Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#129419) tixem


tixem
addikt

Üdv!

Akadt egy kis gondom az egeremmel játék közben, eleinte azt hittem az R6S-ben van valami hülyeség, de jobban megfigyelve a dolgot asszem átfogóbb a gond. Szóval a következő a bajom. Mind a billentyűzet, mind az egér meghatározott időközönként laggol, nem tudok rá jobb szót mondani. Ha az egeret folyamatosan mozgatom, akkor 30-60 másodpercenként megakad 1-2 másodpercig, mintha elmenne a kapcsolat, majd újra megjön és mintha regisztrálná az addigi mozgást, le is követi azt, de eléggé elnyújtottan és lassan. Eközben irányíthatatlan az egész. Főleg játék közben látványos a hiba.

Billentyűzet ugyanez. Ezen hsz gépelése közben is időközönként "megszakad" a gépelés egy szempillantásra és az ez idő alatt leütött karaktereket érzékeli, majd mikor újra megjön akkor gyorsan fel is zárkózik. Mittomén, leírom azt, hogy bicikli, a "ici"-nél kiesik és mire a szó végére érek újra érzékel, 3 karakter leütése mellett megejelenik az a 3, plusz az előző kimaradt 3. Ez most így eléggé idióta megfogalmazás, de jobban nem tudom szemléltetni. Mintha folyamatosan megszakadna és visszatérne a kapcsolat.

Az alany egy Asus m5a97 r2.0 alaplap, ennek a hátlapi csatlakozóira van dugva egy Logi G402 és egy Tesoro gram spectrum. A táp egy Seasonic Focus plus platinum 650, 8 gb ram, cpu FX 8320, VGA RX 5700, tuning sehol. Áramellátás baja van, esetleg driverhiba, vagy valami energiaellátási beállítás a windowsban? A W10 telepítésem 4 napos, nincs plusz vírusirtó, semmi egyéb erőforrászabáló háttérben futó alkalmazás. A windows ssd-n fut. Emellett van egy hdd, meg 5 ventillátor.

Tippek?

Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.