Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7374) 1430 válasza rizso (#7371) üzenetére


1430
senior tag

Dedike jól összefoglalta készülékváltási feltételeket, de én bevezetnék egy 3. feltételt is: ne legyen 15 napon túli számlaelmaradás.

Mix díjcsomaghoz valóban más típusú SIM kártya kell (azt hiszem a 10-es vagy 11-es HLR miatt), tehát az üzlet nyilván nem "hazudott", hiszen nekik mindegy, a MIX is van olyan jó, mint például egy Eco díjcsomag. Ráadásul számhordozásokhoz megint csak más típusú SIM kell...

Ugyanakkor az Regular díjcsomagokról (MIX-en kívül minden más díjcsomag) MIX-re váltás nem támogatott. Tehát ne lepődj meg, ha nem kapsz rá engedélyt!

SPF
Hupsz, ezt benéztem! :B

Zoli62
Azért kivételek, amit korábban már te is írtál! Ha nem aktiválunk Net startot a benne foglalt adatforgalmat biztosító díjcsomagokra, akkor nem lesz engedélyezett egyik hozzáférési pont használata sem (wap, internet, wnw), ergo nem fog menni az internet!
A Net Startot kikapcsolási igény esetén nem deaktiváljuk, hanem felfüggesztjük. Erre azért van szükség, mert például egy díjcsomagváltásnál automatikusan felkerül a hívószámra minden hiányzó alapszolgáltatás, de ha fel van függesztve, akkor nem aktiválódik vissza (ilyen még például a Hangposta is). Szóval lehet, hogy ott volt felfüggesztve a Net Start a szolgáltatásaid között, mikor aktiváltatni akartad a Net500-at, de ez nem lett volna akadálya a Net500 aktiválásnak az önkiszolgáló felületeken, illetve a Net500-hoz nem kell visszaaktiválni a Net Startot, egyszerűen deaktiváljuk (és ezt teszi az automata rendszer is, ha önkiszolgálón módosítasz).
Szóval nyugodt lehetsz, hogy a Net Startnak semmi köze a Net 500-hoz, de ha nem akarod, ne hidd el...

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.