Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
válasz #21493760 #103000 üzenetére
Nekem sikerült kapcsolatok által töröltetni. Persze, ha nincs protekció, akkor ez újabb egy hét lett volna. Most leadtam újra a rendelést, már a helyes kóddal, délután 1 előtt, szóval minden feltétel teljesült, hogy hétfő reggel hozza a futár.
Személyesen is átvehetném most pl. a Westendben, de ma csak du. 2-ig vannak, mint minden T-Pont.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Aaron14 #103003 üzenetére
"de ma csak du. 2-ig vannak, mint minden T-Pont."
Persze...
Odasiettem háromnegyed kettőre, erre sopronban már 11.30-kor bezártak!
Remélem hogy holnap még meg lesz a kártyám...
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Aaron14
őstag
válasz ElektrikusDE #103004 üzenetére
Az nem lehet, hogy T-Partner volt?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
törölt tag
Úgy tűnik, hogy a rendelések feldolgozása, a konkrét termék csomagolása és futárhoz történő eljuttatása az a pont, ahol valami nem működik.
E heti tapasztalataim: hétfői Dominó rendelés, csütörtökön került a szerződés a fiókba (ez is több idő, mint korábban volt). Mára ígért szállítás a fasorban sincs, státusza: összeállítás alatt. Tehát átadva sincs, főleg nem becsomagolva.
Tegnapi rendelés, új előfiz. & készülék, ma megkaptam a fiókba a papírokat, de csak a szerződést, az előfizetésről. Se számla, se jótállási jegy. A csomagnak pedig semmi státusza sincsen, a rendszer nem látja. Ez nagyon nem így volt a Westeles időkben, de még az idei, év eleji Telekomos rendeléseimnél sem. Szinte azonnal történt meg a feldolgozási folyamat.
Tehát a doksik elkészülnek, de a többi lépés akadozik. Ez furcsa.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
lucky07
aktív tag
Sziasztok
Mikor Várható a Black Friday?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
Norbi.
őstag
válasz #21493760 #103000 üzenetére
Úgy látom nem csak én szívok, a rendeléssel. Múlt szombati rendelésem hétfő reggel jóváhagyták (szerdán kellett volna kiszállítaniuk, Bp. PickPack Pontra) de hétfő óta szállításra vár állapotban van. A telekom fiókba már ott a számla, garjegy, számláknál a részlet befizetése, csak a telefon nincs itt. Szerda óta minden nap mondanak egy holnapot és megsürgetik, de ha hétfő estig nem változik az állapot lemondom én is. Nincs benne magenta 1, semmi, új előfizetés lenne partnerkátyával...
Azt írja, hogy van ilyen készülékük más színben a Pólusban, mondtam hogy módositsák már, bemennék érte és kész, de azt se lehet... nem is értem.(#103007) German_TD: Nekem úgy volt, hogy hétfőn hagyták jóvá a rendelésem, kedden lett ott a számla és a garjegy.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Norbi. #103017 üzenetére
"hétfőn hagyták jóvá a rendelésem, kedden lett ott a számla és a garjegy."
Ez azt, ezt hiányolom én is. Ezek egyik napról a másikra történtek meg, évtized során az összes rendelésnél.
Most pedig csak a síri csend. Befogadják a rendelést, utána a következő lépések nem (vagy elképesztő lassan) kerülnek sorra. Nem tudom, hogy emberi vagy műszaki oka van (esetleg mindkettő?).
-
Norbi.
őstag
válasz #77646080 #103018 üzenetére
Azt mondta a csütörtöki ügyintéző, technikai hiba történt, sokan jártak így. (Meg azt is, hogy megsürgeti, ma biztosan fel lesz adva a csomagom és hétfőn megkapom) A mai azt mondta, hogy megoldották a problémát, de a csomagom nem lett valamiért feladva. Vicc.
[ Szerkesztve ]
-
Huroq
senior tag
Sziasztok. Lehet esetleg tudni, hogy van e készleten bármelyik T-Pontban iPhone Xr?
-
Grawens
senior tag
válasz Norbi. #103017 üzenetére
Humm, ez érdekes.
Tegnap délután 15:56-kor rendeltem készüléket, hűséghosszabbítással (Magenta1 + Platina). Este 6 előtt megjött az új szerződés, szolgáltatás melléklet, stb. (Szállításra vár). Ma délelőtt 10:18-kor megjött a számla és átváltott "Szállítás alatt"-ra.
Nem hiszem, hogy a rendszer lenne kaki, ez nekem inkább prioritásgyanús.
-
Norbi.
őstag
válasz Grawens #103022 üzenetére
Annyi, hogy én hétvégén rendeltem, lehet hétfő reggel előtt nem nyúlnak hozzá. De, benne van, hogy te "fontosabb" vagy nekik. Nekem, viszont nem muszáj tőlük venni telefont. Most beszéltem egy másik ügyintézővel, azt ajánlotta, ha látok elérhető közelségbe készüléket, töröljük a rendelést, rendeljem meg újra és menjek érte, akkor holnapra akár hozzájuthatok. Mert tapasztalatai szerint jövő szerda előtt esélytelen lett volna, hogy megkapjam. iPhone XR-ről beszélünk amúgy.
-
Aaron14
őstag
válasz #21493760 #103028 üzenetére
Nem sürgetnek semmit. Az én előző esetemet hiába sürgették, mert IT részen 3 nap alatt nem tudták megoldani. Őszintén, szerintem rá sem néztek.
Röviden tömören az a story, hogy nagyon sok diák és gyakornok dolgozik IT részen + voltak elbocsátások. Nekem sikerült töröltetni és újra leadni a rendelést délelőtt. Azóta jóváhagyásra vár, tehát leghamarabb kedd délelőtt érkezhet a csomag, ami azt jelenti, hogy az eredeti rendelés napjától számítva 11 nap.
Szerettem volna panaszt tenni és telefonon kértem egyébként valaki felsőbb vezetőt. Érdekes, nem tudtak ilyet kapcsolni. Nem véletlen van most ekkora kedvezmény online, mert iszonyat nagy kakiban vannak. Csak annyit érnek, mint annó a BKK-s rendszerük. Egy nagy nullát!
Online rendelésből egyébként az Apple.hu és az Alza.hu jeles! Az Apple Csehroszágból küldi az árut délelőtti rendelés esetén már másnap reggelre, az Alza pedig minden egyes mozzanatról értesít.
[ Szerkesztve ]
-
Intel fan11
őstag
válasz Grawens #103022 üzenetére
Szerda este rendeltem meg a nokia 7 plust. Csütörtökön megjöttek a papírok szerződések. Átállt a csomag. Péntek délelőtt 9 kor hozta a futár a telót! Gyakorlatilag 1 munkanap alatt lezajlott minden.
Aaron14: Vannak bakik mindenütt. Jártam úgy online rendeléssel más weboldalon, hogy eltelt 1 hét és nem történt semmi. Rájuk telefonáltam. Ja, hát itt van a rendszerbe, de vmiért elkallódott és nem foglalkozott vele senki. Ez milyen duma? elkallódik a rendszerbe??? Na szóval emberek vagyunk, dolgozunk, hibázunk,bakizunk.
[ Szerkesztve ]
Battletag: hojszi#2983
-
törölt tag
Üdv.Az mért van,ha online akarok rendelni mobilt nagy előleget kér,viszont üzletbe lemenve 0ft előleg kellett?3mobilt vettünk családba mindenkinek.S8ra is magas előleget akart online rendelésnél,viszont boltban kihoztuk 0ft-al s havi 8ezret kell rá fizetni.
Elvileg ugyanaz rendszert használják,ugyanazokat adatokat kell megadnom ezért nem értem.Lehet volt már szó erről akkor elnézést érte![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Keem1 #103034 üzenetére
Ok,kösz ill javítva... Nem szeretek várni.Meg boltban még millió dolgot Rád akarnak sózni,s van akit megzavar.Jó ez a munkája(van jobban jössz ki),de Én inkább sürgettem,hogy gyorsan kész legyünk.
Soulfly842:Értem,köszi.
Igazán lényeg üzletben sikerül jártunk,csak amit lehet szeretek itthon elintézni.
Meg biztos volt már szó itt,ezért bocsánat![ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
Urak!
Hol tudom megnézni mikor van a csomagban foglalt mobil adatforgalmam forduló napja ? ( azt hittem elromlott a készülékem , mert nem tölti be az oldalakat csak wifin , de aztán megnéztem , hogy a felhasználható adatforgalmam 0 gb . )
-
veterán
Hmm. Olyan fura jelenség van a multisimmel, hogy ha a mellék SIM egy iPad-ben van benne, és fel van csatlakozva a hálózatra, akkor minden hívónak foglalt jelzés megy, nálam meg nem fogadott hívásként jelennek meg a telefonon. Megy a hibajelentés a telekom felé. Remélem meg tudják oldani.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Aaron14
őstag
válasz Intel fan11 #103032 üzenetére
Persze. De azert az nonszensz, hogy eloszor egy hetig nem tudjak atadni futarnak. Ervenytelenitik, majd masodjara megint nem sikerult jovahagyniuk 1 munkanap alatt. Itt a forumon tobben is jeleztek, hogy megrendeltek reggel es masnap kezhez kaptak. Nem baj, majd megy a panaszlevel a Telekomnak es kerek egy havi keszulektorleszto reszlet jovairasat. Mikor hasznalt keszuleket adtak el nekem egy T-Partnernel, akkoris irtam nekik. Persze letagadtak, hogy mar hasznalt volt, de milyen erdekes, kaptam 12.490 Ft jovairast.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Aaron14 #103043 üzenetére
Együttérzek veled, valóban furcsa néha a hazai kiszállítás. Ellenben volt már olyan, hogy a német amazonról rendeltem valamit haza Magyarországra, vasárnap rendeltem meg és kedden kiszállították. Persze tudatában kell lenni annak hogy az amazon erre van specializálva, a telekomnak meg ez egy kényelmi kiegészítő szolgáltatása. Meg lehet, hogy lassan kezdenek ők is túlterhelődni így közeledve az év végéhez.
-
veterán
válasz szabogabor10 #103040 üzenetére
Nos úgy néz ki, ezt csak úgy lehet ezt megoldani, hogy ha majd egyszer beállíthatóvá válik, hogy az iPad-ben lévő mellék SIM ne fogadjon hívást. Nem igazán felkészülten vezették be ezt, meg kell mondjam...
Ráadásul pont a korlátlan netesekkel basznak ki, de nagyon. Egyébként ez szerintem megmagyarázza az akciós időszakot is. Amíg nem oldják ezt meg, szerintem nem viszik fel a multisim árát se.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
troland26
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest