Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#87674) Jahno válasza BobaHWSW (#87673) üzenetére


Jahno
őstag

Rendesebb beszámoló majd valamikor sokára, mert FFre sosem lesz lóvém, így most ugye kérdés, hogy maradjon a M4/3 vonal, ehhez kaparjak össze valami obira és később lehet nagyobb vázat venni, vagy akkor rendszerváltás, de dulván. Aztán már majdnem APSC Sonykat nézegettem, mikor képbe került a Fuji. Pár meggyőző képet láttam vele, aztán kiderül ha kezembe fogom.

Csak Fujis csoportban sem értették elsőre, hogy Canikonos meg Sonysta ismerős esküvőről pld. simán ad teljes sorozatot, vagy olyan előtte/utána képeket, amit a valóság szült és nem holmi pixelbuzizós teszt. Itt is elvileg kaptam, de érdekes módon beltéri képek nem nagyon voltak, ahol meg pld. ablaknak háttal állt a pár pont azok a képek lettek feketefehérben kidolgozva. Minő véletlen. Megnéztem 5-6 kapott "sorozatot", de nem volt benne templom és házasságkötő. Pont az, ami érdekelt volna, látni lehet belőle valamit de aztán nem akartam rágni a gittet.

Pld. Kaposvár a világ egyik legelcseszettebb helye, foltban/sávban úszik be a nap amivel nem tudsz mit csinálni és ahogy megy odébb, úgy foltosodnak az emberek. Van olyan, hogy csak a párból az egyiket ennél jobban kivilágítja, aztán oldjad meg...

Kb. ezek érdekelnének, mert lehet bújni a teszteket, csak egyszerűbb odamenni és kipróbálni. Vagy mégsem, mert hely és gépek kellenek :-D Hasonló kategóriás gépeknél is nagy a különbség, ami viszont 100ezer forintokban mérhető, de ezt a képet direkt kértem, hogy csinálja meg Sonyval és simán ki lehetett dolgozni, de ennél durvábbakat is. Alexpóban szintén, de véletlenül jöttünk rá egy túllőtt kép kapcsán is, hogy mennyire durva dolgok menthetők.

De ha már haverodnak FF, akkor fenének nem A7-III és felette vagy S1es Pana, bláááá. Vagy még az új Z6os Nikon is jobb (és most megköpködöm magam, felköpök alá állok, meg ezek kombinációi, csak akkor is), de elcseszettek azok a Canonos cuccok. Aztán lehet tud valamit, vagy passz de Canon amilyen szarul indított tükör nélkül, olyan szar lett 1-2 folytatása is.

Persze nekem az a bajom, hogy néha opciósan videóra is kellene, aztán meg nem, mert mindenfélét csinálok, aztán érzékenységben egy GH5 lehet elég is lenne azt legalább ismerem és videós is. Ááááá, nem tudom mert ki van zárva.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.