- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Tavalyi év utolsó három hónapjában megint sokat adtak el a játékból,több mint 5 milla példányt.
Így már 2024 végén 210 milla feletti darabot adtak el belőle.[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
Weekly Bonuses and Discounts - February 6th to February 13th (Not live until 5am EST on February 6th)
Weekly Challenges and Vehicles:
Podium Vehicle: Lampadati Komoda
Prize Ride Challenge: Place Top 3 in the LS Car Meet Series for 3 days in a row (Resets at 8pm EST)
Prize Ride Vehicle: Progen Itali GTB
Time Trial: Galileo Park
Test Ride 1: Vapid FMJ (Removed Vehicle)
Test Ride 2: Annis Savestra (Removed Vehicle)
Test Ride 3: Übermacht SC1 (Removed Vehicle)PS5 and XBox X|S Only
HSW Time Trial: East Vinewood to Vespucci Beach
Premium Test Ride: Grotti Brioso r/AThis Week's Salvage Yard Robberies Vehicles
The Duggan Robbery: Pfister Neon
The Gangbanger Robbery: Enus Paragon R
The Podium Robbery: Lampadati CorsitaThis Week's Challenge
Participate in three Drift Races to receive GTA$100,000
This Week's Most Wanted Targets
GTAWEB
This Week's FIB Priority File
The Project Breakaway FileNew Content
Three new Drift Races: Go with the Flow, Gang’s All Here, Buckle Down
Drift Tuning Upgrade available for the Dinka Jester Classic, Karin Futo, and RUNE CheburekLuxury Autos
Bollokan Envisage
Canis Terminus
Premium Deluxe Motorsports
Übermacht Cypher
RUNE Cheburek
Fathom FR36
Karin Futo GTX
Benefactor VorschlaghammerBonuses
Log in to receive the Black Snake Yogarishima Outfit, Red Serpent Leather Jacket, Snake Soul Pendant, Snake King Pendant, Red Snake Soul Cap, and Gray Snake King Cap
Collect all 36 Yuanbao to receive the Gold Snake Santo Capra Outfit
Play any Lunar New Year Stunt Race to receive the Lunar New Year limited-time livery for the Maibatsu Penumbra FF3X GTA$ and RP
New Community Series2X GTA$ and RP
Drift Races (4X for GTA+ Members)
LS Tags
Exotic Exports
Running Back
Lunar New Year Stunt RacesDiscounts
50% Off
Enus Cognoscenti
JoBuilt Mammatus30% Off
Eclipse Blvd Garage Property
Übermacht Cypher
RUNE Cheburek
Fathom FR36
Karin Futo GTX
Dinka Jester RR
Vulcar Nebula Turbo
Gun Van Discounts
Free for GTA+ Members
El Strickler Military Rifle
40% Off (For GTA+ Members)
Combat Shotgun
30% Off
Compact EMP Launcher -
ProgenXL
őstag
Bónuszok Február 12-ig
- 2X GTA$ és RP az új Lunar New Year Stunt Race versenyeken
- Új Yuanbao gyűjtenivaló : mind a 36 megtalálásáért Gold Snake Santo Capra Outfit jár
- Ajándékok a belépésért: Black Snake Yogarishima Outfit, Red Serpent Leather Jacket, Snake Soul Pendant, Snake King Pendant, Red Snake Soul Cap, Gray Snake King Cap
- Bármely Lunar New Year Stunt Race teljesítéséért egy limitált holdújévi festés jár a Maibatsu Penumbra FF autóhoz
Bónuszok Február 5-ig
- 2X GTA$ és RP a Drag Race versenyek után
- 2X GTA$ az Auto Shop Client Job küldetések után
- 3X LS Car Meet Reputation
- 2X GTA$ és RP a Drop Zone játékmód után
- Jutalom bármely Dispatch Work küldetés teljesítéséért: Black Square Shades és 100.000 GTA$
Heti Prize Ride Challenge:
Végezz legalább 5. helyen négy napon keresztül az LS Car Meet Series futamokon.
A jutalom: Pfister Comet SRLucky Wheel pódium autó: Gallivanter Baller ST-D
Heti kihívás: Teljesíts 2 Drag Race versenyt. A jutalom szokás szerint $100.000
30% off
- Auto Shop épületek és kiegészítőik
- Progen GP1
- Pfister 811
- Dinka Jester (Racecar)
- Karin Hotring Everon
- Vapid Dominator ASP
- Obey Tailgater S
- Vulcar Warrener HKR
- Annis Remus
- Jobuilt Velum 5-SeaterLuxury Autos Showroom kirakat:
- Übermacht Niobe
- Declasse Vigero ZX ConvertiblePremium Deluxe Motorsport Showroom tesztvezetések
- Progen GP1
- Coil Voltic
- Enus Cognoscenti Cabrio
- Dewbauchee Massacro (Racecar)
- Dinka Jester (Racecar)
bye GTA PlaceGunner for life
-
Lokii
aktív tag
Nincs , de ja akkor sorrendben kéne. Bunkerbol nightclubb pl, 3x motor warsbol(hard truck apocalypse , Crossout) meg hasonlóbol szedtem össze a vagyont. Bunker meg NC közben Tudtam kinnt melózni, ugye 2 óra 40 perc 1 személyes fuvarra az idő amíg feltölt negyedig
Egy csávónak egészen bejött ez a hét GTAo doscordon
GTA5/Social club: Dunna8 , Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926 steam barát kód 112529047
-
Lokii
aktív tag
Én december 6 Óta nem néztem fel csak 31.en , Classic heist hét kiégetett , nosztalgia miatt csináltam csak , autoshop 6x jobban megéri
GTA5/Social club: Dunna8 , Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926 steam barát kód 112529047
-
ProgenXL
őstag
válasz
rasotamas #96689 üzenetére
2 napja én is kaptam olyat. De akkor leglább bezáródott a játék. Ennél meg csak megfagyott az egész. A háttérben tudtam feladatkezelőt indítani de a kép nem váltott át rá semmivel sem. Így ki kellett nyomjam a gépet.
Ahogy olvastam rövidesen jönnek a nextgen tartalmak pc-re. Szóval lesznek még itt furcsaságok.Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
A public ismét egyre játszhatatlanabb. 2x fagyasztották ki úgy a játékot hogy csak a gép újraindítással tudtam kilépni. Teleportálás, levegőbe dobálás, kick, god mod stb. Szóval ismét minden a régi
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Ace owner
addikt
Nightclubbot uritsetek folyamatosan mert jó pénz duplasan
Galaxy Fold 4
-
hegyipapa
senior tag
Weekly Bonuses and Discounts - January 23rd to January 30th (Not live until 5am EST on January 23rd)
New Content
Lunar New Year Stunt Races
Yuanbao CollectiblesLuxury Autos
Invetero Coquette D1
Grotti Turismo OmaggioPremium Deluxe Motorsports
Western Daemon
Hijak Ruston (Removed Vehicle)
Dundreary Landstalker XL
Dewbauchee Rapid GT
Canis BodhiBonuses
Log in to receive the Black Snake Yogarishima Outfit, Red Serpent Leather Jacket, Snake Soul Pendant, Snake King Pendant, Red Snake Soul Cap and Gray Snake King Cap
Collect all 36 Yuanbao to receive the Gold Snake Santo Capra Outfit
Play any Lunar New Year Stunt Race to receive the Lunar New Year limited-time livery for the Maibatsu Penumbra FF2X GTA$ and RP
Lunar New Year Stunt Races2X GTA$
Nightclub Daily Income2X GTA$, RP, and Goods on Nightclub Goods Missions from Yohan
Discounts
40% Off
Buckingham Volatus
Lampadati Pigalle (Removed Vehicle - LSCM Test Ride)
Declasse Vamos (Removed Vehicle - LSCM Test Ride)
Hijak Ruston (Removed Vehicle - Premium Deluxe)30% Off
Nightclub Properties (+upgrades and modifications)
Annis 300R
Maibatsu Penumbra FF
Invetero Coquette D10
Albany V-STR
Gun Van DiscountsFree for GTA+ Members
El Strickler Military Rifle
50% Off
Heavy Rifle (for GTA+ Members)
30% Off
Tactical SMG -
ledgeri
nagyúr
Azok szétregelték magukat mikor az epik ingyen osztogatta... Vagy beszerzik g2a-ról 8-ad áron...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
.Szaki. #96674 üzenetére
Detto, emlékszek anno ballagási pénzemből vettem 360-t és a V. részt hozzá, mekkora feeling volt atya világ..
Maga a story mód is nagyon tetszett, igazi gta, aztán a covid alatt ingyenesen letöltöttem, és most is fellángolt nálam, örülök az újításoknak, most szerintem sokkal jobban lehet bent pénzt keresni, a képi világ és úgy az életszerűség pedig mai napig lenyűgöz, nagyon egyben van a játék. E miatt kicsit félek is az új résztől, hogy a mai pc világ mennyire fogja formálni, ha fogja egyáltalán.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Don.Corleone #96672 üzenetére
Igen.
10 éve, amikor még 360-on játszottam ki a Story mode-ot, akkor amellett, hogy borzasztóan tetszettek a küldetések és a mellékszálak is nagyon jók voltak, kicsit csalódott voltam, hogy egy ilyen hatalmas és részletes mapból csak annyi lett kihozva, amennyi. Sokkal többet láttam benne. Az Online-nal ezt már tényleg kimaxolták. Más kérdés, hogy a DLC-k borzasztó kevés küldetései egy idő után unalmassá tudják tenni a játékot. Borzasztó repetitív. Persze nyilván a komoly fejlesztők a VI-on dolgoznak, de én örülnék neki, ha egy DLC során nem kb maximum 3, vagy 4 küldetést találnának ki, hanem lenne több is.
-
Plata
félisten
válasz
Don.Corleone #96672 üzenetére
Én örülök neki,szeretem az V-öt.
Nem szeretem a változást. -
Plata
félisten
Láttátok hogy a GTA V negyedik lett a tavalyi évben legtöbbet eladott játékok listáján?
RDR2 meg a hetedik. -
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Viktor77 #96666 üzenetére
Még továbbra sem tiszta, hogy milyen felületen nyomsz nemet, csak az, hogy az a valami valahogy beholyásolni tudja egy másik golog futását...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Viktor77 #96664 üzenetére
Hmm... Ha tudom ,hogy ez működhet rápróbálok... Össze vissza törölgetett állapotból nem tudom mennyire tudna hatékony lenni!
(Ugyan a windows-os cuccra gondolsz rákérdezés alatt?)
-
Viktor77
titán
válasz
TiberiusX #96642 üzenetére
Én is belefutottam ma ebbe a hibába.
Tavaly még játszottam vele (Epic), ma már nem indult.
Nekem az vált be, hogy töröltem a Rockstar Launchert, aztán feltettem manuálisan.
Ezután mikor Epicről indítom a játékot, mikor az SDK-kra kérdez rá, hogy engedélyezem-e a futásukat nemet nyomok (2x kell). Kicsit várni kell, a Rockstar ablak ott marad, alatta a hibaüzenet, hogy unable.., de a játék elindul. Aztán ezt be is lehet zárni, a hibaüzenetet kilőni, a játék megy.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
bluuzia
senior tag
válasz
ledgeri #96662 üzenetére
Köszi a segítséget.
Nem vagyok biztos benne, hogy megéri ennyit szarakodni vele + még kitalálja, hogy bannol, mert nem egyeznek a fájlok.
Láttam valami olyan megoldást is, hogy a RS Supportnál kell kérvényezni account összevonást (RS +Epic), de azt meg nem szeretném, főleg, hogy más emaillel van regelve.
Lehet, hogy inkább duplikálom, végül is elfér.Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
ledgeri
nagyúr
válasz
bluuzia #96661 üzenetére
Ha mindkettő lenne használva, akkor esetleg úgy, hogy úgy telepíted fel hogy a játék saját mappastruktúrája ugyanarra a mappa-fa-részre essen, de még így is lehetséges, hogy minden indítás előtt adatellenőrizned kell, és még a profilokat is elronthatja (bár ha megy alapból egymá mellett, alapból is, nem hiném, hogy ez utóbbi probléma):
Szóval bárhol is van most fent, zárd be annak kliensét, vágd ki teljes mappa-tartalmat máshova, kezd el a telepítést a másik kliensből, állítsd le, abból állítsd le azt a kliensti, vágd vissza a tartalmat, indítsd a friss telepíté kliensét és ellenőrizesd.
Ha minden jól megy, akkor egy mappa-striktúrában lehet minden ami GTAV, mind a kettő kliens extra fájljaival, és mind a kettő kliens ugyanazokat az alajáték-fájlokat használja.Én párhuzamosan nem a fentiek szerint hanem duplatelepítéssel csak Elite:dangerous-t játszottam. Ahhoz képest is túl sok minden más.... De az működött!
-
bluuzia
senior tag
Arra van valami megoldás, hogy ha Rockstaros a fő accom (NEM Steam!!!), de szeretném használni az EPIC-est is, hogy ne kelljen duplán feltelepíteni hozzá a játékot?
Eddig úgy volt, de most újraraktam a gépet és nem akarom, hogy 2 x 116 GB-t foglaljon el.Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
ledgeri
nagyúr
válasz
TiberiusX #96659 üzenetére
Full 0-ról vagy csak rendszervisszaállítás? (mióta volt az előző belakva?)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
ProgenXL #96655 üzenetére
Epicnél azt hiszem nem lehet szóköz a névben, pl..
Kisgyanú, hogy egy kér windows komponens hiányozhat, átmentem rajta egy win10 privací-val, de hozzáértőbb módon. Az megint más dolog, hogy ha 10* írok a support felé egy jegyen, akkor kb 10 emerke válaszol, és a tier kettes is ugyanazt kérdezi 8.-két elsőre amire úgy kérdez rá a első meg a negyedik tier eggyes, hogy már azzal kezdtem a jegyet, hogy azt megcsináltam.
-
WASPZotya
tag
válasz
TiberiusX #96654 üzenetére
Nekem a d-n van a launcher is meg a játék is, c-n csak rendszer cuccok vannak.
Tegnap csináltam asszem gyep eladást, hogy az mennyire felbaszott. Vmi csöves ott pöfékelt a jobb 1-ben erre én is beszédültem állandóan, és alig lehetett menni a kocsival. Le akartam lőni azt a faszt, de sajna nem engedte.Ilyen eladásos küldim még sosem volt, remélem nem lesz gyakori.Zotya
-
ProgenXL
őstag
válasz
TiberiusX #96654 üzenetére
Egészen hihetetlen hibákat tud generálni ez a launcher ahogy itt olvasgatom. Nekem a múltkor folyamatosan offline volt és egyszerűen nem akart online lenni. Délelőtt még hibátlan volt, délután meg már vacakolt. Végül a windows defenderbe kellett hozzáadnom a kivételekhez hogy online állapotba legyen. Azóta lekopogom működik de azér na...
Nekem csak a C meghajtó van így minden arra települ szóval ezügyben nem tudom mi lehet a megoldás. Emlékszek a játék megjelenésekor még ékezetes mappába sem lehetett telepíteni.
ledgeri hibája is érdekes. Gondolom ez a gépben valami szoftveres hiba nem lehet vagy passz.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
TiberiusX
tag
válasz
ledgeri #96652 üzenetére
Az oldalukról töltöttem le a launchert. Az az érdekes, hogy ha újrateszem és ugyan azt csinálom amit eddig, hogy másik meghajtóra akarom tenni a játékot, 1 pillanatra megjelenik a file kezelő, viszont el is tűnik és update-elni kezdi a launchert, miközben a rockstar oldalán gondolom a legfrissebb verzió van fent.
Nem értem mi lelte ezt most. GTAV nekem rockstar launcheres, RD2 meg steam-es volt eddig is. Sose volt gond.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
TiberiusX #96648 üzenetére
Nekem a support 4* ajánlotta, hogy az oldalukról rakjam fel a launchert, a végén már tracking linket is raktak bele ... (annak ellenére, hogy már az elején írtam, hogy már 2* külön felraktam tőlük és le is töröltem ...)
Ami viszont megeshet, hogy az alapverziója a programnak steamnél régebbi, de úgy is 2. dolga az lesz hogy frissítsen.
-
Krystal_s
addikt
Köszönöm, hogy leírtad a tapasztalataidat. A lényeg, hogy nagyon is hatással lesz és lehet nem is tudok az ismerőseimhez csatlakozni.... 🫤 Normális szolgáltatóknál lehet kérni, hogy állitsák vissza, de ezeknél eddig még semmiben sem segítettek, minden panasznál azt mondják ez ilyen, ha nem tetszik mondjuk le. (Sajnos itt most nincs más használható)
-
Krystal_s
addikt
válasz
CactuS #96634 üzenetére
Köszönöm, én is ezeket olvastam, hogy nagyon korlátozott módon lehet csak "játszani". Sok plusz kellemetlenséggel, ami már alapból is van a magas ping miatt.
De pár nagyokos bunkó hangnemben leszólva hülyének nézett, kinevetett a Yettel topikban, ahol aggódva kérdeztem mi várható a NAT-olás után, ha én GTA onlineban játszom (PS-en). Szerintük ugyanúgy fog működni, egyáltalán nem lesz rá hatással és hát kb én vagyok egy feleslegesen aggódó buta, kötekedő személy. 😔 Nagyon kellemetlen volt, ahogy páran betámadtak és hülyének néztek, pedig nagyon sok topikban panaszkodnak a NAT miatt évek óta. Párat kimásoltam, de azt is leszólták.
Senki nem adott igazat. -
TiberiusX
tag
válasz
ledgeri #96647 üzenetére
Tegnap vettem észre, gondoltam felteszem a régi San Andreas-t, hogy összehasonlítsam a felújítottal.
ProgenXL: Valószínűleg az lesz a megoldás.
Nem lehet az a gond, hogy a Definition-ok steam-en vannak meg, és ugye a steam is használja launchert. Nem kavarhat be?
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz
TiberiusX #96642 üzenetére
Mi más esetén van még így, mert a megjegyzésből nem derül ki, hogy azok mennyire csatolódnak, csatolandóak...
Nem mindegy, hogy semmit sem tudsz telepíteni, vagy nem megy semmi adott webáruházból, vagy nem megy semmi rockstar launcheres, vagy bármi ezeken túlmutató!Nekem nov vége óta a support kérdéses segítségével sem megy a launcher frissítése, így játszani sem tudok...
-
TiberiusX
tag
Sziasztok!
Telepíteni szeretném a GTA V-t, viszont a launcher hibával kilép, most találkozok ezzel a problémával először.
(Ez nem csak a GTA V esetében van így)
A launcher a C-re van telepítve, de én egy másik meghajtóra szeretném tenni a játékot.
A gondom az, hogy mikor rákattintok a BROWSE-ra, akkor hiba és záródik a launcher.
Valaki találkozott már ilyennel?
-
LZs?!
aktív tag
válasz
Krystal_s #96631 üzenetére
CactuS már leírta lényeget.
Én annyit tennék hozzá: én a Digi és saját hálózati kiépítésem miatt fix Strict NAT-on vagyok, és ezért a GTAO (PC) vinnyog is néha, de érdemi problémát nem okoz 90%-ban. Ugyanúgy 20on fős lobbikban vagyok, amikor Public-ba megyek - de (!) néha fél-egy percig is eltart, mire Public lobby-ba tesz; a Private session pár másodperc alatt feláll.
A maradék 10% az, amikor percekig 'pörög a felhőben' miközben lobby-t keres, illetve néha random kidobál mindenkit egyszerre a lobby-ból és egyedül maradok - egyiknek sem tudom a pontos okát, így a networking/connectivity dologra fogom, lásd a NAT kérdés.
Nevermind...
-
hegyipapa
senior tag
válasz
Don.Corleone #96632 üzenetére
Auto shop megvásárlásához legalább egyszer menj el az LS Car Meetbe, az kell hozzá.
-
válasz
Krystal_s #96631 üzenetére
Szerintem már egyik mobilszolgáltató sem ad publikus IP címmel - főleg nem IPv4-essel - szolgáltatást, ezért nem lehet pl. a legtöbb esetben fix ip-t sem kérni rá, mert az a cím, amit kintről látnak nem egyedi, "publikus", hétköznapi nevén NATolt. Legalábbis én évekig kerestem ilyen szolgáltatót és egy se tudott adni mobilos előfizetés mellé. A linken egyébként jó a szöveg, vicces így előadni azt, hogy miért is NATolnak valójában.
Szóval az sem mindegy, hogy hogyan NATolnak és a GTAOnál sem feltétlenül igaz, hogy nem tudsz játszani.
Angol forrásból:
There are three general classifications of NAT types:
OPEN: Can play games with any other NAT type.
MODERATE: Can play games with open or moderate NAT types.
STRICT: Can only play against open NAT types.If your NAT type is Strict, you will be unable to make a direct connection with most players. This will cause problems such as higher latency (lag), smaller session sizes, longer wait times, and more frequent disconnections. When connection conflicts occur, the game may choose to drop the player with the strictest NAT type.
Azaz GTAO esetében is tudsz játszani még a "legrosszabb" NATolt kapcsolatról is, de csak bizonyos játékosokkal.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
hegyipapa
senior tag
Weekly Bonuses and Discounts - January 9th to January 16th (Not live until 5am EST on January 9th)
New Content
Vapid Firebolt ASP (available at Southern San Andreas Super Autos)
El Strickler Military Rifle (available at the Gun Van for PS5 and Xbox Series X|S players)
Random Transform Race options in the CreatorLuxury Autos
Vapid Firebolt ASP
Benefactor VorschlaghammerPremium Deluxe Motorsports
Western Rat Bike
LCC Innovation
Dewbauchee Rapid GT Cabrio
Benefactor XLS
Dewbauchee MassacroBonuses
3X GTA$ and RP
Community Series2X GTA$
FIB File Mission Challenges2X GTA$ and RP
Random Transform RacesDiscounts
50% Off
Benefactor XLS
Dewbauchee Massacro30% Off
Penaud La Coureuse
Coil Raiden
Karin Calico GTF
Toundra Panthere
Declasse Tulip M-100
Declasse Walton L35
Dinka Veto Modern
Pegassi Tempesta
Pegassi Reaper
Western Company BesraGun Van Discounts
Railgun – 30% off for GTA+ Members
Compact EMP Launcher – 30% off -
Krystal_s
addikt
Sziasztok!
GTA 5 online és a chat működik szolgáltató által NAT-olt IP-vel?
Korábban még nem volt olyan netem, amit NAT-oltak. Viszont többször használtam mobilnettel a GTA 5 online-t (PS) és normálisan működött a megszokott NAT Type 2 módban. (ez az alap PS-en mindig). Telekom mobilnettel használtam többször, többféle mobillal, havidíjas és feltöltőkártyás mobilnettel, amikor a rendes netünk nem működött. Legutóbb kb fél éve használtam utoljára, mert már Yettel mobilnetünk OtthonNet lett, ezért a Telekomos kártyákat megszüntettük.
A Yettel eddig nem NAT-olt, de most elkezdték átállítani és minden IP-t privátra állítanak.
Ezen kiakadtam, mert tudomásom szerint és a topikok is évek óta tele vannak azzal, hogy NAT-olt IP-vel nem működik a GTA 5 online, sem a chat, mert p2p (PS, XBox, PC) és még jó pár dolog....
Benéztem a Telekom topikba, ahol az volt a téma, hogy a Telekom hosszú évek óta NAT-olja a mobilnetet. Kérdeztem az hogy lehet, hogy én gyakran játszottam és nem volt NAT-olt.... nem dobált ki, működött minden.
Hülyének néznek, nem hiszik el, hogy nem volt NAT. Most ez hogy lehet? Hogy tudtam mégis normálisan Publicban játszani. A PS azonnal jelezné, NAT Type 3-at írna és a játék sem működne, kidobálna....
🤔 -
Plata
félisten
válasz
Don.Corleone #96628 üzenetére
Azon csodálkoznék.
-
ProgenXL
őstag
válasz
Don.Corleone #96628 üzenetére
Már hogy vették volna ki? Ott van a helyén. Hogy pénzben milyen hamar térül meg azt nem tudom.
Gunner for life
-
Don.Corleone
aktív tag
Nos ahogy nézem az auto shop-ot kivették.
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
ProgenXL #96625 üzenetére
Köszönöm szépen!
#96626 Plata - Köszi, gyűjtögetek még aztán ránézek, most lenulláznám magam ezzel a beruházással.
Van egy perico azt lekéne pörgessem egyedül, aztán ez a kocsi lopás elég szépen pörög, annyira nem is unalmas és relatíve gyorsan hozza a pénzt, persze ha mindig áll a csáposon a srácoknak 2 kocsi.
-
Plata
félisten
válasz
Don.Corleone #96624 üzenetére
Nem, autótól függ.
De nem kell vacakolni autólopással.
A kocsit az ügyfél hozza.
Neked ki kell csinosítani meg javítani.
Utána haza vinni
Ha tetszik a kocsi felszerelése bónuszt kapsz, ha nem levonást. Ha semleges akkor egyik sem.
Próbálkoztam hátha prosti al többet kapok érte.
De sajna nem. -
ProgenXL
őstag
-
Plata
félisten
válasz
Don.Corleone #96622 üzenetére
Figyelj autó eladásra már van jobb munka.
Venni kell egy auto shop-ot és ott eladni kocsikat,egyesével kell és sokkal viccesebb.
Egyszerre úgyis max két kocsi lehet a raktárba.
Bár eladhatod melóssal,de halálbiztos hogy összetöri.
Ha viszont te adod el végig nézheted az új tulaj hülye pofáját amint rájön hogy kicsesztél vele és hülyére pimpeted a verdát.
Ha éjszaka adok el én szoktam a kocsihoz adni egy prostit is.[ Szerkesztve ]
-
Don.Corleone
aktív tag
Hosszú idő után ismét pörög a GTA, főleg a kocsi lopást nyomom, többi eladáshoz nincsenek társak. Rendőr munkához csak egy rendőr autót kell vennem?
-
Plata
félisten
Ma megint hozott melós ritka értékes cuccost.
-
ProgenXL
őstag
válasz
Ace owner #96616 üzenetére
De régen is volt már amikor a Rockstar még streamelte a játékot különböző vendégeket meghívva. Vagy amikor be sem lehetett lépni egy dlc után akkor volt a túlterheltsége az online szervereknek. Talán tanultak valamit ezzel kapcsolatban a következő részhez.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Ace owner
addikt
válasz
Kiskokó #96612 üzenetére
Már most ellehet konyvelni az évtized ha nem az eddigi legnagyobb sikernek. En hiszek benne hogy konkrétan megfog állni az élet egy hétre. Valószínűleg jatszhatatlan is lesz pár napig a gigantikus terhelés miatt.
Onlinera leszek nagyon kíváncsi maga a story nem érdekel annyira. Kérdés hogy mikor fog megjelenni szerintem biztos hogy a single után jóval. Az is kérdéses milyen jellegű lesz az online. Nem véletlen vettek meg a fivem-et biztosan lesz valami felé beépített rp megoldás. Rockstar szereti a pénzt és jelenleg hatalmas összegeket buknak azzal hogy nincsenek benne a bizniszben. Koil aki a nopixelt csinálja milliomos lett pár év alatt 2 szerverrel. Dollárban.
PC megjelenés pedig biztos hogy nem lesz 2026 előtt de szerintem 27 is lehet belőle.
Galaxy Fold 4
-
homerhamm
addikt
engem az ucca nevelt yoooo
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
ProgenXL
őstag
válasz
Kiskokó #96612 üzenetére
Ami biztos hogy a különböző GTA VI témával kapcsolatos híreket komoly fenntartásokkal kell kezelni. Napi szinten jön szembe hogy késik/nem késik, minden játékkiadó fél tőle, minden várakozást felül múl/csalódás lesz és miegymás. Minden hülye pletykát felkapnak és cikket írnak belőle, de ezzel nem mondtam újat szerintem és innestől ez már a GTA VI témához tartozik.
Velem szembe jött ez a videó amit linkeltem és akkor jutott eszembe hogy basszus tényleg. Ha ez a játék az idén megjelenik akkor lesz aki már fel sem néz az V. karácsonyi eseményére, ami most szerintem elég gyenge felhozatal lett. Szinte ugyanaz mint az ezt megelőző karácsonyon.. Az első heti frissítés is elég laposra sikerült.Gunner for life
-
Kiskokó
veterán
válasz
CactuS #96611 üzenetére
Szerintem nem tudják elrontani. Sőt több elméletem is van a GTA 6-al akár Single, akár online dolgokkal kapcsolatban, de majd ezt csak akkor árulom el ha kiderült
Az a baj abban is olyan biztos vagyok, mint hogy nem tudják elrontani, hogy PCre biztos kva soká jön megintmég ha jön is idén...
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Szerintem mire megérkezik PCre is, már mindegy lesz, mert annyira kiéheztetik a közönséget. A felesleges nemi villongást én sem szeretem, remélem, hogy normális keretek között narad. Bár R*, emlékezzünk a The Ballad of Gay Tony. Azt szerettem.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
ProgenXL
őstag
Ha idén kijön a GTA VI akkor sokaknak valóban ez volt az utolsó havas időszaka a játékban.
Mondjuk pc szinten ez még várat magára.
Gunner for life
-
Plata
félisten
válasz
WASPZotya #96598 üzenetére
Kosatkáról indul a cayo perico heist,ami egyedül is könnyű.
Mindig random hogy mi a fő loot. minél többen mentek annál több a lóvé.Négyen hat milla felett van.Kivéve amikor a nagyon értékes loot van.
Ha a párduc szobrot fogod ki az kapásból 1.9 millió,plusz amit még összelopkodsz a kastélyban vagy a szigeten és a táskádba fér.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Autós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Xbox Series X|S
- Ukrajnai háború
- Windows 11
- További aktív témák...
- Kedvező áron hAPax3 és cAPax egyben eladó. (gari)
- Olcsón! ThinkPad T480s 8.Gen! IPS érintőképernyős 16GB 256 nvme
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -40% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest