki lehet rántani a cipőt a pedálból... talán egy picit húzok a csavarokon, mert túl könnyen old és lefelé félek, hogy véletlenül kiold, aztán esés lesz belőle. Érdekes, hogy hiába old több irányban, így is nyugodtan lehet húzni a pedált, mert olyankor nem csatol ki véletlenül sem. Szal a kezdő spd-seknek, akik hozzám hasonlóan nehezen szokják az oldalra kicsatolást, nagyon ajánlom a multi release stoplit, valszeg ez sem válik be mindenkinél, de egy próbát mindenképpen megér. Ezzel is simán lehet gyakorolni az oldalra kicsatolást és ha gond van nem dől el az ember, mert ki lehet rántani más irányban is.trialboj: Én is megpróbálnám a jelenlegi felnikkel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest