Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36933) B.Ricsike


B.Ricsike
őstag

Sziasztok.
Pár keresztkérdéssel fordulnék hozzátok.

Normális dolog egy 390.000Ft-os Dell notebook-tól, hogy állandóan szarakodik rajta valami?
A nyomtatás állandóan szórakozik, vagy Offline a nyomtató hibaüzenettel nem nyomtat, vagy egyszerűen csak megáll, és vár a nyomtatási listában minden dokumentum, és a hibakeresésnél semmit nem talál. Irodai használatnál ez borzasztóan feltolja a vérnyomásom! Az ügyfeleim-ről nem is beszélve, akik a nyomtatást várják.

Másik dolog, hogy a Repülési üzemmód hiába van kikapcsolva, állandóan visszakapcsol, de úgy, hogy közben a WiFi meg megy, szóval nem is értem, lehet nincs bekapcsolva, csak a tálcán jelzi rosszul? (Az értesítéseknél jelzi kéken, azaz bekapcsolva)

Akkor a wifi néha ledobja a hálózatot (amire már csatlakoztam), és nem csatlakozik újra, csak nagy nehézségek árán. Sokszori ki-be kapcsolás után talál megint magára, de utána is random dobálja le a magát a hálózatról. Illetve a másik megjegyzett otthoni hálózatomra, mikor hazaérek, nem akar csatlakozni, simán csak ennyit ír, hogy nem lehet csatlakozni a hálózathoz. Aztán egyszer csak magától csatlakozik 10-15 perc után. Ilyenkor már túl vagyok 2 agyvérzésen!

És a legszebb, hogy sokszor csak egy wold dokumentumot nyitnék meg vagy egy pdf-et az asztalon, és 15-20mp-ig csak a töltés egérmutatóikon van, mintha megfagyott volna, és csak ezután nyitja meg. Sokszor a böngészőt is ilyen lassan nyitja meg, pedig a háttérben semmi nem fut! Jah, és SSD-ről beszélünk! Szóval ha 1000 dolog futna a háttérben, akkor is azonnal kellene megnyitnia mindent, nem így!

Öntsek rá benzint, és gyújtsam fel vagy a Win 10 Pro szórakozhat velem? Jogtiszta minden!
(A régi gépemnél, amin win7 volt, semmi ilyen nem volt tapasztalható, szóval nem a hálózatokban van a hiba!)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.