Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45907) nortol válasza makoss (#45891) üzenetére


nortol
senior tag

Akkor segítek neked a megértésben kedves makoss!

Te egy tört, RELOADED verziós játékról írtál, ami az akármilyen, szedett-vedett gépeden nem megy, pedig ugye azt írják, hogy vinnie kéne. De nem azt írták, hogy a tört játékot kéne vinnie, hanem azt, hogy "azt" a játékot, ami jelen esetben egy legális, legálisan frissíthető játékra utal.

Innentől kezdve még Te sértődsz be, hogy valaki a warezra mert utalni...

Vedd meg a játékot, de elötte nézd meg a játék "system requirements" adatait, nézd meg, hogy a játék melyik frissítése mit javít a játékélményen, és ha az adatok a te gépdre is érvényesek, de a játék továbbra sem megy normálisan, akkor lehet kajabálni és, ahogy a kolléga is mondja, a játékfejlesztőknél lehet panaszt be adni, vagy a géped gyártójánál, mert az sem kizárt, hogy kamu adatokat adtak meg a gépedhez.

Tehát játékkal kapcsolatosan csak akkor tegyél fel kérdést itt, ha a játék legálisan van fennt a gépeden, az utolsó játékfrissítés is fennt van, és a hivatalos utakat már szanaszéjjel végig jártad eredmény nélkül.

Persze választ akkor is csak olyankor várhatsz, ha a fórumon lévők közül másnak is telepítve van a kérdéses játék, hasonló tudásu gépen...

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.