Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
addikt
Subaru kényelmes utazótempó felvétele főútvonalon. 10.2-es átlagfogyasztásra elég ez a kíméletes Bobázás.
-
zetor2000
őstag
válasz Gabibácsi #72910 üzenetére
Nem az 5G okozza, az csak aktiválja a vírust. Mert szétterjesztették már a tuggyukkik, de még nem aktiválták, mert még nem jött el az idő. De most, hogy 5G van, már lehet aktiválni is, ráadásul célzottan.
Nemrég beszéltem antennás gyerekekkel, nem hallottak ilyenről, de nem kellett sokat győzködni őket a hülyeségről
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Samott
addikt
Elore bejelentettek, es megis: Közel hétmillió forint és több mint 400 előéleti pont
"...civil autókkal öt nap alatt 67 járművezetőt szűrtek ki. A kiszabott közigazgatási bírság minden esetben 100 ezer forint és 6 előéleti pont volt."
A motorosokat kulon nem ertem, azzal elore lehet csorogni a ket allo kocsisor kozt is.(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
zetor2000
őstag
válasz hobizoli #73119 üzenetére
Egy ilyen Pagani mennyire bazárinak tűnik belül, pedig alapvetően egy ketszi nagy mérnöki teljesítmény, hogy így működik. Vagy valami olyasmi. De ez a csinnadratta búcsús belső... tisztára mint kiskunakármi alsó falunapon...
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Sipi-
őstag
Ha valaki esetleg kevesett futott G Astrát akar venni: 72e km.
A házból az egyik lakó árulja.https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
zetor2000
őstag
válasz -NoVa- #73125 üzenetére
Én őszintén szólva nem szeretnék autót.
Amennyire nekem kell, nem érdemes sajátot tartani. Jogsim sincs, csak 3 beállóm, mert azt ki lehet adni.
Igen, tudom, sok előnye van, be lehet vásárolni vele, meg belefér 3-4 28" canga mellé még 10 napi cucc, meg egy 6 személyes katonai sátor, de engem ezek nem villanyoznak fel. Szerintem nem is vezetnék valami jól, inkább beszólogatnék a többi közlekedőnek. Azt kapnék a pofámra.De ha lenne ennyi pénzem, és egy ilyen verdára kéne elszórni, akkor egy kicsit visszafogottabb belső kéne. Azok nekem valahogy jobban bekönnek.
-
FőDudu
veterán
válasz -NoVa- #73125 üzenetére
Nana!
Tegnap ajanlottak zold rendszamos 'micsubicsit'Valami Outlander PHEV vagy mifene.
Aztan megkerdeztem, hogy minek nekem a zold rendszam?Az ev kb haromnegyedeben van eleg parkolo, amikor nincs akkor is ceges es sajat parkoloban allok az ido igen negy reszeben.
FőDudu
-
Bujdy81
aktív tag
válasz Gabibácsi #73079 üzenetére
Ha valaki annyira koca bringás, hogy jó neki a bérbringa, akkor bérelni kell, nem vitás!
Ha többet akarsz kerózni a célállomáson és már számít a bringa mérete, nyereg beállítása, maga a nyereg, akkor már nem opció a bérlés, mert jó eséllyel nem lesz megfelelő bringa.
-
FőDudu
veterán
Pedig olyan nem letezik
Vegig neztem vagy 500 Insignia,Octavia/Superb/Mondeo kombit, volt bennuk 3 benzines, az is szarul felszerelt....
Pedig egy benzines Mondeo Titanium felszereltsegben teljesen rendben lenne.
Es meg mindig dizelt vesznek az emberek.
Hajlok a dolgora, hogy konfiguralok egy Octavia/Superb kombit ahogy nekem tetszik.
Szigoruan benzinest. 1.5 150 paci eleg, manualis valtoval - mert a 7 gangos DSG-vel tutira gond lesz...Mondjuk a Superb az 20e-tol 50e-ig extrazhato.
Eszem megall milyen extrak vannak. Szuper ergonomikus ules, 2e Euro. Darabja.
Plusz az elektromos mozgatas, plusz a masszazs, plusz a hutes, plusz a bor plusz a teli csomag (ules futes).Igy kell 5 bort lehuzni ugyanarrol a nyulrol
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
-
-NoVa-
addikt
válasz Samott #73143 üzenetére
Hosszútávon kiváncsi leszek, mennyire lesz gyakori tünet pl a sok városi, tisztán elektromos használatban beleromló E10 benzin. Amúgy is érdekes hangja tud lenni egy hónapokig meg sem mozduló benzinmotornak, ahogy a Subarunak is kellett a pár év állás utáni nagyszerviz után még vagy 1000 km mire összeállt újra az egész, és lecsöndesedett, meg finomodott.
-
Jahno
veterán
Azannya, 17ezer forint az 500 gigás SSD. És akkor Euródollár az egekben, ez mitől ilyen occsó? Nem a legmodernebb chipkészlet, de nekem teljesen jó lesz. 10 terás külső Seagate is "csak" 75ezer. Alakul ez, belső kicsit olcsóbb, de még ki kell húznom egy darabig és kipufogút meg katalizátort kell nézegetnem Vagy megint kisebb felé mozdulok és lesz 4 terás 26ezresért, de a NAS valahogy sosem szeretne megszűnni, akármennyire is varázsolok.
-
A. Crowley
tag
válasz FőDudu #73139 üzenetére
Tegnap kíváncsiságból bementünk a Mercihez, mekkora kedvezményt adnak csak ránézésre.
Egy GLC kupé hibridet rakattunk össze. [link]
Ilyen fantasztikus lett, 25M-ért ide is adják, de nincs gyártási kapacitás, a leghamarabb januárban lehet gyártatni, tehát februárra lehet átvenni. -
blueboi69
senior tag
válasz Bujdy81 #73133 üzenetére
Én nyilván kocabringás vagyok, de itt a hozzánk legközelebb lévő kölcsönzőben múltkor láttam olyan bringát kirakva mint a sajátom, úgyhogy innentől kezdve nem lenne minőségi romlás Pláne ha máshol is van olyan éppen.
De legalább az embernek van lehetősége kipróbálni más típusú bringákat is.
Nem ördögtől való ez a bérlés dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest