- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FIREBLADE78 #111998 üzenetére
Szerintem gondolkodj kombóban, előre mehet a race king ha azért akarsz terepen is menni, hátra meg mehet valami lájtosabb. Igaz a race king se valami nagyon terep mintás berregő traktor gumi.
-
FIREBLADE78
addikt
Használ vki conti külsőt? Speed king 2.2 és race king 2.2 között vacillálok. Attól tartok a speed nem lenne jó földes talajhoz. Vagy esetleg a double fighter lll
-
ShiTmano
aktív tag
Egyre durvább a helyzet. Lassan ellepik az országot. Szolnokon láttak egy barna medvét
Most már északra is kellene határzárat építeni.
Yyeahh, többet ne panaszkodjál nekünk..... -
HEAHEA
aktív tag
Nemrég szóba került a külföldi webshopok listája, eszembe jutott róla egy Facebook-os bringás csoportban az időnként vissza-visszatérő kérdés, hogy érdemes-e külföldről bringát rendelni? Majd egy linkelt oldal, ahol a híres neves bringákat adják kb. mondjuk 150 dolcsi környékén, eredeti árak meg cirka 2000 dollár...
Véleményekre kíváncsiak, rendelt-e már onnan valaki, stb. Nektek lett ilyen "boltból " már bringátok ?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Hasaggymeg #111984 üzenetére
Ja, Tomcat-et még mindig próbálják bemeszelni, pedig a figurára, akivel börtönbe akarták juttatni, lassan már mindent rábizonyítanak, amitől kb az is hiteltelen, amit kérdez.
-
6030D
őstag
válasz
Hasaggymeg #111986 üzenetére
Ajándék karpereccel.
Én olyat láttam élőben, hogy piros volt a felirat a gumin is meg a szilikonpánton. A fekete-piros bringán elég jól nézett ki. Meg állítólag ugyanolyan szélességben magasabb, mint ami előtte fent volt Conti, de hogy több részletet megjegyezzek, ahhoz nem volt elég montis. -
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Ezek használatához szükséges a hatóságokban való bizalom és a hatóságok együttműködése is.A "tolvajkergetők" sorozatból az derül ki,hogy az ilyen eszközöknek felemás fogadtatása van a rendőrségnél,és ha ők nem segítenek neked a nyomkövetőt levadászni,te már nem teheted,az önbíráskodásnak számít.
Magyarországon kábé ez működik. -
6030D
őstag
válasz
Hasaggymeg #111979 üzenetére
Amúgy vicc volt, de had örüljön.
-
Neck
veterán
Sherlockot, Spybike-ot próbálta valaki?
Nagyon furcsa, hogy nem terjedtek el ezek a cuccok jobban - lehet valami oka ennek? Nem igazán működik, vagy mi?
-
gabro0
őstag
válasz
parkr #111932 üzenetére
Villanyak hát. Steerer tube-ot akartam először írni, aztán nem sikerült a fordítás
Most ez a helyzet [kép] (10mm-es hézagoló alul, stucni majd egy 5mm-es hézagoló felül és végül az ahead kupak.)A villanyakban fixen van valami fém cucc a közepén menettel, a tetejétől pár centire. Amikor elvittem összerakatni csak az ahead kupakot említettem, hogy kellene, expandert nem. Előfordulhat, hogy az az expander? Nem figyeltem erre egyáltalán még amikor darabokban volt.
A képen látszik talán, hogy 7°-os kormányszár van bent, azon gondolkoztam egy kb. 10°-os hasonló hatást eredményezne. Vágni semmiképp nem akarom, a hosszabb expander is jó lehet. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Hasaggymeg #111979 üzenetére
Pikes Peak lehetne az amcsiknál vagy a Teide még Európában, de ezekhez már kéne a lottóötös.
Gavia a másik oldalról megvolt csak két keréken. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #111978 üzenetére
(#111977) 6030D...te áruló,hisz ez outis!
-
6030D
őstag
válasz
Napfénysüti #111976 üzenetére
A cikked a homepage.
-
BurgBurg
tag
válasz
Runner_fxr #111973 üzenetére
Sziasztok!
Volt már közületek valaki a Stelvion bringával? -
Mezga Aladár
veterán
válasz
lsebestyen #111953 üzenetére
Köszi.
-
6030D
őstag
válasz
Hasaggymeg #111968 üzenetére
Há' nem te tekeregtél a Balaton körül nemrég, hétköznap?
-
eddie1978
senior tag
válasz
Hasaggymeg #111965 üzenetére
Jah. Most is visszadobtam egy 500k bruttós állást. Nem fogok éjszakázni. Inkább külföld körvonalazódik.
Na indulok.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
6030D #111966 üzenetére
Mit,kocabringás anyukákat és bringás macákat vittem "pár körre"?!
...amúgy más lassan három hete nyomja. Jó neki,nincs felesége.
(...igen drágám,elmosogatok azonnal!
)
-
ShiTmano
aktív tag
válasz
Ebike.hu volt. Mentségükre legyen mondva, hogy sokszor rendeltem már tőlük és csak ez a két hiba csúszott be.
-
6030D
őstag
válasz
Mondja, aki két hete ugyanezt csinálta, munkaidőben...
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
eddie1978
senior tag
Bazz. Hol szedtek össze ilyen csirkéket? Amit eddig találtam az a kocabringás anyuka. Elvittem pár körre, bringázni, és elunom magam a tempótól, pedig nem vagyok egy Sagan. Sőt. Másik sportmaca, de ő sem megy gyorsan, pedig bringa-úszás-evezés-hegymászást nyomja. Na jó, evezésben lenyomott
Vannak még az országútis csajok. Ott már bajban lennék szerintem.
A mai programom: leveretek autóval Badacsonyba. Megtekerem/tolom a Gulács-Csobánc-Szent György hegy-Badacsony négyest. Abban az esetben ha még élek, benézek a Tihanyi félszigetre is. Ott is van még pár ötletem. Majd referálok.
-
ShiTmano
aktív tag
válasz
trialboj #111954 üzenetére
R2-bike-ról én is vásároltam.
Planet-X-ről többször is.
+Hibike-ról is.
Meg ha jól emlékszem 2Wheels-ről is rendeltem.Ezek mind korrekt, gyors, megbízható boltok. Minden rendben megérkezett, nem úgy mint a hazai legnagyobb netes áruházból, ahonnan 47-es gumi helyett 42-est küldtek, az ott fűzetett kereket meg úgy küldték ki, hogy a küllők két millimétert lötyögtek benne.
-
Toobee
veterán
-
IMIIKE1998
őstag
Nos rájöttem, hogy szerintem nincs értelme bohóckodni ilyen szelepátalakítóval.
Tehát:
Keresek egy műhelypumpát 5-6k-ért
Plusz egy minipumpát 1.5 k körül.
Műhelynek ár-értékben a decás tűnik a legjobbnak, miniből meg szintén. Van esetleg velük valami rossz tapasztalat? -
DUB Inc.
aktív tag
válasz
Hasaggymeg #111955 üzenetére
Természetesen sík terepen általában mi sem megyünk ilyen gyorsan, de néha szoktunk egy nagyobb sprintet nyomni, ha a feltételek adottak...
-
tacto
aktív tag
válasz
Hasaggymeg #111948 üzenetére
(Igen, en rendszeresen a bikester-röl.)
Szerk.: elnezest, a bikester csak Ausztria, a fahrrad.de-t nem tudom.
Mea culpa -
Hasaggymeg
Topikgazda
Hú,már nagyon elmentünk a külföldiek javára,lassan kell valami nemzeti bringawebshopot is ajánljak.
(#111952) DUB Inc....40?! Annyival mi legfeljebb ereszkedünk,és ha esetleg hátul is vagyok úgy 50m-re,nejem akkor is folyton attól fél belerongyolok.
-
trialboj
őstag
Én ezt a listát tőletek szedtem össze:
r2-bike.com
4thebike.de
starbike.com
jedi-sports.de
s-tec-essence.eshop.t-online.de
cycle-basar.dehttps://www.bike-discount.de/
https://www.bike24.com/
http://www.chainreactioncycles.com/ro/en
https://www.rosebikes.huhttp://www.wiggle.com/cycle/
https://www.tredz.co.uk/
https://www.evanscycles.com/en-ro/
https://www.sigmasports.com/
https://www.ribblecycles.co.uk/ /road bikes only /merlincycles,
cyclestrore,
probikeshopA népszerűek már gondolom bent vannak, 2. csoport ezekről én is rendeltem, de lehet ismeri valaki a többit is.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Mezga Aladár #111917 üzenetére
Nem számít.
-
DUB Inc.
aktív tag
válasz
Az én feleségem már azt is ügyesen megtanulta, hogy mekkora távolságot tartson mögöttem a szélárnyék kihasználásához. Csak úgy suhanunk...
Azért 40-es tempó fölött mindig tartok tőle kicsit, hogy összeér a kerekünk, de eddig még nem volt rá példa szerencsére.
-
törölt tag
válasz
bikester.at nem szállít csak Ausztriába, szóval ne tedd be ( amúgy helyben nagyon jó és korrekt shop )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest