Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45451) Dark Archon válasza zorzy4 (#45450) üzenetére


Dark Archon
addikt

Na, pont ezt kérdeztem én is, hogy hol látom az ajánlott frissítéseket. Nem kaptam választ... jól el lett ez cseszve, Win7-nél tényleg átláthatóbb volt.

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Cube Nature EXC | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#45452) VoidXs válasza zorzy4 (#45450) üzenetére


VoidXs
nagyúr

Win 10 óta az Update rendszer szánalmas. Pontokba szedve:
- Minden kötelező, maximum halasztani tudsz.
- Választásról ne is álmodj.
- Drivereket egészen addig letölt magától, amíg le nem tiltod ezt eszközönként az eszközkezelőben. Viszont a korábbi rendszerekkel ellentétben, itt valóban friss driverek jönnek, az ASUS-tól például olyanok, amik hivatalosan meg sem jelentek még.
- Egyéb MS termékekre van csak egy kapcsoló, hogy szeretnéd-e azokat is frissíteni (Update, speciális).
- Egy nap maximum 12 órát jelölhetsz ki arra, hogy ne induljon újra. Azon kívül már az sem érdekli, ha játszol.

[ Szerkesztve ]

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#45453) #58000384 válasza zorzy4 (#45450) üzenetére


#58000384
törölt tag

Drivert akkor kell (vagy érdemes) telepíteni, ha valami gond van a jelenlegivel, vagy az újjal nyersz is valamit. A rendszer amúgy mindent magától frissít, ne külső programokra támaszkodj.

VoidXs: Ha egyhuzamban 12 órán át játszol, akkor tényleg nem látod az értesítést. Viszont letöltés után azonnal jelzi, meg az aktív időszak leteltével is feldob egy üzenetet (windowed borderless módban látnod kell amúgy játék alatt is), így lehet halogatni. Nekem például filmnézés közben nem frissített akkor sem, utána meg kérdezte, hogy halasztom vagy újraindítom.
Forgalmi díjas kapcsolatra állítva nem tölti le magától a frissítéseket.

Tényleg jobb lenne, ha nagyobb időintervallumban lehetne gondolkozni, de azért így sem vészes szerintem.

(#45442) woland_y2k: Az mindegy, a lényeg, hogy valaki lopja. :)

(#45454) Dark Archon válasza VoidXs (#45452) üzenetére


Dark Archon
addikt

Ha játszol, az részletkérdés, de nekem meló közben indított újra. Én nem értem, ezért nem oltják az MS-t?

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Cube Nature EXC | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#45455) birorichard válasza Dark Archon (#45454) üzenetére


birorichard
őstag

Kicsit felelősnek érzem magam benne, amiatt hogy ennyi gond van a win-nel, mert mióta ezt behozták, annyit szidtam már, hogy lehet, h fogott az átkom...

(#45456) iceQ! válasza VoidXs (#45452) üzenetére


iceQ!
addikt

"Viszont a korábbi rendszerekkel ellentétben, itt valóban friss driverek jönnek, az ASUS-tól például olyanok, amik hivatalosan meg sem jelentek még."

Erről kérlek mesélj nekem, mert már 2 hónapja kínlódok a driverekkel. Asus N551JW noti, pl. a hang rendszeresen elszáll. WIFI is szokott kínlódni. :R

Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS

(#45457) Doky586 válasza Dark Archon (#45454) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Mert ha valaki nem akarja hogy magától újrainduljon, akkor ezt beteszi a registrybe és jóváhagyás nélkül nem installál..

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate\AU]
"NoAutoUpdate"=dword:00000001

[ Szerkesztve ]

(#45458) Cane


Cane
őstag

Még beleférek a 30 napba, ha visszamegyek 8.1-re utána később valaszthatom még ingyenesen a visszamenetelt w10-re?

▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□

(#45459) birorichard válasza Doky586 (#45457) üzenetére


birorichard
őstag

Jó, nyilván le lehet tiltani, csoportházirendben is, de egységsugarú felhasználó vajon mennyi idő alatt teszi bele a kisbaltát a monitorba, mikor keresgéli a beállításokban és nem találja? Update után nekem amúgy fogta magát és visszaállította, egy ~10 órás szimulációt offolt le ~75%-nál az éjszaka közepén. Mert ő úgy gondolta, hogy k*&#@ fontos újraindítani a gépet valami értelmetlen marhaság miatt. Mentség sincs, hogy csak úgy hagytam egy programot megnyitva és elszállt a munkám, kb végig 100% prociterhelés van, nem hiszem, hogy nem vette észre, h b+ ez csinál most valamit, senki nem nyúlt hozzá órák óta, éjszaka van, halasztom már legalább reggelig, vagy amíg kattintanak benne egynél többet, hogy most akkor mi legyen a teendő...
Amúgy nekem csak a teljes letiltás segített, egyszerűen hülyét kaptam attól is, hogy az arcomba tolt teljes képernyőn egy figyelmeztetést, amiből végül hat escape-pel sikerült kilépni, hogy frissítés elérhető... És? Komolyan, mintha az atomháborút kéne megakadályozni 30 mp-en belül, akkora ügyet csinál ez sz*r rendszer egy nevenincs frissítésből... :O :W

(#45460) #58000384 válasza Cane (#45458) üzenetére


#58000384
törölt tag

Az évfordulós frissítéssel a 30 napot lecsökkentették 10-re. Amúgy persze bármikor visszarakhatod a 10-et.

birorichard: Az úgy tényleg elég gáz. Nekem majdnem 100%-os hálózati aktivitás mellett aludt el párszor (fájlokat másoltam), szóval ez nem szokta zavarni, bár a 8-at sem zavarta anno. Ilyenkor szüneteltetek egy videót a VLC-ben, azzal valamiért sosincs gondja.

(#45461) VoidXs válasza iceQ! (#45456) üzenetére


VoidXs
nagyúr

Ha nem telepítesz semmit, csak akkor jó. Ha már egy Smart Gesture-t telepítettél, onnantól már nem kapod meg a Win 10 verzióját (merthogy az csak update-ként jön).

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#45462) Doky586 válasza birorichard (#45459) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Alapból azt a 12órás intervallumot is bármikor megváltoztathattad volna, kizárt dolog hogy 12óra alatt nem alszod ki magad és tolod újból 12órával tovább amíg befejeződik az otthoni szimulációd (magasabb verziókban tudtommal amúgy is állítható ez a frissítés kikapcsolás, csak home verzióban nem) és ha mint mondod már régebb óta használod a 10-et akkor tudnod kellett erről..

De ha nem a tényekre vagy kíváncsi hanem csak együttérzésre vágysz akkor mondogatom majd hogy: így van, igazad van Pistike, Like ollak érte és én is szidni fogom akit te.. :DDD

(#45463) Cane válasza #58000384 (#45460) üzenetére


Cane
őstag

Köszönöm a választ. Remélem engedni fogja. Roppant csalódott vagyok ezzel a w10-el. Fel nem tudom fogni miért erőltetik ha ilyen bughalmaz.

▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□

(#45464) birorichard válasza #58000384 (#45460) üzenetére


birorichard
őstag

Kicsit kezd fáradni a táp a házamban, meg amúgy sem egy csendes darab, szóval azért zúg, pláne, hogy elég meleg volt akkor. Pont előző este takarítottam ki a házban a szűrőket, persze tele voltak megint por+macskaszőrrel.

Képzelheted, először hogy megörültem reggel, mikor hallottam, h csendes a gép, gondoltam, júhúú, hát ennyit használt! Na, gondoltam, ezt most már hetente megcsinálom! Benyomtam a monitort és bejelentkezési képernyő, aztán "frissítéseket telepítettünk". Behunytam a szemem és a késdobálástól megkezdve géppuskasortűzön át az atomrobbanásig mindenféle fegyvernemet elképzeltem, hogy lesújt redmondra. Aztán negyed óra artikulálatlan üvöltés, linux telepítő le, aztán lehiggadtam. Francnak sincs kedve megint két rendszerrel szüttyögni, átlépegetni, a különböző fájlrendszerekkel szenvedni... még mindig win-re van a legjobb támogatása szoftvereknek, plugineknek, uh. hagytam végül. Most megint nem bír magával, valamiért azt gondolja, hogy a legjobb időpont az indexelésre akkora van, mikor éppen játszok. Szoktunk néha járni lőni lőtérre, de lassan ott tartok, hogy legközelebb viszem magammal a gépet is...
Egy izmosabb ram bővítés már régóta esedékes, még megvárom, arra mit lép, ha nem, nem tudom mit csinálok, de olyan számomra már olyan windows-t használni, mint Magyarországon élni, extrém sport.

(#45462) Doky586: alapból úgy kezdtem anno, hogy tiltottam az egészet. Amíg nem állítok semmit, addig meg nem 12 órát nem hagy, hanem ugyanekkora mennyiségű másodpercet sem... Szólj, ha nem így van. A másik, hogy visszaállította frissítés után.

"De ha nem a tényekre vagy kíváncsi hanem csak együttérzésre vágysz akkor mondogatom majd hogy: így van, igazad van Pistike, Like ollak érte és én is szidni fogom akit te.. :DDD" - ez gondolom kellett a végére, remélem most már minden ok. :U

[ Szerkesztve ]

(#45465) iceQ! válasza VoidXs (#45461) üzenetére


iceQ!
addikt

Nem telepítettem a Smart Gesture-t és magától nem ajánlotta fel így kénytelen voltam magam telepíteni.
Tehát ha uninstallálom az összes drivert és engedem hogy a windows által certificalt drivereket tegye fel akkor a legfrissebb verziót kapom meg?

[ Szerkesztve ]

Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS

(#45466) VoidXs válasza iceQ! (#45465) üzenetére


VoidXs
nagyúr

Azt nem tudom, hogy a te laptopodnál ez hogy van, az enyém K555L szériás, itt így működik.

[ Szerkesztve ]

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#45467) #58000384 válasza birorichard (#45464) üzenetére


#58000384
törölt tag

Pötyögd be a keresésbe, hogy indexelés, ott látod, hogy magától miket indexel: alapértelmezetten csak a felhasználói fájlokat. Lehet, hogy amit indexelésnek hittél, az nem az volt.

A frissítésre nagyjából ugyanazt tudom mondani, mint korábban: 12 órába belefér egy alvás is, még ha nincs is üzenet, a gépházból halaszthatod megint. Csak arra figyelj, hogy engedd neki telepíteni, ha jó az időpont. Nagyon idegesítő tud lenni, ha váratlanul frissít, ezért érdemes inkább megszokni az új rendszert. Nincs azért annyira sűrűn új frissítés. Esetleg a gpedit-ben (Pro-n) nézz körbe, vannak érdekes dolgok ott. Ha letiltottad a frissítéseket, akkor meg már mindegy.

(#45468) #65537792 válasza #41133696 (#1) üzenetére


#65537792
törölt tag

Sziasztok!

Win10 N-m van és telepítettem a Medai feature packot és valami nem jó. Forza 6 ugyan úgy kéri és telepített frissítéseknél és a Windows szolgáltatásoknál sincs fent. Ha a KB3099229 szeretném feltenni azt írja, hogy már telepítve van KB3010081. Viszont, ha az MFP OBB package-re kattintok(ez volt az első amit telepítettem) azt írja, hogy frissítés nem érvényes erre a számítógépre.

(#45469) zorzy4 válasza #58000384 (#45453) üzenetére


zorzy4
őstag

Nem támaszkodom, magától csinálja a nod. De ha magától letölti csak nem látom, az jó.

Köszönöm a válaszokat.

A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!

(#45470) Zoshi85


Zoshi85
aktív tag

Ha ott hagyom a gépet pár percre, mindig elkezd vmivel szöszölni, általában a szolgáltatásgazda.. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni? w10 home

[ Szerkesztve ]

Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85

(#45471) birorichard válasza #58000384 (#45467) üzenetére


birorichard
őstag

Igen, tiltottam. Időnként engedélyezem, és akkor telepítek egy nagyot egyszerre. Indexelést is lelőttem, nem használtam, egész jól rendszerezve vannak a dolgaim, tc-t használok, uh. nem fog hiányozni. Az előtöltést is kikapcsoltam, max ha bővítek ram-ot, akkor visszanyomom, bár szerintem anélkül is megleszek, eddig legalábbis semmi negatív különbséget nem vettem észre. Még egy ssd-t tervezek, az is sokat dob rajta. Csak bosszantó, hogy olyan szolgáltatások ölik a teljesítményt, amiket nem használok, ráadásul brutál mértékben. Ez az update dolog, hát... nem ragozom tovább, de tőlem ez nagyon idegen.

[ Szerkesztve ]

(#45472) Kube


Kube
senior tag

Üdvözlet!

Notebookom fényerejével van egy kis probléma. Ha sötétebb képet nézek automatikusan csökkenti a fényerőt. Ezt hol a fenébe lehet kikapcsolni? :U iszonyat zavaró. (adaptív fényerő ki van szedve)

No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.

(#45473) Máté94 válasza Kube (#45472) üzenetére


Máté94
addikt

Intel HD Graphics---->Power-->On Battery----->Display Power Saving Mode--->Disabled

[ Szerkesztve ]

(#45474) raidx


raidx
őstag

Ma kaptam egy nagyobb frissítést. Azt hittem a szülinapi megint de nem. Továbbra is az Opr. verziója 10.0.10586.545 (Win10 TH2). KB3172729, KB3176493, ezek voltak végül is. A legszebb, hogy kikapcsoltam a multhéten a frissyítést, hogy ne zavarjon. De vissza volt kapcsolva. :F

Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX

(#45475) DS39 válasza Máté94 (#45473) üzenetére


DS39
nagyúr

bazzeg, ezt én is köszönöm! :R

(#45476) PuMbA válasza #65537792 (#45468) üzenetére


PuMbA
titán

Media Feature Pack-ból is több féle verzió van, tehát 3db. Az egyik a legelső 1507 (10240), a másik a 1511-hez (10586), harmadik a most megjelent 1607-es (14393) Windowshoz való :) Máskor ne tegyél fel ilyen rossz N-es verziót, mert csak a baj van vele.

[ Szerkesztve ]

(#45477) Kube válasza Máté94 (#45473) üzenetére


Kube
senior tag

Ahh köszi, ez volt a gond. Mikor lehúztam töltőről mindig átváltott 50Hz-re meg állítgatta itt nekem a fényerőt :)

No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.

(#45478) Uyuarasy válasza PuMbA (#45476) üzenetére

Mi lehet a gond egyebkent? Mert a 8.1-em is N volt, a megjelenes ota semmilyen problemam nem volt vele, igy most is az lett... :U

[ Szerkesztve ]

(#45479) Elar


Elar
senior tag

Sziasztok!
A win 7-ben tudtam nézni azokat az előzményeket is amik a számítógépen történtek. Pl ki milyen fényképet, videót nézett meg
Most a win10-ben csak a megnyitott internet oldalakat látom.
Van valami opció, hogy megnézzem miket csináltak a gépen az elmúlt héten? :)

Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)

(#45480) #65537792 válasza PuMbA (#45476) üzenetére


#65537792
törölt tag

Ezt itt vettem Ph.-án. Valami tanács? Vagy csak Windows reinstall és próbáljam meg a helyeset feltenni?

Más. A most megjelent alatt az anniversary-t érted? Mert frissítettem rá.

[ Szerkesztve ]

(#45481) Fred23 válasza Fred23 (#20610) üzenetére


Fred23
nagyúr

Nahát, most már a lemezkarbantartóval is megy a windows.old törlése! Korábban nekem azzal nem sikerült.

(#45482) martin66


martin66
senior tag

Sziasztok.

Egy nagyon hasznos appot osztok meg veletek. Minden, ami windows 10 és mobile áruházból letölthető új, friss, frissített illetve akcióban vagy ingyenes alkalmazás arról itt olvashattok.
Én kb 1 hónapja követem az appot és sikerült 4-5 különböző nagyon hasznos ingyenes appot beszereznem.

Ajánlom mindenkinek a használatát. Tényleg meglepően hasznos appokat is lehet köztük találni.

link

(#45483) marci04


marci04
csendes tag

sziasztok szeretném kijátszania a ks kaput (am is jogosult vagyok rá) http://hvg.hu/tudomany/20160801_windows_10_frissites_ingyen

A gond pedig az hogy elindítom és az előkészítés 99%-nál megáll(?)nem csinál semmit!
(6mbits netem van,700kbits jön át,emiatt lehet?
Már 6órája 99% van!
Tippek?
Köszi :R

(#45484) senki66


senki66
senior tag

A nagy augusztusi frissítés után nekem nem a 1607-es verzió, hanem a 1511, build 10586.545 lett Enterprise és pro verzión is és további frissítést nem talál a rendszer. Ez most "ezmiez" ?

(#45485) netpeti98 válasza senki66 (#45484) üzenetére


netpeti98
addikt

Nem egyszerre kapja meg az összes felhasználó az évfordulós frissítést. A 10586-os build is támogatott még egy ideig.

(#45486) raidx válasza marci04 (#45483) üzenetére


raidx
őstag

Esetleg pendrive vagy hasonló? Válaszd le és távolítsd ek ha van. Legyan hely a gépen és legyen rendbe a HDD. Ha mégsem akkor valami nem tetszik neki a régi gépben. Például nem talál valami drivert.

Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX

(#45487) lufi7


lufi7
aktív tag

Sziasztok!
Segítsetek légyszi!
A képeket rendezgettem, mentettem amik között volt egy -két dokumentum meg a fene tudja mi.
A lényeg, hogy az asztalon a parancsikonjaim többségén megjelent egy kis hangszóró. :W
Mi a fene csinálta ezt?
Valaki segítsen!
Köszi!

"Csak szóljatok mindig 5 perccel a gól előtt"

(#45488) jeni válasza lufi7 (#45487) üzenetére


jeni
félisten

arc nélküli pároskák :C :U

(#45489) Barthezz2 válasza lufi7 (#45487) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Hátteret cserélni egyszerűbb lett volna :)

Everybody lies.

(#45490) yanna válasza lufi7 (#45487) üzenetére


yanna
őstag

Billy a kölyök bácsi.

(#45491) lufi7


lufi7
aktív tag

Köszike! :DD

Hangszórócskákra esetleg? :)

"Csak szóljatok mindig 5 perccel a gól előtt"

(#45492) Dark Wander válasza Doky586 (#45457) üzenetére


Dark Wander
tag

Kösz tippet. Bár én amit találtam, az abban más hogy "2" kódot írtak hogy annál kérdez és úgy teszi fel. Pl hány perc múlva induljon újra a gép. De ugye ez nekem nem jó, így gondoltam is hogy "1" lenne az a beállítás aminél nem is tölt le.
Gwx tool meg ha lejött valami akkor azzal ki is törlöm mert ezt is tudja a progi(rejtett letöltést megtalálja és kitörli), nem csak a update kikapcsolást tudja.

(#45493) Pehi


Pehi
senior tag

Szevasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Ma lefrissített a WIN 10,és azóta nem megy a sógor laptopja. Csak ennyit tudok a problémáról! Német a WIN10.

Köszönöm előre is!

(#45494) Nixon18


Nixon18
senior tag

Sziasztok!

Nem tudom, hogy előfordult-e már itt ilyen probléma.
Olyan hibába ütköztem, hogy a Win10 nem ismer fel két 2,5"-os HDD-t sem sata-ról sem pedig usbről.
A biosban megjelenik mindkettő és a HD Sentinel is látja, viszont adatokat nem tud róluk közölni.

A rendszer egy friss telepítésű 64 bites aniversary updates Pro N. Adatmásolás miatt akartam rákötni a gépre egy laptop másodlagos HDD-jét és egy külső HDD-t.

Tudtok ebben valamit segíteni?

(#45495) PuMbA válasza Pehi (#45493) üzenetére


PuMbA
titán

IRQ hiba mindig driver hiba :) storahci pedig storage ahci, tehát alaplap drivereket kéne újrarakni vagy, ha a BIOS-ban elállítódott, akkor az AHCI-t vissza kell rakni :)

[ Szerkesztve ]

(#45496) arcitec válasza #58000384 (#45453) üzenetére


arcitec
addikt

"Forgalmi díjas kapcsolatra állítva nem tölti le magától a frissítéseket."
Ezt hol lehet beállítani? Köszönve.

(#45497) Pehi válasza PuMbA (#45495) üzenetére


Pehi
senior tag

Köszi,megpróbálom! :R

(#45498) runner 125


runner 125
nagyúr

Sziasztok, mitől jelenik meg duplán az SD kártya es a pendrive? Mi a megoldás h ne duplikalodjon? Koszi.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#45499) FollowTheORI válasza runner 125 (#45498) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Sehogy... :)

De ez miért akkora baj :F ... amugy azért van 2x, mert külső eszköz, ezért nem az "ez a gép" alatt van ("nem hozzá tartozó" eszköz)... plusz bekerül az "ez a gép" alá is, mivel egyben helyi meghajtó is, ott is.

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#45500) jeni válasza FollowTheORI (#45499) üzenetére


jeni
félisten

nálam ez miért nem jelentkezik?

bedugtam egy 32GB perndrive és 1 van a "ez a gép alatt".
mások sem panaszkodtak ilyenfajta megjelenésre.

bajnak nagy baj mert ez abnormális működés jelent! az állításoddal ellentétben.

runner 125

eszközkezelő mit mutat? más pendrive esetén is ez a jelenség van?

lufi7

a tulajdonságoknál? az ikonok változtatásánál is ez jön elő?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.