- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
válasz
Doky586 #8160 üzenetére
A oneplus nord 3-on ott van a telekomos kártyával a vowifi kapcsoló - a 10pro-nál se telekom se one-nál nincs ott a kapcsoló. Szóval biztos, hogy szolgálató oldalról nem lesz kerek.
Tudom, hogy samsungnál hibátlanul üzemelne, gondolkoztam egy 25 ultra cserén, de őszintén, ez a 10pro hibátlanul üzemel, gyors, akku is jól bírja ráadásul tényleg pikk pakk tölt - szóval nem visz rá a fene hogy kiadjak egy valagnyi pénzt kb semmi plusszért
(fotózás lényegtelen, van rendes fényképezőm, annak meg egyik sincs nyomában).Ha lesz időm alzától berendelek egy 11-es példányt aztán megnézem ott van-e. ha nincs meg visszaküldöm.
-
Samsungnál így néz ki a VoWifi
-telefon: [kép]
-tárcsázó: [kép]
-szolgálaónál engedélyezni
Ezután megjelenik a képernyő felső részén egy telefonkagyló wifi jellel, lezárt állapotban "wifi hang" a szolgáltató neve.Persze az se árt ha a szolgáltató támogatja a telefonunkat, de a menüpontokat ez tudtommal nem befolyásolja.
-
sgery
őstag
válasz
csaszi75 #8157 üzenetére
Sajnos ezek nem oldották meg.
A One közbe válaszolt: nem támogatják lenleg a oneplus10pro-t..
A yettelnél bár aktiválva lett, gondolom hasonló lesz a gond.
Ha wifivel repülő módban próbálok tárcsázni nem engedi mert nincs mobilhálózat - így gondolom nem működik a vowifi.
Marad a készülékcsere akkor gondolom.A későbbi oneplus-ok is ilyenek lesznek vagy ott már üzemelhet?
-
csaszi75
senior tag
Samsungon a Tárcsázó beállításaiban lehet állítani a sorrendet.. hogy VoLTE legyen vagy VoWifi..
ONE esetében az tuti, hogy a Samsung úgy küldi le a szoftvert, hogy alapból a VoLTE a preferált..
Két lehetőséged van a tesztelésre..
- Megkeresed te is a telódon, hogy esetleg a tárcsázóban tudsz preferenciát állítani (VoLTE preferred vagy VoWiFi preferred)
- Repülőgép módba kapcsolod a telód és csak a Wifi-t visszakapcsolod..
Aztán hívást indítasz és várod a csodátfigyeled, hogy kiírja-e a hívásnál a vowifit valahogy..
De az Android új verzióval az alap képernyőn nem jelenik meg a VoWifi ikon, csakis akkor, ha lehúzom az értesítései sávot.. és ott látható. -
sgery
őstag
Sziasztok!
vowifi-t szeretnék elérni, de nem igazán sikerül :/
oneplus 10 pro telefonom van (alzás vásárlásból), 1 yettel és 1 one kártya van benne, egyiknél sincs vowifi beállítás a sim beállításoknál.
yettelnél van volte beállítás, one-nál az sincs.
Ma beszéltem yettel üsz.-al, aktiválták a vowifi-t az előfizetésen, újraindítottam a telefont, akkor sincs ott a beállításPáromnak oneplus nord 3-asa van telekommal, neki van vowifi beállítása.
Ahogy néztem redditet meg mindenfelé, elég random hogy van-e vagy nincs 10pro-n ilyen beállítás. Elvileg tudja a telefon, gondolom szolgáltató vagy épp a rajta futó rom kérdés.
Van még valami amit tudok tenni szerintetek vagy telefoncsere oldja csak meg?
Mindenképp kelleni fog, mert az új házrészben nagyon gyenge a térerő a jó szigetelés miatt. -
csaszi75
senior tag
válasz
zelikocc #8143 üzenetére
Nekem Androidion ez nem jön elő...
Sőt ugye androidon lehet választani, hogy mobil preferrred vagy vowifi preferred..
iPhone-ban van ilyen lehetőség?
Arra gondolok, hogy alapból hagyományos hívás a preferált.. de mivel airplane van, ezért lehet nem tudja lekezelni, hogy megszűnt a mobil lefedettség.. és ezért elengedi a regisztrációt a szifon
De sztem nyomassátok az szuper ügyfélszolgálaton, hátha megoldják -
CP111
aktív tag
-
CP111
aktív tag
Yettel mobilnet sebesség telón mérve a router mellett 100 mb körül van sebességben. Asztali pc-n és laptopon mérve szintén router mellett 600 körül van.
Miért?
-
thomas77
senior tag
válasz
zelikocc #8143 üzenetére
Arra is kíváncsi lennék, hogy miért van az, hogy megint mi kínlódunk egy hibásan működő szolgáltatással. A szolgáltató ezt miért nem veszi észre, hogy valami nem ok? Hogy lehet, hogy szerintük ez jól működik? Amikor bevezették a szolgáltatást nem tesztelték legalább 4-5 percig szifonnal? Hozzá nem értők ülnek ott?
Nem gondolom, hogy technikai akadálya lenne a jól működő szolgáltatásnak. Mert ugye a többi szolgáltató kártyájával ez a hiba nem tapasztalható. -
zelikocc
senior tag
Rendben, most nem vagyok otthon, leghamarabb vasárnap este vagy jövő héten csinálok.
csaszi75: ki van kapcsolva
Ma volt lehetőségem egy iPhone 11-en is tesztelni más SIM kártyákkal is (egy előfizetéses és egy feltöltős) és többszöri próbálkozással is ugyanez volt a tapasztalat, de ezeknél abban a pillanatban megérkezett az SMS a nem fogadott hívásról ahogy a hosszú csend után véget ért a hívás indítása. Repülő módban, mindkét SIM-el.
Tehát az SMS amúgy működik VoWiFi-n, de a bejövő hívás nem. Az én SIM kártyámmal meg valami egyedi dolog lehet az SMS értesítés hiánya.Jó lenne egyébként ha még tudná valaki tesztelni iPhone-al a One VoWiFi-s bejövő hívást. Nagyon úgy néz ki hogy minden iPhone-ost érint.
Illetve az érdekes még az lenne monitorozás szempontjából, hogy thomas77-nél miért működik még pár percig a bejövő és miért csak x másodperc múlva romlik el? Míg 3 másik kártyával -
zelikocc
senior tag
válasz
zelikocc #8139 üzenetére
Feltűnt, hogy minden esetben a 255-ös végű IP-vel kommunikál csak. Próbáltam Samsunggal is, ott is először csak 255-ös volt, majd egyszer átváltott a 254-re és utána meg csak az volt.
De mivel iPhone-on nem akart a 254-re csatlakozni egyszer sem, így ideiglenesen letiltottam a tűzfalon a 255-ös végűt, így nagy nehezen hosszú gondolkodás után csatlakozott csak fel VoWiFi-re a 254-es IP-re, de a jelenség teljesen ugyanaz, így ez a próbálkozás nem jött be. -
zelikocc
senior tag
Köszi az ötletet.
Nos, úgy látom, hogy bejövő hívásnál nem érkezik semmi a telefonhoz az ePDG felől. Ez gondolom központi hibára enged következtetni. Bár azért még tesztelni kellene jobban."üresjáratban" nagyjából ennyi látszik: [kép] (a TIME mező mutatja az eltelt másodperceket)
Kimenő hívásnál nagyon sok bejegyzés keletkezik, bejövő hívásnál pedig vagy semmi, vagy semmivel sem több, mint üresjáratban.Készítettem pcap fájlokat is (ezeket nem tölteném fel nyilvánosan, max privátban, ha kell):
üresjárat: 2 perc 15,3 KB és 30 bejegyzés (9db a 0. másodpercben, a többi a 71. másodpercben)
kimenő: 7,6 másodperc 262 KB és 1360 bejegyzés
bejövő: 20 másodperc 1,34 KB és 9 bejegyzés (mindegyik a 0. másodpercben, amikor még el sem volt indítva a hívás)Próbáltam a bejövőt végig monitorozni hívásindítástól amíg 1 percen keresztül csend volt mielőtt mondaná, hogy nem elérhető, de kb csak az üresjárattal megegyező mennyiségű pár csomag keringőzött.
1 perc 10 másodperc, 23,7 KB és kb 100 bejegyzésAz időtartamok a monitorozott időtartamra vonatkoznak.
-
thomas77
senior tag
Én, mint felhasználó, csak annyit látok, hogy van VoWifi kijelzés. Amikor indítom a hívást a másik telefonon, még akkor is látszik a VoWifi kijelzés, majd sok másodperc után eltűnik és abban a pillanatban elkezd csörögni.
Persze nyilván úgy történik, ahogy te írod, mert te értesz hozzá, én meg csak egy júzer vagyok. Én csak találgatok. De legalább a bug-ot mindig megtalálom.Közben tovább teszteltem, hogy mikor akad le a rendszer és leszek nem kapcsolható. Korábban azt mondtam, hogy 10-15 perc után. Most hosszas próbálgatás után azt mondom, hogy 2 perc után még kapcsolhátó vagyok, de 3 perc után már nem. Szóval 120 és 180 mp között történik valami, aminek nem kellene.
Sajnos nagyon pontos mérést nem tudok mondani a lassú hívás-felépülési idő miatt.
De hogy az mitől van, hogy 180 mp után random néha mégis elérhető vagyok??? Ebben még nem találtam rendszert. -
thomas77
senior tag
Na... közben kipróbáltam.
A kijelzőn ott virít a "vodafone UK Wi-Fi" felirat a térerő kijelzés mellett.
Felhívom magam, halál lassan kapcsol (kb 10 mp), majd eltűnik a Wi-Fi kijelzés és bejön a hívás. Szóval látja a telefon, hogy nem jön létre a kapcsolat VoWifi-n és beadja a hívást 2G-n ahogy kell. -
dchard
veterán
válasz
zelikocc #8131 üzenetére
MikroTik packet snifferrel, szűrve az ePDG szerverek címére simán meg tudod csinálni. Nagyon is fontos lenne ez, mivel látszana, hogy amikor bejövő hívásod van akkor eljut-e a forgalom a telefonig, illetve üresjárásban is érdemes rögzíteni hogy egy idő után elhal-e a DPD. A két vodás ePDG címe 80.244.97.255 és 80.244.97.254. Külön-külön legyen rögzítve egy kimneő hívás (néhány másodperc), egy bejövőő hívás, és egy hosszabb üresjárat.
Lehetséges hogy olyan hibára fut a történet, hogy a hívás értesítő SMS létre sem jön, ezért nem jön meg, később sem. Ha sima SMS-t küldesz magadnak úgy hogy vowifin vagy, az megjön?
thomas77:
Értem.
-
thomas77
senior tag
Mivel folyamatosan roamingban vagyok, így a telefon is folyamatosan repülőben van otthon. Így sajnos a visszaváltás 2G-re nem játszik.
De most el is kezdem tesztelni, hogy mi van akkor, ha nem repülőben van a telefon, de a Vowifi aktív.Persze kérdés lehet, hogy miért használom repülőben a telefont. Azért, mert nagyon gyatra a térerő. Így a saját wifi ésszerűbb megoldásnak tűnik. Továbbá úgy biztos, hogy VoWifin mennek ki és jönnek be a hívások.
-
zelikocc
senior tag
Hívás értesítés alatt a hívás értesítő SMS-re gondoltam. Kikapcsolt VoWiFi-vel sem érkezik meg, hogy volt egy nem fogadott hívás, amíg nem voltam elérhető.
Az IMS biztos lehal? Kimenő hívás simán megy, de nálam például bejövő egyáltalán nem érkezik meg, ebből gondoltam a signaling problémára. Ettől függetlenül IMS reg még lehet, nem?
Egyébként majdnem fél percet áll csendben a hívás mielőtt elkezdené mondani, hogy a hívott fél nem elérhető. Látszik hogy nagyon keresik a cellák a készüléket, de nem találják, mivel only VoWiFi-n van éppen, vagy valamiért a signaling nem ér el a telefonig.
Valahogy egy tcpdump lehet megtudná mutatni, hogy érkezik-e valami signaling a telefonhoz amikor a hívás próbálkozik, de egyelőre nincs ötletem, hogyan tudnám kivitelezni egy MikroTik routeren az adatelemzést.
Bár miért ne érkezne, ha más telefonra érkezik?
Érdekes ez így.Hétvégén lesz lehetőségem kipróbálni előfizetéses és feltöltős kártyával is egy 11-en és egy Xs-en a 14 Pro mellett.
-
dchard
veterán
válasz
thomas77 #8127 üzenetére
Mivel mindez IMS-en megy, így nem csoda hogy ha a bejövő hívás nem jön meg, akkor a hívásértesítés sem. Ugyanaz a jelzés csatorna. Nálam "nem támogatott" Xiaomi-n hibátlan, és megjönnek az értesítések is. Kifejezetten sokat beszélek vowifin.
Egyébként jobban meggondolva van ebben mégis csak némi érdekesség, mert ha lehal az IMS, a telefonnak vissza kéne váltania 2G-re és ott meg kéne jönnie a hívásnak és az SMS-nek is. Nálad elég egyértelműen lerohad az IMS, de a telefon ennek ellenére sem mászik vissza 2G-re...
-
zelikocc
senior tag
válasz
thomas77 #8123 üzenetére
Repülő módban próbáltam igen.
Kimenő hívás működik. Bejövő hívás egyszer sem érkezett meg ahogy most megint rá próbáltam egy párszor.
Gondolom a signalinggal lesz itt valami bibi.
Feltöltőkártyás az enyém is.
Az még egy cuki dolog hogy SMS sem jön a hívásról, pedig ahogy megnézem az appban a “Hívásértesítő szolgáltatás” be van kapcsolva. -
thomas77
senior tag
válasz
zelikocc #8120 üzenetére
Hát ez nagyszerű. Akkor megint az van, hogy nem csak nálam jelentkezik a hiba.
Gondolom repülő módban próbáltad. Ugye?
Mi van a kimenő hívásokkal? 1270 megy róla? A kimenő nekem mindig működik. Csak a bejövő hal le, de az sem azonnal. Sőt... random működik rendesen. De inkább nem.
Feltöltős a kártyád ugye? -
thomas77
senior tag
válasz
csaszi75 #8119 üzenetére
Van mindenféle feltöltős. Van olyan, amin van egyenleg, van olyan, amin nincs. Próbáltam őket az ingyenes időszakban (hétfőn dél és 1 CET DST szerint) és azon kívül is.
Mindegyik kártyám aktív. Nem járt le a rendelkezésreállási idő és adategyeztetve is vannak ahogy kell.A hívásfogadáshoz amúgy se kellene egyenleg. De jó a felvetés!!! Ilyen eshetőségre nem gondoltam.
-
zelikocc
senior tag
válasz
thomas77 #8118 üzenetére
Na én most kipróbáltam és nálam az lett az eredmény, hogy konkrétan abban a pillanatban ahogy a One VoWiFi aktív, onnantól nem cseng ki a telefonom, nem elérhető a hívott fél. Ahogy kikapcsolom a VoWiFi-t, azonnal elkezd kicsengeni.
14 Pro
A Telekom VoWiFi-vel még soha nem volt problémám, azt folyamatosan használom napi szinten, a One csak amolyan teszt kártyaként van, amit nem nagyon használok.
+ Yettel VoWiFi-t is most próbálgatom, az kicseng rendesen. -
thomas77
senior tag
Elnézést, ha nem voltam egyértelmű.
2 szifon, mind a kettő 15 pro.A dual sim-et is próbáltam kizárni minden módon. Volt, hogy csak 1 kártya volt a készülékben. A másik akkor még fizikai volt. Kivéve a fizikait is produkálta a hibát.
Sajnos nincs olyan ismerősöm, aki ki tudná nekem próbálni ezt. Illetve van, de vagy nem "ér rá"
, vagy olyan technikai analfabéta, hogy egy sms elolvasása is gondot tud okozni. És van olyan is, akinek nem futja egy 1500 Ft-os esimre. Mert ugye... elköltötte szifonra...
De ha veszek neki, akkor meg nem ér rá.
Lehet, új barátok után kellene néznem...
-
dchard
veterán
válasz
thomas77 #8116 üzenetére
Melyik a másik? lehet elkerülte a figyelmemet de eddig nem csak szifonról volt szó?
A másik kérdés: a dual SIM problémát kizártad már? Egyetlen SIM legyen csak a telóban amikor tesztelsz, ha pedig volt másik szolgáltatótól eSIM akkor ne csak deaktiválva legyen, hanem törölve is. És a (fizikai) SIM csere mindig kikapcsolt telefon mellett történjen.
"Anno, amikor a feltöltősnek nem ment a VoWifi roamingban, akkor is az Apple-re mutogatott a magyar Voda." - Ja, de akkor nem egyetlen embernek volt rossz. Tulajdonképpen ebből is derült ki, hogy központi hiba van...
-
thomas77
senior tag
@4Grider
Gondolom ugyanaz a rendszer szolgálja ki. De nem lehet, hvalamilyen paraméterezésben különbség van?@martongunar
A hibernánás ismert jelenség. De mindig csak a One kártyákkal fordul elő. Más magyar, angol, amerikai kártyával sose. Ráadásul 15 perc után?@zelikocc
Anno, amikor a feltöltősnek nem ment a VoWifi roamingban, akkor is az Apple-re mutogatott a magyar Voda. Végül kiderült, hogy náluk van valami férekonfigurálva. Azóta megy, de ez a bug megmaradt a szifonon.@dchard
2 készülékkel tudom produkálni a hibát, összesen 4 One simmel. Mindegyik feltöltős. -
dchard
veterán
válasz
zelikocc #8114 üzenetére
Nade akkor elég sokan panaszkodnának ugyanerre, de eddig csak egy darab szifonos panaszunk van. És elég biztos vagyok benne, tekintve hogy a cégvezetés nagy részének szifonja van, hogy elég alaposan tesztelték ezt a bevezetés előtt. Nehezen hiszem el, hogy itt központi hiba lenne...
-
zelikocc
senior tag
válasz
thomas77 #8111 üzenetére
Úgy tudom nincs One szolgáltatói VoWiFi profil az iPhone-okra, szimplán csak a rendszer által kínált generikusat használja a telefon ami az iOS 17-el jött be asszem.
Ez lehet a hiba forrása.
Valószínűleg a One rendszereihez nem elég a generikus, kellene valami specifikáció, de az meg nincs. Ez a szolgáltató dolga lenne, hogy kiteszteljen egy saját profilt ami aztán az Apple felé kell intézni, hogy kerüljön bele a rendszerekbe.
Anno amikor elindult a VoWiFi, azért az iPhone-al kezdett működni az egész, mert ott pont jött az iOS 17-el a generikus profil és gondolom a szolgáltató részéről ezért elmaradt a saját profil készitése, mondván úgyis működik már. -
martongunar
tag
válasz
thomas77 #8111 üzenetére
Szifon sose lehet hibás, az a telefon tökéletes. Elnézést, ezt muszáj volt.
Tapasztaltam olyat, hogy lehibernál appokat. Pl. szifonossal vacakon, viberen sokszor nem tudok emiatt kommunikálni. Ha chatelünk, akkor azonnal megkapja, de ha másnap írok neki akkor már nem. Nekem nincs szifonom, de ismerős azt mondta, állítólag csak az értesítésekkel lehet manipulálni, ki-be kapcsolni. Nem lehet valamai energiagazdálkodáson állítani? Bár röhejes, ha a felhasználónak ilyenekkel kéne foglalkozni akármilyen telefonon, de főleg szifonon. -
thomas77
senior tag
Továbbra is szenvedek a One VoWifi-vel. iPhone esetén 10-15 perc tétlenség után nem jönnek be a bejövő hívások. Ugyanott, ugyanakkor a Samsungon mindig tökéletes.
Gondoltam, hogy a wifim gyatra. Persze, hogy az, mert ADSL. De a Tesco-ba is csinálja, és az Asda-ban is... mindenhol.
Gondoltam a roaming a baj. Most sikerült ezt is kiküszöbölni. A feleségem Magyarországon van az anyjánál. 1000-es digi optika, wifi6 router. Ott is lehal a bejövő.
Gondoltam, hogy az iPhone beállításaiban lesz valami gubanc, de nem igazán lehet állítani ez ügyben semmit.
Kizárólag a One kártyákkal produkálja a hibát, 4 darab One kártyát is próbáltam.
Valószínűleg valamilyen konfigurációs hiba lehet a One rendszerében. -
goop
őstag
Valami zavar van az erőben, eddig yettel telekom oda vissza ment hd hang evs kodek, most csak ha telekomról jön be a hívás. Yettelről T fele csak kis HD hang van...
-
tibor23
senior tag
válasz
martongunar #8108 üzenetére
Mivel a feleségem A53-asával is ugyanez a helyzet, nem hiszem, hogy segítene. Majd esetleg megkérdem a telefon topicjában, de nem biztos, hogy ott foglalkoznak ilyenekkel. kb. 90% biztos vagyok benne, hogy ezt valamelyik utolsó frissítés cseszte el. Amúgy ma újraindítottam, és jött rá egy UI frissítés.
-
tibor23
senior tag
válasz
tibor23 #8105 üzenetére
Egyre jobb a helyzet, mára minden hívásom 2G volt (HD jel nélkül olyan emberektől is akivel eddig HD+ volt), és ránézve az IMS regisztrációra mindkét sim-.ben: Nincs regisztrálva. Tehát nem is a Vowifi csesződik el, hanem az ims regisztráció. Minden esetre egy nagy gratuláció a Samsungnak. Lehet, hogy így segítik kifuttatni a telefonjaikat (?)...
-
tibor23
senior tag
válasz
zelikocc #8104 üzenetére
Nagyon valószínű, hogy kifejezetten dual sim probléma, és a 2. slot-ot érinti főleg. Mindegy milyen szolgáltató, és nyilván ha elmegy otthonról az ember, akkor mobilhálón van. Nem tudom mikor veszti el az ims regisztrációt, és a legbiztosabb ellenőrizni az állapotát, mert ha mobil hálón vagy semmi nem tűnik fel. Otthon látszik, hogy nincs vowifin.
Őszintén szólva belefáradtam további hibakeresésre és gyártóval egyezkedésbe. Arra kíváncsi lennék hány típust érint. Sajnos ennek az egyébként nagyon jó készüléknek pont most fejezték be a rendszerfrissítését ezzel az új hibával. A53-nál pontosan ugyanaz a hiba, ott nem tudom szintén kifutott-e a frissítésből. -
zelikocc
senior tag
válasz
tibor23 #8099 üzenetére
Az is lehet, hogy valami Samsung-Qualcomm bug, mert a többi telefonjuk Exynos (az S23-on kívül).
Van nekem is most már egy A52s tavalyi frissítéssel, lenne idei, de nem merem felrakni, nehogy tönkre tegye a BandSelection működését.
Hogyan teszteljem, hogy nálam is előjön-e a hiba? Eddig nem tűnt fel.
Tehát ha ott van hagyva a telefon otthon napokig akkor egyszer csak eltűnik a VoWiFi ikon?
Vagy akkor is előjön a hiba, ha a telefon mozog például naponta kimegy a WiFi hatósugárból mobilnetre, aztán vissza WiFi? -
-
tibor23
senior tag
Köszi, de szükség van a dual simre, és elképzelhető, hogy anélkül nem lenne gond, mert eleve a 2. sim hal le, az 1. csak nagy ritkán. Ha csak a 2. sim vowifi preferált, és az 1. így soha nem áll vowifire, akkor is lehal. Próbálgattam már egy ideje, de nem ér ez annyit, hogy mikor nem figyelem véletlenszerűen lehaljon. Egy biztos: több éven keresztül ez jól működött, és valamelyik fw frissítés tolta el. Lehet, hogy az utolsó, mivel már csak biztonsági frissítés jön ki rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- TP-Link HX220 WIFI AP ÚJ BONTATLAN.
- GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RTX 5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Sony CDP-XE530
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest