Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#120452) Samott válasza Jahno (#120449) üzenetére


Samott
addikt

Jaj, erre van egy jo. Minden is nagyon biztonsagos, szoval az ugyfel rendszereit egy tavoli asztalon keresztul erjuk el. Az egy Windows server, sok felhasznaloval es mivel a juzerek tobbsege indiai, igy sosincs eleg hely rajta. De mivel lassan vege a projektnek azert mar lehet torolgetni juzereket akik mar nincsenek velunk.

Kollegano neki is allt takaritani, szepen osszeszedte ki nincs mar, es jelezte mindenkinek hogy torolni fogja az eltavozott juzerek profiljait. Szepen vissza is irtak hogy nincs azoknal semmi, lehet torolni. Meg is volt, masnap reggel elkezdodott a visitas hogy nem megy a fejlesztokornyezetuk. :) Mert az valamelyik reg juzernel volt kitomoritve es ment a levesbe...

Indiai panaszkodik, nem erti miert nem megy neki, hiszen a sajat asztalarol inditotta mindig. Mutatja is az ikont, ami egy shortcut a masik (immaron mar torolt) juzer downloads konyvtaraban levo cuccra... egesz egyszeruen informatikai analfabetak.

Kolleganonek mondtam hogy en az ilyesmit ugy szoktam csinalni hogy par napra csak atdobom az ilyesmit egy tobedeleted konyvtarba. Mert ezeknel soha nem lehet tudni... :)

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.