Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zetor2000
őstag
Aztat is lehet. Csak ma bontottam gépet, aztán ami kiesett, nem minden kell nekem, és lehet "cápázni". Nem ócsáré tré gépek, még aprópénzt is kapnék érte, de ha fórumkartársnő géphiányban szenved, mondom, bevágódom
De ha jól tippelek, van egy elég széles piaci rés, ahová a "levedlett vackok" még jók lehetnek.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz eattila #73701 üzenetére
Az ár nagyon nagy mértékben nem tükrözi a minőséget. Szerintem. Persze a csomagolás, a címke ésatöbbi. De a 300ezres Márton és Lányai pálinka is csak 7 decis, és nem adják a lányokat hozzá, mégis ennyi. Meg kapsz mellé 2 poharat, legyen miből meginni. Ezt tudja 6000ért a Johnny is. Meg a Zunikum 5000ért.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Jahno
veterán
válasz zetor2000 #73702 üzenetére
Úgy mondom, hogy samesz ezzel szívesen játszik, legózik, épít pasztáz, Te meg kapsz DOS os meg egyéb feladatot, amikkel nem bírunk házon belül :-P Na minnyá egy sör mellett optimalizáljuk. Jahhh, közhírré tétetik, mini szabadtéri nyárnyitó kockaklub szeptember 16os szerdai napsütötte napján a Borároson. Sör nem a legolcsóbb, de most így adta ki :-P
-
zetor2000
őstag
válasz hobizoli #73704 üzenetére
Normál menetrend szerint igen. De most veszélyhelyzet lesz, vagy ilyesmi, és le lehet zárni a határokat. Szerintem nem lesz majd olyan könnyű ki/bejutni az országba, mint mondjuk tavaly év elején.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Gabibácsi
őstag
Na, mostmár az oltástől rettegnek a konteósok
-
zetor2000
őstag
Ach... ilyesmikkel én is szívesen bíbelődöm, de ha van rá koma, akkor csak hajrá.
Viszont a 16-18... ha Pesten leszek és nem csapatépíteni, akkor mindent is odaviszek. Ellenkező esetben vidéken leszek, és a sör lesz a legolcsóbb...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
WiZARD
addikt
válasz hobizoli #73703 üzenetére
Egyik se biztos, hogy sokat számít
Sp500-ról volt pár elemzés, meg visszatekintés más részvények bekerülésére, kb semmit nem adott hozzá.
Battery day talán tolhat rajta, de közel se biztos, főleg hogy sokan várnak attól nagy dolgot. Buy the rumour sell the news.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
zetor2000
őstag
válasz halapidori #73713 üzenetére
Valahogy megkapod...
Csak hozzam haza, teszteljem le, akármi. Majd jössz egy sörrel Kábé nekem is annyiba van.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
IBM-et azért szerettem, mert kábé szétverni nem lehet, és ha mégis, akkor is működik.
10+ évig ment egy a kezeim alatt, és nem volt vele gondom, csak az, hogy avult. De műszakilag tudta azt, amit új korában.
Aztán selejtezéskor pár kortársa is bekerült, és láttam olyat, hogy a melós nem szedte le a CPU hűtőt védő "remove this first" műanyag lap 10+ évig nem hagyta a CPUt hűlni rendesen.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Jahno
veterán
Pár gépet én is tudok, éppen lent matatok. A sorrend fordított, használható Wines gépet szórok ki és 386os jön a helyére. És van klón Atari, nagyon szar beépített játékokkal :-)
-
zetor2000
őstag
válasz qnadam #73718 üzenetére
Nem probléma, csak énnekem a gép tölteléke kell, mert az még "ér valamit", az ODD-t ki se szedtem, meg tápot sem, de az végülis megoldható.
Mivel csak most olvastam nemrég Dóri sirámait, így napközben nem tudtam, hogy fog kelleni. Nem is mentettem, de ezek szerint nem is kell. Ja, előlapi USB se tudom, hogy lesz e, mert a ház számomra random, valamit kell lőjek a pinyóban. Van valami, ami emlékeim szerint jónak tűnik, egy SGI valaminek a háza (nem, nem irix/onyx/indigo), tesóm átalakításaival, most egy ATX lap 1:1 be belemegy. Lila-kék, SGI logóval oldalt/alul. Nagy és nehéz, de Borisz óta tudjuk, hogy a súly a megbízhatóság jele. Ebben van USB2.0 elöl. Átlag pendrivenak jó, a többiek hátra kell, hogy csatlakoztassák a Pro meghajtókat, ott van 4 USB3.x.Nekem egy "Volcano" táp van, elrettentésnek. Gyakorlatilag súlytalan, de komoly károkat képes okozni. Asszem üzemképes volt, amikor kikúreltam a pinyóba.
-
Sipi-
őstag
Állítólagosan csak őszi szünetig, vagy október 1-ig lesz suli. De ezek inkább csak pletykák, nincsenek erről tények. Az viszont tény, hogy van olyan idősek otthona amit ma éjféltől lezárnak, nem lehet utána ki-be mászkálni.
[ Szerkesztve ]
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
-
JonesC
tag
514 most, és szerintem még felfelé fog menni.
-
Bujdy81
aktív tag
Sajnos nem tudok mesélni, mert én csak kívülállóként nézem az igazi futást!
Az igazi futás ott kezdődik, hogy van benne egy - nem is rövid - repülő fázis. Azt nekem - a túlsúlyom okán - nem szabad forszírozni. Ha lefogynék 80-85 kg-ra, akkor lehetne kezdeni.
Én igazából nem futok, csak gyorsan kocogok.
-
Sipi-
őstag
Hónapok óta nem ásítoztam, főleg reggel. Ma ez is sikerült (köszi sulikezdés). Igazából nem hiányzott a 6 órás felkelés
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest