- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
válasz
Doki16 #32287 üzenetére
Ha tényleg hibátlan, nem szorul sor/lánc/hajtás cserére, a csapágyak is rendben vannak akkor megér ennyit. Csak erről távolról nem nagyon tudsz meggyőződni.
Esetleg privátban kérhetsz közelebbi képet a tányérok és a sor állapotáról, meg rákérdezhetsz mennyire volt karbantartva.(#32065) Napfénysüti
Kicsit megkésve, mert csak most vettem észre hogy nekem is ilyen pedálom van
Kezdésnek szerintem tökéletesen megfelel, nekem is ez az első. Az elején igen nehezen találtam bele, de most már csukott szemmel is megy, és az oldás is megfelelő erősségű. És mivel egész nagy felületű, így rövid távon taposópedálként is használható. Ráadásként még könnyebb is mint a taposópedálom volt.
A hozzáadott talp viszont nem tudom mennyit bír, mert jó ha 150-200km -t mentem vele, de azért látszik hogy használva van (igaz most inkább csak városban járkáltam, szóval elég sokszor lett kis és becsatolva).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 11
- Politika
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Automata kávégépek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.350 mill ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest