- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
Cs1csó: nyilván visszaolvasnám és nem delegálnék, ha lenne rá időm, mint ahogy írtam, tudtam, hogy volt már téma, csak nem maradtak meg a kiegészítők nevei
De köszönöm, Brave-et már letöltöttem, jól blokkol, csak vhogy nekem nem jön be a görgetés...akkorákat ugrik, mint egy gazella.Csöves, köszi, kipróbálom!
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy már korábban volt téma, előre is bocsánat, de eljött az idő, mikor nálam is megszűnt a uBlock Origin.
Ti mit használtok helyette?
Köszi! -
TomMusic
őstag
válasz
Cs1csó #33880 üzenetére
Köszi, de ezek nem segítenek.
Viszont! Megtaláltam a megoldást: [Issue: ERR HTTP2 NADEQUATE TRANSPORT SECURITY]Tehát a parancsikonba az indítási cél mellé kell írni ezt:
--use-spdy=off --disable-http2
Szóval nálam így néz ki:"C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --use-spdy=off --disable-http2
Így már betölt. Elvileg az van, hogy az oldal HTTPS/2 módban indul, aztán átvált HTTPS/1-re, és ez security hole-ként értelmezi a böngésző, ezért inkább nem tölti tovább az oldalt. Ezt a szerver sz*r beállítása okozza, elvileg.
Viszont így a többi, jól működő oldal se fogja gondolom használni a HTTPS/2-t.
Majd lehet megpróbálok kitalálni valami szofisztikáltabb megoldást. Addig meg jó lesz ez. -
Cs1csó
titán
válasz
TomMusic #33878 üzenetére
Nálad van valami hiba:
cache ürítés, tiltsd le a kiegészítőket mindet majd azok nélkül fuss neki. Esetleg ha nem lesz sehogysem megoldás rakd újra a böngészőt (nekem az vált be, hogy van sziknronizációm de csak KÉT DOLGOT szinkronizálok: 1. a könyvjelzők 2. a jelszavak (ez utóbbit NEM a böngészőre hagyom hanem erre a BitWarden-t használom.
Tehát egy teljes böngésző eltávolítás után FRISS telepítővel újratelepített böngészővel bejelentkezel és SZINKRONIZÁLSZ.
FONTOS!! Hogy csak a KÖNYVJELZŐKET szinkronizáld beállításokat stb. NEM mert lehet ott bújik meg valami probléma.Esetleg lefuttathatnád ezt is még előtte: AdwCleaner (ki tudja hátha van valami kis potyautas kéretlen (NEM KÁROS CSAK KÉRETLEN) cucc.
-
berbatov2
senior tag
Sziasztok!
https://suchen.mobile.de/auto-inserat/tesla-model-3-standard-rwd-plus-facelift-type-autopi-dinteloord/424728041.html?ref=srp
Ennek a hirdetésnek szeretném megtalálni a tárolt válzozatát, de nekem nem megy sajna. Valaki tudna segíteni? -
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Win10, legújabb Chrome. Már egy pár napja nem tölt be az arukereso.hu oldal:
Brave alatt is ezt csinálja, nyilván mert Chrome alapú.
Viszont Firefox alatt betölt, illetve másik gépen egy régebbi Chrome-al, meg telón is betölt.
Másik szerverre költöztek, és beragadt még a régi IP a Chrome-ban? Bár x idő után frissülnie kéne a cache-nek gondolom. Vagy nem tudom... -
babosf
aktív tag
válasz
babosf #33855 üzenetére
sziasztok volt már róla szó de nem kaptam választ: hiába állítom be keresőmotornak a Google-t pár nap után automatikusan visszaállítja a yahoo-t. Hiába törlöm ki az összes kereső alkalmazást és csak a google-t hagyom meg visszakerül az összes és alapértelmezett lesz a yahoo.
Akinél megoldódott, hogyan ? Kösz -
nfsu17
veterán
Hello.
Lassan már 1 hete (több?) nem tudom megnézni az árukereső oldalt.
Google keresési találatokból sem.
Edge-ből működik.
PC
WTF?
Most nekem kéne valamit meghekkelnem a gépemen?
https://www.google.com/search?q=ERR_HTTP2_INADEQUATE_TRANSPORT_SECURITY&rlz=1C1BNSD_huHU964HU964&sourceid=chrome&ie=UTF-8 -
metaldog
senior tag
Sziasztok
Egy olyan problémám lenne hogy win11 alatt beállítottam az alapértelmezett nyomtatót ami chrome-ban is alapértelmezettnek kellene lennie de nem az mert ha nyomtatok chrome-ból akkor baromi lassan jön be a nyomtatási ablak mert lassan tölti be az előnézeti képet és a nyomtató sem az amit beállítottam hanem hogy mentés pdf-be. De persze megtalálom a legördülőbe a nyomtatót de nem az az alapértelmezett. Van ötletetek hogy mi lehet a baj hogy miért nem chrome-ban is az az alapértelmezett mint amit win11-ben beállítottam?
Előre is kösz a választ.
-
lalakov
senior tag
Sziasztok!
Eddig a különböző Windows verziók(7, 10) alatt sosem volt gondom a Google Térképpel, de most W11 alatt irgalmatlanul lassú, nem lehet tervezni vele. A W11 új gépre került fel, friss a rendszer.
Mi okozhatja a problémát? 1db bővítményt kikapcsoltam, bár apám gépén, amin W10 van ugyanaz a bővítmény nem zavar be.
Köszönöm. -
coco2
őstag
Sziasztok!
Lehetőség szerint beállítási lehetőséget szeretnék kérni. Van kb napi 9 GB írásom a chrome részéről, pedig nem mentek le minden nap 2 operációs rendszert. Chrome általános használat, főleg blogok olvasása, mint például a PH!.
Perfmon-nal ellenőriztem, csak a nyitva hagyott passzív oldalak végett cudar sok az írás. És nem tudom, hogy miért. Nincs video lejátszás, nincs audio lejátszás, csak szöveges tartalom csücsül a nyitva hagyott oldalon, és pörög az írás számláló.
Chatgpt azt írta, kapcsoljam ki a prerenderinget. Kikapcsoltam, az írás megmaradt.
Valami ötlet lenne jó, mi történik, miért történik, mit tudok kezdeni vele?
Bármilyen tippet előre is köszönök.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Telepítettem egy lapost. Dell , NVme ssd, 16GB ram, 10.gen i7. Működik a gép frankón, a Chrome is.
Viszont van pár oldal, ami sokáig tölt be. Olyan oldalak amiket rendszeresen látogatok, és tudom hogy pikk-pakk működik az. Másik gyengébb laposon is hibátlanul működik. Mi lehet a nyűg?
Ez a hirdetési oldal pl. küszködve tölt be. -
zseko
veterán
Nálam is eljátszotta ezt a sötét mód szarságot a PH, de nagyobb probléma, hogy ha a böngészőt 'Teljes méret'-re (nem az F11, hanem a jobb felső sarokból a '- [] X' jelekből a maximalizálást használva) teszem, akkor random villog a kijelző. Úgy tűnik mintha az egérmozgatásra vagy a linkekre reagálna így, bár elég nehéz rájönni. Ha az egérrel nyújtom ki a kijelző széléig a böngészőt akkor nincs villogás. Tegnap még nem volt ilyen.
-
w.miki
veterán
PH fórum színei elállítótdtak, vilgásobarnából sötétbarna lett mindenhol.
Ezt hogyan lehetne visszacsinálni? -
alak8
kezdő
Szevasztok.
Van egy Debian 12.11-en chrome. 2-3 naponta frissül.
Van egy chromeos flex, amit ritkán kapcsolok be és egyből a frissítésre megyek, de olyankor sem frissül.
És van egy windows 11 alatt is, de az sohasem frissül. Sőt, kézzel sem tudom frissíteni.Kérdésem az, hogy miért vannak ekkora különbségek?
-
w.miki
veterán
Van most olyan reklám blokkoló, ami jól szűri a YouTube videókat?
Nálam mától a YT tele lett reklámmal, az AdGuard már hatástalan -
Dr. Venkman
tag
Sziasztok, megpróbálom itt is. Olyan gondom van, hogy Chrome-ot használok (macbookon, legújabb os fut, m1-es pro). Kb. naponta újra és újra előfordul, hogy egyetlen weboldal sem tölt be, mindegyik "A webhely nem érhető el A(z) XY oldal váratlanul megszakította a kapcsolatot" üzenetet adja. Safari működik, minden más működik.Ha újraindítom a gépet egy napig jó aztán megint rossz. Cookie törlést és amiket a net javasol, router újraindítást próbáltam, automatikus proxyt is próbáltam engedélyezni, továbbra sem jó. Mi okozhatja ezt?
-
-
Golden9
veterán
Ha kijelölted az első 50-et, akkor az oldal tetején megjelenik lehetőségként a
"Az összes (100) beszélgetés az oldalon ki van jelölve. Az összes (*) beszélgetés kijelölése a(z) „Beérkező levelek” keresésben"- törlési lehetőség.Én még nem próbáltam, a * helyén a leveleid száma lesz, a "Maximális oldalméret"-et meg itt tudod 50-ről 100-ra állítani.
-
De4d
őstag
Üdv.
Van rá mód arra, hogy régi felgyűlt leveleket "tömegesen" töröljünk?
Lassan megtelik a tárhelyem, de amire eddig rájöttem, hogy csak 50-essével tudom a leveleket kukába tenni majd törölni. -
BigManus
addikt
Sziasztok!
Mára a munka kezdésénél a Chrome mindenhonnan kiléptetett...
Ezzel nem is lenne probléma, de jobbra fent a profilképemre kattintva, majd jelszavak és automatikus kitöltést megnyitva üres a jelszavak listája!
Ez azért érdekes, mert az iPhonon a chrome-ban minden jelszavam mutatja.
A szinkronizálás mindenhol be van kapcsolva.
Most jön az érdekesebb!
Amikor a szinkronizált adatok áttekintése menüből megyek, akkor onnan nyitva a jelszókezelőt, minden ott van!
Valakinek van ötlete mi történik? -
borges7
aktív tag
Úgy egy hete ha elindítok egy Youtube videót, először egy reklámot kezd lejátszani(nem mindig, de sokszor), ez eddig nem volt, pedig fenn van az AdGuard, és az All Block, mi változott? Melyik bővítményt telepítsem, hogy reklámmentes legyen?
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Egy ideje nem voltam gépközelben, ezért érdeklődők hogy mi változott a Chrom ban?
Ahonnan eddig simán töltött pár tiz vagy száz megás videot , ott nost csak szenved! Sokszor megáll a letöltés és kiirja hogy ellenőrizzem az internet kapcsolatot! De annak semmi baja szerintem mert más készülék nem panaszkodik!
Valmit változtattakaz eddigieken a chrom ban vagy mitől lehet a hiba?
üdv -
-
ToBeY
nagyúr
Köszi srácok,holnap kipróbálom mindkettőt,hogy melyik hozza az ublock origin-t leginkább.De az is lehet, inkább Brave-re váltok ha nem sokkal lassabb mint a Chrome.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- EA Sports WRC '23
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest