- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rnrn
aktív tag
Na, az új 2-in-1 notit kezdtem az imént beüzemelni, 2 napja jött meg. IPS glow, elég durván a felső sarkakban. Indoklás nélkül visszaküldhetem, az oké, csak ha rendelek egy másikat, lehet, hogy pont u.olyan (szar) lesz. IPS kijelzőknél mennyi az esély, hogy kapok egy rendeset (glow nélkül)?
-
Utka
aktív tag
válasz
balintdavid #102932 üzenetére
yuppiii! Lehet megint megpróbálom én is. ;-) -
Bird
addikt
válasz
balintdavid #102932 üzenetére
Mennyibe kerültek a palánták?
-
hattrickuser
aktív tag
Eladó TV Komlón: [link]
-
dunc
nagyúr
Sziasztok folyton ezt a hibaüzenetet dobja a windows mit lehet ezzel csinálni nem szeretném alapból újra húzni!
-
válasz
Engineer086 #102924 üzenetére
Majd rávésem apám nevét és akkor emlékfal lesz. Az lehet ekkora.
Viccet félretéve ez egy kerti kiülő hátfala lesz, azaz kerti építmény, amit lehet szerintem engedély nélkül építeni. A támfalnál tudtommal a bejelentés akkor fontos, ha a telek szélén van, azaz rádőlhet másra. De gondolom majd az építő tud segíteni, hogy kell-e hozzá.
Annyi forintom lenne, ahány 1,5 méternél magasabb támfalnál nem kértek ilyet….
-
Engineer086
Modder
Csendben jegyzem meg, hogy az, amit meg akarsz valósítani az építési engedély köteles, legalábbis az 1,5 méternél magasabb részei a támfalnak.
Ha spórolni akarsz, akkor egyeztess statikussal, ő kiszámolja neked a várható terhek alapján, hogy milyen vastag zsalukövet kell használnod és abba milyen beton kell és mennyi vas. Ezeket empírikus módon nem érdemes meghatározni. A pontos mennyiségek alapján a kivitelező is pontos árat tud mondani. -
K1LLMy53Lf
senior tag
Sziasztok.
Lenne két db, eladó PEN bérletem (tiszteletjegyek, egy sorsoláson nyertük).
Mi sajnos nem tudunk menni: [link] -
válasz
Roooland89 #102921 üzenetére
Ja, ja. Ezért kértem szakikra ajánlásokat. Ha legalább egy ember ajánlja, akkor az már egy jó indulási pont.
-
válasz
Roooland89 #102919 üzenetére
Kell kérni árajánlatot.
-
Roooland89
tag
Ebben az esetben akkor marad a szaki sajna.
A munkadíj arra sok sajnos szerintem, de mindenre az manapság. Tavaly nyár elején egy 6*6os garázs alap ~15cm betonnal szedett-vedett balekokkal volt 1m. Majdnem leraktam a hajam tőle.
Ezután döntöttem úgy,hogy amit tudunk megcsinalunk magunk, nyilván ott abban sok statika nincs ( egy mobil garázs került rá ), de szerintem magamnak korrektebb melót csináltam volna olcsóbban, mondjuk még úgyis hogy néhány szerszámot béreltem volna hozzá.
Szerintem hívj el egy 5-7 szakit, aztán amelyik a legkorrektebbnek tűnik és van referenciája,azt bizd meg.
Ez a hasra ütve x ft mindig lehúzás. A korrekt az, ha levezeti hogy az alapanyag x ft, az miből áll, és hogy mennyi a munkadíj, és azért ő pontosan mit ad. Természetesen mindezt írásban, számlával ( hátha gond lesz 1év múlva. Ne legyen de azért az megnyugtatóbb,meg letagadhatatlan. ) és a tuti az szerintem ha valaki ott áll mellettük és ellenőrzi azt amit mondanak,hogy benne lesz.
Részemről a bizalmatlanság a sok kóklerből fakad, nem rosszindulatból.
-
válasz
Roooland89 #102912 üzenetére
Hát ha mi csinálnánk, akkor lenne igazán balek-meló.
Nem értünk hozzá, nem mellesleg egy feleség és egy kislány a család. Egyébként most fejeztem be - 2 év alatt - egy 10 méteres gabion magaságyás-támfal kombinációt, mert azt magam szerettem volna megcsinálni. Belehordtam 7,5 tonna követ. Szóval most pihennék, meg ott tudtam, hogy nem lehetnek olyan statikai problémák, mint egy támfalnál, ami azért ha rosszul csinálod, akkor rád dől, vagy a hátsó víznyomás tönkreteszi.
kbela365: Lehet, hogy reális, de akkor vezesse le nekem, aki csinálja. Én csak annyit kérek. Eddig idejöttek, megnézték és elhangzott a “hát olyan 2 millió körül lenne”. Ez nekem kicsit sovány számítási módszernek. -
-
-
kbela365
tag
válasz
Roooland89 #102912 üzenetére
Igen, akinek nincs munkája az gyanús manapság. Nekem reálisnak tűnik az ár. Mármint hogy a fizetésekhez képest nem, de a piachoz képest igen. Ha jól gondolom akkor a munkadíj nagyjából ugyan ennyi lenne ha nem 5 hanem 10 méter lenne a támfal. Ugyan úgy egy nap kiásni az alapot, újabb egy nap zsaluzni, majd betonozni, stb. stb. Lehet hogy inkább a támfal túl kicsi és nem a munkadíj a sok
-
-
válasz
kbela365 #102908 üzenetére
Zsalukő. Ez 5 méter hosszú 2 méter magas és egy 2,5 méter hosszú 2 méterről 1 méterre csökkenő magasságú támfal beton alappal. Erre mondtak 2-2,5 milliós árakat. Én úgy számoltam, hogy a szükséges zsalukő kb. 120.000, a szükséges kb. 5 köbméter beton pedig kb. 230.000 és ez a két fő elem, de mindennel együtt legyen közel 1 millió az anyag és szállítás kötsége. Soknak tartom a munkadíjat, mert gondolom az a többi. Persze lehet valamit nagyon rosszul gondolok.
-
rnrn
aktív tag
Asus Vivobook S 14 Flip jön be (2-in-1 masina).
Itt DDR4 (3200 MHz) van még igazán széles körben.
Nagy gáz? Alap dolgokra kellene otthon a masina.Proci is fejvakarós, 13. gen i5 lesz.
Az Oled kijelzőről igyekeztek lebeszélni a szaküzletben, mert beéghet. IPS-t mondták, hogy az kell nekem.
Végül nem lesz olyan zsebbenyúlós a fentiek miatt, de heti 1-2 alkalmas használathoz talán túlzó is lenne 6-7-8 eFt-os gép.
-
Üdv! Támfalat építetnék. Ha esetleg van valakinek megbízható embere ilyenre, akkor köszönettel venném, ha megosztaná privátban. Eddig sajnos csak sokkoló árajánlatokat kaptam.
Előre is köszi!
-
-
rnrn
aktív tag
válasz
blaca83 #102902 üzenetére
Köszi!
Arra lettem figyelmes, hogy a HUN kiosztású billentyűzet megléte nem triviális. De az is lehet, hogy csak a fotók illusztrációk.....meg hogy Windows nélkül nem nagyon lehet termékhez jutni.
Matt, fényes, tükröződésmentes. IPS, Oled. Sok féle felbontás. Hú, már csak a kijelző tulajdonságaiban is úgy el lehet veszni...
Asszem beugrom ma notebook.hu és a média Markt üzletekbe és megfogdosok pár ilyen masinát. Van még olyan üzlet, ahová érdemes lehet betérni?
-
-
blaca83
őstag
Szia!
Nekünk családon belül HP Envy x360 és HP Spectre x360 típusok vannak!
Ha esetleg tetszik vagy érdekel a dolog akkor írj rám, mert a HP-hez van kedvezményem...!
-
Exian
addikt
Nekem is volna egy kérdésem. Vettem egy új telót (Honor 200 Pro) és adtak hozzá ingyen egy 11"-os tabletet. Mivel ez már egész jó méret, normál használatra is akár laptop helyett, remote desktoppal még a Windows-os szerveremet is tök jól tudom használni vele, gondoltam jó lenne hozzá egy bluetooth billentyűzetes tok. Van ilyenekkel tapasztalata valakinek? Milyet érdemes venni és hol?
-
De akkor kihajthatót akarsz, vagy convertible-t?
Dell kihajtható és convertible gépek itt
(Mint kiderült, a convertible-k kb. mindenhol a MS Surface-re épülnekAmi amúgy nem gáz, bár a tápáramköre érdekes
)
A kihajtható gépek más kategória. Ott Lenovo Yoga meg HP x360-al van tapasztalatom, azok elég jófélék. Nekem nagyon bejött (előző munkahelyen) hogy ha hosszabbat kellett olvasni, akkor kihajtod, és sokkal kényelmesebben elvagy vele.
Viszont ezek nem bővíthetőek, tehát nem foglalatos a RAM sem, a SSD általában igen. Zsanér gondokat nem láttam a HP-kon (abból volt több a cégnél). -
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok!
2-in1 gépet szeretnék vásárolni. Noti-tablet.
Ebben van tapasztalatotok?
Windows-osra gondoltam, nem androidosra.400 ezer Ft környéke a keret.
Köszi szépen előre is!...és jó locsolkodást!
-
nesa
veterán
válasz
Roooland89 #102891 üzenetére
Az van de nem olyan a kép mint egy monitoron.
-
nesa
veterán
Keresek 24-27" körüli monitort, panel mindegy milyen, nem játékra kell.
-
hattrickuser
aktív tag
Van 1 rakás eladó dolgom: [link]
Az nzxt h1 ház és AM4 lefogatós gyári 140-es vízhűtés (sfx táp nélkül) külön is eladó 15.000 Ft-ért.
-
Bigemperor
senior tag
MiniLector elektronikus kártyaolvasó [link]
-
Debilon
addikt
üdv!
tud valaki olyan embert Pécsen, aki XBOX takarítással foglakozik?
van egy 360E-m, és 5 perc dashboard után, bármi játék vagy egyéb nélkül forró levegő ömlik belőle, gondolom egy takarítás ráférne -
Csepy
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, valaki ismeri-e mrbaa11 nevű csendes tagunkat, aki pécsi illetőségű, de ide is beírom, komolytalan alak, megbeszél valamit, majd utána felszívódik, hiába írok rá, minden nap feljár ide, mégsem válaszol, hetekig.
Nekem elegem lett, tiltottam, legyetek vele óvatosak! -
a2d2
addikt
Sziasztok!
Keresek valami egyszerű ATX tápot egy oldtimer géphez.
Annyi a követelmény hogy a GTX460-as VGA-nak kell dupla vga betáp!
Első körben kertvárosban keresnék!
Köszönöm! -
Bigemperor
senior tag
Sony wireless fejhallgató [link]
-
Exian
addikt
válasz
Dodder #102878 üzenetére
Más nem érdekel? Én éppen kiszórom az AntikPC gyűjteményem. Sajnos a többszáz darabos egérgyűjteményemet már elvitték, abban volt rengeteg soros portos egér is, de ha túrok, szerintem találok még. CPU ventim meg egészbiztos van.
Ha érdekel más is, az lenne a legjobb, mert sok dolgot ki kell szórnom. Túrkálhatnál.
Vannak komplett gépeim is 286-ostól a P3-ig, működőek.
Millió ISA/PCI bővítőkártya (hang, vga, I/O vezérlők), rengeteg régi kicsi HDD, millió memória (EDO/FPM, SD, DDR1-2).
Ésatöbbi.
-
Dodder
tag
Sziasztok és üdv. Mindenkinek!
Rég jártam erre de lenne egy kérdésem hozzátok. Nincs valakinek soros portra csatlakoztatható egere és S370-es cpu hűtője eladósorban? -
blaca83
őstag
Sziasztok!
Kellene egy kis help...
Lakik esetleg valakinek rokona, vagy jár valaki még húsvét előtt Nagyatád környékén?
-
Bigemperor
senior tag
Eladó új Einhell Power X-Change akkumulátor, 18V/2,5Ah [link]
-
Hunter2
addikt
16"-os jó állapotú gyerek biciklit keresek, ha van valakinek jelezze.
-
j.bravo
addikt
Sziasztok!
tudtok (saját tapasztalatból, ismeretségből) Pécs környékén olyan trélerest-autómentőt aki kisebb méretű teherautóval, vagy esetleg külön trélerrel dolgozik és kifejezetten szűk utcában is el tud menni?
Két, tényleg évtizedes, hiányos (motor nélküli, félig kibelezett) állapotú hajdani járművet (egy Trabi, egy Warbi) kellene a legközelebbi hivatalos bontóba eljuttatni (ami sajnos jó messze van, már Somogyban, de ez utóbbi ugye csak a költség miatt sz.r), a nehézség az hogy az utca egy részén egy VW Arteon is szűken fért el.
Ugyanakkor szomszéd azt mondja hogy pl. tűzifát, építőanyagot szállító járművek fel tudnak mennimondjuk 1m3 fát egy Multicar is fel tud vinni.
Szomszéd, bár kértük, konkrétan az utca legkeskenyebb részét egyelőre nem mérte meg colstokkal a kedvünkért.
(háttérinfó: nem ott lakom, örökölt telek örökölt lomokkal és ismeretlen által ott rég letámasztott roncsokkal; és kormányhivatali határozat van rá hogy bontóba kell vitessük, ezt bizonyítsuk, alternatív megoldás nem jöhet szóba) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
UHHH
őstag
Ne ilyet csináltass!
-
Pécsen hol érdemes tetoválást csináltatni? Tudtok valami normális helyet?
-
Utka
aktív tag
válasz
balintdavid #102852 üzenetére
mmmm....
Régi munkásszálló....Bútorbolt ... Az ki van zárva, mer' nemtudom. :-)
A Radavit volt ott. Tavaly vettem ott - asszony válogatott én fizettem ;-) - palántákat.
A kaputól 5 méterre árulták. (Befelé, persze.) Ráadásnak kértem egy tő "csilit". Otthon derült ki, hogy a többihez lett keverve.
Akkor tudtam meg, melyik volt, amikor az kiültetett összes közül az kornyadt el. -
plaszy
őstag
Sziasztok!
Lenne pár eladó dolgom:
Újszerű, garis Huawei Watch GT 4 okosóra, plusz szíjjal
2006-os, hibátlan, nem sokat ment Benq PB2250 projektor, VGA kábellel, tápkábellel és a saját táskájával
2,18 grammos női, 3 köves arany - fehér arany gyűrű
Bővebben priviben!
-
-
dunc
nagyúr
-
-
dunc
nagyúr
Sziasztok ebbe a kütyübe milyen villásdugó megy bele? Az két szára közelebb van egymáshoz mint amit megszoktam. A garázsba alkalmanként szeretném használni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
balintdavid #102851 üzenetére
Amire így elsőre gondolnék saját tapasztalatból,
-ha nagy leveleket hoz és csak bokrosodik, megnyúlik, akkor fényhiányos.
-ne legyen perlit meg hasonló a földhöz keverve, sima virágföld, muskátli föld, balkonláda föld kell nekik
-csak alkalmi jelleggel legyenek tápozva, magonc illetve palánta korban meg amíg friss palánta földben vannak, addig egyáltalán ne
*meg még annyit, hogy a paprikát metszeni kell időnként mint egy fát, különben bokrosodik és túl nagyra nő termés helyett. -
BMdeal
csendes tag
Sziasztok Srácok!
Holnap délelőtt megy esetleg valaki Pestre?
Nagy segítség lenne, ha egy kis csomagot fel tudna vinni. 🙏 -
-
Exian
addikt
válasz
Bandus99 #102842 üzenetére
Elég belekukkantani az oldal forráskódjába (Chrome-ban cltr+U) és simán ott vannak az MP3-akra a linkek, pl az egyikre. Ezt már bármivel le tudod tölteni.
Csak a forrásban lévő "\" jeleket kell törölni.
Persze elég macera kibogarászni, hogy melyik az, amelyiket szeretnéd, de nem lehetetlen, ott vannak a számcímek is mellettük.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
balintdavid #102841 üzenetére
Milyen szempontból? A panel ablakban ősztől tavaszig kevés a fény, de a méretre kisebb, bőtermő fajták ott is simán elvannak és a tél folyamán is teremnek - mert egyébként a csili paprikák évelő növények és pár hetes ciklusokban folyamatosan teremnek.
-
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
a https://www.frype.com/music/oldalról szeretnék hanganyagot lementeni, hogy offline is meglegyen. Alapban az oldalon nem találtam erre lehetőséget, mit javasoltok valamelyik programmal mentsem le ahogy végighallgatom egyszer az anyagot?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Janoska26 #102838 üzenetére
Hová késő?
Megjártam már ezzel, februárban vetett csili magok 6 nap alatt kicsíráztak, azokból márciusra már nagy növények lettek de kiültetni viszont nem lehetett, mert áprilisig baromi hideg volt.
Persze ha van téli kerted vagy valami meleg ház, akkor az más tészta. -
Paprika palántája nincs valakinek? Vagy nem tudtok pályát. Pár tő Jalapeno és Habanerora lenne szükségem.
-
hattrickuser
aktív tag
válasz
hattrickuser #102832 üzenetére
Még 1 eladó "félkonfig": [link]
-
hattrickuser
aktív tag
Eladó pc ssd nélkül: [link]
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #102820 üzenetére
Már csak a rövidebb garis van még a több írással.
-
válasz
Roooland89 #102827 üzenetére
Leégetik róla a műanyagot és eladják az ólmot. Egy aksiból származó ólom mennyiségért kb. 20ezret is kaphatnak. Most már nem itthon, hanem csak külföldön, mert ott van eszük és átveszik pénzért. Ismerek olyat, aki itthon felvásárolja azoktól akik leégetik, majd kiviszi eladni. Így lényegében ő gazdagszik belőle, mert nem sokat fizet a gyűjtőknek. Külföld jól jár, nekünk marad az égéstermék a levegőben.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Roooland89 #102825 üzenetére
Céges és magán teljesen más, magánszemélyként a hulladékudvarokban leadhatod ingyen, de egy forintot nem adnak érte. Steel Metal-hoz hordtam szünetmentes aksikat stb, ők már nem is vesznek át, mert nem tartoznak a MOHU alá.
-
nesa
veterán
Sziasztok! Pécsen hol érdemes autó akkumulátort leadni ahol fizetnek is érte .
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #102820 üzenetére
Itt a ha hirdetés hozzá: [link]
-
Exian
addikt
Sürgősen keresek (apukám részére) eladó autót úgy 1.5 M-ig. Csak benzines jöhet szóba, de azon belül... szinte mindegy, a legfontosabb az állapot.
Nyilván vannak előnyben részesítettek: garázsban tartott, megkímélt, kevés kilóméter, stb, de inkább tényleg a tuti jó állapot legyen a jó. Nem új autót keresünk nyilván, de ne is legyen egy romhalmaz.
A fő márka, amit szeretne, az Opel. Lehet Corsa D, Astra G, stb.
Évjáratban úgy max. 2008-ig mennénk le.
Ismétlem: nem évjáratot, nem kilómétereket, hanem állapotot nézünk.
Valakinek esetleg valami?
-
Bigemperor
senior tag
Eladó 2 db Samsung 860 EVO 500 GB SATA SSD,
az egyik Alza 2025.06.16ig garis 100/98 11,02 TB ,
a másik Oázis Computer 2025.10.13ig garis 100/100 1,38 TB
1. 12k
2. 13k
Doboz,meg minden. -
Roooland89
tag
válasz
Bigemperor #102818 üzenetére
Dobj egy üzit és megoldjuk
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Roooland89 #102817 üzenetére
És UHHH: Hálás köszönet,muszáj halasztanom,mert mára/holnapra besűrűsödött a program,de jelentkezem,ha már tudom.
-
Roooland89
tag
válasz
Bigemperor #102815 üzenetére
Van hozzá mindenem kertvárosban
-
Bigemperor
senior tag
Holnap esetleg le tudna valaki nekem teljesen formázni két SATA SSD-t? Ha már szét kellett kapni a gépet, drasztikus átalakítás indul
.
-
rnrn
aktív tag
Esetleg újszerű telefonja lenne valakinek eladó?
"Maminak netezni, videó telefonálni, fotózni"
60-80 ezer Ftkörül jó lenne, ha megállna...Szombati átvétel, esetleg vasárnap délelőtt. Pécs vagy 30 km,-en belül...
-
válasz
Bigemperor #102811 üzenetére
Még az a jobb eset, hogy foglalkoznak vele. Komolyan, nem 2Ft az a cucc.
-
a2d2
addikt
válasz
Csepy #102809 üzenetére
Igen, én is mondtam ugyanezt a feleségemnek. Erre most az értékelések láttán elgyengültem.
Persze most hogy rá is kattintottam az értékelésekre látom hogy tele van 1*-al mostanában.
Valószínűleg ezt 3-4-5 éven keresztül megbízható forrásból szállították és mostanában pedig elengedték ezt a dolgot és beengedték a csalókat. Szomorú -
a2d2
addikt
Sziasztok!
Tud valaki megbízható boltot memóriakártyára?
Én ma fürödtem be egy Emagos rendeléssel.
Több mint 1000 értékelésből 4.6 csillag, mondom ezzel gond nem lehet, erre 256GB helyett 58GB-os
Köszi! -
válasz
Bigemperor #102806 üzenetére
Ezért mondtam, hogy ha nem lehet garizni, csak gyártanak hozzá Kínában, de 3D nyomtatni is lehetne.
-
válasz
Bigemperor #102804 üzenetére
Semmi baja nem lesz attól se, ha az nincs ott, de ahogy nézem, nem csak neked volt ezzel bajod
Asus supportnak lenne érdemes esetleg szólni, ha az Alza szerintnem garis. Meg megnézni, hogy tudod-e cserélni, és van-e utángyártás (azért ezek a PCIE csatik nem egyediek, valahonnan az Asus is veszi). -
Bigemperor
senior tag
Skacok, írd és mondd, kettő alkalommal tettem be és vettem ki VGA-t egy vatta új Asus TUF 650-es lapba és a leszorító műanyag pöcök alsó része letört simán mindkét oldalt. Semmi feszegetés nem történt.Sosem volt ilyen gondom alaplappal,azt hiszem jól gondolom,hogy ez tuti valami gyártási hiba,jeleztem a Alzanak,bízom benne hogy megvizsgálják, javítják. Mondjuk elejétől fogva kicsit akadt,ami gyanús volt,arról nem is szólva, a TUF-ot elméletileg ráadásul nagyobb igénybe vételre tervezték.Járt már valaki így?
A bosszantó hogy megint nem lesz gépem egy darabig, már ha egyáltalán foglalkoznak vele,mert Gizike szerint a mechanikai sérülés nem tartozik jótállási körbe,mondom neki,de itt olyan alkatrészről beszélünk aminek az a rendeltetésszerű használata hogy ki-be kattintom -
Roooland89
tag
válasz
hattrickuser #102802 üzenetére
Az urat én abszolút javaslom,mint eladó, de ez a gép gyenge lesz arra.
-
hattrickuser
aktív tag
Eladó pc: [link]
-
BMdeal
csendes tag
válasz
Roooland89 #102800 üzenetére
Ahogy próbáltam kérdezni a támában a legalább 64gb RAM az erősen ajánlott.
Lehet megcélozzuk a 2X48-at.Procival vagyok inkább hadilábon, mert az AMD oldalt preferálnám.
Hosszabb távra tervezve pedig a 7xxx sorozatnál viszont lehet, hogy nem kellene lejjebb adni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest