Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
Hali!
Gondoltam kirakom ide is, hátha több szem többet lát Köszi
[link][ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
tixem
addikt
Üdv
Segítséget kérnék a következőben [kép]
A képen látható két lemezem van, a C az ssd, ezen van a windows, a D a hdd, ami egy mezei háttértár. Boot priority-ben az ssd van megadva elsőnek, de induláskor azt írja nem talál rajta OS-t válasszak másik meghajtót. A HDD-ről hajlandó csak bootolni, amit nem értek, mert azon egy deka OS nincs még mutatóban sem, az ssd-ről sehogy nem akar indulni. De amikor belépek a windowsba akkor minden a helyén van. Hogy lehetne ezt megoldani?
KösziGalaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
tixem
addikt
Köszi a segítséget mindenkinek, fel sem tűnt, hogy hibás
-
tixem
addikt
Üdv!
Akadt egy kis gondom az egeremmel játék közben, eleinte azt hittem az R6S-ben van valami hülyeség, de jobban megfigyelve a dolgot asszem átfogóbb a gond. Szóval a következő a bajom. Mind a billentyűzet, mind az egér meghatározott időközönként laggol, nem tudok rá jobb szót mondani. Ha az egeret folyamatosan mozgatom, akkor 30-60 másodpercenként megakad 1-2 másodpercig, mintha elmenne a kapcsolat, majd újra megjön és mintha regisztrálná az addigi mozgást, le is követi azt, de eléggé elnyújtottan és lassan. Eközben irányíthatatlan az egész. Főleg játék közben látványos a hiba.
Billentyűzet ugyanez. Ezen hsz gépelése közben is időközönként "megszakad" a gépelés egy szempillantásra és az ez idő alatt leütött karaktereket érzékeli, majd mikor újra megjön akkor gyorsan fel is zárkózik. Mittomén, leírom azt, hogy bicikli, a "ici"-nél kiesik és mire a szó végére érek újra érzékel, 3 karakter leütése mellett megejelenik az a 3, plusz az előző kimaradt 3. Ez most így eléggé idióta megfogalmazás, de jobban nem tudom szemléltetni. Mintha folyamatosan megszakadna és visszatérne a kapcsolat.
Az alany egy Asus m5a97 r2.0 alaplap, ennek a hátlapi csatlakozóira van dugva egy Logi G402 és egy Tesoro gram spectrum. A táp egy Seasonic Focus plus platinum 650, 8 gb ram, cpu FX 8320, VGA RX 5700, tuning sehol. Áramellátás baja van, esetleg driverhiba, vagy valami energiaellátási beállítás a windowsban? A W10 telepítésem 4 napos, nincs plusz vírusirtó, semmi egyéb erőforrászabáló háttérben futó alkalmazás. A windows ssd-n fut. Emellett van egy hdd, meg 5 ventillátor.
Tippek?Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
tixem
addikt
válasz BigManus #129422 üzenetére
Egér up to date, legutóbbi release 2018-10-08, v.9.02.65
Billentyűzetnek v1.95, 2017 óta nem nyúltak ehhez sem, szóval ez is naprakész.Az alaplap elég régi, amit az asus instAll felrakott az volt rajta, de most feltettem az itt található usb drivert, ez biztosan a legfrissebb, de semmi változás. Közben belenéztem az eszközkezelőbe, nem sok egy kicsit ez a lista? Illetve találtam egy ilyen appot, ami ezeket mutatja. Az előlapon jelenleg semmi nincs csatlakoztatva, hátul is csak a billlentyűzet és az egér ami usb-s.
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
válasz Doky586 #129461 üzenetére
Eltávolítottam az összes egér ill. billentyűzet drivert, semmi változás. USB driverekkel is eljátszottam, de így sem. Most feladtam a Loginál az egérre egy hibajegyet, bár szerintem nem az egérrel van baj, mert a billentyűzet is csinálja.
-
tixem
addikt
Sziasztok
Jelenség a következő: vatta új win10 telepítés, x570 tomahawk wifi deszka, ryzen 5800x, rx 6800 xt, 32gb corsair ddr4, seasonic focus plus platinum 650
Most értem a driverek, bios frissítés windows update stb stb telepítések végére. Tegnap este óta olyan bajom van, hogy a képernyőn össze vissza megejelnik ilyen sárgás árnyalat, mintha valami szemkímélő vagy valami éjszakai mód kapcsolgatna ki-be. Biosban és zárolási képernyőn jók a színek, illetve bejelenetkezés után is néhábny másodpercig. De utána besárgul az egész és nagyon ritkán lehet visszaimádkozni normális színre. Próbáltam az éjszakai mód kikapcsolássát illetve az erősségét lehúztam nullára, valamint próbáltam ezt is, de semmi javulás. Minden indítással újra előjön.
Előző pc-ben (fx 8320, m5a97 r2.0, ddr3 corsair vengeance) is ugyanez a videokártya + tápegység volt és szintén win10 a legújabb update-ekkel, de ott ezt nem tapasztaltam.Valaki ötlet, hogy mi ez a jelenség? Találkozott már valaki ezzel? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xbox Series X|S
- Láncfűrész topik
- Házimozi belépő szinten
- Most már kódolni is tudja az AV1-et a Vulkan Video 1.0-s API
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eredeti PC CD-s és DVD-s játékok, a 90-es és 2000-es évekből
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Cassics előfizetés szoftvercsomag (INTEL promóció)
- Grand theft auto 2 Pc ( Gta 2)
- Grand theft auto - San andreas ( + térkép)
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics 6 hónapos előfizetés egyben (promókód)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest