Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#85001) gianone válasza tsteve (#85000) üzenetére


gianone
őstag

Valamelyik topikban olvastam, hogy valaki 30 napot szívott, mert nem tudta kinek a nevén volt kártyája, végül utána kiderült, hogy az unokatesója nem olvasta el az értesítést. 30 napos procedúra volt neki. Egy másikban meg valaki pont értesítést kapott, hogy az ő régi kártyáján egyeztetnek adatot, és mit szól hozzá. Mivel alapból nem érint, mert ideiek a dominóim, és előfizetéses ügyfél nevére lett véve, és erre 1430 azt mondta, idén nincs szükség egyeztetésre, így nem jegyeztem meg, melyik szolgáltatónál voltak ezek, de így normális.

A másik meg a talált SIM, miért ne akarhatná valaki regisztrálni, ha simán lehetne. Nem lopta, találta. És ha tényleg úgy volna, hogy simán megcsinálják, és ez el is terjed, minden talált SIM-et a saját nevére íratna mindenki, ha úgysincs következménye.

[ Szerkesztve ]

Nokia 1610i Huawei Nova

(#85002) dethroner


dethroner
veterán

Sziasztok!

Megszokott az hogy a telekom a neten rendelt sim kártyát nem szállítja le a megadott időre? Szerda vagy csütörtök volt a visszaigazolásban, ehhez képest még ma sem jött a futár, de még csak egy tájékoztató, elnézést kérő hívás vagy email se :((( Magyarország legnagyobb szolgáltatója tényleg ilyen?

A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

(#85003) Black_Raven válasza dethroner (#85002) üzenetére


Black_Raven
veterán

Ilyen bárkivel előfordulhat, nemcsak a Telekommal.biztos megkapod, az elnézést is.

.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.

(#85004) lugosi válasza gianone (#85001) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

"alapból nem érint, mert ideiek a dominóim, és előfizetéses ügyfél nevére lett véve, és erre 1430 azt mondta, idén nincs szükség egyeztetésre"

A mi egyik céges dominó számunk is ilyen. Akkor azt nem kell egyeztetni? Ezt eddig nem tudtam.

(#85005) ACE- válasza lugosi (#85004) üzenetére


ACE-
addikt

Az idén vásárolt SIM kártyák megvásárlása már eleve adategyeztetéssel történt, ezért idén már nincs szükség rá.

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#85006) gianone válasza lugosi (#85004) üzenetére


gianone
őstag

Mivel a honlapjuk nem éppen megbízható, tuti, ami biztos, felhívtam őket. Azt mondták, nem kell.

Egyébként belépve a weboldalra a nevet tudja, de egyéb adatokat pl. nem rendelt hozzá. Ha szeretnének valamit, majd küldenek sms-t.

Nokia 1610i Huawei Nova

(#85007) #08205312 válasza ACE- (#85005) üzenetére


#08205312
törölt tag

légy szíves szólj nekik: 1 hónapja hordoztam ide, mégis küldtek SMS-t, hogy "ne hagyd elveszni a számod, egyeztesd adataid"... :U

(#85008) Soulfly842 válasza gianone (#84999) üzenetére


Soulfly842
addikt

(#85000) tsteve

Nekem ne akarjatok lekicsinyelően (felületesen olvastad át, fuss neki még eggyszer) észt osztani PLS ;) Kicsit több sejtelmem van a folyamatokról, mint a többi felhasználónak, akiknek válaszoltok, válaszolgattok.

Ideje azt hiszem tisztába tenni néhány dolgot, hogy ne csak spekulációk, találgatások, s a betérőknek dezinformációk szerepeljenek itt! Tele van a topic téves adatokkal és találgatásokkal.

Nem felületesen olvastam át, hanem ti nem vagytok tisztában a dolgokkal. :)

A metódus, ami fent le lett írva, hogy a 30 napos folyamat alatt, ha jelentkezik az eredeti tulajdonos már MEGSZŰNT létezni magánszemélyek esetén, mivel az az ideiglenes 30 napos felhasználó rögzítési folyamata volt!

A folyamati metódusok teljes egészében megváltoztak.
04.23 óta TILOS és nem működik a Felhasználó rögzítés

Ez a folyamati metódus jogi személyeknél maradt csak meg (kft-k, magánszemélyek, stb.)

___

Hiába írja le bárki, NEM KELL ügyintézőhöz baktatni átírás, illetve egyebek miatt, mivel a rendszerekben már NEM LÉTEZIK felhasználó rögzítés, s előfizetőt sem rögzítenek közvetlenül.

Ők is csak ugyanazt a rögzítést végezhetik el, amit bárki megtehet az online felületen.

(EGYEDÜLI kivétel, ha riasztóban van az eszköz, vagy ha külföldi személyről van szó) (vadkamera esetén Ki kell műteni addig a kártyát, mivel erre nincs extra kitétel, ezt az előfizetőnek magának kell megoldni.)

Előfizető(!)-váltás

2017. június 30-ig az új előfizető adatait az online adategyeztető felületen tudja megadni az ügyfél és ügyintéző is fent leírt folyamat szerint. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az új előfizetőnek el kell végeznie az adategyezetést a törvény értelmében.

Ebben az esetben is az végezheti el a módosítást, akinél ott van az adott SIM kártya, és vagy arról telefonál, vagy arra tudja fogadni az egyszer használatos jelszót. Tehát az előfizető-váltás feltétele és folyamata 2017. június 30-ig ugyanaz, mint az adategyeztetésé, csak az a feltétel, hogy a SIM kártyának az ügyfélnél kell lennie.

A központi nyilvántartásban történt sikeres ellenőrzés után az adatok a Telekom adatbázisunkban is ellenőrzése kerülnek és ezt követően kerül rögzítésre az adott ügyfélhez. Sikeres rögzítést követően az ügyfél tájékoztató SMS-t kap.

____

Van külföldről is elérhető telefonszám:

+36-30-344-0861

Amit a roaming díjszabás szerint lehet hívni, ha valaki telefonon akarja egyeztetni, s huzamosabb ideig kint tartózkodik.

___

FONTOS!
A Domino adategyeztetés során az ügyfél születési helyét pontosan ugyanúgy kell rögzíteni, mint ahogy az igazolványban szerepel.
Például, ha Budapesten született az ügyfél, és az igazolványban így szerepel: „Budapest 08 (Magyarország)”, akkor a felületen is így kell beírni, fontos a szóközöket is figyelni.
A budapesti kerületek arab, míg a vidéki nagyvárosok kerületei római számokkal szerepelnek az új típusú személyi igazolványokon a születési helynél.

Így nagyjából ennyi, amit hirtelen egzakt módon (és vita tárgyát nem képezhető módon) leakartam írni, mert ez ÍGY MŰKÖDIK :)

Lehet egyet érteni vele és nem, de a törvényi szabályozás az TÖRVÉNYI SZABÁLYOZÁS, amiről igazából OFFOLNI lehet csak a témában, de teljesen felesleges a továbbiakban, mivel az erről szóló folyamatos írosgatás miatt elveszlik a lényegi tartalom a TOPIC-ban. Így most már kicsit azt hiszem, hogy ezt az off áradatot félbe is lehet hagyni :) Hogy mások is ki tudjanak igazodni itt. Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#85009) lugosi válasza ACE- (#85005) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Tavalyi, vagy az előtti szerintem. Előfizetésből lett váltva dominóba.

(#85010) Soulfly842


Soulfly842
addikt

Kieg:

Ez a folyamati metódus jogi személyeknél maradt csak meg (kft-k, magánszemélyek, stb.) Részlegesen, ehhez hasonlatos módon.

Ettől függetlenül ugyanúgy Online, ill tel. ügyintéző által tudják elvégezni az adategyeztető tel számon.

Adószámot egyéb adatokat is ellenőriz a felület, ill. azt is, hogy olyan személy végzi-e a regisztrációt, aki az eljárási folyamatra jogosult-e.

[ Szerkesztve ]

(#85011) poli27


poli27
veterán

Az mennyire normális hogy 24. én kötöttem két előfizetést, az egyik egy új volt, a másik számhordozással, amit 27. én meg is csináltak éjfélig, erre a számlázásnál hiába mobil L be vagyok számláztak 1084ft+áfát a hordozott előfizetésre forgalmi díjat ez micsoda?....


(#85012) dptrsk válasza poli27 (#85011) üzenetére


dptrsk
Topikgazda

A számla alapján 2 napot volt Mobil Lben a hordozott szám.
1 napra jutó hálón kívüli egység kb 5 perc/SMS. Mivel részarányosan fizeted, így az egységeket is részarányosan kapod meg tört hónapban.
Ezt a 2 napot 350 forint le is vonja, a maradék hívást kiszámlázta kb. 700 forint.

(#85013) poli27 válasza dptrsk (#85012) üzenetére


poli27
veterán

Csakhogy én nem erre szerződtem..... vonják le az egészet.... ez sehol nincs feltüntetve, te paraszt ilyenkor átbaszunk....

(#85014) tsteve válasza Soulfly842 (#85008) üzenetére


tsteve
senior tag

ehhez képest nekem pl. telenor nem engedett rögzíteni saját adatot párom kártyájára az adategyeztetés során, hiába volt jó a kód és minden egyéb adatom, azt kérte a végén, hogy menjek be egyéni szerződést kötni...
előtte délelőtt pedig a telekom 1430 is azt közölte hogy csak a jogosult előfizető végezhet adategyeztetést, idegen nem... valami komoly zűr van itt, akármit is írsz

[ Szerkesztve ]

(#85015) PhoenixSzG válasza poli27 (#85013) üzenetére


PhoenixSzG
tag

Csakhogy de.
A díjcsomagok törthavi számlázásúak. Törthavi számlázás: a havi díj hóközi aktiválás, díjcsomagváltás és deaktiválás esetén időarányosan számlázódik. Ugyanez vonatkozik a felhasználható kedvezmény mértékére is.

(#85016) dptrsk válasza poli27 (#85013) üzenetére


dptrsk
Topikgazda

Te arra szerződtél, hogy havi 150 egységet használhatsz a teljes havidíjért.
Kifizettél 2/30-ad havidíjat, azért 2/30*150 egység jár.
Szerintem rosszabb lenne, ha kiszámlázták volna 2 napra a teljes havidíjat, s te elhasználtál 28 egységet a 150ből.

(#85017) goop válasza PhoenixSzG (#85015) üzenetére


goop
őstag

Így van. Ezt én is a saját káromon tanultam meg, jó sok éve. Vettem 500Mb adatot, ami eleve jó drága volt, hó vége előtt pár nappal. Ebből elment kb 100-150Mb. Következő havi számla meg plusz 30.000 Ft, mert időarányosan csak 40-50Mb járt, ez felett ketyegett az X Ft/kb. Csak erről elfelejtettek szólni aktiváláskor, harcoltam velük, de kb a felét így is ki kellett fizetni.

(#85018) tsteve válasza Soulfly842 (#85008) üzenetére


tsteve
senior tag

ahhoz képest hogy - állítólag- tilos már a felhasználókénti rögzítés, a telenornál működik simán :
[link]

[ Szerkesztve ]

(#85019) aprokaroka87 válasza tsteve (#85018) üzenetére


aprokaroka87
nagyúr

Szerintem a T-mobile nál sem szabadna tilosnak lennie.

Ugyanis ha te nem vagy regisztrálva mint mint felhasználó,akkor pl személyes ügyintézés során elküldhetnek a bubánatba,mivel nem te vagy az előfizető,sőt semmivel nem tudod igazolni hogy te hasznalod a kártyát.

Persze kérdés hogy a használó az mit takar ez esetben.

Szerintem ez arra szolgálna hogy te mint a kártyát használó is tudj ügyet intézni az eredeti tulajdonos bele egyezése vagy jelenléte nélkül.

(#85020) Soulfly842


Soulfly842
addikt

Ez nem a Telenor, hanem a Telekom topic,

Én a tényeket, s nem a találgatásokat írtam le. Nem érdekel a találgatás, vagy ha valahol mást mondtak. Mégegyszer mondom, hogy nem az egyes esetek és a félrevezető információkért kardoskodás érdekel, vagy h. igazam legyen, hanem a tényeket írtam le azoknak a kedvéért, akik ezért térnek be ide, Felesleges szőrszálhasogatásba nem fogok bocsátkozni. Remélem ezt megértitek, :) En nem egy-egy esetet láttam már, nagyon nem, így nem érdekelnek a téves spekulációk, konklúziók sem. Köszönöm mindenesetre, h, ismét tartalmas a Telekomhoz kapcsolódó valós információk kerülnek előtérbe, :)

[ Szerkesztve ]

(#85021) tsteve válasza Soulfly842 (#85020) üzenetére


tsteve
senior tag

mindenestre az is tény, hogy a 1430 (immár másodszor is) veled ellentétes infót adott nekem most is, azaz idegen nem adategyeztethet semmilyen kártyára még a kóddal sem, csak az előfizető... gáz van a cégnél, hidd el nekem...

[ Szerkesztve ]

(#85022) Beca1990 válasza Soulfly842 (#85020) üzenetére


Beca1990
senior tag

inkább követné a telekom a Telenor példáját sokmindenben... :)

[ Szerkesztve ]

GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!

(#85023) dedike válasza Soulfly842 (#85008) üzenetére


dedike
addikt

Végre leírta valaki. A poszt lényegét be kellene tenni az összefoglalóba. Ezt én most kivastagítom, hogy egy arra jogosult intézni tudja a dolgot, utána pedig ezt a posztót vissza tudja tenni simára, vagy törölni tudja. :R

Jó szerencsét!

(#85024) #08205312


#08205312
törölt tag

Üdv.
Most aktiváltam kezelőn keresztül egy Domino 5 Quick SIM kártyát.
A csomagoláson azt írja, hogy "ajándék egyszeri 200 MB".

1777-en jelszót igényeltem, aztán hozzáadtam a fiókomhoz.

Látom bekapcsolva a napinetet...
Visszahívtam a 1430-at. Másik ügyintéző....
Kértem, hogy kapcsolja be nekem a technikai netet, mert szeretném kikapcsolni a napinetet.
Erre ő: mi nem kapcsolunk be semmit...hívja a 1777-et.
Oké.. :((( Akkor másik kérdés: ha átváltok "domino fix"-re, akkor kikapcsolódik a napinet, és lesz technikai netem? Illetve a 200 MB megmarad? A válasz igen volt.
A jelenlegi állás pedig ez:

Szóval: napinet aktív maradt (pedig ászf szerint a fix-hez nem kapcsolható be), és nem tudom, hogy most mi van a 200 MB-tal.

Szerintetek :F

[ Szerkesztve ]

(#85025) Beca1990 válasza #08205312 (#85024) üzenetére


Beca1990
senior tag

napinetet kapcs ki.
látnod kéne az ajándék netet...

[ Szerkesztve ]

GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!

(#85026) ACE- válasza lugosi (#85009) üzenetére


ACE-
addikt

Ha idén lett váltva, akkor váltásnál megtörtént az adategyeztetés...

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#85027) lugosi válasza ACE- (#85026) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Úgy értem akkor lett váltva.

(#85028) Oszhgiv


Oszhgiv
csendes tag

Tegnap rendeltem online felületen előfizetéssel 1 telefont. Ha meggondoltam magam, másik telefont kérnék,hogy a legegyszerűbb módosítani a rendelést?

(#85029) Ateszpapa válasza Oszhgiv (#85028) üzenetére


Ateszpapa
addikt

Felhívod őket, hogy töröljék a rendelést.

(#85030) ACE- válasza lugosi (#85027) üzenetére


ACE-
addikt

Akkor kell adategyeztetni...

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#85031) Oszhgiv válasza Ateszpapa (#85029) üzenetére


Oszhgiv
csendes tag

Köszi. Most néztem,hogy küldtek üzenetet, hogy munkanapon még keresnek. Ha hivnak,akkor tudom módosítani a rendelést?

[ Szerkesztve ]

(#85032) St3ven válasza ACE- (#85005) üzenetére


St3ven
addikt

Nekem mégis küldtek SMS-t az idén vásárolt számomra, hogy adategyeztessek, és sikeres is volt online.

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#85033) ACE- válasza St3ven (#85032) üzenetére


ACE-
addikt

És amikor vásároltad nem volt adategyeztetés? Szerintem lehet bármikor adategyeztetni, az SMS-eket meg feltehetően minden DOMINO-snak kiküldték, mert az egyszerűbb volt...

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#85034) St3ven válasza ACE- (#85033) üzenetére


St3ven
addikt

Miért kellett volna adategyeztetni vásárláskor? Akkor adtam meg a szerződéskötéshez az éppen aktuális adataimat. Nem teljesen világos, miért kellett volna ezt követően az előtte egy perccel megadott adataimat egyeztetni. :F

[ Szerkesztve ]

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#85035) lugosi válasza ACE- (#85030) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Oké köszi, akkor beballagunk valamikor.

(#85036) ACE- válasza St3ven (#85034) üzenetére


ACE-
addikt

Az adategyeztetés azt jelenti, hogy a személyi igazolványodban szereplő adatokat egyeztetik a hatósági nyilvántartásban lévővel. Ha a személyivel kapcsolatban pl. bejelentették, hogy elvesztették, vagy ellopták, vagy körözik, akkor nem lesz az adategyeztetés sikeres. Ezzel kerülhető el pl. hogy a lopott vagy elhagyott személyiddel pl. előfizus telefont vegyenek.

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#85037) St3ven válasza ACE- (#85036) üzenetére


St3ven
addikt

Továbbra sem értem, ha ott helyben látta az igazolványomat az ügyintéző, és rögzítette róla az adatokat, miért kellene adategyeztetni a hatósági nyilvántartással.

Maga az igazolvány a hatósági nyilvántartás kivonata, pont ez a lényege, hogy ami abban van adat (természetesen érvényességi időn belül), az hiteles. És mivel én is ott voltam, meggyőződhetett a személyazonosságról. Nyilván nem loptam el magamtól a személyimet.

Érted, mire akarok kilyukadni?

[ Szerkesztve ]

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#85038) tsteve válasza St3ven (#85037) üzenetére


tsteve
senior tag

sz@r a nemzeti nyilvántartó sajnos... erről egyik szolgáltató sem tehet... az ügyintéző meg nem tudhatja, hogy pl. nem hamis-e a személyid... és itt vége is a dalnak.. s jön a macera

[ Szerkesztve ]

(#85039) St3ven válasza tsteve (#85038) üzenetére


St3ven
addikt

Jaj, ne már, hamis személyi... DNS vizsgálat ne kelljen?

Azt, hogy hamis-e a személyi, úgy szűri ki, amennyire az megfelelő körültekintéssel megállapítható. Vagy kéne egy olyan igazolványt is bevezetni, ami azt igazolná, hogy a személyid nem hamis?

És miért lenne szar a nyilvántartás?

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#85040) tsteve válasza St3ven (#85039) üzenetére


tsteve
senior tag

ha nem egyezik vmelyik adat a személyiben, akkor a hamis személyi az egyik lehetőség... a másik a hatósági adatbázis hibája... ez utóbbi a valószínűbb, de ezt egy ügyintéző nem tudhatja soha biztosan, s mindenképp további macera jön.. azért sz@r a nyilvántartás mert emberek készítik...felesleges ezen rágódni... most te jártál így...ez van

[ Szerkesztve ]

(#85041) St3ven válasza tsteve (#85040) üzenetére


St3ven
addikt

Hogy jártam? Nem egészen értem, mire utalsz. :F

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#85042) tsteve válasza St3ven (#85041) üzenetére


tsteve
senior tag

ha sikeres egyeztetés volt, akkor meg főleg nem értem miért ragódsz ezen

(#85043) poli27


poli27
veterán

Itthoni előfizu mellé(net+tel) amit 8 hónapja van meg(még nem arany), kötöttem egy új mobilt előfizut (L) meg egy hordozottat (L), csak 1 készüléket tudtam vásárolni, mennyi időnek kell eltelni, hogy a másik számhoz is tudjak venni? A Telenornál simán bármit odaadtak már majd 10 éve ott voltunk, csak meguntam a térerő problémákat.

(#85044) St3ven válasza tsteve (#85042) üzenetére


St3ven
addikt

Mert arról volt szó, hogy az idén vásárolt kártyákon nem kell adategyeztetni.

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#85045) Mr Dini


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog

Üdv!

Az egyik fiam elég nagy net addikt, s mivel holnaptól táborozni mennek, kell a 4G mindenképp... S gondoltam, mielőtt felhívom őket, megkérdezlek ismét Benneteket is.

Domino 5 Quick csomagja van, elméletileg 3000Ft+ feltöltésnél jár Neki akár 1 GB adat. Nos, nekem ez az akár szó gyanús volt, de gondoltam meglátjuk!

Azóta rohamosan fogyott az egyenleg a kártyán, s mint kiderült, a napinet csomag aktiválva volt. Ezt is csak személyesen tudták megmondani egy T pontban korrektül, mivel se az alkalmazásuk, sem pedig a telefonos üfsz. mélyen hallgatott erről... :(((

Nem baj, ezt lemondtuk már, viszont kellene Neki holnaptól valamilyen netcsomag. Egyelőre egyszeri egy gigára gondoltam, de jó lenne, ha ezt egész évben, s nem csak egy hónapig tudná kihasználni. Ha jól értettem a Marathon csomag tud ilyet. Namost, elég csak ezt kérni, vagy kell hozzá valami más is?

Illetve ez az akár 1 GB pontosan hogyan működik?

Köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

Hogy hívják az éhes horgászt? Gyere Pista, kész a kaja!

(#85046) lcdtv


lcdtv
aktív tag

Valaki tudja hogy miért tünt el az előfizetésemből a korlátlan email net opció. De úgy hogy nem is szóltak!

(#85047) ACE- válasza St3ven (#85037) üzenetére


ACE-
addikt

Jajj, bakker, azért vezették ezt be, hogy a helyszínen az üfsz-os figyeljen oda, hogy kinek ad el előfizetést. Az eladó nem antropológus, nem feltétlen lehet arcról személyazonosságot megállapítani és legtöbbször nem is ellenőrizte. (Hidd el, tudom...) A személyi kötelező ellenőrzésével (ami eddig nem volt kötelező) viszont kiszűrhető és ezzel kikerülhető, hogy valaki besétáljon más személyijével, és vegyen egy 300ezres telefont 60ezer kaució ellenében egy 16ezres havidíjú díjcsomaggal.

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#85048) Zeki válasza Mr Dini (#85045) üzenetére


Zeki
nagyúr

Letöltöd a fiad telójára telekom appot, aztán belépsz oda, és megy az aktiválás könnyen. A Domino 5-ből meg célszerű Fix-re váltani. Akkor nem lesz napinetes szívás.
Vagy marad az, hozzá Netplusz s meg korlátlan web és email.

(#85049) csako válasza Mr Dini (#85045) üzenetére


csako
veterán

Átváltjátok Domino Fix-re és mehet rá a Maraton, amúgy a 4GB fajlagosan jobban megéri, addig használja, amíg érvényes a sim kártya.
Azt az "akár"-t nem tudom, de Maratonnál pontosan megkapja az adatmennyiséget, amennyit kértek.

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#85050) aprokaroka87 válasza ACE- (#85047) üzenetére


aprokaroka87
nagyúr

Értem
tehát ha mondjuk nekem ellopják a személyi igazolványom,aki ellopja vásárolhat vele úgy hogy a fotó ami a személyin van az nem hasonlit arra aki ott van.

Szerintem ha ez igaz lenne az büncselekmény lenne,vagy hanyagság.

Azért van fotó az igazolványon hogy azt is kell nézni.

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.