Hirdetés

2024. április 17., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#73501) Gabibácsi válasza Samott (#73495) üzenetére


Gabibácsi
tag

Nincs ilyen már, legalábbis én ilyen céget nem találtam :(

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#73502) Gabibácsi válasza Jahno (#73499) üzenetére


Gabibácsi
tag

Amigába 8-16-os kéne, sandisk, vagy virágos Kingston
A többi lutri
Kemény dolog ez a retrozás

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#73503) Gabibácsi


Gabibácsi
tag

Jó nyomtatóra ötlet? Tele van a samsunggá átcimkézett hp fossal a tököm, ma már kb földhözvágtam
Állandóan elfelejti a beállításait, és onnantól kezdve nem látható a wifin, csak ha rádugom valami pc-re és beállítom, az meg nekem rohadt macerás

Legyen lézer, ff, wifis, airprintes

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#73504) qnadam válasza Gabibácsi (#73503) üzenetére


qnadam
veterán

vagy legyen usb-s, és a többit megoldja a router :)

szerk: oké, az airprintes buziskodást passzolom, sima usb-s epson tintást simán megosztottam routerrel, de ott nincs apple.
viszont van valahol egy tizenhatgigás virágos cf-em, szólok ha szembe találna jönni.

[ Szerkesztve ]

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#73505) Jahno válasza zetor2000 (#73500) üzenetére


Jahno
őstag

Kaptam mindenfélét, de nagyon válogatós és szopós az ilyen egyben pakk. Azért ha látsz valamit, mondhatod, de ááááá, mindegy. Retro csoportba is megírtam ezekről a bajom és kértem némi támogatást, de ott sem adta ki.

(#73506) Gabibácsi válasza qnadam (#73504) üzenetére


Gabibácsi
tag

Wifis kell, router alap tkomos és nincs is ott hely, csak a másik szobában
Azzal nem vagyok kisegítve hogy neked tintas epsonod van
Apple meg nem gond, ez a szar alapból mindent elfelejt néha, egyszerűen nem is látszik a hálózaton

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#73507) Jahno válasza Gabibácsi (#73502) üzenetére


Jahno
őstag

Ilyen? Gyanús, ha ez így kéznél van, minnyá gépre dugom.

Sandiskből is van legalább három félém. A valahol. Transcend/Sandisk ráadásul AliEbayen telibe hamis volt. Godolom vannak ilyen szériák, aztán nem véletlen, hogy Sinceritynél nincs, csak mindenhol máshol.

Átalakítóból meg sok helyen ugyanazt a képet használják, ez valószínű termékről készült, de hát na, keresd a hibát:

[link]

(#73508) Phülöp válasza Grillo (#73460) üzenetére


Phülöp
addikt

Ole hyvä - ahogy Argentínában mondják. Mármint az ott élő finnek.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#73509) Gabibácsi válasza Jahno (#73507) üzenetére


Gabibácsi
tag

Kicsit kócos

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#73510) Jahno válasza Gabibácsi (#73509) üzenetére


Jahno
őstag

Mjad ha egyenes tüskékkel jön, akkor reklamálunk, mer' kócos :-D

(#73511) Gabibácsi válasza Jahno (#73510) üzenetére


Gabibácsi
tag

Amúgy nem tudom ez a virágos jó e, nekem másfajta virágos van, ami nem jó 600-ba de jó 1200-be :) szóval lehet pont ez a jó

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#73512) Samott


Samott
addikt

Verfurdo van a tour de france-on... esik az eso es lejtmenetbe esnek. Ez mar nem sport hanem tuleloverseny.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#73513) zetor2000


zetor2000
senior tag

Azt jönnek itt az konteósok... méghogy gyíkemberek, meg tuggyukkik...
De ezt maga a MESTER hozta fel...

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#73514) npera válasza FőDudu (#73472) üzenetére


npera
újonc

Jól beszélsz! A mérnökök csak pihentek, nem végezték el a feladatot.... :C

(#73515) Jahno


Jahno
őstag

Gondoltam elindítok pár HDD-SSD költözést, míg este színházba megyünk, aztán reggelre befejezi. Szabadtéri előadást a vihar baszta el, klónozásokat meg az áramszünet...

(#73516) zetor2000


zetor2000
senior tag

A kínai nép elküldte a megrendelt új büszkeségét, egy Ugreen Bluetooth 5 képes vevőt.
Van neki RCA és Jack kimenete, illetve microusb tápja. Eddig remekül működik. Mindenféle régi vagy BT kapcsolat nélküli eszközhöz remek.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#73517) npera válasza -NoVa- (#73482) üzenetére


npera
újonc

Asszonynak megvolt az első "rendes" zakózása az új bringával. Haladt a bringaúton és elélépett két idióta zombi gyalog (tudod, bedugott zajtompító füles, mobilt nézve semerre nem figyelve). Megpróbálta kikerülni őket, csak közben zakózott egyet.

A könyökét durván bevágta, de a kabátja nem szakadt ki. Viszont a csomagtartó eltört az egyik merevítésnél és durván elhajlott oldalra. Valami csoda folytán kitartott hazáig a csomagtartó, mert volt rajta egyik oldalt egy olyan lógatott táskában vagy 5 kg könyv. És ugye asszony nem áll meg, hiába szikrázik vagy ég lánggal a bringa alatta, ameddig halad előre addig tekeri. Igazi harcos. Egy nőtigris! :C

Még aznap elmentem a sportboltba, aztán elhoztam egy másik fajta csomagtartó utolsó példányát féláron. Az előző is egy utolsó példány volt, de ez robosztusabb. Most remélem működni fog picit tovább, mint egy hetet, mert ez így picit intenzív.

Ma voltam megint lécért. Persze elk*rtam. Egész délelőtt esett, aztán odamentem a Byggmax áruházhoz kettő kerül. Lehet náluk kapni utánfutót ingyen, de persze elfelejtettem rezerválni előre. El is hajtottak, mint a magzatvizet. De gond egy szál se, átmentem a közeli benzinkúthoz, hogy hama-hama kell utánfutó. Viszont a szervízúton volt egy bliatful dugó. Nem tudom mi okozta, egyszerűen csak mindenki vásárolni ment alighanem a közeli bevásárlóközpontba az eső miatt. Egy true slav egy Ford Galaxyval teligázzal kielőzte a sort a szembesávban, majd az érkező menetrendszerinti buszt erős fékezésre kényszerítve bek*rta az autót a körforgalomban egy másik kocsi elé. Ahogy a mondás tartja "not the slav that we want, but the gopnik we need..." :Y

Végigtötymörögtem a sort, aztán kivettem egy rácsos futót. Körben rács van, de nincs teteje. És 750 kg-ot bír. Én talán 50 kg-ot terveztem vinni. Kell a biztonsági tartalék...

Behajtottam a barkácsboltba, aztán elkezdtem a léceket lepakolni. Drive in, bemész és leveszel amit akarsz, aztán lemérik és utána egy fűrészpadon felnyiszitolhatod magadnak fogpiszkálónak. 95x21-es profilok és 5,4 m-es szálak. A futó 2,8 méter hosszú volt, így éppen a közepén balanszírozott az egész miskulancia. Egy spaniferrel lefogtam elöl, aztán egyes alapjáraton (kábé 70 km/h) elcsorogtam a fűrészpadig. Egy effendivel társalogva kettévágtam minden szálat, aztán gyí. Van két komolyabb spaniferem, azzal rendesen lefogattam a cuccot. A hátsó ajtót a ketrecen nem tudtam becsukni, így azt elég komolyan felfogattam az oldalsó lapra. Két gumipók húzta rá, hogy ne lifegjen oldalra és másik két gumipók húzta felfelé, hogy a zsanér ne terhelődjön felesleges. Alapos vagyok, mint a fogorvos.

Utána lassan gurigázva irány haza. Közben ömlött az eső, így a lécek egyből impregnálva lettek...

Otthon leraktam őket a sufninak támasztva, hogy a víz jól le tudjon folyni. Fluid dynamics, abból is diplomáztam. Lamináris-turbulens határréteg, azt szeressük.

Majdnem elfelejtettem, de most eszembe jutott. Amikor még nem volt nálam futó vettem pár ragasztót és festéshez kelléket. Odajött hozzám egy bosnyák csávó a boltban, mert vélhetően megtetszett neki az Adidas (All Day I Drink and Squat) edzőfelsőm és érezte a balkáni hangulatot. A telefonjába karattyolt és érezhetően igényelte az on site supportot. Egy kis gombolyag spárgát szorongatott a kezében és nagyon izgatott volt. Éreztem, hogy helyzet van, így elkezdtem beszélgetni vele.

A csóka kérdezte, hogy 4 emelet hány méter. Mondom neki, hogy számoljon legalább 3 métert, de a biztonság kedvéért 4 métert. Tehát 16 méter. Ez egy kulcskérdés volt, többször is megkérdezte. És nagyon szorongatta a spárgát. Ez egy kábé 1,5 mm átmérőjű spárga volt, ami postai csomagok bekötözésére való. Nem teherbíró kötél. Kitartó kérdezgetés után a csóka bevallotta, hogy egy asztalt akar leengedni egy 4. emeleti erkélyről a spárgával. Mondtam neki, hogy nem lesz jó ötlet, mert ez nem elég erős. Egy 20 SEK-es spárgát szorogatott. Erre elkezdte kézzel húzgálni, hogy lássam mennyire erős a spárga. Javasoltam neki egy 39 SEK-es kötelet, ami már 5 kg-os teherbírással bírt a matrica szerint (a postai csomagoló spárga nem is tüntette fel a teherbírást, vélhetően 1 kg alatt volt). 59 SEK-ért már volt 50 kg-os teherbírású 40 m-es kötél. De a csóka azzal nyugtatott, hogy ne aggódjak, mert az üveget kiveszik az asztalból és nem lesz nehéz (!!!) és mivel magyar vagyok, ezért tudom, hogy a balkáni megoldások működni fognak. Kértem, hogy értse meg ebből rendőrségi ügy lesz, ha ráesik valakire az asztal. Nem fog ráesni, mert ott nem járnak emberek. El fogja vágni a kezét a spárga, ha megcsúszik. Majd erősen fogja. Végül kértem, hogy ha tényleg megpróbálja akkor nehogy valamelyik haverja vagy cimborája alatta álljon. Utólag belegondolva legjobb lett volna, ha megveszem én az erősebb kötelet és a kezébe nyomom, ezt picit sajnálom, mert szerintem be fogja szopni szerencsétlen a postai spárgával. De legalább lesz 15 perc hírnév, mert ez benne lesz az újságban.

Na mindegy, egy újabb elszalajtott lehetőség. Mennyi ilyen van az életemben....

Ismét kiélveztem az utánfutós tolatást. Meg a procedúrát a vonóhorog felszerelésével és az utánfutó rákapcsolásával. Nem hiába vagyok alapvetően német, a procedúrákat kedvelem... :C

(#73518) npera válasza Gabibácsi (#73503) üzenetére


npera
újonc

Nekünk Brother DCP-7065DN van már talán 2015 óta vagy korábbról. Van benne hálókártya, tehát lehet kábellel csatlakozni. Wifi nincs benne mondjuk, de az nem is érdekel (nem bohóckodunk.... ;] ). Tud szkennelni, lézer és egyszerűen csak működik.

(#73519) npera válasza Phülöp (#73508) üzenetére


npera
újonc

Saaatáná!!!! :C

(#73520) npera válasza Gabibácsi (#73509) üzenetére


npera
újonc

Vittu....

(#73521) npera


npera
újonc

Az új "nyers" faanyag (alapozott 95x21 lécek). Reluxán át fotózva, mint az állatok, utólag is elnézés kérek...

A maradék falra elég léc alapozva. Most száradnak. Az elektromos dobozig új a fal, onnantól a sarokig számolok és a merőleges falon 3 lépést. Akkor az két fal találkozása is újra lesz rakva és friss lécek lesznek mindenhol.

Utána lehet pirosra festeni fedőréteggel, aztán mehet fel a sufnira. Ha ez a fel kész, akkor utána a jobb oldali szomszéd felőli kerítés alatti pár lécet kell kicserélni. Ott legalább 3 lécnyi távolságot számolok, hogy a régi lécek eltérő mérete miatti különbséget abszorbálni tudjam.

A héten az egész sor adott szándéknyilatkozatot a tető felújításáról (6 ház van egy sorban), még december 1. előtt kész lesz az új tető. És akkor a sufnit is újrahúzzák rendesen, mert most egy svéd kifejezéssel élve boldog amatőr (az előző tulaj) rakta fel a tetőt rá és nem túl jól lett megoldva a dolog.

(#73522) zetor2000 válasza npera (#73517) üzenetére


zetor2000
senior tag

Melóhelyre kolegám rendelt új akkus cuccokat. Mivel fontos, hogy ne kelljen bzuiskodni a megannyi akkuval, ezért minden Bosch, 18V-os iparibb (kék) cucc.
Jött egy fűrészállvány, egy "bak", amire a gérvágót lehet feltenni. GTA-2600
Nem mindig fűrész lesz rajta, mert a kereszt vackokra lehet csavarral rögzíteni bármit is. Nekünk mint fűrészállvány csak extrém ritkán kell, kábé sose. De mint munkalap tartó meg majdnem mindig, amikor "terepen" van az ember.
Amikor kicsomagoltam, akkor gondoltam rád, hogy kafa egy ilyennel / ilyenen vágni. Nem tudom, végül mit vettél, de ha van alá egy ilyesmi bak, akkor az eléggé kényelmes tud lenni.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#73523) Gabibácsi válasza npera (#73518) üzenetére


Gabibácsi
tag

Köszi az infot, nagyon vártam már hogy te meg kunádám mivel nyomtattok... köszi a tanácsot is , bár semmit sem ért :R :F :DDD

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#73524) npera válasza zetor2000 (#73522) üzenetére


npera
újonc

Ilyesmi, csak sárga és fekete :B

(#73525) npera válasza Gabibácsi (#73523) üzenetére


npera
újonc

A szándék a fontos, nem az eredmény... :C

(#73526) npera


npera
újonc

Jó ez a kép. Csak úgy árad belőle a dinamika.

A kanyar külső ívén levő abroncsok majdnem lejönnek a felniről, a belső íven levők pedig éppen érintik az aszfaltot. És The Stig szótlanul nyomja neki.... :C

(#73527) FőDudu válasza npera (#73514) üzenetére


FőDudu
addikt

Otthon loptak a napot.

FőDudu

(#73528) Samott válasza npera (#73524) üzenetére


Samott
addikt

En ugy erzem inkabb Handyman 5000-est kellett volna vennetek. :)

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#73529) FőDudu válasza npera (#73521) üzenetére


FőDudu
addikt

Nem igazan ertem a koncepciot a latott epuletek elrendezeset illetoen.
Ugy tunik, mintha 4 garazs lenne a kepen, de annak ugy ranezesre kicsinek tunik (vagy az ajto rajtuk 2m szeles). Meg sufninak hivod, szoval nem garazs.

Amugy miert nem epitettek ossze kettot (es van az ures resz a masik oldalukon), akkor nem ilyen foghijas kinezetu lenne az utcakep....

Szerintem a tervezot agyon kene verni az erdemei elismerese vegett... :C

FőDudu

(#73530) npera válasza Samott (#73528) üzenetére


npera
újonc

Tudod mi a vicces? Ezeket németül néztem a Pro7 csatornán. Minden pillanat németül köszön vissza az emlékezetemben.... :)

(#73531) qnadam válasza npera (#73517) üzenetére


qnadam
veterán

Na mindegy, egy újabb elszalajtott lehetőség.

legalább a címet megkérdezted volna, hogy ott lehess egy kamerával...

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#73532) qnadam válasza npera (#73518) üzenetére


qnadam
veterán

tényleg, anyámnak volt egy brother lézeres multija, most másutt, de működik. wifis is, olcsó is volt, az utángyártott toner is olcsó bele, abban nem vagyok biztos, hogy almául tud-e.

szerk: az egy l2520dw, és tud eprintet.

[ Szerkesztve ]

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#73533) npera válasza FőDudu (#73529) üzenetére


npera
újonc

Ezek sorházak. Ezen a részen 2-szintes házak vannak, jár hozzájuk egy kis "kert" elöl a bejáró utcánál (ott be lehet tolatni kocsival), valamint hátul is, ahol csak gyalogos és kerékpáros ösvény van. Az előző tulaj a technikai kifejezést használva sz@rt a farmra (Dallas link...) a virágok és bokrocskák tekintetében és leköveztette (90k SEK volt) az első és hátsó kertet is. Amit én csak üdvözölni tudok, mert a dugványozás és kertészkedés nem a fő erősségem. Nincsenek zöld ujjaim.

A sufniban a mi esetünkben a bringák vannak, egy csomó szerszám és festékek. Meg különféle sportfelszerelések. Sisakok, korcsolyák, et cetera, et cetera. Télen kiválóan alkalmas a sufni bor és sör tárolására is, mivel van egy pici radiátor, ami kábé +5 fok körül tartja a hőmérsékletet, tehát azonnal fogyasztható a nedű....

Szerintem ne átkozd ki a tervezőt azonnal, a koncepció meglehetően élhető és kellemes.

(#73534) npera válasza qnadam (#73531) üzenetére


npera
újonc

Az a vicc, hogy a srác később visszajött hozzám, hogy segítsek neki kifizetni a spárgát. Mivel nulla pénzzel ment el a boltba. Tudott Swish szolgáltatással utalni nekem pénzt, így én kifizettem a spárgát neki (itt ég a pofám, hogy miért nem vettem neki erősebb kötelet), aztán ő meg utalt nekem 19 SEK-et a Swishen át.

(#73535) npera válasza qnadam (#73532) üzenetére


npera
újonc

Az alma cuccokat nem tudom magas prioritásra tenni. Ha rendes CAT6 kábel belemegy, akkor jó. A különféle Airpod, TimeCapsule, Retina és hasonló kifejezéseket értékelem a maguk szintjén, de alapvetően leszarom..... :C

(#73536) npera


npera
újonc

Not a singulu fokk was given.... :Y :R

(#73537) -NoVa-


-NoVa-
őstag

Leigázták a környéket.

(#73538) zetor2000 válasza qnadam (#73532) üzenetére


zetor2000
senior tag

Én találtam egyet, nem Brother, nem multi, de lézer.
Le volt téve a parkban nálunk, kicsit csepergett az eső, kicsit fázott, rám mosolygott, én meg elhoztam. Kábele nem volt neki, de azt kapott itthon, egy ITsnek csak akad egy fölös, meg kapott USB-t is, azt most nyomtat. Sajna a toner eléggé gagyi benne, meg koszol is a kicsike, de ez egy tonercserével azonnal orvosolódik. Ez egy HP P1005.
Mielőtt befogadtam volna, beírtam a társasház csoportjába, hogyha valaki keresné, és elárulja, mit keres, akkor visszaadom. Ez nem volt meg, szóval most nálam lakik.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#73539) -NoVa-


-NoVa-
őstag

Dunakeszi. A reptér mellett meg kellett állnom, mert nem láttam a víztől, jó volt.

(#73540) Gabibácsi válasza -NoVa- (#73539) üzenetére


Gabibácsi
tag

Szóval megállsz a házunk előtt, oszt nem szólsz hogy adjak egy teát vagy valami

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#73541) Gabibácsi válasza qnadam (#73532) üzenetére


Gabibácsi
tag

Köszi, ilyet mar nem lehet kapni, meg nekem nem kell scanner, de akkor nézek valami ilyesmit, csak újabb sima nyomtatóban, meglátom mit találok

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#73542) Jahno válasza -NoVa- (#73539) üzenetére


Jahno
őstag

Ez most estefelé? Előadás nem maradt el, D eja, felénk esett picit, de bazi nagy villám / dörgés, akik Keszi/Csomád felől jöttek azok már csúnya esőt mondtak, itt meg egy csepp sem volt. MER radar térkép szép, Csepel felé kialakult, feljött ÉK felé és kész. Oszlott Csak a darabbal vannak bajaim. Meg a sörrel, ha ezt Gömbibá látná :-P

(#73543) Jahno válasza Gabibácsi (#73540) üzenetére


Jahno
őstag

Gondoltam rá, hogy ha ma elmarad a buli, akkor meglátogatlak. Vagy most utána :C

(#73544) Gabibácsi válasza npera (#73535) üzenetére


Gabibácsi
tag

Nincs elavult derótos eszközöm itthon amiről nyomtatnék, sorry
Asszonynak van egy laptopja, de arra nincs admin joga
Szóval usb-ről tudtam a macbookról nyomtatni, mert ez a szar megint elfelejtette milyen hálózaton kell lennie... de utp nincs abban a szobában

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#73545) Gabibácsi válasza Jahno (#73543) üzenetére


Gabibácsi
tag

Hozzál sört is!

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#73546) Jahno válasza Gabibácsi (#73544) üzenetére


Jahno
őstag

Nyomtató általában megy júzer jogosultsággal.

(#73547) Gabibácsi válasza Jahno (#73546) üzenetére


Gabibácsi
tag

Ez a samsung néha elfelejti merre van.. biztos mert csak egy átcimkézett hp :Y

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#73548) Gabibácsi válasza Jahno (#73542) üzenetére


Gabibácsi
tag

Most volt itt nemrég , olyan szél is volt hogy az ablakot rendesen verte az eső befelé

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#73549) Samott válasza npera (#73530) üzenetére


Samott
addikt

Detto, minden nemet tudasom ebbol meg a simpson csaladbol van. Az is a pro7-en ment. :)

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#73550) npera válasza -NoVa- (#73537) üzenetére


npera
újonc

Apám az összes ilyen móka-maki gumikerekes cuccot (beleértve a vékony lánctalpas cuccokat, lásd BRDM) libataposónak hívta. Éles körülmények között nem volt harci tapasztalata, így egy csipet sóval kezeljük a kijelentést.

Ugyanakkor egy "libataposó" is elég ijesző lehet, amikor pont rá irányul a 30 mm-es üteg és lehet farkasszemet nézni a csővel.... :C

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.