- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
Kéne vennem egy donort, mert nem ég a tolatólámpám ... asszem holnap megnézem a kapcsolóját, kigugliztam hol kéne keresnem
meg meg kéne tanulnom forrasztanom, mert túl vastag a pákahegyen, úgy forrasztgatom a vu metert, de nagyon sűrű tüskesor, és nem a lábra hanem a pákára szalad rá a cucc mindig, bénázok, már 4 kivetelével az összes led megy, majd holnap folytatom
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
Megvolt életem első google meet videócallja, egy állásinterjú. Természetesen először az interjúztatónak nem volt hangja
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
Persze, egyetértünk. És ez az ellenzék önmagával sem tud összefogni, nemhogy támogatni a kormányt ha van véletlenül egy értelmesebb intézkedés.
Én azért bízom abban hogy fokozatosan szigorítanak. Főleg ha látható lesz hány agyhalott vírustagadó maszkellenes próbálja csinálni a feszkót mindenfele. Ezek csak a büntikből fognak érteni. -
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
Nem tudok példát, nem fogok itt guglizgatni, ez volt tavasszal, rengeteg kritika elhangzott, hogy a gazdaság meghal. Nyilván az ellenzék is aztán sokféle, meg van aki egyik nap ezt mondja, másik nap azt, mint ahogy a kormány is.
Csak jó lenne már valami egyértelmű irány. Már kezdek én is fosni, lehet ezért fogok felmondani, ha állandóan be kell járnom a belvárosba, az nekem veszély.
De a gyerek még nagyobb veszély, amikor heti egyszer a suliból elhozom... -
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
Azt mondják azért, mert így gyorsabban lemegy. Én is inkább durvább korlátozást vezetnék be, persze az ellenzék megint menne brüsszelbe hogy itt feloszlatták a parlamentet, de leszarnám.
Persze az is érdekes, hogy akik tavasszal meg azt mondták nem kell ilyen durva lezárás, ne tegyük tönkre a gazdaságot, most éppen az ellenkezőjét mondják. Politikusok...
Én mindenképpen az életeket menteném, pedig én is tudom milyen amikor a vírus miatt kirúgnak
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
Na, ott amúgy a fradi tényleg sikert ért el a maga szintjén, ez a BL.
-
Gabibácsi
őstag
Na, kaptunk emailt hogy mik az új korlátozások, és hogy vigyázzunk.
Ugyanúgy be kell járnunk.. -
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
én bontóplázáról rendeltem tanksapkát, direkt délután hogy nehogy másnap kihozzák, erre csak kihozták másnap reggel, szerencsére asszony még otthon volt
van itt fejlődés
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
Nem, dehogy, 17-ig tart a próbaidőm
szerintem kirúgni nem fognak, mert haladunk, csinálom a dolgom, mindhárom témában amit kell
ellenben egyszer nem kaptam semmi pozitív véleményt a főnökeimtől, csak a kollégáktól meg a partnercégtől akikkel dolgozomilletve vannak ezek a csodás homeoffice szabályok is...
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
Én másnap megkaptam a teszteredményt. És voltam most kezelésen is kórházban, és jó sokan voltunk még arrafelé, 2 hete. Meg anyukám is volt vizsgálatokon. Szóval ezért nem mondanám hogy leállt, inkább halasztanak mindent amit lehet, érthető.
De ha a gyúrósok is lebetegszenek és nekik is kell majd kórházi ágy, rábasztunk...Ez a Gvadányi valami kiadó lakás?
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
Nem szünetel az ellátás, gondolom új időpontokat nem kapsz, meg ami halasztható azt halasztják, ami érthető.
A csúcs szerintem meg annyira közel van, hogy nem sok a különbség, oszt akkor tényleg szopás lesz, és lezli beszólása lesz hogyaszonygya "ha meg kell baszódni akkor meg kell baszódni" -
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
Az oszlopnak ütköző srácnak meg a vérében volt a vezetés mint kiderült
Mázli hogy a 14 éves utas túlélte. Jogsi nélkül, slickgumikkal, gyorshajtva, piroson átmenve, szép lista... -
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
Én azt nem tudtam eldönteni hogy mától van-e ingyenes parkolás vagy holnaptól, a rádióban holnapot mondtak. Ügyhogy ma még maradtam a westendben.
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
-
Gabibácsi
őstag
Borzalmas skype interjúm volt. Néni skypeon félóráig kereste a cv-met, aztán abból kérdezgetett, húsz evvel előtti dolgokat. Aztán pár hosszú perc után megtalálta a pozileírást és nulla it tudással megpróbálta összehasonlítani. Nem ment. Elmagyaráztam neki pl mi az a regressziós teszt, meg a unit tesztet ki csinálja stb. Abban maradtunk hogy elkúlldi az anyagomat de nem tudja. Én meg mondtam hogy a pozíciöleírásban minden IS le volt írva, szóval fogalmam sincs mit akarnak. Szóval kidobott óra volt.
-
Gabibácsi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- E-book olvasók
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Trollok komolyan
- Diablo IV
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(persze csak ha mónika is úgy akarta)
Mázli hogy a 14 éves utas túlélte. Jogsi nélkül, slickgumikkal, gyorshajtva, piroson átmenve, szép lista...