Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#126220) King Unique válasza KaitouP (#126218) üzenetére


King Unique
titán

Igen, az abnormális, ha 10-15 perc kell mire feláll a rendszer. De erre az előző válaszban le van írva, hogy ha sok külső program van telepítve, azok az indításnál automatikusan betöltődnek, futnak a háttérben stb., akkor nem meglepő a lassú működés, meg pláne HDD-vel. Illetve ha külső antivírus szoftver (Avast) van telepítve, azok közül némelyik megint képes rendesen fogni, akasztani a rendszert, + ha még a háttérben pl. a CC is éppen "optimalizál", fut a torrent a rendszermeghajtóra (C), stb.
Jó lenne tudni, hogy ez az "egy ideje" pontosan mit jelent, mi történt azóta, Windows-frissítés / illesztőprogram-frissítés, meglévő program frissítése / új program telepítése, vagy egyéb, ami miatt újabban állítólag lassabb a rendszer működése a korábbihoz képest.
Ha a HDD nem lesz SSD-re cserélve, akkor esetleg a már említett újratelepítést lehetne megpróbálni, vagy előtte még az egyes külső programok (pl. Avast, CC) eltávolítását, a futás átmeneti letiltását és megnézni úgy mi a helyzet. Jó esetben valamit javulhat, de itt az igazán jó megoldás szvsz továbbra is az SSD lenne.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.