Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- lezso6: Kvaterner szégyen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
Aldi vékony hasábburgonya 1kg akciós holnapig (szerda)

Baja újranyitás
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
GhostVector
üzenetére
Lehet megsüti?:
"Profi tipp: Szerencsére arra is van mód, hogy kiküszöböld a lenmag káros hatásait, melegítés közben ugyanis elillan a kéksav. A megfőzött vagy kenyérbe sütött lenmagot tehát akár a kisebb gyermekek is biztonságosan fogyaszthatják."
-
hockeyapu
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Nekem ez van [link] 8L-es ebbe belefér egy egész csirke, már többször sütöttünk és ez is wifi-s mint amiket kinéztél ! Mondjuk nem hiszem, hogy a 7,5L-es sokkal kisebb lenne, szóval szerintem abba is elfér !
Egyébként itt kérdezz ! [háztartási gépek] -
Soulfly842
addikt
Mivel tudom, hogy sok air fryer használó jár ide, de az air fry-er topicot kevesen látogatják folyamatosan - ezért egy kis segítséget kérnék a topicban
Előre is köszi! 
-
perempe
veterán
válasz
GhostVector
üzenetére
-
margithid
veterán
válasz
GhostVector
üzenetére
250 grammos a kalifa lenmag, 4 nap alatt elfogy

-
GhostVector
junior tag
-
margithid
veterán
válasz
GhostVector
üzenetére
, hát én ilyesmit nem vettem észre. Pedig nem az ajánlott mennyiséget fogyasztom...
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
GhostVector
üzenetére
Szép!
-
tisn
veterán
válasz
sherlock82
üzenetére
de biztos nem utaznék 3 -3.5 órát azért hogy spóroljak maximum pár 10.000 ft ot. -
nincs akkora arkulonbseg. en a lidlben multkor 40-ert vasaroltam, de a telex kornyekbeli orszag tesztje szerint ezen par ezer ft kulonbseg lenne. alkoholt nem iszom, cigizni nem cigizek, ahogy olvastam itt meg a telexen is, ezzel az olcsobb dolgok legalabb fele kilove.ertelmetlen, benya sem terul meg.
-
margithid
veterán
válasz
sherlock82
üzenetére
Ennyi.
Amióta nálunk is van Lidl és pepco a kinai meg angol használtruha üzlet is megszűnt.
Rájöttek az emberek hogy ezek sókkal jobb ruhát adnak ár érték arányban, plusz ott vannak online webshopok is.
Én ennek örülök, végre nem szemetet adnak el az embereknek aranyáron. -
sherlock82
senior tag
Tőlünk somogyból a Szlovéniába - Lendvára- járnak sokan vásárolni , mert olcsóbbak a dolgok. Én ezt el is hiszem, de biztos nem utaznék 3 -3.5 órát azért hogy spóroljak maximum pár 10.000 ft ot. - De ezen nagyon sok mindent kell venni azért. Régebben kollégámék is elmentek bevásárolni Szabadkára és mondták h olcsón vettek Jágermaistert mert az nagyon szeretik. Aztán mikor haza jöttek ittak belőle, rájöttek hogy a kettő nagyon nem ugyanaz. Szerintem ha valaki odafigyel a hétköznapokban és figyelek az akciós újságokat is akkor jelentős összeget tud spórolni. Aldi, penny, lidl, noon - food cuccai közt is rendszeresen vannak jó áron dolgok szerintem.
-
Senki sem mondta, hogy nincs jobb program a régióban, mint a szabadkai piac, de azért benne van a legjobb öt program között

A palicsi tó és kisállatkert is jó, Zentán remek halászlét lehet enni, az újvidéki vár is nagyon érdekes, sőt nagyon érdemes egyszer elmenni az Újvidéki Magyar Színház egyik előadására, Szabadka város magában is érdekes, de azért ne legyünk sznobok, a piac az egyik legjobb az általam ismert piacok között

-
margithid
veterán
Az más ha kirándulni akar az ember, de spórolásnak semmiképpen ne mondjuk azt hogy elmész autóval Szabadkára, akárcsak Szegeről is.
Ahogy írták előttem is netről kb minden műszaki cikket és ruhát meg lehet venni a legolcsóbban.
Meg kb mindent is.
Élelmiszerek közül is pl ha most nem lenne a lenmag leárazva, akkor egy debreceni webáruházból veszem, mert ott a legolcsóbb.
Sokat veszek még szállítással is olcsóbb -
tisn
veterán
válasz
zoltan6
üzenetére
voltam szabadkan tobbszor focikupan a gyerekkel. egyszer ott is aludtunk a piac mellett. szerinted hanyszor voltam a piacon?

itt lakom a szegedi mars teri piac mellett, ha friss gyumi kell (jellemzoen nyaron, osszel, amugy import itt is, lidl se rosszabb.)
(szerintem nagy problema, ha nem tudtok jobb szabadidos programot a regioban a piacozasnal.)
-
zoltan6
addikt
Családi programnak jó dolog ez a Szabadkázás,pedig tőlünk vagy 2 óra autókázás. Meg ott a piac része is. Jóval olcsóbb és szebb a zöldség-gyümölcs is. Pirospaprika,fűszerek,stb. édességek. Meg aztán ott vannak a határdiszkontok visszafelé.
Az ócska piac részén is ki lehet fogni jó dolgokat pld. szerszámokat. A dohánytermék is féláron van,bár abból sajna csak 2 dobozzal lehet hozni fejenként. -
pietrrr
senior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Spórolós nuszajtot tudsz ajánlani?
-
tisn
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
a ruházatot, műszaki dolgokat meg Szerbiában.
igen, ilyen cuccokat biztos ott vennek
-
-
gabor9991
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Pár hsz-t generált így is

-
gabor9991
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
4 hete feltöltött videó 966 megtekintéssel

-
GhostVector
junior tag
válasz
headhunter
üzenetére
El kell hinni a sok hülyeséget.
Román határ közeléből simán megéri átmenni, ahogy szlovák határ mellől is szlovákba. Nem minden ország van úgy elcseszve, mint ez. Akciós dolgokat, és olyanokat, amik jóval olcsóbbak, mint nálunk biztosan találni. Aztán ott van az Allegro is.
Én itthon már csak azt veszem, ami nuszajt. Mondjuk főzéshez húst, tejterméket. Mindent mást próbálok kintről. -
tisn
veterán
en itt elek a szerb/roman harmashatarnal. de megmondom oszinten, hogy meg a lidlbe ami 1km-re van is kurva nehezen megyek el bevasarolni, nemhogy meg szopassam magam a hatarral szerbiaba, vagy a szerb-roman rendorokkel.
nem eri meg par ezer ft-ot sporolni egy halom ido, bosszankodas, lehetseges szivas aran.
-
bul07
nagyúr
válasz
margithid
üzenetére
Na igen de az akciók is álltalában azoknak jó akiknek nem kell külön menni vásárlás miatt, nekem kell így a teli ár is számít.
De ha kell tudok még sok dolgott ami akció nélkül is jobb áron van.
De természetesen nem minden éri meg.Nekem egy magyar bevásárlás is 55Km autózás, így mindegy lenne hova mennék. Csak nekem a román felvágottak annyira nem ízlenek.
Tsin
Akkor azt kell nézni amit ti szoktattok venni, és ahhoz hasonlítani.
Mint ahogy Szlovákiába se mindenért éri meg áttmenni. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
headhunter
üzenetére
ahol a link úgy kezdődik, hogy youtu...., az 99% hogy relatív vélemény, bármi is a téma.
----------------
mondjuk Vácról nem mennék ro-ba vásárolni, de bárki tud roi-t számolni egy excellel és kis türelemmel, hogy megéri-e a táv/idő/adott mozgási formával. -
margithid
veterán
Akciósan lehet venni itthon vörös és lila hagymát.
Holnap pl lidlben lesz 140 Forintért vöröshagyma.
Szerintem ha valaki figyeli az akciókat, nem lusta elmenni több boltba, akkor azért lehet spórolni sokat.
Pl lenmag is most akciós pennyben, veszek is jócsomót, mert minden reggel azt eszem, igy elfogy.Persze az más tészta ha a határ mellett élsz és van dolgod románban, de túl sok km-t menni egy bevásárlás miatt nem éri meg szerintem.
-
bul07
nagyúr
válasz
headhunter
üzenetére
Én kapásból sok terméket tudok ami jóval olcsóbb de jóval olcsóbb.
Milyen jól kihagyta az olajat is videó 3:33, 6.79Lei , itthon jó 200Ft-al több
Lila hagyma, románba akcióba 3Lei alatt is meg lehet venni, magyarba mennyi is 6-700Ft.
Sok minden jóval olcsóbb mint itthon -
headhunter
addikt
Már nem éri meg romániában vásárolni? Magas az infláció, minden megdrágult.
"...Éveken keresztül megérte romániában tankolni, de most még magyarországon is olcsóbb lett az üzemanyag, mint a román benzinkutakon..." -
-
Zeki
nagyúr
Extra szűz olívaolaj most honnan BB? Bertolli vagy valami jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Szólánc.
- Genius SW 5.1 Home Theater
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Legion 5 15IMH05 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell G15 5511 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Samsung Galaxy Z Flip5
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

MADcat
Mr.Csizmás