Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz Lackooo84 #136000 üzenetére
és van amelyik voip tényleg jó? Én vibert használtam rendszeresen de van amikor jó van amikor kevésbé jó (terheltség függő), van amikor olyan mint egy CB rádió... Ha tényleg STABIL hívást akar az ember akkor kell a minőségbiztosított csomagátviteles kvázi vonalkapcsolt működésű hívás. Beesik az ember egy B20-as sz.rrá terhelt cellába és annyi... B1-B3-B7 vagy N78 esetén frankó persze.
-
Nikaré
őstag
Jó reggelt, sziasztok!
Ma és holnapra a Domino Day
60 perc. -
tibor23
senior tag
válasz kchris78 #136001 üzenetére
Nincs olyan sz.rrá terhelt cella, hogy ne tudna 10-20kbps átvitelt, és ez még Edge-n is megy. Ott lehet gond ha sokat vagy tornyoktól távoli helyeken, vagy egész nap autózol. Voip hangminősége teljesen ekvivalens a normál hívás HD hangjával. Legnagyobb probléma, hogy csak ismerősi körben használható, és sok olyan telefon van, amin nem jó a hangminőség, szakadozik, de ez megfigyeléseim szerint a felhasználó telefonjának a hibája. Sok emberrel szinte bármilyen körülmények között tökéletes a hívás minősége, van akivel meg szinte mindig problémás, akkor is ha optikai neten van.
-
nagyúr
Üdv!
Van itt olyan személy, aki a Telekomnál van? Talán szervizes lenne a legjobb, de lehet egy ügyfeles is tudna segíteni. Céges, mobil szolgáltatásról lenne szó.
Privátban keressen már meg, előre is köszi! -
Oliverda
félisten
válasz Salamander #136011 üzenetére
...de az EU-s inflációban is elsők vagyunk.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
4Grider
nagyúr
válasz Salamander #136011 üzenetére
Itthon 10000 Ft egy dominó-ra a korlátlan mobilnet havonta.
A horvát telekomnál ugyanez 11.5+8+8=27.5 EUR-ból hozható legolcsóbban össze. És messze nem a horvátok a legdrágábbak Európában... -
Aaron14
őstag
3 otthoni és 3 mobil szolgáltatásunk van a Telekomnál. Az egyik mobilt online szerettem volna váltani Korlátlan Net + Mobil S díjcsomagra, de nem engedte, mondván, hogy "Fizetőképességi vizsgálatot kell végezniük, csak személyesen lehet."
Bementünk, de semmi ilyesmit nem kértek tőlünk. Ma azért rápróbáltam, hogy ha készüléket rendelnék ehhez a számhoz, akkor mit ír a rendszer, mennyi előleget kell esetleg befizetni, ha iPhone-t szeretnék majd rendelni.
Erre most ugyanazt írja. Találkozott már valaki ilyennel? Mi lehet a gond?Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
zoltanz
nagyúr
Jó reggelt. Ez milyen értéknek számít (persze nem 5g) köszönöm!
-
Atomgeszi
veterán
Domino maratonhoz milyen apn-t kell állítani Huawei routerben?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Aaron14
őstag
Telekom oldalán, hogy lehet előhozni a Chat funkciót?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
válasz AnonymusX #136029 üzenetére
Köszi, Telekom applikációban sikerült, de nem tudtak segíteni. ☹️ Nem enged semmit a kosárba rakni, mert “Fizetőképességi vizsgálat szükséges”.
Se tartozásom, se elmaradásom, semmim nincs. Volt már valaki hasonló cipőben?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
-
Aaron14
őstag
Hát a személyes vásárlással már megjártam, nem egyszer. Egyszer konkrétan használt iPhone-t adtak el újként. Azóta semmit nem vásárolok személyesen.
-
Helló,
most rendeltem egy Samsung Galaxy A54 5G DS 8+256GB-t Magenta 1 keretében. A kérdésem, hogy az eSIM-et, hogyan lehet intézni? Mikor megjön a készülék be kell menni a Telekom boltba, vagy 1414-et felhívással is meg lehet oldani, van e költsége, és van e hátulütője?be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
lugosi
MODERÁTOR
Csináltam az appban egy dominós számomra 5000-es feltöltést, jött egy sms hogy telekom.hu/valasszbonuszt oldalon lehet aktiválni a bónusz adatot.
Ez a telefonon a böngészőbe beírva az appba dob, ahol nem lehet aktiválni semmit. Ugyanezt asztali gépen megnyitva "Ajjaj, sajnos ez most nem fog működni :/" hibaüzenetet ad.Ez a lehetőség akkor már nem működik? Feltöltéskor még azt írta az app, hogy majd lehet választani 3 gigát 7 napra.
-
nagyúr
válasz lugosi #136039 üzenetére
Feltöltéskor még azt írta az app, hogy majd lehet választani 3 gigát 7 napra.
Ott lesz az opció az App-ban, sajnos valamiért több időt kell várni, mint egy normál feltöltés vagy Domino Day-es ajándék megjelenésére...
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz Aaron14 #136017 üzenetére
Nekem 4 otthoni (na nem egy helyen) és 5 korlátlan mobil előfizetésem van. Online nem tudok telefont venni, mert csak személyesen adnak ajánlatot... Ilyenkor az ügyintézővel összelegózom mit akarok hosszabbítani, mi jött hozzá azóta, stb. Szóval nem tudom megnézni, mennyi lenne, csak ha bemegyek. Mondjuk előleget soha nem kértek.
ThinkPad
-
zmtTom
aktív tag
Üdv Mindenki!
Vodás vagyok nagyon nagyon régóta. De! Járom dunántúlt és kritikán aluli lett a voda elérhetősége akár telefon akár mobilnet tekintetében. Most azt tervezem hogy egy telekom domino kártyát teszek a telefonba és kérek rá 9900Ft-ért 1 hónapra korlátlan mobilnetet. Van esetleg ilyen jellegő tapasztalata valakinek? Sokkal jobb lesz vagy ne számítsak jelentős változásra? Illetve a dominos korlátnat net ugyan azokkal a feltételekkel működik mint egy előfizetéses (5g stb) vagy esetleg rosszabb minőség? Illetve szeretnék 2-3 mobil előfiztést át vinni a vodától telekomra. De a lakossági árak írtó magasak. Van erre valami lehetőség vagy tud esetleg valaki segiteni benne? Köszönettel -
4Grider
nagyúr
válasz zmtTom #136042 üzenetére
A Dunántúlon a yetivel jobban jársz, mivel ott ők biztosítják az egyik Telekom frekvenciablokkot is, így Telekom netre egy helyen kisebb esélyed van, mint yeti félére. Dunától keletre viszont ez fordítva van.
5G nincs dominón.
A yeti féle küf flottával a Dunántúlon jobban jársz. -
ricshard444
veterán
Abban tudna nekem valaki segiteni, ha rendelek egy keszuleket azt lehet e csomagpontra vagy automataba kerni?
Vannak dolgok...
-
Landsmann
addikt
válasz zmtTom #136042 üzenetére
Visszanéztem az egyik telefonomat. Telekom/Vodafone páros van benne. Szeptemberben a Füzesgyarmat-Gyula-Füzesgyarmat-Debrecen-Füzesgyarmat útvonalon a Netmonsterben a Vodafone kártyához 36 db 2G-s bejegyzés került, a Telekomhoz mindössze 4 db.. Ugyanabban a telefonban van mindkét kártya, így teljesen azonos helyen volt mindkettő, nem lehet a különbséget annak rovására mondani, hogy eltérő készülékben volt, vagy éppen egyik kedvezőbb vételi helyen mint a másik. Már csak kíváncsiságból is megnéztem a yettelest azzal mi a helyzet. Ez már másik készülékben van, 5G képes, de ez utóbbi tény aligha befolyáslta az eredményt, hoszen ahol van 5G, annak hiányáűban 4G tuti lenne, tehát nem kellene arra számítani hogy kiksebb generációra váltana. Szóval itt ugyanezn időtartam és útvonal alatt volt 2 db 2G és 2 db 3G bejegyzés. A 3G lekapcsolása után nyilván itt is 2G lenne/lesz majd, bár nem tudom hálózatmodernizáció mennyiben érinti a 3G-s területet. Szóval ez alapján a Telekom és a Yettel azonosnak tekinthető lefedettséggel bír az általam bejárt területen. Itt esetleg annyit lehet a yetteles kártya javára írni, hogy némileg kedvezőbb pozícióban volt a telefon mint a másik. De a lényeg, hogy jól látszik, a Vodafone esetében a másik kettőhöz képest 9-szer többször kapcsolódott 2G-re.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz ricshard444 #136044 üzenetére
Nekem az új routert, sőt még a 2k füllhallgatót is GLS-el küldték ki, és csak a szig. bemutatása (+aláírás) után adta oda a futár...
ThinkPad
-
ricshard444
veterán
válasz Öcsielvtárs #136046 üzenetére
Az annyibol problemas nekem, hogy egesz nap dolgozom, ezert lenne jo valami csomagpont verzio.
Vannak dolgok...
-
skroy
senior tag
válasz ricshard444 #136044 üzenetére
Postapontra rendeltem már nem 1x telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest