Hirdetés
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sesy
aktív tag
van ugye az, aki azért eszik, hogy éljen és van a másik, aki azért él, hogy egyen...
nagy különbség van a kettő között!
én például a világ végére képes vagyok elmenni egy jó kaja miatt, vagy órákat dolgozni rajta, hogy valami igazán jót főzzek, meg össze szedjem hozzá a tökéletes alapanyagot...
te az elsőbe tartozol, sokan meg a másodikba. szerintem nekem sokkal jobb
-
perempe
veterán
tegnap Opera főpróbán láttam valakinél Lidl mozzarellát, nem csak én eszek hasonlókat.
nem azokkal reklámozzák a Mozart-golyót és a hasonló édességeket, akik eszik. hazafelé a vonaton szemben ült velem egy ötvenes, mázsa feletti nő. fél liter kommersz teán, péksüteményen kívül betermelt 2 Mozart-golyót Füzesabonyig.
pl. ketogén étrend esetén nincs szüksége hasonlókra az embernek, jól bírja kaja nélkül.
-
Beni2360
félisten
Az öblítő 2540 ft
Látom javítva a link és én mást linkeltemé.
-
Ciccuka
veterán
Aldi-ban is akciós a Narancslé 100%-os dobozos 479-
Folyékony mosószer Color, 84 mosáshoz elegendő, 4,2 l 1299-
Ecofamily-nél néhol dobozos koffeinmentes coca-cola-t osztogatnak -
Sungoo
addikt
válasz
misimagaki
üzenetére
Én egy helyen látok annyiért, de ott jön még a szállítási költség.
-
misimagaki
aktív tag
válasz
misimagaki
üzenetére
2860 ml-es akart lenni
-
Sungoo
addikt
A Spar appban lévő 30%-os Silan kuponnal 2400 körül jön ki a 2860 ml-es öblítő.
-
-
bul07
nagyúr
Ajánlás
Persze tudom biztos otthon is meglehet csinálni olcsóbban kilóját, de ez kész van bármikkor ehető, nem fél nap múlva mire meg van csinálva meg kicsit összeérik az íz.Nem tudom mióta kapható én kb egy/másfél hónapja fedeztem fel
Azóta többször vettem, nekem nagyon ízlik. Jó ropogós, szaftos.
Egy kisebb hátránya van hogy a szavatossági ideje nem túl hosszú, 21-én kedden vettem és 25-én szombaton jár le.Lidl-be kapható, jelenleg 335Ft-os áron. Hűtős termék ott keressétek, pohárka ezzel a fóliával lezárva.

-
Zeki
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére

Barátom,a rendszerváltás idején előbb az Omo , utána az Ariel mosott mégfehérebbre, aztán már minden. Igazából ennyi újítás után már attól ki kellene fehéredniük és tisztulniuk a ruháknak, ha csak megmutatod nekik a mosószert.
-
PainKiller13
őstag
Lidlben ma vettem pisztáciás croissant, hatalmas, nem olyan mint eddig, töltelék is annyi volt benne ami elég, talán 239ft, aki arra jár vegyen, isteni.
-
zoli03
őstag
válasz
Ciccuka
üzenetére
"A Magyar Élelmiszerkönyv előírása szerint, a párizsi hústartalmának a késztermékre vonatkoztatva legalább 51% kell lennie. Ezen felül a csontokról mechanikusan lefejtett hús mennyisége a késztermékre vonatkoztatva legfeljebb 10% lehet."
Gondolom ezek nem stimmelnek náluk. Saját márkás se annyira drága, hogy ne lehessen megfizetni, így nem látom értelmét a kockáztatásnak. -
jack982
senior tag
mától van lidlben akció, visszanyerheted a vásárlásod összegét. napi 1000 ember max.
mekkora luck, ha 189ft-os pékáru árát kapod vissza 😅 -
Ciccuka
veterán
24/7 Csemege Sága gyártja
ez vajon mi (milyen minőségű) lehet, mert nincs ráírva, hogy parizer
de tippre valami legalja lehet ennyiért, de akkor vajon ilyet miért gyárt a Sága?Adli-ban lehet kapni parizert, ami ízre pont ugyanolyan, mint a Falni Jó parizer, mondjuk az más árkategória is.
Most a Falni Jó-nál is elkezdték ezt a Csemegézést, ez is minőségrontás lehet?
Azt vettem észre, hogy a mosószerek és szivacsok se olyanok már, mint régen. Alig habzanak és 2-3x annyi mennyiség kell belőle, mosási minőség is lecsökkent.
-
Xtomi
tag
Nem csodálom … A teszkó már annyira szánalmas habár a múlt héten bementem 269 forintos ESL tejért. De így kb ennyi. Azt meg végképp nem értem a ruházati cuccukért hogy lenne pofája annyit elkérni. A clubcard nélküli vásárlás meg rablás! Soha nem vennék ott felvágottat sem mert ki tudja mikor szeletelték.
-
Santi22
senior tag
válasz
chungee
üzenetére
Annyit tennék még hozzá neked az előzőhöz, hogy vannak olyan bolthálózatok, ahol még hálózaton belül sem lehet visszaváltani, csak és kizárólag abban a boltban, ahol az automata azt kiadta. Pennyvel nem tudom mi a helyzet ezzel, de pl más hálózatban találkoztam már vele.
-
zoltan6
addikt
-
chungee
addikt
Reggelt! Re-pont utalvánnyal kapcsolatos kérdésem lenne. A Penny-ben kiadott Re-pont utalvány levásárolható\beváltható pl. Sparban

-
bul07
nagyúr
Két Tesco üzletnek annyi
Bezárja két budapesti áruházát a Tesco
Garam utcai és a IX. kerületi, Soroksári úti bolt -
bul07
nagyúr
válasz
Atomantiii
üzenetére
Errefelé esélyes hogy így van.
-
bul07
nagyúr
Lidl 500g sós pisztácia 2399Ft, 20-tól 22-ig
Berettyóújfaluban halomba ált -
Nirvatti
tag
válasz
bugizozi
üzenetére
Szerintem ezt nem kell nagyon túlgondolni.
Kis olajat, mézet, mustárt, tetszőleges fűszereket összekeversz.
A méretre felvágott húst bedörzsölöd vele, állni hagyod legalább 2-3 óráig hűtőben sütés előtt.Olcsóbb is, mint a gyári, na meg úgy alakítod a "receptet", ahogyan tetszik.
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Lild-ben lehet már kapni előre pácolt grill húst? Tavaly nagyon bejött ott a mustáros csirkemell, 1 kg-os zacskóba volt, hétvégére kellene

Ha már grill, ki milyen bolti husit ajánl? De házi pác tipp/fűszer is jöhet, vagy bármi!
Köszönöm!

-
bul07
nagyúr
4. évad, 26. rész: UNILEVER SZTORIK - Újabb rúgás a fogyasztókra: Globus Ketchup kiherélve...
Ha volt még valaki aki Unilever-től vett bármit újabb példa hogy miért nem kellene
-
Degeczi
nagyúr
válasz
osztraksajt
üzenetére
az oilpriceapi adatai szerint az orosz olaj hordója $114, a Bent $93...
-
tisn
veterán
válasz
osztraksajt
üzenetére
olcsobb volt pedig
brent ural arkulonbseg
olcsobb szallitas a csovon -
bul07
nagyúr
válasz
osztraksajt
üzenetére
Én a olaj vásárlásra értettem hogy nem lesz gond, és hogy lesz mit venni a kutakon ha jön a csövön, mert már téma hogy jujj nem lesz mit venni..
Az hogy megtartják az árat vagy nem már megint más dolog. 480Ft-nál is benyelte valaki a veszteséget.Azt tudom hogy mikkor a sárga elkezdte a balhét volt pillanat hogy az ruszki olaj többe került mint a brent a piacon.
És az is biztos hogy a ruszki valamenyivel olcsóbban adja hogy a beikatatott stróman cégek nyeresége ellenére megérje venni.
Na meg ott van még a MOL különadója is ami az olaj "nyereségét" veszi ell. -
osztraksajt
őstag
Csakhogy ott is világpiaci áron adják, hiába jön vezetéken. Az csak egy kifejezés volt hogy "olcsó orosz olaj, gáz". Nem olcsóbb az semmivel se, többször levezették áttételesen a külkereskedelmi adatokból, mert persze senki se merre leírni hogy tulajdonképpen mennyiért jön.
-
Santi22
senior tag
Az üzemanyag/árréstopot meghosszabbította a leköszönő kormány határozatlan időre. Magyarul nem ér véget május 31-én VISZONT véget érhet hamarabb, ha az új kormány úgy döntene, mivel nincs konkrét véghatárideje innentől ezeknek az intézkedéseknek.
Bár a Tisza többször elmondta, hogy egyelőre megtartja és nem kívánja ezeket eltörölni, tehát még mindig nem indokolt a pánikvásárlás, de papíron innentől kezdve (kb. május 2-3. hetétől, az új kormány megalakulásától kezdve nyilván), jogilag bármikor megszüntethetné ezeket, úgyhogy aki nagyon paranoiás ezek figyelembevételével tegyen saját belátása szerint. -
bul07
nagyúr
Microsoft rewards
Na úgy néz ki hogy élesíteni fogják a új dolgokat
(amiket lehet hamar élesített valaki és visszacsinálták, hozzászólásba amire válaszolok)Mert most belépve ez fogadott
[kép]
Azért nagyon remélem hogy az Alza megmarad, nehogy valami ruhás boltot rakjanak be helyette, ahol gyerekméreteket árulnak(max XXL méret)Nem tudom észrevettétek e [kép] , pár napja volt ez is ha nem néztek meg van e még rá lehetőség, 20pontért
De amúgy úgy érzem hogy most mintha jobban gyűlnének a pontok, kicsit több mint egy hónapja(2026. 03. 15.) volt pontbeváltásom, és ahogy látszik a képen is már 10.626pontnál járok, ha így megy egy hónapon belül meglesz, és akkor 60nap körül megvan egy 5000Ft-os kupon
Amúgy tényleg lehetne csinálni egy külön fórumot Microsoft rewards-nak ahol lehetne erről beszélgetni, meg megosztani ki mit vett észre, mit dobott neki
Mondjuk nem lenne tiltott megosztani a meghívó linket esetleg
-
bul07
nagyúr
válasz
kurtuzov
üzenetére
Ipari felhasználás, ott nem látja senki, csak az árat meg a minőséget nézik. Nem fog rinyálni a "paraszt" hogy juj honnan van, még ha ezeregyszer is be van vizsgálva(remélem itt nem veszi senki magára, intelligensebbnek gondolom az itt lévőket)
Húsvét előtt valamelyik híradóban nyilatkozta valaki, hogy Ukrán tojás miatt nem lesz olyan nagy drágulás, talán ez volt [link] -
perempe
veterán
Lidl: 76Ft az M-es tojás, a Blahán vásároltam.
-
misimagaki
aktív tag
Szép kis adag

Úgy néz ki itt a legolcsóbb
4x300 gr= 4x28 db
4x375 gr = 4x30 db
Persze ha száz db "golyóra" gondoltál

-
8
őstag
szóda topikban elég sok boncolgatás van a költségeket illetően
ilyen erősre nálam kb 40 liter jön ki egy 1900Ft-os patronból
-
bul07
nagyúr
És mennyire jön ki literje?
Ha mindent beleszámolunk, és tételezve hogy 1000készítést bír ki a gépNálam az a baj hogy 1liter nem elég, egy étkezés olyan 1.5 folyadék
Még leves evés közben is iszok.
Nyárról meg ne is beszéljünk, egyhúzásra majdnem megvan egy 1.5l ásványvíz ha szomjas vagyok.
Burger king-et is ezért szeretem főleg nyáron, akár 3-4pohár bármit megiszok -
Taci
addikt
Sziasztok!
Nagyjából 100+ db Ferrero Rocher-t kellene vennem. Láttatok valahol esetleg akcióban?
Köszönöm.
-
bul07
nagyúr
Nemrég vettem a Lidl-be 199Ft-ért 1.5l extra dús vizet egy palackkal
Mondom teszek egy próbát, vízért még a 2l ~150Ft is sokkalom nem hogy ennyit 1.5l-értTegnap végül megittam
És felhozta az emlékeket hogy régen a szódavizek meg kezdtem az palackos ásványvizek is ilyen élményt nyújtottak. Ivás közben bizsergette a torkomat rég nem éreztem ilyet, régen még csípte is.Csak rákérdeztem a robotasszonynál, és megerősítette az emlékeimet
Hogy régen ez is jobb volt
Régen sokkal több szén-dioxidot adtak a vizekhez alapból
Akkoriban a mostani normál lett volna az enyhe a extra meg a normál, sőt a régi palackos szódák meg elérték a 7000-8000 mg/l szén-dioxidot.Gyerekoromba volt hogy egy sifon vízhez két patront is beletekerünk, na az csípet rendesen

-
tibbike01
addikt
válasz
freelancer68
üzenetére
Nagyon köszi! Rendeltem is mindegyikből egyet.

-
cd930
senior tag
-
Soulfly842
addikt
Egyébként azt írják, hogy rövidesen elérhető lesz a boltokban is... tehát folyamatban a fizikai boltokban is az elérhetőség.

-
San398
őstag
válasz
freelancer68
üzenetére
Ha már spórolós topic, itt még olcsóbb [link]
-
xTech
tag
válasz
freelancer68
üzenetére
a topik cukorfüggői most valszeg állva tapsolnak

-
Soulfly842
addikt
válasz
freelancer68
üzenetére

Cukor (s nem ipari hulladék édesítésnek) illetve végre egy szörp, ami nem nagyrészt alma és a többi viszont ízesítő szintetikus vacak (jelenleg szinte kivétel nélkül minden tömegszörp ilyen volt )...

60% tiszta gyümölcslé alap.
Kékszőlő is van

[link]
s itt a lényeg:
60% névadó gyümölcstartalom - nem „ízű”, hanem igazi gyümölcsszörp
Csak cukorral készül - édesítőszer és izocukor nélkül
1:7 hígítás - telt, intenzív íz minden pohárban -
bugizozi
őstag
válasz
freelancer68
üzenetére
Köszi, rápróbálok majd!

-
freelancer68
tag
Cukros szörp kedvelőknek

-
Top cat
addikt
Penny csütörtöktől.
-
ZsZso
Közösségépítő
Spórolósdi az Ármegosztó szerint:
[kép] -
8
őstag
válasz
LanyUs
üzenetére
Még annyit elfelejtettem, hogy hasonló cipőben jártam évekkel ezelőtt, mint ti, nagyon szeretem az enyhén füstölt lacazot, de az aranyár miatt elég ritkán vettem.
Ennek megoldására ajánlom a kis konyhai füstölőket (alin rengeteg van párezer forintért), kiválóan meg lehet vele füstölni a leárazott natúr lazacot, persze a belseje nem lesz füstös, de 90%-ban így is hozza az élményt, nagyon finom.
Jól befüstölsz a búra alatt és hagyod fél-egy órát pácolódni a füstben.
Udvaron/erkélyen célszerűbb csinálni, de konyhában is teljesen jól működik, ha a végén maxra bekapcsolod pár percre az elszívót akkor simán megoldható kényelmetlenség nélkül.Lacazon kívül, sajtokhoz is használom, meg húshoz (csirkemell, csirkeszárny) ha nem a szószban akarok füstölt ízt. De főleg lazachoz.
Mikroszkópikus mennyiségű fachipsz kell bele, de fontos hogy milyen fajta, nekem a bükkfa jött be, meg néha fenyő ha kicsi gyantás ízt akarok belecsempészni (kb a fekete erdei sonka ízére gondolj). -
8
őstag
válasz
LanyUs
üzenetére
A vadlazac nagyon száraz. Pl. tésztába viszont nagyon jó.
Hideg tésztasaláta: tésztát megfőzöd igény szerinti állagúra, hideg vízzel lehűtöd, sok görög joghurt, extra szűz olívaolaj, fokhagymapor, citromlé, só, bors. Igény szerint kapor, olívabogyó, kapribogyó.A tenyésztett lazac meg zsíros, fagyasztástól függetlenül, de azt is simán ki lehet szárítani ha túlsütöd, és nagyon-nagyon könnyen túlsül, azt tapasztaltam, hogy 2-3 percen is múlik.
Próbáld meg a tenyésztett lazacot (gyakorlatilag minden lazac az, ami nem vadlazacként van megnevezve) airfryerben, ha fagyasztóban volt akkor előtte hagyd, hogy teljesen felengedjen.
Nagyon kis étolajjal megkened, só, bőrével felfelé 180 fokon 7-8 perc, (sütőpapír nélkül, különben csak párolódni fog), ha sok szeletet teszel bele akkor 10+ perc is kellhet, persze géptől is függ.
A bőre ropogós lesz (én azt is nagyon szeretem), a belseje meg omlós.
Figyelj, hogy középső szeletet vegyél, ne farkát. A feje felé még zsírosabb, még omlósabb, és ott a legkevesebb a kellemetlen halíz, ez számít főleg akkor ha lejárósat veszel. -
LanyUs
őstag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Azért lecsúszik egy-két apróság ám!

Viszont tapasztalok valamit. Veszek akciós 80 dkg-os lazacot a Sparban -40% ha 1-2 napos a lejárat. Akkor 4.800 Ft/kg áron hozzá lehet jutni. Megsütöm nagyon finom ízletes. Ellenben ha fagyasztom és úgy sütöm meg utána, akkor szárazabb lesz.
Ugyanezt tapasztaltam a Lidl-ben kapható fagyasztott lazaccal is. A fagyasztó pultban szintén 4800 Ft/kg körül hozzá lehet jutni. Ha azt megsütöm az is szárazabb lesz, tehát itt a fagyasztás lesz a kulcs. Szerintem nem marad benne annyi víz, ezért vagy meghívom hugomékat is vacsorára vagy kisebbet veszek.
Feleségem állandóan a hidegen füstöltet keresi, amikor hazaérek a vásárlásból, de akció nélkül megfizethetetlen...
-
bul07
nagyúr
válasz
zoltan6
üzenetére
Ha véletlen veszel a family frostos-ból majd írd le milyen.
Én azóta nem ettem tűrhető puncsost hogy a family frostos kivezette a
Oroszkrém-puncs-tejszín ízest, tele volt mazsolával. Na annak közel olyan íze volt mint a gyerekoromba kapott kocsmás helyben kikevert fagyinak puncs fagyinak.Szerintem a Carte d'Or puncs egy hitvány egy valami.
-
123xyz
aktív tag
válasz
zoltan6
üzenetére
Az említett Carte d'Or akciósan gyakran szokott 1600-1800 ft körüli árat kapni a különböző multikban, a 2400 ft helyett az már azért barátibb. Pennyben pl. csütörtöktől lesz 1799 ft.
Ezen kívül nem nagyon rémlik puncs ízesítés ismertebb márkáktól. A Sparnak van puncs jégkrémje, de az vaníliás vegyes doboz. A Metroban találtam még egy gyors kereséssel, de minőségre és ízre nem tudom, milyen lehet: [link] , 2 literes 1559 forintért.
-
123xyz
aktív tag
Spar, Interspar üzletekben csütörtöktől akciós lesz a saját márkás jégkrém, ami alap áron 1600 ft körül kapható (annyit nem ér, de olcsóbban már elég jó vétel szerintem)
-
zoltan6
addikt
válasz
tibbike01
üzenetére
Akkor ezek szerint tényleg területfüggő hogy hol milyen a minőség. Nálunk a penny a legjobb. Finom a gyökérkenyér,a kovászos kenyér,jó a császárzsemléjük,van már mákos rétesük is. Múltkor az Aldiban vettem császárzsemlét,a fejem szerintem betört volna tőle,meg akkora volt mint a fél tenyerem. Azt hittem elfelejtették megsütni.
-
st6969
őstag
válasz
Ciccuka
üzenetére
Összehasonlíthatatlanul jobb az Aldis vágott zsemle, császár zsemle és rusztikus bagett. De kb. minden más is. Kenyérszeletelőt jó lenne, ha tennének be.
A kezdetekben is jobb volt az Aldié, de a Lidl szörnyen sokat romlott. Mondjuk így is tömve van a Lidl, szóval miért is ne csökkenetnének a minőségen, ha így is ugyanannyira kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

evvel nem azt akartam mondani hogy drága vagy nem, de mi a t.kömnek kell ennyire eldugni.

MADcat
Mr.Csizmás