- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
33580 - 33501
33580 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
HANTAI
csendes tag
Sziasztok!
Javít itt valaki (MSI RX6750Xt) videókártyát? Sem a ventik nem pörögnek sem pedig a kártya nem ad képet,valószínűleg SMD ,vagy valahol zárlat hibás! Átvertek vele mert jónak tökéletesen működőnek hirdették és én pont egy rossz eladót fogtam ki ,akinek pozitív értékelése van,volt! Ezért is mertem megkockáztatni a vásárlást! Mivel vissza nem küldhetem,és a pénzt is buktam 80 000Ft-ot így marad a javítás...

-
AxBattler
félisten
-
ozark
tag
A PS5 pl. nem ezt csinálja? Mert, hogy azé fut rajta minden olyan jól, mert valójában egy kissebb felbontást skáláz fel, vagy a mi a fene?
-
mpierre
veterán
Úgy valahogy. Bár azok nem a felbontással trükköztek.
-
FollowTheORI
nagyúr
Régi időket idéz ez, amikor voltak nem hivatalos "hack" radeon driverek amik jobbak voltak meg stabilabbak, mint a hivatalos.
-
kolopele
nagyúr
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Sok év után, jövő héten, megint egy rx6600 lesz a gépbe. Melyik drivert tegyem majd fel ?
Melyik az ajánlott ?
Meg ha jól emlékszem, valamiért kellett az MPT-is ? -
ozark
tag
-
-FreaK-
veterán
-
ozark
tag
Én is kipróbáltam, BF2042-be gyorsan bannoltak, miután nagy nehezen sikerült elindítani...
-
kolopele
nagyúr
-
-FreaK-
veterán
-
AxBattler
félisten
-
kolopele
nagyúr
-
macy
addikt
Én a Crimson Desert-et próbáltam vele, de kevesebb fps-m volt mint 3.1-gyel.
-
-FreaK-
veterán
Jó neked, viszont nagyon sok embernek így felejtős sajnos.
Pont a kompetitív játékokhoz kellene a leginkább, hogy több fps-ed legyen. BF6-ban pl. engem nagyon zavar hogy milyen csúnya a kép az FSR 3.1 miatt, anélkül meg kevés az fps.Csináltak amúgy egy appot hozzá, amivel játékonként, egy gombnyomásra telepíthető az int8 verzió:
-
KurtCobain
őstag
-
AxBattler
félisten
-
-FreaK-
veterán
Gyors belenéztem, mert én is ki akartam volna próbálni. Ott bukott el a történetet /és erre figyeljen kindenki/, hogy az online játékok Anti-Cheat rendszere észre veheti és bannolhat érte. Na így köszi, de nem kockázatok.
-
KurtCobain
őstag
Annyi a lényege, hogy a natív felbontás (mondjuk 1920x1080) helyett alacsonyabb felbontáson (1280x720) megy a játék, de szoftveresen felskálázza a natív felbontásra, miközben a képminőségen minimálisan veszed észre. Legtöbbször mondjuk ilyen falevél, hajszálak stb észrevehető.
Nem terheled annyira a VGA-t, így lényegében igen, FPS növelő hatása van. És ezt lehet kiegészíteni a képkockagenerálással.
Az RDNA2 VGA-k (6000-es széria), csak FSR3.1-et támogat. Az FSR4 a 9000-es széria kiváltsága. De leakelődtek bizonyos fájlok
és az ügyes mod közösség lehetővé tette, hogy -bár nem teljes értékűen- de használni lehessen a régebbi VGA-kon is az FSR4-et. -
AxBattler
félisten
-
ozark
tag
Ez mi amiről beszéltek? FPS növelő?
-
AxBattler
félisten
Köszi, utánanézek!
-
KurtCobain
őstag
-
AxBattler
félisten
Üdv!
RDNA2-re ugye még mindig nincs hivatalos FSR4?
Vagy csak ügyeskedéssel, fájlcserével érhető el?
Köszi! -
ozark
tag
Hmmm...még a Redsec is élvezhető....
-
ozark
tag
-
mpierre
veterán
-
morcosharcos
őstag
https://www.youtube.com/watch?v=XbTGUxac0HA
Hát döntsd el, kérlek
-
ozark
tag
Sziasztok! XFX RX6400/4GB valamire jó lesz?
-
kolopele
nagyúr
Ez nem baj, attól hogy 1140 mv van állítva az adrenalinban még nem jelenti azt hogy annyin is fog menni a játék, az adrenalin másként kezeli mint az MPT. Mondjuk MPT - ben ne is állíts feszt ha adrenalinban beállítod. Jól van ez így. Amennyiben meg MPT - ben állítod, az adrenalin automatikusan beállítja ugyanazt ha egyedin van és hozzá a max. órajelet amit te persze felülbírálhatsz, de az akkor agresszívabb lesz fesz terén mint adrenalinban. Ha neked jó az 53 fok hagyd úgy, csak szerintem játéknál sokszor fog így kapcsolni, mert 65 - ről gyorsan lemegy odáig, 53 - ról meg vissza 65 - re. Én azt csinálnám hogy külön játékprofilt állítanék mindegyikhez, és akkor automatikusan azt használná, amikor meg kilépsz visszaállna globálisra és maradna a 0 rpm ha csak netezel.
-
Askformore
senior tag
Ha leveszem 40-re, akkor terhelés után még jóideig hűti a kártyát, ami pont nem az, amit szeretnék a zero rpm-mel. Én is azt próbálom elkerülni, hogy ki-be kapcsolgasson folyamatosan a venti, ne menjen, ha nem muszáj. Így idle sose fog elindulni két monitorral sem, játék után pedig addig megy, ameddig visszahűti egy általános 50-53 fokos hőmérsékletre, majd stop. Szerintem ez így jó. Már csak abban kellene biztosnak lennem, hogy a valóban nem írta felül az adrenalinos UV-met az MPT, amikor rányomtam a write SPPT gombra. A HWinfo nekem sosem azt a feszt írta ki mint amit Adrenalinban látok, jelen esetben 1140mv. Ezt egy játék alatt mértem:

-
kolopele
nagyúr
Miért lenne erős? Nekem amikor INNO kártyám volt (igaz nVidia), gyárilag úgy működött hogy bekapcsolt 63 foknál, és csak 33 foknál kapcsolt ki, így lényegében állandóan forgott 60 fps mellett is, és ez a legjobb a ventiknek, nem az hogy bekapcsol-kikapcsol. Itt nem az a lényeg hogy hány fokig vannak el a kártyák, el vannak azok 90-95 fokig is hot spot terén, a ventik nem szeretik ha sűrűn kapcsolgatniuk kell, nem csapágy barát.
Askformore: Pontosan, akkor már nem is kell válaszolnom. Mondjuk én továbbra is azt vallom 40 - re nyugodtan le lehet tenni azt a Stop beállítást, de te tudod. -
Askformore
senior tag
Oké, leteszteltem és amit az Adrenalin mutat, mint ZERO RPM határvonal, azzal nem kell foglalkozni, a valóság az, amit MPT-ben állítottam. Végül 68 fokra raktam a startot és 53-ra a stopot, 68-nál indul csak el a venti, addig áll, majd 53-ra hűti vissza és ismét megáll. 60-65 fokra melegszik a kártya 2 monitorral, ezért a kb 68 fokos start, hogy ne kerregjen 20 másodpercenként.
-
Askformore
senior tag
Az MPT az Adrenaliban tologatja a ZERO RPM határvonalát aszerint, hogy a STOP TEMP-et mire állítom MPT-ben:

64 fokos STOP-nál 64 fokra tette a szaggatott vonalat, most pedig 53-ra.
Ezalapján a STOP TEMP kicsit megtévesztő megfogalmazás, mert a ZERO RPM intervallumát jelenti, hogy hány foknál kapcsoljon BE. Akkor már csak azt nem tudom, hogy a START TEMP mit jelent, ha a STOP TEMP jelenti a START-ot.
Lehet én nem értem csak, kérlek valaki világosítson fel. -
tobias88888
őstag
40 az azért erős, bőven el vannak ezek a kártyák 50 felett is, nekem 55nél kapcsol be. Jelenleg amúgy a Fan Control messze a legjobb amit tudtok használni, ráadásul ingyenes is.
-
kolopele
nagyúr
Nem, a Stop Temp azt jelenti hány foknál álljon le a venti. Amit te beállítottál a lehető legrosszabb, mert 65 - nél bekapcsol és 64 - nél ki, azaz ki-be kapcsolgat így. A Stop ne legyen több mint 40, én a 6600 - asoknál 38 - at állítottam. Ebben az esetben 65 - nél bekapcsol, és csak 38 foknál kapcsol ki, addig az általam beállított ventifordulattal dolgozik. A restart meg kötelező

-
Askformore
senior tag
Feltettem az MPT-t, load bios, és a ZERO RPM alatt átírtam az értékeket, Write SPPT, de nem igazán működik egyelőre, ugyanúgy bekapcsol 60 fok környékén a venti.
Adrenalin egyénire van állítva, rendszergazdaként futtatom az MPT-t.
A Start Tempet értem, 65 foknál elindul a venti. Na de a Stop Temp ezesetben mit jelent? Hogyan kell értelmezni azt, hogy "mikor álljon le"? 65 fok alatt álljon le, ahogyan a Start Tempből is következik.. szóval oda milyen értéket írjak?

KösziUpdate: restart után működni látszik
-
powergoku
tag
Köszönöm,megpróbálom.
-
Scooby
aktív tag
Szia.
Próbáltad shell-ből? "amdvbflash.exe -f -p 0 bios.rom".
Az "-f" kapcsoló a forced, ami akkor is felül írja ha ugyanaz a BIOS!
A "-p 0" pedig a GPU-t mondja meg. Ez akkor lényeges ha több GPU-van a gépben, de mindenképpen a jót kell megadni.
A "bios.rom" pedig a BIOS fájl.Interneten találtam a parancsot. 20 éve nem flash-eltem BIOS-t VGA-n, így ez csak iránymutatás! Mindenképpen olvass utána a parancsnak, tapasztalatoknak más külföldi fórumokon. Még a chat GPT-t is megkérdezheted több infóért!
Üdv.
-
powergoku
tag
-
bozont
veterán
Úgy látom ezen a téren még mindig képzavar van. Nem a natívtól jobb az fsr (vagy dlss) hanem a taa-tól. Még eleinte natív mellett csak az volt és az valóban hányadékul néz ki, hiába a natív felbontás és a felskálázás valóban jobban nézett ki. De már van fsr native aa ( és a dlss-nek), ami a legjobb képminőséget adja manapság. Mondjuk a két játékkal nem játszotam még, de gondolom azoknál is létezik ez az opció.
-
deakzozo
tag
szia
én ugyan nem csináltam még ilyen vb flash-t így saját tapasztalatom nincs így kezeld ezt a [link] alatti videót is fentartásokkal ...(nehogy téglát csinálj a kariból!)
inkább csak oktató anyag gyanánt dobtam ide... esetleg ellenőrizheted te így csináltad -e
(egy próbát megérhet de lehet nem árt ha van egy másik karid ha valami nem jól sikerülne legyen ami tud képet varázsolni a monitorra!
) -
powergoku
tag
Nem hiszem mert elötte jól működött nem 1200 on ment.
-
AiRLAC
veterán
-
powergoku
tag
Érdeklődnék hogy RX 6800 biosát felül lehet írni a sajátjával?Ha igen akkor miként?
amdvbflash-el próbáltam amdvbflash win -el és cmd vel is de nem sikerült.
-
frenky501
csendes tag
-
kolopele
nagyúr
-
frenky501
csendes tag
Akkor rendben
Mástól is hallottam már hasonló FSR jelenséget. -
frenky501
csendes tag
A kapu képkockák valóban kikerülnek a megjelenítőre, tehát a monitorra?Arra gondoltam valamifé szoftveres szinten maradnak csupán. Azt furcsálom, hogy az így kapott magasabb képkocka szám csak abban a programban mérhető amelyik létrehozza (persze ezt a jelenséget előre kihangsúlyozza a szoftver).
Pontosítva pl. AMFM -szerint 2X a szám, de a Steam FPS számlálóban csupán X. -
Allmegvalto
tag
Áhh nem veszem magamra, én natív teljesítmény híve vagyok.
( kivéve handheld pc-n ott van hogy ls vagy fsr-t kell használni) Viszont pár példa amit mostanába megfigyeltem konkrétan arc riders és az outer worlds 2 nél hogy natívan hányadékul néz ki mind2, fsr-al meg szép aztán lehet csak nekem tűnik így. -
Tósoki
tag
Persze az "AI szoftveres boszorkányság" az tiszta, így működnek a felskálazó alkalmazások. Csak furcsálom, hogy mindezt 6€-ért nem alkalmazza nativan egy gyári AMD driver.
Pl. az FSR-t miért nem tudom kintről Adrenalinban használni? (költői kérdés) Bocs ,hogy én is beleszóltam. -
kolopele
nagyúr
Mivel kamu képkockák tömkelegét kapod, ezért hiába a 170 fps, a kártya kevesebbet dolgozik mint natívon 85 - nél. A mai napig az adja a legjobb minőséget ha ezek az opciók magába a játékba vannak bele implentálva, és nem driverrel (pláne ilyen külsős megoldással) kell rákényszeríteni. Ez így van az nVidia esetében is. Legyen a játékban benne a DLSS, FSR, FG, és akkor gyakorlatig minden rendben.
-
frenky501
csendes tag
Köszönöm a tippet!
Megvettem a Lossless Scaling progit (több is veszett Mohácsnál). Illetve kipróbáltam most és korábban is az AFMF opciót. De igazából kicsit átverésnek érzem (ne vedd magadra!) ezeket az FPS számokat amiket ezek használata mellett kapok. Szignifikáns GPU teljesítmény fogyasztás csökkenés jelentkezik,pl.290W helyett 145W. Hihetetlennek tűnik az így skálázott pl.: 85fps-ből /170fps.
Még nagyon kevés időt teszteltem, sok opció van még a LS -ben is. Majd tesztelgetem még. -
Allmegvalto
tag
-
powergoku
tag
-
frenky501
csendes tag
Magam sem vagyok spíler a GPU Bios témában.
Egy ötlet. Ismered a MorePowerTool és MoreClocksTool programokat?https://www.igorslab.de/vga-cards-amd/
Ezekkel is módosíthatod a GPU "számait". A https://www.techpowerup.com/vgabios/ oldalról tudsz letölteni gyári bios-t, illetve azt módosítra visszaírni. -
powergoku
tag
Helló!
Segíiséget kérnék ,sajnos eddig nem találtam megoldást.
XFX Swft RX6800 al lenne problémám ,hogy 1200MHZ -en megy csak 2100 helyett.
Adrenalinban is csak 1200 mhz-et mutat és az MSI afterburneren is.Manuálisan vissza tudom állítani adrenalinba 2100 -ra ,de akkor sem tökéletes.Furán aligh melegszik (Max 50 fok)és nem is nagy a fogyasztása.
Pár napja vettem a kártyát ,tegnapig semmi baja nem volt.GPUZ-re ránéztem és fura adatokat muatott,ezért leállítottam a gépet és a bios switchet átkapcsoltam és abban a helyzetben is ugynazat mutatta.Ezután vissza switch most normális adatokat mutat jobb oldali állásban (de csk 1200MHZ a 2105 helyett),bal oldaliban csökkentett értékeket.
DDU , régebbi driver telepítés ,friss windows telepítés megvolt,semmi nem változott.
Gpu bios -al lehet gond ,szerintem .Újra kellene ,vagyis felül kellene írni ami rajta van.Próbáltam ,amdvbflash win-el ,de nem engedi mert azt írja hogy ugyanaz a bios már rajta van.Most csinálok először gpu bios flash-t ,nem nagyon értek hozzá. -
frenky501
csendes tag
Helló!
6900XT kapcsán lenne egy kérdésem.
Nemrég cseréltem monitort,az elöző 3440x1440 felbontású volt, a jelenlegi 5120x1440. Tudom, hogy ez jelentős pixel szám növekedés. Az új monitoron úgyvélem elértem a kártyám teljesítmény határát. Gondolok itt arra, hogy előzőleg 140fps-t korlátoztam Adrenalin és ingame menüben fixen tartotta is. Most ez 120fps-re kellett csökkenteni, néhol 108fps -re is csökken, (micro lag szerencsére nincsen).
9800x3d a proci, annak a terhelése 40-55%,60-65°C mellett. 32Gb RAM -ból kb.23 Gb felhasználása van.A GPU RAM felhasználás 13xxx Gb,a GPU teljesítmény viszont ~290W. Az általam használt autószimulátor játékokban FSR opció nincsen.
Kérdésem, hogy lehetne-e még valami szoftveres "okosságot" alkalmazni vagy bármi egyéb ötletet extra GPU teljesítmény mozgosítás kapcsán?
Köszönöm! -
KurtCobain
őstag
Próbálgattam én is. Nekem 1920x1080@180Hz és 1920x1200@60Hz monitorom van. Ezzel az átírogatással 144Hz-nél levitte az órajelet. De a 180-at nem tudtam megoldani.
-
Askformore
senior tag
Köszi, megnéztem, de sajnos nem magyarázza el, hogy mi ez az egész, csak beírta, hogy 54 az egyik értékhez, és jó lett neki. Az nem derül ki, miért pont 54. Megpróbáltam többféle képpen, de nálam nem jó sajnos. Az sem tiszta, hogy melyik monitoron kell ezt megcsinálni a kettőből.. szóval egy 20 perc próbálgatás után inkább elengedtem, de azért köszönöm a tippet!
-
KurtCobain
őstag
Nekem 6750XT-m van, megnéztem, nekem is maxon megy a VRAM órajel 2 monitorral, de nem kapcsol be a venti.
Találtam egy videót, amivel kiküszöbölhető a dolog. Nem próbáltam, de a tagnak nagyon jó VGA-s videói vannak (érdemes követni), szóval szerintem megoldhatja a problémád. -
kolopele
nagyúr
Nagy tévedésben vagy. Az MPT miatt nem kell semmiféle reinstall, elég az MPT - t alapra állítani. Azt meg eleve honnan tudod hogy a 9xxx széria esetén nincs ez a vram maxon járatás két monitornál? Én nem tudom, pont ezért nem is írok le ilyet, te tapasztaltad esetleg hogy az új széria esetén már nem csinálja? Na meg megint jön egy totál ide nem illő 280 ezer forintos ajánlás, amit nem kért senki.
-
kolopele
nagyúr
Csak ott írd át ahol a ventiket lehet állítani. Tehát mondjuk 70-80 foknál kapcsoljanak be, 40 - nél ki. Két 6600 - as van a gyerekeknek, pont így vannak beállítva, az Adrenalinban meg be van állítva az alulfesz, sőt én a ventiket is lejjebb hangoltam ott, sosem állítódik el vagy vissza alapértelmezettre, kivéve ha valami váratlan rendszerhiba történik (pl. egy áramkimaradás). Az MPT - re viszont az sincs hatással, csak az Adrenalint kell visszaállítani.
-
RetepNyaraB
nagyúr
Ha nem nyúlsz máshoz, akkor nem szól bele. De előfordult régebben, hogy összeakadt a kettő, bár inkább az újabb (6600) sorozat esetében.
-
Askformore
senior tag
-
kolopele
nagyúr
Az AMD a hot spot alapján kezeli a ventiket, tehát tudsz azon segíteni hogy hány fokon kapcsoljanak be. Felteszed az More Power Tool programot, és beállítod hogy ne kapcsoljanak be a ventik csak 70 foknál mondjuk, és azt is megadhatod hogy hány foknál kapcsoljanak ki. Mivel mint írtam is ez a hot spot érték, így nyugodtan lehet ennyin (akár 80 - on is), ami fontos hogy az adrenalinban állítsd át alapértelmezettről egyedire a beállítást. A ventiket hagyhatod gyárin is, akkor sem fognak bekapcsolni csak akkor ha eléri a kártya azt a hőfokot amit beállítottál a MPT - ben.
-
smc
addikt
Igaz, megnéztem most én is, nálam is eléri egy idő után, kb 56 fok felett kapcsol be.
Én általában egy monitorral használom, de most leteszteltem. :S -
Askformore
senior tag
-
smc
addikt
És a hőfokot nem tudod picit feljebb tolni mikor kapcsoljon be? Persze ha nem túl magas úgy.
-
Askformore
senior tag
Végül betettem egy 140-es ventit a VGA alá rásegítsének, felülre pedig 2db 120-asat kifújásra. Érdekes, mert játék közben 8-10 fokkal jobb így a hotspot, de idle zero RPM módban nem hűt annyit a kártyán a 140-es venti, hogy abszolút ne induljon be a VGA venti. Mondjuk sokkal jobb a helyzet, mint tegnap, mert akkor 20 másodpercenként felpörgött, most így sokkal ritkábban.
-
RetepNyaraB
nagyúr
Ezt egy próbával el lehet dönteni. Mármint melyikkel jársz jobban, vagy van-e érzékelhető különbség.
-
Askformore
senior tag
Vagy befelé vezetem hogy fűtse a házat, vagy kifelé vezetem, hogy meleg levegővel hűtsem a procit. Choose your destiny.
-
RetepNyaraB
nagyúr
Két monitor, pörgeti a ramot. Melegedni fog. Én mondjuk az aio-t se befelé vezetném, hogy fűtse a házat, de nem hiszem, hogy ez megoldaná a vga-t. Kár, hogy magas az alapfordulata, mert az lenne a megoldás ebben az esetben.
-
Askformore
senior tag
Szerk: Teljesen mindegy, alátettem egy 240-es és egy 120-as ventit egyszerre és így is eléri a 60 fokos hotspotot zero rpm-nél, szóval gondolom akkor ez ilyen.
-
Askformore
senior tag
Abban segítsetek még légyszi hogy az alsó ventit hova tegyem, melyik részét hűtse a VGA-nak, mert ez így nem oldotta meg a helyzetet, vagyis később éri el a 60 fokos hotspotot és ritkábban pörög fel a vga, de felpörög.
Új hozzászólás Aktív témák
-
33580 - 33501
33580 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
( kivéve handheld pc-n ott van hogy ls vagy fsr-t kell használni) Viszont pár példa amit mostanába megfigyeltem konkrétan arc riders és az outer worlds 2 nél hogy natívan hányadékul néz ki mind2, fsr-al meg szép aztán lehet csak nekem tűnik így.