Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
---VR6---
csendes tag
válasz kacsaesokos #7651 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
-
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Van a havi számlámon egy ilyen:
t-email szolgáltatás és sms értesítés 300Ft
Ez valószínű még valami gprs wap szolgáltatásom mellé volt régen, de már ezt nem használom egyáltalán, már azt sem tudom mivel kellene bejelentkeznem. Na a lényeg az lenne, hogy ezt csak személyesen tudom lemondani vagy valahogy van lehetőség a my t-mobilban is? Nem találtam sehol erre utalót sem. Ha tudjátok kérem áruljátok el hogy hol találom.
Előre is köszi.
-
legenda
válasz bozsozso #7653 üzenetére
néhány sorral lejjebb nem írják jóvá az összeget? legalább is, ha van bizonyos mobilnetes előfizetésed, akkor igen! illetve régebbi bizonyos gprs/wap estén felezik! vagy (már?) nincs semmilyen wap/net csomagod?
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
bizonyos mobilnetes előfizetés mellett ingyenes például a t-email plusz szolgáltatás - benne van a mobilinternet árában -, de amúgy fizetős! jártam úgy egy társkártyával, hogy 500 megás csomag mellett aktív volt a t-email plusz, és amikor lemondtam a mobilnetet, a 300 ft-ot továbbra is kifizettették a fiókért, utólag azt is külön kellett megszüntettetni, mivel felesleges volt!
[ Szerkesztve ]
-
LouCypher35
csendes tag
Sziasztok!
A következő kérdésre kérnék tőletek választ.
Van egy NET 500 MB díjcsomagom. Ha belépek a My-T-be akkor ott azt írja, hogy: Havi forgalom 9800 Ft. Kedvezmények levonása nélkül.
Jól értelmezem azt, hogy ebből majd az 500 MB-nyi forgalomnak megfelelő összeget. (jelenleg 119 MB-t ír mint adatforgalom).Nekem így tűnik logikusnak, de inkább rákérdezek. Nincs kedvem 20-30 000 ft-ot fizetni jövő hónapban.
Előre is köszi a választ.
-
addikt
Igen. De akkor t-email plusz lenne odaírva neki a számlán, tehát ezt mi így eldönteni nem fogjuk tudni. Viszont van még itt egy másik dolog ugye, ami bezavarhat, ez pedig az időtényező...
LouCypher35:
Jól értelmezed, annak az 500 megának az elhasznált részét le fogják vonni belőle!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
legenda
-
CSÜLKÖS
tag
Sziasztok!
Dominós vagyok és a családbarát program után érdeklődnék.
Kellene vagy 3 t-mobil számra ingyenes hívás lehet-e?
Üdv. CSÜLKÖSCsumidázom a bundeldódat CSÜLKÖS.
-
tjb007
nagyúr
válasz CSÜLKÖS #7667 üzenetére
A Családbarát kedvezmény igénybevételének egyik legfontosabb feltétele, hogy legalább az egyik, a csoportba bevont hívószámnak havidíjas előfizetésnek kell lennie, tehát a három szám közül legalább egynek előfizetésesnek kell lennie.
"A kedvezménybe összesen akár 5 hívószám is bevonható oly módon, hogy a csoportba egyidejűleg legalább 2 hívószámot be kell vonni, és a bevont hívószámok közül egynek minden esetben egy T-Mobile havidíjas előfizetésnek kell lennie. Ezen előfizetésen kívül további, kizárólag belföldi T Mobile és/vagy T-Home hívószámok vonhatóak be a kedvezménybe."
Bővebben: [link]
-
CSÜLKÖS
tag
válasz kacsaesokos #7668 üzenetére
kacsaesokos és tjboo7!
Hálásan köszönöm a felvilágosításotokat.
A My T-mobil oldal dominósokra vonatkozó részén találtam.
Akkor ez csak egy cumi , amit be akarttak ott adni.
Üdv. CSÜLKÖS.Csumidázom a bundeldódat CSÜLKÖS.
-
bozsozso
őstag
egy kicsit tudatlan vagyok.mire elég egy 500Mb-os net csomag?
-
manchester85
veterán
Lassan jó volna látni már valami elmozdulást iPhone árak tekintetében. A 3GS ára közel másfél éve ugyanannyi, a 4 ára pedig a bevezetése óta nem változott. (40k-val drágább, mint az 1 évvel korábbi csúcsmodellé) Ez szinte röhej már, hogy a friss csúcsmodell (3GS 16GB) 2009 novemberében annyiba kerül, mint a lassan 2 éves kifutó 8 gigás változat. Az meg, hogy az aktuális csúcsmodell 40 ezerrel drágábban nyit, és 3 hónappal az új bemutatása előtt is tartja ezt az árat, az szintén botrányos. Kezd nagyon elszállni a T...
i6 Silver
-
legenda
mindenre? akkor én minden felett állok, mert nekem csak mobilon használva is kevés 500 megabyte egy hónapra, pedig nem töltögetek le - legalább is nem a szó szorosabb értelmében -, csak fórumozás, levelezés, és néha némi youtube! mondjuk a flash is engedélyezve mindenhol, és van olyan fórum, ahol csak a főoldal betöltése 4 - 5 megabyte!
manchester85; a tényleges konkurencia hiánya? meg így is van néha hiány a készülékből, és rendelgetnek! sőt, olyasmit is rebesgettek már, hogy a szolgáltató nem önállóan képezi az iphone árakat...
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Ez akkor is szánalmas... 2 éve a 3G-met 60k-ért vettem ikon 200-ban. A lassan ugyanolyan státuszba kerülő iPhone 4 pedig jelenleg ennek a duplája... Azért azt nem mondanám, hogy nincs konkurencia, bár való igaz, hogy a legtöbb a csomag esetében nincs. A legkisebb csomagokban viszont van (smart 200- ikon 200). Olcsóbb készülékár, drágább havidíj, de mindenhova sms. Ez nagyjából egál. A többinél természetesen nincs, ezt aláírom. Mindenesetre kicsit pofátlan már ez az árszabás, az a véleményem. Ha így halad a tendencia (a következő modell 20-40k-val több az előzőnél) akkor elérjük a független készülékárat egy 2 év tarifahűségre szóló előfizetéssel. Remélem azért lassan belátja a T, hogy műszaki cuccokról beszélünk, nem kőolajról, vagyis az emelkedést lassan meg kéne állítani...
i6 Silver
-
addikt
válasz manchester85 #7675 üzenetére
Ezzel az árral nem is lesz versenyképes soha a T...
kali:
Nah igen a youtube....meg a flash... ezek tényleg tudnak zabálni! Nekem tiltva van a flash, a vidomegosztót meg telefonról nem szoktam, azért írtam...
Jó szerencsét!
-
manchester85
veterán
Ott a pont. De ott nem rólam van szó, itt meg igen. Én továbbra is T-s vagyok, és szeptemberben/októberben új készülék után néznék. Viszont a jelenlegi állapot tarthatatlan. Eddig minden modell ára emelkedett, ha lesz pofájuk a jelenlegi ára fölé behozni a következő modellt, komolyan mondom, nagyon dühös leszek. 2 év tarifahűséggel elvárná az ember, hogy megálljon 5 számjegynél az összeg...legalább fél évvel a bevezetés után...Azért az, hogy 2009 novemberében 80k volt a 3GS 16GB ikon 200-zal, 2011 márciusában meg 78k a 8 gigás, az eléggé komikus szerintem.
i6 Silver
-
addikt
-
adnoctum18
senior tag
Ah soo értem!
Így néz ki jelenleg az aranykártyám egyenlege. Miért van az, hogy kevesebb a beváltható pontjaim száma, mint az utolsó 6 hónap egyenlege?Mindemellett amikor készüléket akartam venni próbakébb, azt írta, hogy 0 pontot használhatok fel készülékvásárlásnál...
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
zoli62
addikt
Nekem is sok mindenre elég volt a Médiamánia S 500 MB adatforgalma.
-
zoli62
addikt
válasz manchester85 #7677 üzenetére
Amíg Magyarországon lesz kereslet ilyen árakkal is, addig nem lesz változás.
-
manchester85
veterán
Csak kérdés, mit értünk kereslet alatt. Mert oké, hogy előrendelés, meg várni kell, meg 1 nap alatt kifogynak a készletek, de minden szubjektív. Ha 2-esével töltik fel a webshopot, és utána jelenik meg az előrendelés gomb, akkor nem a kereslet nagy, hanem a készlet kicsi. Aztán persze lehet ezzel manipulálni a népet...
i6 Silver
-
Radian
csendes tag
Sziasztok! Megrendeltem a telefonomra a NET100 díjcsomagot pluszba az ECO mellé. De most az adatforgalmammal együtt nő az aktuális havi forgalom a összege(10MB forgalomra jelenleg kb 1800 Ft), pedig még bőven belül vagyok a 100 megán. Majd a rendes számlánál normálisan el fogja számolni?
-
Radian
csendes tag
válasz manchester85 #7685 üzenetére
Köszi,akkor minden ok Még egy kérdés: Hogyan tudom kikapcsolni azt az idegesítő szolgáltatást, hogy minden a honlapra történő belépéskor küldd egy sms-t?
-
1430
senior tag
Csak annyit tennék hozzá, hogy részarányos a számlázás, azaz ha ma kapcsoltad be, akkor erre a hónapra 543 Ft-ért már csak 54,8 MB-ot kapsz (feltéve, hogy márciusban nem kapcsolod ki a csomagot). Szóval ha kapsz egy SMS-t az 50MB-os határ átlépése után, akkor le kellene állni erre a hónapra, különben 2 Ft/10KB.
A My T-Mobile-ba való belépéskor kapott SMS-t pedig nem tudod kikapcsolni.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Shalala
senior tag
Sziasztok!
Van egy T-s előfizetés ami a saját nevemen. A munkahelyem kedvesen felajánlotta, hogy fizetik a privát telefonszámlám ha viszek nekik számlát róla. Meg lehet azt tenni, hogy a telefon/előfizetés továbbra is az én nevemen maradjon mint, de áfás számlát más névre kérek?
Szükséges-e bármilyen papír ilyen esetben a cégtől?
Üdv.
-
1430
senior tag
válasz Shalala #7692 üzenetére
Szerintem meg problémás lesz a dolog, mert vagy Neked megy számla, vagy a cég nevére (és címére), a kettő együtt nem megoldható. Január 1-től már az sem működik publikus lakossági díjcsomag esetén, hogy az előfizető és a számlafizető eltérjen, tehát ha úgy döntesz, teljesen a cég nevére kell iratni a hívószámodat (6000 Ft). Ehhez a cég részéről akkor kellenek a papírok, ha még nincs T-Mobile-os hívószámuk, egyébként egy aláíróval vagy az általa adott meghatalmazással kell bemenned üzletbe (tehát neked mindenképpen ott kell lenned).
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
Üdvözletem!
Az lenne a kérdésem, hogy a T-Mobilnál van-e olyan díjcsomag, mint például a vodafone-nál a vodafone fix? (a vf. fix azt tudja, hogy 6000-9000-12000... forintos havidíj, ennyi lebeszélhetőség 19ft-os percdíjjal, és csoportos, max 4 fő, és azok egymással ingyenesen beszélhetnek)Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
tjb007
nagyúr
válasz Cucuska2 #7697 üzenetére
Nincs.
Olyan van, hogy választasz egy számodra kedvező díjcsomagot és mellé aktiválod a Családbarát kedvezményt aminek a havi/időszaki díja 950Ft/hívószám. Minimum két, maximum öt hívószámot lehet bevonni amik közül legalább az egyiknek havidíjas előfizetésnek kell lennie. Bővebben: [link] -
legiaap
félisten
Halihó!
A párom telefonján szeretném aktiválni a romaing szolgáltatást.
Nálam (Domniós) egyszerű, mert *104# kódot beütöm azt csá, de ő előfizetéses.
A My T-Mobile-ja azt írja ECO csomagban van és a roming díjcsomagja Világjáró EU roaming. Ennek meg is néztem a díjazatát, de ezt, hogy tudom bekapcsolni?
Itt is ugyanaz a kód, mint nálam, vagy itt nem is kell tenni semmit sem?How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Könyvajánló
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Politika
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest