Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz #73820095 #132001 üzenetére
Én nem, mert itthon vagyok TP.-n így sajna nem tudok a pihenésnél többet tenni.
/jah meg itt néha írni ezt-azt /◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
legenda
Érdekes, néha naponta változik az alkalmazásban, hogy miként, milyen sorrendben jeleníti meg a szolgáltatásokat.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
TeeJay
félisten
Telekom Domino akciós sim kártyát ha rendelek abban van 1GB mobilnet
Kérdésem az lenne hogy speedtest mérésnél a Telekom fogyasztja a keretet vagy úgy mint a Yettel bármelyik speedtest szerverre lehet mérni nyugodtan?
Vennék próbából 1 ezresért egy SIM-et hogy körbenézzem ahol járni szoktam mennyi az annyiMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-
félisten
-
Cs1csó
félisten
válasz szabonagyur #132010 üzenetére
Még mindig jobb mint a fizetős keret megy le. Szokott lenni 1GB is a Domino szerda, én egy ilyen alkalommal teszteltem.
-
félisten
-
Cs1csó
félisten
válasz szabonagyur #132012 üzenetére
50Mbit mindenre is elég, szerintem persze aki 4K-ban akar streamelni akkor passz.
-
félisten
-
TeeJay
félisten
válasz Landsmann #132008 üzenetére
Yetteles vagyok, eddig bármin mértem nem csökkent a keretem... Ha Telekom számolja akkor nem veszek SIM-et mert pár teszt és vége az 1GB-nak pedig jó lett volna megnézni mit tud a környéken mert csak B3 és B20 van abból is csak 3 torony
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz Doky586 #132016 üzenetére
Azért a netsebesség mérés ne tartozzon már ebbe hiszen valahogy tudja már az előfizető/felhasználó tesztelni hogy mit tud a hálózat és hogy neki megéri-e xyz szolgáltató így. Pont hogy mindenhol kötelező lenne ingyen biztosítani ezt hogy bármennyit mérhessen
-
félisten
-
-
S@c@
őstag
Sziasztok!
Van egy samsumg s8 keszulekem amin telekom biztositas van. Megjelent rajta egy pixelhibak, valamint az aksi is random lemerul.
Mostanaban mar csak tartalek telefon volt,de sajnos igy mar annak sem jo.
Mit erdemes csinalni, hogy a leheto legjobban jarjak? Önrész 30e kb.
-
legenda
válasz TeeJay #132017 üzenetére
Nem a szolgáltató dönti el, hanem a jogszabály, ami minden érintett szolgáltatóra vonatkozik.
A véleményem viszont az, hogy a sebesség méricskélése pont nem olyan adatforgalom, amit a keret fölé kellene helyezni, sokkal hasznosabb adatok is lennének, ha lehetne kivétel, de nem nagyon lesz...
A Domino viszont amúgy sem teljesen alkalmas a célra, vannak rajta bizonyos korlátok, amit ha nem ismer a használója, téves következtetéseket fog levonni, kevesebbet fog mérni ott, ahol amúgy a megfelelő havi díjas előfizetéssel többet is lehet...stb.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Diák66
őstag
Telekomhoz való számhordozás milyen gyorsan megy végbe általában? Üzletben 15 munkanapot mondtak, ez mennyire szokott rövidebb lenni?
-
félisten
-
mazsiii92
aktív tag
-
tothferenc
senior tag
sziasztok. Ma kaptam sms-t, hogy március 1-től kikerülnek a havidíjas csomagokból az eddig adatforgalom terhe nélkül használható alkalmazások, ezután a havi adatforgalomból vonódik a használatkor elhasznált adatmennyiség. Ez komoly? Egy 2019-es csomagom van, pont a korlátozás nélküli spotify miatt. Ez nem lesz egyoldalú szerződésmódosítás??
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
raziel01
veterán
válasz tothferenc #132027 üzenetére
EU csesztette őket. Nem vették volna ki amúgy.
Sérti az EU szerint a netsemlegességet, hogy bizonyos alkalmazások korlátlanok. -
AnonymusX
senior tag
válasz tothferenc #132027 üzenetére
Szia!
Nem olvastad a híreket. Az új EU értelmezés (és így már a magyar hatósági értelmezés is) szerint nem lehet megkülönböztetni ilyen módon szolgáltatásokat. Szóval kötelezővé tették a szolgáltatóknak az ilyen csomagok megszüntetését.
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz Cs1csó #132033 üzenetére
1-2-3GB-ot hozzávágni az ilyen csomagokhoz
erre írtam hogy 100-200-300GB lenne már reális 2023-ban
Nekem másik szolgáltatónál volt 500MB-os!!! flottás csomagom de a legtöbb alkalmazásnál nem számolt mint
facebook és messenger, viber, insta, tiktok, twitter, waze és google maps
ezeket mindet évekig használtam úgy hogy nem csökkent soha le az 500MB-os csomagom
youtube-ot számolták, ott 2 videót megnéztem és máris leszívta az egészet illetve a böngészést is számolták viszont azzal mindig elvoltam a havi korlátból
Ha eddig nem halt bele a szolgáltató akkor most hogy meg szűnnek ezek a csomagok, mondjuk megnézhetnék hogy az ugyanilyen csomagban lévők átlagban mondjuk fogyasztottak havi 50-100GB-ot és felajánlani nekik hasonlót de abban már mindent számolnak. Akkor lenne legalább korrektJa kihagytam hogyha elfogyott az 500MB csomag akkor 256kbit körülre lassították a youtube-ot amivel még mindig bőven elvoltam és nem veszélyeztettem a hálózatot
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz tothferenc #132036 üzenetére
-
4Grider
nagyúr
Minden csomagra vonatkozik a jogszabály végső határideje.
-
raziel01
veterán
Arra írom, hogy ahhoz nem fognak adni plusz adatmennyiséget semmiképp mivel lezárt.
Új díjcsomagoknál el tudnám képzelni, hogy +1 GB-al kompenzálnak. Persze annak nem segítség aki sokkal többet használta pl spotify-t.[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz 4Grider #132042 üzenetére
Egyik állítás sem igaz. A netsemlegességet azzal sértették, hogy csak 2-3 szolgáltatást vettek be a korlátlanságba, így például az FB Messenger és a WhatsApp előnyt élvezett a Viberrel és a Telegrammal szemben.
Komplikált lenne kivitelezni, hogy mindegyik szolgáltatást belevonják a korlátlanságba, ezért nem lesz ebből minden bizonnyal semmi.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Oliverda #132041 üzenetére
És akkor valakinek eszébe jutna, hogy az e-mail forgalom akkor már miért nem korlátlan, azt miért különböztetik meg az IM-hez képest, megint mások pedig a http forgalommal kapcsolatban sérelmeznék, így a végén eljutnánk oda, hogy akkor vagy minden korlátlan vagy semmi. És tkp most is itt tartunk az új szabályozással, nem?
-
kchris78
veterán
válasz lugosi #132044 üzenetére
Ha lehetne korlátozni az appok szolgáltatásában mondjuk a port használatot (illetve hitelesítve lenne valahogy) akkor lehetne egy olyan hogy pl az im csak az 1220 portot használná (és csak az) akkor lehetne ezt mérni hogy az nem menne bele a számolásba. De ez nyilván megoldhatatlan, minden az ingyenes portot kezdené el használni .
-
-
Oliverda
félisten
válasz csako #132047 üzenetére
Akkor sanszos, hogy a végleges verziót kiegészítették. Gyakorlati jelentősége nem nagyon van, mivel a legtöbb szolgáltatástípus esetében kvázi kivitelezhetetlen lenne leszűrni (és utána karbantartani) az összes szolgáltatót.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
madle
őstag
Üdv,
Lehetséges azt megoldani, hogy a meglévő Mobil L előfizetésemhez kérjek egy plusz SIM kártyát, ami ennek az előfizetésnek a mobilinternetét használná egy riasztóban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest