Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#88451) blueboi69 válasza npera (#88447) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Jah, hat akkor felejtos a szamla meg gari. Evvan.
Ha lehet vammentesen megoldani az emlitett megoldassal, akkor jo!

(#88452) -NoVa- válasza blueboi69 (#88451) üzenetére


-NoVa-
őstag

Garanciában már a kínaiak sem a régiek, pont most intéztem a flagship fülesem cseréjét. Kicsit macerás, hogy a hibát képpel, leírással, videóval jól egyértelműen illusztráld, de ha megvan, és elfogadja, hogy tényleg szar, akkor esetemben már kaptam is a DHL Waybillt, holnap felkapja a futár, aztán kapom az újat majd. Banggoodnál részleges vagy teljes refundot szoktak adni régebben, de...

Quadcopternél kicsit macerásabb a helyzet, elvégre iszonyat rezgéssel, hőtermeléssel rerpülsz, és odavered a földhöz/fához eleget, szóval üzemszerűen fognak dögleni rajta dolgok. Nem beszélve a szarabbul odaforrasztott kábelek esetleges zárlatáról, az gyorsan hegeszt és gyújt bármit. Első körben propeller, az fogyóeszköz, aztán semmi sem feltétlenül örök élet... Mondom ezt én, akinél évek óta minden alkatrész működik, és nem forrasztottam át semmit rajtuk már egy éve, de az inkább mázli. Szóval nehéz azon túl garanciáról beszélni, hogy legalább egyszer működik valami. Ami biztos, hogy egy JÓ karbonváz sokkal több odaverést kibír, mint egy gagyi, aztán a többi alkatrész kevésbé tolerálja a keményebb kontaktokat, de védettebb helyen vannak. HD kamerát meg nem az első pár tucat repülésnél fogsz feltenni, mert egy tisztességesebb becsapódásnál amikor megpördül a gép, és minden irányba erős centripretális erő keletkezik, akkor nincs kedved keresgélni egy mezőn egy apró kamerát, ami random irányba random, de nagy kezdősebességgel indult el.

Vámra meg már rég van egy csomó EU raktár Gearbest, Banggood, de már Alis boltoknál is bőven. Mások varázsolnak valahogy, mert Belgiumból érkezik a kínai csomag, addig a tracking meg sem szólal, aztán mégis HK a kiindulópont. De ez nyáron át fog alakulni, és automatikusan be kell építsék az árba az EU-n kívüli cuccoknál a vámáfa dolgait, aztán automatikusan mindenre rászámolja, és azzal sem kell extrán foglalkozni... Legalábbis ilyesmi utópiáról volt szó.

(#88453) zetor2000 válasza blueboi69 (#88451) üzenetére


zetor2000
senior tag

Kínainál számla valóban felejtős.
Amikor 1x-1x megfog valami rendelésnél cuccost a NAV, akkor csak pislogok, hogy milyen számlát mutassak? Max a vásárlás időpontját, meg az eladási árat tudom screenshotolni, mert szal az nincs. eBay annyiból korrektebb, hogy ott Paypal van, és az ad valami olyat, ami számla formátumú. Lehet, hogy meg is felelne valami EU-s ajánlásnak, csak az ilyen irányú ismereteim elég hiányosak.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#88454) qnadam válasza zetor2000 (#88453) üzenetére


qnadam
veterán

navnál rég nem érdekel senkit a "számla", az mindent elbír. nem hülyék ők, fizetési bizonylatot kérnek.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#88455) Jahno válasza zetor2000 (#88453) üzenetére


Jahno
őstag

NAV ezer éve nem számlát kér, hanem bármit. Bizonylat a rendelésről, visszaigazoló email, bankkivonat a tranzakcióról, PayPal, ami éppen van.

(#88456) npera


npera
újonc

Blueboi, jó hírem van. Megjött az EMAX TinyHawk II, amit még Karácsonykor rendeltem. Ma este kipróbáltam. Ha most kezdenék repülni, akkor ez kellene. Valami elképesztően stabilan megy.

Az alap kamera a Runcam Nano 2, amit sok helyen lehordtak, mert hogy mennyire silány a képe. Zajos és nem túl fényérzékeny.

Néztem elég sok rivjút és megállapodtam a Foxeer Toothless 2 Nano kamera mellett, ami ugyanakkora, de nagyságrendekkel jobb képe van. Csináltam egy monoszkópos tesztet, aztán körbelebegtem a lakásban. Ezzel lehet majd simán bújkálni a széklábak között, meg a könyvespolcra az üres résekbe berepülni.

Alapból nem adott képet, aztán lassan beindult az emlékezetem, hogy nagyon sok sáv és freki le van tiltva, de egy gomb megnyomásával ki lehet nyitni a VTX-et.

A következő beavatkozás az lesz, hogy leszedem róla a PH2 csatlakozót és megy rá XT30, aztán kicserélem a kamerát is a jobbra.

(#88457) -NoVa-


-NoVa-
őstag

Szemüvegügyben meg látószög éreztetésre felvettem a leglesajnáltabb beugró Eachine EV100-amat (ok, a dobozszemüvegek abszolút ez alatt vannak reputációban), hogy ránézzek az akku töltöttségre. Így friss emlékként kb azt tudom mondani, hogy ez a legkisebb képméretű szemüveg, kb akkora, mint egy normál 10" iPad kézben tartva. Nekem megteszi, nem versenyzek, hobbirepülésre ez is elegendő, de figyelembe kell azt az apróságot is venni hozzá, hogy tizenezer ft-ot fizettem érte anno...

És ebben már a normálisabb antennák, a DVR, meg az akkuk is benne vannak :)
Szemtávolság állítható, dioptriakorrekció szintén, okos kis gagyi ez, pár olyan funkcióval, ami Fatsharknál csak a felsőbb kategóriában jelent meg. Kapcsolható páraelszívóventi pl nyáron nem hülyeség.

A csodás USD árfolyam miatt most épp 30k körül láttam használtan hirdetve FB-n, szóval egész jó befektetés, Tesla és Bitcoin után szabadon.

(#88458) Phülöp


Phülöp
addikt

#comic pictures

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#88459) Samott válasza Phülöp (#88458) üzenetére


Samott
addikt

Lazan kapcsolodik:

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#88460) zetor2000 válasza qnadam (#88454) üzenetére


zetor2000
senior tag

Pósta "Egyszeri import vámkezelési megbízás" kitöltési segédletből:
"A.1 ) Rendelt küldemény esetén:
-számla, és/vagy
-paypal igazolás és/vagy
-rendelés-visszaigazolás (pl.: ebay) és/vagy
A vámhivatal a vámérték alátámasztás érdekében további dokumentumokat kérhet be."

Akárhogy is, számlának hívja, azt ami. Lehet, hogy az nem ér semmit, de azt kér, első helyen. Ne nekem mondd, hogy az lószr, mert tudom, kínainál nincs is, Ali-n csak lesnének...
Ami igaz, az igaz, a Pósta nem a NAV. Én nem szoktam magam intézni a vámos dolgokat, így rájuk bízom, lehet a Pósta szeretne számlát...

[ Szerkesztve ]

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#88461) npera


npera
újonc

Blueboi, próbálkoztam. A terv az volt, hogy repülök egyet a monitort nézve, míg a goggle képernyőjét veszi a fényképezőgép. Aha, ahogy azt elképzeltem. A kitobival próbálkoztam, hátha az tudja elég közelről venni. De az első setup (videóban van róla kép) nem lett túl jó. A képbe belelóg a keret, durván vignettál így.

A cél az lett volna, hogy a rettenetes bitrátájú és alacsony felbontású, valamint 15 fps-ből interpoláló goggle DVR (Fatshark sajátosság) helyett lett volna egy olyan videó, amit a szememmel látok.

Holnap megpróbálom mobillal. Vagy még ma este, ha sikerül.

Egy csipet sóval nézd az egészet. Ennél sokkal jobb minőségű a goggleben a kép...

(#88462) npera


npera
újonc

Sikerült egy trükkös kameraállvánnyal és kis alátámasztással "becsiptetni" egy mobilt a szemüvegbe és csinált egész jó felvételt, de a Sony Vegas behány a formátumtól és egy képkockát is percekig számol a previewban a szerkesztőben... ááááááá...

Most felraktam nyersen Youtube Studio alá és ott vágom. Az meg azt mondja, hogy jöjjek vissza ha elkészült.....

Akkor holnap :U

(#88463) qnadam válasza zetor2000 (#88460) üzenetére


qnadam
veterán

igen, a lényeg a vámhivatal a vámérték alátámasztás érdekében további dokumentumokat kérhet be mondatban van elrejtve, és a gyakorlatban nem semmiképp nem fogják elhinni, hogy a komplett fényképezőgép 8 dollárba került, tehát ugyan mutassak már valamit arról, hogy mennyit fizettem valójában :)

amit a posta kér, azt valójában a nav kéri, mert a posta csak vámügynökként szerepel ebben a sztoriban. amíg nem szerepelt, és be kellett menni az orczy térre (de legalább nem kértek érte háromezer forintot), addig szépen sétálgatni kellett a posta meg a vámhivatal között. oké, egymás mellett voltak az ablakok egy folyosón, de na :)

[ Szerkesztve ]

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#88464) Jahno válasza npera (#88434) üzenetére


Jahno
őstag

Na, a kínai klón most jó 1 óra hegesztés után már az időt is mutatja. Mármint még -1 órával, de ez is haladás. És csúnya kék színe van :W Ágyból pont nem látszik, de lehet zavaró lesz. A végén még le kell kapcsolnom.

(#88465) -NoVa- válasza Phülöp (#88458) üzenetére


-NoVa-
őstag

(#88466) qnadam válasza -NoVa- (#88465) üzenetére


qnadam
veterán

csak nem a szesztilalom idejéből?

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#88467) blueboi69


blueboi69
csendes tag

npera, nova!
Gigariszpekt, hogy így segítetek és ennyi infót osztotok meg velem, meg mindenkivel aki olvassa. :R :R

Visszaolvastam 2x az elmúlt napok hozzászólásait a drónos témában, kijegyzeteltem excelben kinek milye van és milyet lenne jó venni :) Viszont tényleg drága, szóval lehet apránként fogok venni 1-2dolgot. Kezdem az usb-s gyakorló távirányítóval, aztán kész.

Az a szívás, hogy nem lehet kipróbálni a cuccokat. Pl lehet teljesen jó lenne egy alap szemüveg is, de nem tudom a különbséget, hogy megéri-e valami duplaannyiért , hiába áradoznak 1-2funkcióról.

npera, jöhetnek még a videok :) Akár az alkatrészekről is, mert pl azt nem értem, hogy a szemüveget ha megveszem akkor ahhoz nincs video jelvevő? Mert ilyet is árulnak külön, meg van olyan ami drágább mint egy komplett szemüveg... jó, a motort azt felismerem, de tök nagy szívás lenne ha összerendelek pár dolgot, aztán kiderül, hogy hiányzik még 2x annyi ahhoz, hogy repülni lehessen... amúgy tök jók a videók a beltéri repülésről :) :C

(#88468) -NoVa- válasza blueboi69 (#88467) üzenetére


-NoVa-
őstag

"Az a szívás, hogy nem lehet kipróbálni a cuccokat."

Vagy szervezés/utazás kérdése, és kiborítom neked a szekrényt, elviszel egy táskát benne mindennel, ami kell hozzá, hogy repülj valamelyik barátságosan biztonságos méretű géppel, aztán legalább kicsit megmozgatod az akkuk töltöttségét, meg meglátod, mit akarsz. Legrosszabb esetben lezúzod, elveszted, aztán bótolunk :)

(#88469) blueboi69 válasza -NoVa- (#88468) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Hinnye, ez is járható út lehet! Mondjuk attól még nem fogom tudni, hogy egy 2x drágább szemüveg megéri-e, de kezdésnek jó és előre is köszönöm! :R

Akkor már csak azt kell kitalálni, hogy mikor merre :) Február végén biztosan megyek a nagyfaluba, de azt nem tudom pontosan mikor. Vagy febr 17 vagy febr 27, nem emlékszem a szervezésre, de ezt holnap ki tudom deríteni. Utána 4nappal később megint. Az sem kizárt, hogy akkor vissza is tudom adni. Vagy később, vagy nemtudom, megfejtjük meddig tudod nélkülözni.

(#88470) zetor2000 válasza blueboi69 (#88469) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ha rákapsz az ízére, nem fogod tudni visszaadni :D

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#88471) npera válasza Jahno (#88464) üzenetére


npera
újonc

Durva kék LED? Az borzalom. Le kell festeni picit, akkor tompul. Van, amikor beragyog mindent, olyan erős.

(#88472) npera válasza blueboi69 (#88467) üzenetére


npera
újonc

Ezzel pont van tapasztalatom, majd írok. Hegesztettem egy tök olcsó vevőből egy igen jót. Kell vele bütykölni, de patent.

(#88473) -NoVa- válasza zetor2000 (#88470) üzenetére


-NoVa-
őstag

Majd jön kuncsorogni az 5"-ért is hamar... De ha sokat jár ide, beleszeret a Subaruba, és viszi azt is, profit :)

(#88474) zetor2000 válasza -NoVa- (#88473) üzenetére


zetor2000
senior tag

Valami rendes autó kell a bimmer helyett... :)

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#88475) npera válasza -NoVa- (#88468) üzenetére


npera
újonc

Ez egy üzleti modell is lehet. Egy kezdő kipróbálja a gépet és ha amikor odacsapja, akkor meg is vette. A lelki fájdalom ellentételezésére is lehet extra díjat felszámolni és a sógorod által grundolt kurátor és ápoló cég költségeit is ráterheled. Aztán innentől kezdve hawaii és Singer Cross 911 vagy mi volt az múltkor..... :C

(#88476) npera válasza blueboi69 (#88469) üzenetére


npera
újonc

Tegnap este nem bírtam elaludni hamar és járt az agyam. Eszembe jutott egy setup, aminek működnie kell.

A goggle asztalon áll, lehetőleg sötétben. Legalábbis a lámpát lekapcsolom felette. A fényképezőgépet állványra rakom. 135 mm-es orosz optika rá (teljesen manuál), de a váz és az obi közé makró közgyűrű. Akkor rögtön tudok közelre fotózni. Mármint filmezni. Ezt akkor megküldöm FullHD 50 fps-el, aztán akkor ezt az anyagot tudom feltölteni, hogy mit lát a goggle.

Itt van KababFPV újabb videója. Kijött az új 5"-os motorja, lehet vásárolni. A videó elején repül egy picit, szerintem Nova cuccával ne rögtön ez legyen a cél, de távoli célnak fel lehet tenni. Legjobb, amikor a táskába landol, egyből el is rakta a gépet.... :C

(#88477) npera válasza -NoVa- (#88473) üzenetére


npera
újonc

A gázreakcióval csinálj addig valamit. Túl lineáris és kedves, ahogy néztem a videót. Lehetőleg úgy kellene, hogy jó kevés nyomaték sokáig, aztán elkezd tölteni a turbó, de akkor viszont 0,3 másodperc alatt verje bele a leszabályozásba az első 5 fokozatban. A 6. meg az utazó ECO-fokozat. Nagyobb turbó, több benzin és agresszívabb gyújtási térkép. Legyen alap az ALS, külön kapcsolót kelljen használni, hogy ne köpjön tüzet.

Na, akkor ideális városi szaladgálós lesz belőle.... :C

(#88478) Phülöp


Phülöp
addikt

állásajánlat

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#88479) blueboi69 válasza npera (#88472) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Bütykölés nem tart vissza, sőt! Ha már autót nem kell/lehet bütykölni, akkor ez pont elfér az íróasztalomon a sok más elektronika kütyü közé. Annyi hely szokott lenni az asztalomon, hogy a két kezemet rá tudjam tenni a laptopig és kész. :) Szóval ez a része nem gond, sőt jó is.

(#88480) blueboi69 válasza -NoVa- (#88473) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Persze persze :)

(#88481) blueboi69 válasza npera (#88476) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Jólvan, látom érzed benne a személyes kihívást :D

Amúgy ez a rákötött gopro vagy hasonló kamera képe ugye? Tehát ő nem ezt látja repülés közben. Azt is mellé lehetett volna rakni. Az elején azt írja, hogy 100% realtime video.

Én csak attól tartok, hogy közelről nézve, alacsony felbontású kijelző az pixeles nagyon, de nova féle videok még egész vállalhatóak. De gondolom maga a repülés van annyira izgalmas, hogy ezt elfeledteti, mint az ősi pc-s játékoknál.

(#88482) NauTiLUS_HUN


NauTiLUS_HUN
újonc

https://444.hu/2021/01/21/hatalmas-tuz-langol-egy-jaszberenyi-ipartelepen

Ezt jó lesz eloltani, szerencsére valószínűleg semmi mérgező nem jut majd a levegőbe.

(#88483) blueboi69


blueboi69
csendes tag

Egyik srácnál láttam alkatrészek közt ezt a kamerát. Videok alapján ennek egész jó képe van. De az nem áll össze a fejemben, hogy ehhez milyen szemcsi kellene...
https://www.getfpv.com/caddx-ratel-starlight-1200tvl-hdr-low-light-micro-fpv-camera.html

(#88484) -NoVa- válasza blueboi69 (#88483) üzenetére


-NoVa-
őstag

Ilyesmi, nincsenek csodák: [link]

Inkább az az érdekes, hogy milyen gyorsan áll át a töksötét és a tűző nap közötti fényviszonynál, mert ha berepülsz pár fa alá, aztán ki a rétre, akkor illik nem megvakulni. Töksötétben meg inkább legyen monokróm, és lásson, minthogy finomkodjon a sötét 2-3 árnyalata között.

(#88485) -NoVa-


-NoVa-
őstag

(#88486) -NoVa-


-NoVa-
őstag

Essemavót:

(#88487) eattila válasza -NoVa- (#88485) üzenetére


eattila
csendes tag

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#88488) eattila válasza -NoVa- (#88486) üzenetére


eattila
csendes tag

Spóroltál a terráriumon? :D Vagy leves készült volna? :D

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#88489) npera


npera
újonc

Nova és Blueboi.

Ma KV-szünetben kirepültem a kulombot a TinyHawk 2S akksijából. Adnak hozzá egy 1S 450 mAh 80C akksit, meg egy 2S 300 mAh pakkot is.

Az előbbi teljesen jó akksi, leszámítva, hogy HV cella (tehát 4,35V-ig lehet tölteni). A kis USB-s töltőjén van körömmel kapcsolható mini kapcsoló, ami váltja a töltőt LiPo és HV LiPo állás között. Nem érdemes 4,35V-ra tölteni, mert az akksi kémiája csak romlik tőle.

A PH2 csatlakozó egy röhej. Ebből is van jó, meg nem túl jó és valami miatt a korábbi TinyHawk I megoldása helyett egy bénábbat tettek rá. A régi PH2 tömör tüskével készült, tehát a terminál belül tömör. Az újon hajtogatott (rolled pin) van, amin még több feszültség esik.

Gyakorlatilag a fullra töltött akksi 4,2V-ról szinte azonnal esik 3,9-3,8V körülre amint elkezdesz lebegni.

Az 1S akksival nagyon szépen lehet irányítani a gépet, beltérben is teljesen jó. A 2S viszont őrültség, 9% gázon lebeg a gép, minimális gázra megy a plafon felé egyből. Ráadásul a gyenge csatlakozó miatt másfél perc lebegés után lement a feszültség 3,5V körülre.

Amint lesz időm egyik este forrasztom is át XT30-ra, mert akkor nem esik úgy a feszültség.

(#88490) npera válasza blueboi69 (#88481) üzenetére


npera
újonc

Eléggé Superview jellege volt, szerintem ez egy GoPro vagy esetleg valami felső polcos Insta360 kamera lehetett.

A DVR sem annyira rossz vélhetően, mert a rövid bejátszásból látszik, hogy a DJI goggle ott figyel.

A 100% realtime alatt azt kell érteni, hogy nincs gyorsítva és utólag stabilizálva RealSteadyvel szerintem.

Ja, az analóg repülés közben nem a "grafikán" sopánkodsz, hanem forr benned az adrenalin és az endorfin a repülés öröme miatt.

(#88491) Jahno válasza -NoVa- (#88485) üzenetére


Jahno
őstag

Én belefutottam a gendersemleges kártyába és Ebayen videókártya képét áruló arcba, oszt mára be is csukom az internetet.

(#88492) npera válasza blueboi69 (#88483) üzenetére


npera
újonc

Tessék, ilyen képe van. A 2,5"-os Phoenix masinámon ez van. Sárga színben.
A DVR a szemüvegből jött, tehát eleve lemészárolta a Fatshark DVR. Alacsony bitrate van sajnos a DVR-ben, ráadásul mivel valami kretén módon kezeli a képet, ezért gyakorlatilag 15 fps-ből csinál 30-at.

A felvételt ezután Sony Vegas Home alatt szerkesztettem, ez nem sok minőséget vesz le. De a Youtube feltöltés megint mészárol rajta egyet. A goggle nézetében igen jó a képe.

A röhej az, hogy a Scout box goggle termékükbe beraktak egy nagyságrendekkel jobb DVR-t, ami magasabb bitrátával dolgozik és asszem 60 fps-t is tud, ráadásul 264-es kodekbe ment. Nem ősrégi AVI-ba. És utána meglépték azt, hogy a flagship HDO és a még flagshippeb HOD2-be sem rakták bele az új DVR-t, hanem szopatják a népet a régi DVR-el.

A még nagyobb röhej, hogy ahol a Fatshark főhadiszállás és üzem van, ott az épület másik sarkában székel az ImmersionRC nevű cég, akikkel szoros együttműködésben vannak. És ők kiadták a PowerPlay DVR dobozkát, amivel a létező legjobb DVR-t használhatod, de ezt külön kell megvenni hozzá.

(#88493) -NoVa- válasza Jahno (#88491) üzenetére


-NoVa-
őstag

A nyelvünkben nincs he és she megkülönböztetve, úgyhogy mind elmehet a 'csába a nyafogásával, mi már ott vagyunk ahová ők 100 év múlva jutnak. Eleve most mennek a kommunizmus felé, és pusztulnak le gazdasági nagyhatalomból gettóvá, ezt itt letudtuk rég :)

Az RTX fotóárusok zseniálisak, a jobb arcok odaírják, hogy csak bot licitálhat, no refund.

(#88494) qnadam válasza NauTiLUS_HUN (#88482) üzenetére


qnadam
veterán

akkor most egy húszezres autóakksi ára szépen felcsúszik 35-40-re, ahogy a hardverek szokták hasonló esetben? :)

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#88495) blueboi69 válasza npera (#88492) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Jó ez végülis vállalható lehet :)
De alatta a "zene" bazzzz.. meg "another one"... kész vagyok :C

(#88496) Jahno válasza -NoVa- (#88493) üzenetére


Jahno
őstag

Legalább megtudtam, hogy a dáma azért ér kevesebbet, mert nő. Eddig nem kötöttem össze ebben a csökött agyamban.

(#88497) npera válasza blueboi69 (#88495) üzenetére


npera
újonc

A videóim a jutúb egyik különösen mély bugyrát képezik. Nem tudom ki nézi őket, mert valamennyi látogatottság van, de szerintem egy pszichológus sokat tudna csámcsogni a nézőket elemezve... :C :Y

(#88498) -NoVa- válasza Jahno (#88496) üzenetére


-NoVa-
őstag

Jó, de a király meg nem válogatott nem szerint, ha megtetszett neki valami, azt odarendelte. Meg azok a szűk harisnyanadrágok, és fodros izék, gender fluid multiszexuálisként a dámánál természetesen többet ér.

(#88499) -NoVa- válasza npera (#88497) üzenetére


-NoVa-
őstag

A videóid, Igorrr klippek, és August Schram csatornája alapján az én youtube historymban a Little Big és a Die Antwoord klippek már a normálisabb kontentbe tartoznak.

(#88500) npera válasza -NoVa- (#88499) üzenetére


npera
újonc

Egyik nagy kedvencem a Fatty Boom Boom. Abból még metal cover is van valahol, ami egészen elképesztő.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.