Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Én sokszor kifogok rossz tejfölt, és a mi hűtőnkbe nincs lejárt.(Ami lejár azt a macskák megeszik) Mindegy hogy honnan vesszük évente párszor kifogom.
Így mindig kóstolom mielőtt bármibe beleteszem ráteszem.Mint hajszál az ételbe. Én bárhol bárkinél kifogom a hajszálat, étterem, öcséméknél, pizza, de még ha én csinálom a kaját akkor is. Na és ott nálam vége, már az addig megevett kaja is vissza akar jönni. Agyamba csak a jó zsíros hajak forognak, amit hetekig nem mosnak és jó büdös is már, és hogy az volt a számba.
Dátumhoz
Nekem elég a tudat is hogy lejárt a dátum, ha megenném akkor minden bajom előjönne hányingertől, a gyomorfájásig, a hasmenésen át bármi. És sokan vannak ezzel így. -
gabor9991
őstag
válasz
zoltan6 #38539 üzenetére
Kib@szott tölcséres jégkrém nálunk a lidlben nem tudom hányszor olvadhatott már ki de puha a tölcsér és kibontás után a hülye is látja hogy meg volt korábban olvadva.
Már tavaly is ilyen volt majdnem az összes alkalommal és idén is ugyanolyan sz@r
És többször láttam már hogy kint van hagyva a hűtő mellett a bèkán a fagyasztott áru az ember meg nincs ott hogy behányja gyorsan a fagyasztóba. -
Xtomi
tag
A lejárat közeli kóla csoki íze már nem az igazi, de a chips a sajt meg a kolbász(szalámi) ok
-
Ciccuka
veterán
Aldi-s Bio tejföl (van többféle is, joghurt és kefir is) 2 héttel a lejárat után is simán fogyasztható
-
8
senior tag
válasz
W.Wilson #38512 üzenetére
én is sokmindent megeszek lejárat után, sőt, épp tegnapelőtt ettem meg egy két hónapja lejárt bontatlan görög joghurtot a hűtő mélyéről, és 100%-os volt.
Bontatlan, több mint 3 éve lejárt mogyorókrém is hibátlan volt. Fagyasztó tele van január-februári lejáratú vajjal, finom.De a lejárt felvágottaktól távol tartom magam, még lejárósat sem veszek belőle. Nagyon nagyon súlyos betegséget tud okozni, egyszerűen nem éri meg a kockázat nekem. Még ha át is megy a vizuális és szagteszten, a szalmonellának, botulizmusnak, ecolinak stb nincs színe-szaga.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Juhaszatti #38522 üzenetére
Mondjuk minek nekünk táblázat? Simán megeszek bármit ami lejárt, látszik az rajta, hogy el lehet-e még fogyasztani vagy kukába való.
-
Soulfly842
addikt
Köszi mindenkinek!
Holnap meglépem. Más-más lidl lesz a helyszín, a visszavételekkel tudom, hogy nem problémáznak.
Extra időbe nem telik. Mindkettő útba esik.
Nem használtam még, kibontottam, de az náluk nem jelent semmit. Egyser volt kipróbálva üresen vagy 25 percre.
Mivel ua. a cikkszám - leellenőriztem - ezért visszaviszem nekik az újat (diszkrét vágás szerű bontással, mintha éppen csak megnéztem volna)
De egyébként Lidl/aldinál nem kell túlmagyarázni. Rokonnak vettem, ő meg időközben vett újat és nem szólt. Kész.
-
lala666
őstag
válasz
Atomantiii #38519 üzenetére
Fater 26.éve készített szilvalekvárját most ettük meg...
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Lackooo84 #38524 üzenetére
Használtan is bármikor, hiszen pont ez az egész "3 hónapig visszaviheted" célja: nem egy ismert termék, amiről sokfelé lehet tesztet, tapasztalatot olvasni, hanem áruházi sajátmárkás cucc, ami már akár a következő hasonló akció során teljesen más beltartalommal, vagy más OEM gyártótól jöhet.
Épp ezért csak használat közben derül ki, megfelel-e az elvárásaidnak. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Juhaszatti #38518 üzenetére
Hát, azért ez is elég hogyismondjam.... pontatlan.
3 éves kilós kecsapot tegnap bontottam semmi baja.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Soulfly842 #38504 üzenetére
Mint a huzat. Főleg ha még nem volt használva.
-
bul07
nagyúr
Azért azt ne feledjétek hogy nagyon számít a tárolás is
Mert nagyon nem mindegy hogy az eladótérben már kapott egy meleg sokkot a felvágott és utána kellene kibírnia mindent, az már lehet időn belül is szagos lesz kibontás után.
Nem is beszélve az eladótérben kallódó felvágottakról ami órákkal később visszakerül a többi kö9zé eladásraRendszeresen látom hogy nem 10perceket hanem órákat is vannak az eladótérben hűtés nélkül a dolgok
Legutóbb a lidl-be jégrémet nézegetem, egy raklap tetején volt pár karton dobozos jégrém, már csurgott az oldalán a víz ahogy sok sok idő alatt szedte össze a párát az eladótérből, megnyomkodtam és már rendesen puha volt a jégrém annyira ki volt olvadva. Persze utána ment a fagyasztóba és eladásra.És egyéb mirelit termékeket is láttam már felpuhulva várni hogy valaki bepakolja a fagyasztóba
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Atomantiii #38519 üzenetére
A táblázat szerint sem egy év múlva romlik meg, hanem a lejárati időt követően 1 éven belül ajánlott elfogyasztani. A lejárati idő a lekvároknál alapból több szokott lenni mint 1 év, ez az 1 év meg még arra megy rá, úgyhogy összességében itt is több évről beszélünk.
Amúgy meg a te lekvárodon van lejárati idő? Gondolom nincs. Na ugye. -
válasz
Ebbe nincs parizer.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Na mondjuk a fene megette ha pl a lekvár 1 év múlva megromlik, bár a bolti lehet, mert ki tudja mi van benne, de amit én főztem itthon van 5-6 éves is még és semmi baja. De szerintem simán kibír 10 évet is.
-
Juhaszatti
addikt
Időnként előkerül, most is aktuális ahogy nézem, a Nébih útmutatója:
-
iatti
aktív tag
válasz
Atomantiii #38516 üzenetére
szerintem 1-2 hetet is, ha bontatlan. túl van lihegve ez a másnap már semmi se jó.
ettem én meg túrórudit , tejet 3hétre
-
-
ZsZso
Közösségépítő
Aldi, Lidl, Penny az ÁM szerint:
[kép]
Nem sok de legalább nem sok.
-
8
senior tag
lidl mai kép
a leárazott párizsik 4 napja lejártak, már amelyiken volt egyáltalán dátum
volt mellette még két teli dobozzal
csak óvatosan, ez kifejezetten olyan termék, amit lejárat után messziről kerülnék -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Soulfly842 #38503 üzenetére
Ezek látszottak már Marci videóján is.
-
BB9000
senior tag
válasz
Csak az esetben nem foglalkoznék vele, ha 1 óra alatt többet tudnék keresni más tevékenységgel.
Mivel jelenleg nem tudok ilyet, én visszavinném és emiatt biztos, hogy nem lenne lelkiismeretfurdalásom. -
123xyz
aktív tag
válasz
Ha még bontatlan, akkor igen, amennyiben fontos és jól jön az a pár ezer forint megtakarítás.
Ha már használt vagy kicsomagolt, akkor viszont úgy csinálnám, hogy előbb vennék egy újat a mostani akcióban, és utána ezt az új példányt adnám le a régi blokkal. Így senki nem jár rosszul és a bontatlant még el is adhatják újra, gond nélkül.
Persze ha ugyanabban az üzletben intéznéd a korábbi leadását és az új megvételét, akkor lehet furcsán fognak nézni rád az eladók hogy most mi értelme is volt ennek az egésznek, de ez már mellékes.
-
válasz
én vissza vittem egy konyhai robotgépet simán, egy nappal az előtt vettem, hogy hétvégére kidobták rájuk a 20%-ot
vettem egyet akciósan, a másikért meg visszaadták 3 nappal később a dellát. nem volt lelkiismeret furdalásom -
válasz
Soulfly842 #38503 üzenetére
Épp nemrég vettem 250 csomag 10-es zsebkendőt, ez a része most nem aktuális
-
Soulfly842
addikt
kb 1 hete vettem meg teliáron. Ti visszavinnétek?
(lenne egy 15K-ig 10%-os kedvezmény kuponom is rá)
-
Soulfly842
addikt
Megnyugodhat mindenki! Úgy néz ki, hogy hatósági áras lesz a budipapír!
Birtokunkba jutott egy kormányzati dokumentum, ezekre a termékekre jön az árrésstop
-
-
Nekem itthon az Ízmester mustárok jönnek be
Ha kint járok Szlovákiában, akkor meg hozok Kralovska Horcicát, szerintem azok a legjobbak
-
Xtomi
tag
A Lidl saját márkás Kania üveges édes mustárt próbáltam meg a globus után (béke poraira).
Egészen jó, de van tormás és natur is belőle. -
San398
őstag
válasz
Top cat #38488 üzenetére
Aldiban vettem ezekből a cseh és csemegéből egy-egy üveggel. A cseh ha nem lenne édes akkor egész jó lenne, a csemegegének pedig nem sok mustár ízt éreztem. A lengyelnek adok még esélyt hátha.
Ahogy fjudors írta [#38483] "ízlésről nem illik vitatkozni" kinek mi jön be.
Persze tapasztalatok, ajánlások jöhetnek -
lala666
őstag
válasz
Peterhappy #38493 üzenetére
-
-
válasz
Top cat #38488 üzenetére
nem rossz, de mustárból még mindig a Kühne American Mustard a nyerő
majonézben mi is megtértünk, jó az aldis üveges Le Gusto, amit Soulfly842 ajánlott. óriási kár, hogy nincs flakonosban...
aki jár az osztrákokhoz, az tud venni olyan Hellman's-t, amiben a repceolaj és a napraforgóolaj 50-50%-ban van jelen, az is jó minőség. -
Panthera
őstag
válasz
tibbike01 #38479 üzenetére
Mi 10 éve úgy főzzük magunknak (el van téve kis üvegekben), azóta nem vetemedtünk arra, hogy boltit vegyünk. Tudjuk miből van és nagyon finom. Nem kell minden évben, de akkor direkt többet szoktunk. Ugyanígy a paradicsomlé és a lecsó is.
Receptet közzéteszem, ha érdekes. -
Balázs Z.
tag
Mustárból még tudom ajánlani [link] ezt, a fentebb említett Colman's-ból pedig inkább ezt a kiszerelést, ha már spórolós topik...
-
Top cat
addikt
válasz
Soulfly842 #38482 üzenetére
Mustár frontom rászoktam ezekre.
Szokott lenni akcióban egész jó áron, a Spárban és Aldiban is. -
Soulfly842
addikt
Mustár ajánlást köszönöm, a majonéz marad az aldis. Kisebb olaj arány, az is repce (kisebb olaj állomány mellett az 'egybekből' kell több az állaghoz). Nekem a napraforgóolaj alapú majonézek sokkal természetesebbnek hatnak. Amerikában egyébként az is GMO-s, amit nyomnak. Elvileg az EU-ban ez szabályozottabb.
-
Soulfly842
addikt
válasz
fjudors #38483 üzenetére
Nekem valószínűleg a repceolaj nem jön be...
De ha úgy írtam volna, hogy ár/érték arányban a legjobb az már helytállóbb és 'univerzálisabb' kijelentés lenne
A Hellmann's-nak azért megkérik az árát renesen.
"aldi le gusto premium ketchup, osztrák gyártás"
Csatlakozok: Itteni ajánlás alapján én is rendszeresen veszem egy ideje. -
Peterhappy
őstag
válasz
Timyyy #38480 üzenetére
Finom lehet, bár a link megnyitása után azért meg kellett néznem, melyik topikból is nyitottam meg
Aldiban mintha Kiskunfélegyházit láttam volna a múlt héten. Nem esküdnék meg rá. Évekkel ezelőtt vettem utoljára olyat, akkor jófélének tűnt.
Kis üveges dijonit szoktam venni, bár már annak is eléggé megszaladt az ára...Majonézből a fenti üvegesre esküszöm én is, bár a múltkor bedobtátok a Sparos akciósat (fogalmam sincs, milyen márka), az is meglepően finom volt. De ár/érték az Aldis most nálam a BB.
-
8
senior tag
válasz
Lackooo84 #38474 üzenetére
igen, globus mindenben a kedvencem volt, vállalhatatlanná vált, már átálltam
most egy ideje ezt a kombót veszem:
kochs majonéz https://kochs.hu/hu/termek/original-majonez-450g
aldi le gusto premium ketchup, osztrák gyártás
@#38482 Soulfly842 aldi bbq pikáns tubusos mustár, fekete tubus piros felirat (kis tormával) - a zöld feliratos is jó, de az nekem kicsit édeskés -
fjudors
aktív tag
válasz
Soulfly842 #38482 üzenetére
ízlésről nem illik vitatkozni, de a hellman`s majonézt nem éri utol. finom, de az finomabb
-
Soulfly842
addikt
válasz
tibbike01 #38479 üzenetére
Sokszor volt már szó az aldi üveges Majonézéről. Agyonveri a mai magyar piacot. (Roksh-on (aldi online rendelés) mindig drágább, mint az üzletben)
Mustár...? Univer üveges az még rendben van szerintem. A globushoz képest kiváltkép... Ha jobb tippet tudtok, akkor jöhet.
-
Xtomi
tag
válasz
Lackooo84 #38474 üzenetére
Az Unilever túl tolja évek óta. Nem csak a méretet csökkenti, az összetevők arányát is rontja de még pofátlanul az árat is rendesen emeli.(Baba szappan, Globus mustár) Kicsit kevesebb önlítő a palackban, nem tudom mi jön még ... lehetne sorolni, valamikor 6 gramm klór is volt a Domestosban, most 4,5 talán
-
vilmose33
őstag
válasz
Donki Hóte #38473 üzenetére
Dunaharasztiban volt régen az egyik palackozó, raktár bázis dolgoztam ott diákként. A szörpöt hozták külföldről hozzá,már nem emlékszem honnan. Gondolom még megvan.
-
-
válasz
Postas99 #38466 üzenetére
A GS1 Prefix (a GTIN termékazonosító szám első két vagy három számjegye) a termék származási országát mutatja meg?
Nem, a GS1 Prefix nem a származási országra utal. A GTIN-13 azonosító szám mindig az azonosító számot kiadó GS1 Tagszervezet GS1 Prefixével kezdődik. A GS1 Prefix nem jelzi, hogy a termék egy adott országban vagy egy adott gyártó által készült, bárhol készülhetett a világon.
-
Postas99
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne a termékek hátoldalán levő vonalkód (ne saját márkás termékre gondoljunk) azonosítja a készítő - előállító országot jelenti - kérdés hogy tényleg így van-e akkor ezek szerint a Globus majonéz (családi kiszerelés) lehetséges, hogy nem itthon hanem Hollandiában készül?
-
cibus
senior tag
sziasztok! nincs esetleg valakinek a fizz.hu-ra ilyen vásárlás utáni 10.000 Ft-os kuponja, ami 120.000 Ft feletti vásárlásnál váltható be?
-
123xyz
aktív tag
válasz
Panthera #38457 üzenetére
Erről jut eszembe, a miskolci üzletben, ahova szoktam járni, az áruház egyik hátsó sarkában volt az árleolvasó, de pár hete leszerelték. Lehet, hogy ez akkor tervezett volt és már nem is lesz a jövőben lehetőség az árak ellenőrzésére? Úgy voltam vele, hogy talán meghibásodott, vagy esetleg valami nagyobb karbantartás van, de azóta sem került vissza a leolvasó a helyére. (Tudom, legközelebb ha arra járok, kérdezzek meg egy dolgozót
)
-
bul07
nagyúr
válasz
ferenck #38428 üzenetére
Most sütöttem és még egy ami más lett benne
Sütés közbeni illata, nagyon más, és nem jó irányba ment elDe persze ha holnap lesz még akkor veszek belőle két zacskóval mert 999Ft mirelit cuccért jó ár
(Amúgy van még Penny-be 2Kg-os mirelit is amit érdemes kipróbálni, csak az a gond hogy szerda óta fut és nem igen lesz sajnos, én se fogok tudni venni holnap)
-
iatti
aktív tag
válasz
LurkerSheik #38448 üzenetére
valami jó pfsziholóóógus a díványon megoldaná a problémát
-
Van egy betoltonyilas. Be kellett celozni es bele talalni a lyukba. Utana meg vissza a kupak.
a golyos cserelgetos rosszabb mert minden alkalommal mikor elfogy belole a golyo meg kell fogni es kidobni vagy elsetalni vele a kukaig.nalam nem nagyon van az unhigieniara haklisabb egyen
-
Micsoda marketing duma
Melyik vizen (folyadek) jon at a szag (levego)?
Azert nevezik bűzelzárónak azt a hajlitott reszt a wcben mert amiatt nem jön vissza a csatorna szag
Altalanos sulis kemia ora vs marketing.
a sz@r szag a filmreteg nelkul is ott lesz a wc levegojeben ha nem egybol vizbepottyantos a budi.off off off
-
8
senior tag
válasz
bugizozi #38420 üzenetére
ezeknek a wc öblítőknek a helyiség illatosításon túl az az értelme, hogy filmet képez a víz tetején, és miután beleszrsz, és lehúzod, nem vagy kevésbé jön ki a szaga
... persze akinek régebbi fajta platformos van mert szereti piedesztára emelni a produktumot vizsgálgatni, annak ez nem szempontAz usaban nagyon népszerűek a wc spray szagelfedők, főleg nők körében, amit a kis kézitáskába lehet tenni, vendégségben befújod a wc kagyló víz tetjére, utána kiteszed magadból amit kell, és mikor jössz ki a wcből, az utánad következő nem ájul be a szrszagtól, és megelőzhető a későbbi kínos szemkontaktus említett témában
-
tisn
addikt
válasz
Stylewars_kp #38436 üzenetére
most az egyik no elottem vett ilyet a lidlben. raismertem, anyukamnal ilyet faltam a hetvegen. a hosszukas lila csokis, meg a piros snickers utanzat finom, a tobbit en kihagynam.
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Az a baj, hogy bár a tévének és öblítőnek ellen tudok állni, az édességnek sajnos nem igazán, szóval annál nem tudom megtenni a zéróra redukálást, pedig valóban az lenne csak az igazi spórolás!
Egyébként, bár nem vagyok tisztában a tévé-előfizu árakkal, a teljes körű online mivolta (és ezáltal bárhonnan való elérhetősége) miatt a sweet.tv valós opció lehet spórolásra azoknak, akik néznek tévét.
-
joe979
aktív tag
a topik zárható
-
bul07
nagyúr
válasz
Van aki internetet se használ az aztán a spórolás
Sőt van akinek nincs háza se, és így nincs gondja a háztartás fenntartásával az is milyen spórolás
De hol álljunk meg a spórolásba -
iatti
aktív tag
válasz
úgy érzem te vagy az emberem.
pár sport csatorna megy, idebassza a 80-90 csatornát ami nem kell. upc -vodafone, most one lett. gondoltam megnézem a konkurencia román? vagy milyen céget, háthaa mondanak olcsóbb árat. ja hogy már nincs, az is bekerült a nagy nemzeti bizniszbe
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
pietrrr #38435 üzenetére
Amikor megy a gondolkodás, hogy melyik kilós kimérős csoki bonbon desszert legyen.. itt a tuti válasz: egyik se.
free! Ott marad az ára a zsebedben, tuti befektetés.
Megtaláltam a legolcsóbb kábel/parabola/iptv tv előfizetést is: kiköttettem az egész hóbelebancot reklámostól, Liptákostól, Nicolas Cagestől, ismétlődőstől úgy mindenestől.Jöhet még ilyen?
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #38429 üzenetére
Ez az igazi spórolás!
Szerintem simán mehetne az összefoglalóba! -
bul07
nagyúr
válasz
Nikaré #38432 üzenetére
Öblítő, fogkrém esetén nem hinném hogy az bántaná a tömítéseket
Erősebb anyagok esetlegÉn ezektől az újratölthetőektől mindig is ódzkodtam, megfogni a már használt műanyagot és tölteni, talán kesztyűbe, de akkor meg a kesztyű árát is odavenni.
Jó persze lehet szenvedni hogy nem stabilizáljuk és úgy nyomjuk bele -
Soulfly842
addikt
válasz
LurkerSheik #38431 üzenetére
Jó eséllyel én ajánlottam pont. Sajnos tényleg sehol sem kapni már és a gyártói oldalon sem lehet elérni. Akkoriban még a Metro-n kívül alzán elérhető volt, de már ott sincs.
Ár/érték arányt nézve agyonverte a piacot.
-
Valaki ajánlotta itt pár éve, a Bref wc gél-t.
Akkor még tudtam venni a Metroban 1000huf körül, de már nem nagyon találni.
Az fix, hogy ez messze a legköltséghatékonyabb modern wc illatosító volt, kb 6-8 feltöltést kibírt egy ilyen kapszula és addig elég volt egy töltés mint a bref golyó. Múltkor csináltam magamnak ilyen wc illatosító tesztet…
a Wc illatosítás, fertőtlenítés nem nagyon változika gyártók kitalálnak ügyesen számukra drágább egységáron eladhatóbb alternatívákat szebbnél szebb csomagolásban.
-
bul07
nagyúr
válasz
ferenck #38428 üzenetére
Hát én nagy kihagyás után újra vettem és sokkal másabb a panírja, már nem ropog annyira meg sokkal kisebb darabokba van a cornflakes
Már inkább hasonlít egy átlagos mirelit panírra amibe van egy kis cornflakes törmelék..............
Eszembe jutott hogy
Akinek tartályos a toalett az tehet próbát sok hack módszerrel
youtube te le van
És a kiáramló víz eleve színezet lesz vagy illatosított
Pár megoldás teljesség igénye nélkül, Videók
Öblítős [link] [link]
Fogkrém [link] [link]
Valami boltban kapható folyadék [link] [link]Én ezeket nem tudom kipróbálni mert nekünk nem tartályos
-
Én elég sűrűn eszem, vannak néha rosszabb szériák, de nem vettem észre változást a bundán, összességében ezt szeretem a legjobban a valdor zizu után. Azt viszont észrevettem, hogy egyre ritkábban akciózzák és akkor is egyre drágábban. Ennyiért utoljára 3 éve adták. Ez az akció sincs meghirdetve sehol, véletlenül vettem észre az appban.
-
Penny - Fagylakoma cornflakes csirkemell csík 61%-os 1699 helyett 999, appban lévő kuponnal.
-
zoltan6
addikt
Grohe bau ceramic perem nélküli wc-re milyen lehetőségek vannak ilyen illatosítókból?
Asszony ezt a kinyomós zselés cuccot szokta belenyomni,de azon kívül hogy látványos nem igazán látom értelmét. -
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Ki milyen WC illatosítót használ?
Mi a Domestos Power 5-t nagyon szeretjük, békeidőkben akciósan 2k alatt vettük, viszont elfogyott a készlet és most 2699
Mit ajánlotok helyette? Az Aldi saját márkásat próbáltam, de nem tetszik, mert lehúzás után egy kék csík folyik le róla, ami odaszárad a peremre, ilyet nem szeretnékÚgy rémlik a DM-es is ilyen sajnos. A Domestos nem ilyen volt.
Köszönöm!
-
8
senior tag
Lidl holnap
évek óta 2k+ akcióban is
nagyon jó ár! (kb allegro) -
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Ilyet hol tudnék vásárolni itthon? Sehol nem találok már a polcon.
-
wong kok wah
senior tag
Kisteleki mascarpone krém 500 g-os a Fóti Auchanban, 499 Ft! 2025.05.07. lejárattal
-
Gézengúz
addikt
Valakit esetleg érdekel?
-
8
senior tag
Akciós autó átvizsgálás
https://www.csaszarauto.hu/klak-akciok/?wbraid=CkAKCAjwlMfABhA3EjAA4uPN-S0mTIGJgfjX3qNGMIpoxiugfrpJ5KBE5Tz2hV2hj4P2Ghie-XTCa98nTcIaAk8s
azért mégiscsak pofátlanság , hogy ezt így kírják
(gondolom belsős doksiból copy-paste)az már csak hab a tortán, hogy két különböző árat írnak
-
Soulfly842
addikt
Tisztáznám ezt a kérdést végérvényesen ennyi hsz után.
Én már rutinból mentem a tárgyhavi újság utolsó oldalára, mert régebben is mindig ott volt.
Meg is találtam (~3 éve még az online újságból ki is kellett nyomtatni
szerencsére rugalmasabbak lettek)
-
bul07
nagyúr
Na igen meg érdemes figyelni hogy tényleg le is vonja, beütötte a kasszás. Mert régen nem volt elég hogy beolvassa a vonalkódot, hanem fizetés előtt még a kaszásnak is pötyögni kellet valamit
-
Top cat
addikt
válasz
Soulfly842 #38402 üzenetére
Az appos kupont vettem online kuponnak.
#38404 Ciccuka
Biztos lesz majd az appban is egy vonalkód, amit beszkenneltetsz a pénztárossal.
De majd csak 05.02-től lesz aktív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- Assetto Corsa EVO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest