Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
Ha már pickup, meg erős, akkor legyen egy Ford Shelby F150, azzal már odéb lehet állni
készleten, itthon, mi kell még? (persze tudom, 5 szám a lottóhoz)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
ncc1701
veterán
Semmi gond, én már március óta fogytam 12 kilót, nagyrészt zsírból. Biztos máshogy is lehet csinálni, nekem ez bejött. A bicaj a futással szembern fejleszti erősen a láb izmait, már feltéve, h nem nagypapa tempóban teker az ember. És igazából arra jöttem rá, h aki panaszkodik, h nem tud fogyni, az elmehet a picsába, mert szimplán lusta disznó/akaratgyenge. Az ember egyetlen dolog felett rendelkezik 100% befolyással, és ez mindenkire igaz, mégpedig az, h mit, és mennyit eszik, és ezáltal a saját súlyára is teljes kontrollja van. Senkinek a fejéhez sem fognak fegyvert, h szarul egyen.
-
-
Sipi-
őstag
-
zetor2000
őstag
válasz ncc1701 #73403 üzenetére
"Az ember egyetlen dolog felett rendelkezik 100% befolyással, és ez mindenkire igaz, mégpedig az, h mit, és mennyit eszik, és ezáltal a saját súlyára is teljes kontrollja van. "
Ezt mondd el egy etiópnak.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
ncc1701
veterán
Fizikát nem tudja megb@szni, örökmozgó nincs. Ezt eléggé beleverték szerintem mindenkibe. Olyan van, h egy ember 4-5000 kalória felett hízik, mert olyan az emésztése, h keresztül szalad rajta, és olyan is van, aki a felétől. Ez embertől függ, ezt mindenki tudja magáról, vagy legalábbis tudnia kell. Ha valaki kevesebb kalóriát eszik, mint amit eléget, akkor az fogyni fog. Ez alól nincs kivétel. Akármilyen hormonzavaros, akkor sem lehetséges kalória deficitben hízni. Olyan van, h nem tudja tartani a diétát, mert nincs akarata, de akkor ne fogja másra. Ez az egyik. A másik, h a hormonzavarosok nagy része pont a brutális túlsúly miatt lett hormonzavaros, nem csoda. Az elhízás itthon elég durva népbetegség, nem kell szépíteni, meg sajnálni, megdolgozott a bajáért. És ez húzza magával a mozgászszervi betegségeket, a szív-érrendszeri betegségeket, a cukot betegséget. Sokan még akkor sem kezdenek el normálisan kajálni, mikor a cukor miatt megvakulnak, vagy le kell vágni ezt-azt. De nem akarom ezt eröltetni, nyilván sokaknak kellemetlen a téma. Saját muteromon látom, h mekkora baromságot csinál. Vagy az asszonyon.
-
npera
őstag
válasz FőDudu #73376 üzenetére
Futni nem tudok, sosem tanultam meg. Mindig is utáltam futni, mert iskolában futni kellett, de sosem tanítottak meg rendesen futni vagy hatékonyan vagy úgy, hogy ne izéljem szét az ízületeimet.
Valamennyi állóképesség nem árt, ha van.
Én nagyon messze vagyok az ideálistól, de elképedek rajta, amikor kollégák egy emeletet mennek fel a lépcsőn a kezükben egy 12"-os laptop mázsás súlyával és tátott szájjal veszik a levegőt, mert olyan megerőltető az egy emelet.
A lényeg az, hogy ha a pulzusod felmegy egy terhelés hatására, akkor ne omoljál össze egy perc után.
Amit a többiek mondanak abban is van valami. Idős korra abból tudsz gazdálkodni, ami most van. Ha egy adott állóképesség és egészségi állapotod van jelenleg, akkor idős korodra vélhetően rosszabb lesz. És kell valamennyi biztonsági tartalék ebben is.
Nincs gond a sétával, vagy a kerékpározással. Akkor van gond, ha egy gyakorlatilag minimális terhelés után is krízishelyzetbe kerül a szervezeted.
Amikor anyósom kijött látogatóba még a gettós lakásba, akkor nem volt lift. De volt spirállépcső és 3. emelet. Minden emeleten meg kellett állni lihegni a túlsúly miatt. És amikor sétálni mentek a tó körül, akkor úgy vonszolta magát padtól padig. Valami közel 3 órás menet volt a tó körül a "séta", ami egyébként letudható kevesebb, mint egy óra alatt. Na, ott van a baj. A kor miatt már csak lefelé megy minden, de nincs honnan romlani, már eleve vérző hassal érkezett az úr a helyszínre, mint a Roncsfilmben. Na, ezért kell valamennyi állóképesség és egészség "még fiatalon".
Persze nem vagyok sem orvos, sem diabetikus, sem testépítő. Csak egy átlag portás.
-
npera
őstag
válasz WiZARD #73402 üzenetére
50 misi ennyi vulgaritásért? It's a steal.....
Igazából ezek vicces dolgok. A praktikuma nulla Európában, mert sehol nem fér el, nem bírsz kiszállni belőle egy parkolóban, átlóg a másik oldalra vagy "cellába" akármilyen parkolóban kivéve a túristabuszokét. De lehet rotyogtatni a V8-at és nyávogtatni a kompresszort.
És van road presence...
Ha ennyi pénzem lenne autóra, akkor konvertálnám a Versót inkább BEV-re. Egy Model 3 ERAD menne bele, aztán bódottá.
-
Gabibácsi
őstag
Mostanában megint divatba jön, mi is divatosak leszünk
Amúgy most az van, hogy a bank ide fog csörögni a magyar számra, és ha valóban elérik, akkor elpostázzák a kártyát. De valami irdatlan összegért, huszonezer... mert osztrák bank a rafi, nem? Akkor az már balkán
Az sber még működik, de nem oda kapja a fizut, revolutra meg nem kérheti...
-
npera
őstag
FőDudu! Megvan az autó!!!!
-
zetor2000
őstag
válasz Gabibácsi #73417 üzenetére
Gazdasági földrajzot se sokat.
Vannak helyek a bolygón, ahol nem terem meg semm. Nincs internet, utak se, hogy kivigye egy kajáscég. Vagy anny pénz. De élet az van ott is, de ember nem sok. Max törzsek, pár fővel. Ott nehéz berendelni egy szénhidrátmentes akármit is. Egy sztéket, főzeléket, tengeri dolgokat.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
eattila
őstag
Mi meg bulikaztunk 3-ig. Keltem 6:30-kor. Meg futottam egy 4,5k-t. Nesze terheles.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
FőDudu
veterán
válasz Gabibácsi #73422 üzenetére
Megtalaltak, miutan megmutattam az orvosnak a maganban csinaltatott teljes verkepen kiugro ertekeket.
Akkor kapcsoltak, hogy pajzsmirigy -> Inzulin bevitel -> koverseg osszefugg.
Aztan 1 ev utan jott az olyan gyogyszer ami nem inzulin, hanem inzulin erzekenyito, gyomor urulest szabalyzo anyag. Uj cucc, eleg draga is, de mukodik.FőDudu
-
FőDudu
veterán
válasz Gabibácsi #73434 üzenetére
En meg ejjel egyig szomszedoltam, aztan aludtam otig es most igazgatosdit jatszok.
(ugyeletes igazgato vagyok - Manager On Duty - azaz MOD, vagy ahogy sokan hivjak: master of disaster ).Szomszednal hatan megittunk kb 15 uveg bort - erdekes modon semmi bajom.
Meg a gyomrom sem liftezik. Mondjuk este hattol ejjel egyig 2 liter bor nem tema.Mondjuk a fustolt heringtol a kagylon at a sulthalig, meg nemi skampi is volt ami fel tudta szivni
.
Majd a vegen meg lefojtottuk egy kis csipos kolbasszal es bio sajtokkal.FőDudu
-
Sipi-
őstag
válasz qnadam #73437 üzenetére
Keddtől nekem is ez lesz a program. Nem hiányzik. Március közepe óta kb. 3-szor keltem fel fél 8 előtt. De suli alatt megint kelhetetek 6 előtt, "nagyon" várom már. Bár nem tudom meddig lesz, bezárnak-e mindent IS megint. Elég "szépen" alakulnak a számok már...
https://www.ferfiakonyhaban.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest