- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
-
Cs.Tibor
junior tag
1. Ha van vezetékes neted, a voWiFi nem oldaná meg a problémádat, ha csak beltéren, ilyen vacak a térerő. ( gondolom vastagok , vagy vasaltak a falak, vagy takarásban vagy.)
2. Ha 1.pont nem működik, akkor kültéri mobil router, vagy beltéri mobil router külső antennával? -
dzf007
senior tag
válasz
donjohnson #7316 üzenetére
Mindhárom sim van..Telekom nagyon jó lett, de a legdrágább a yettel se olcsó..Sajnos a netfone a legolcsóbb..Másik kettőnél 50+100perc (jelenleg 4790ft)nincs ennyiért..Akkor azért lett rosszabb, mert nincs alacsony freqi?
-
4Grider
félisten
Samsungon van servicemode. Tárcsázóból a *#0011# begépelésével érhető el. A sim kártyát kiválasztva látható, hogy melyik sávot használja éppen a telefon (LTE RRC: CONN BAND: X BW: Y sorban).
Lehet hogy felétek nem használ a One alacsony frekvenciát (mert pl. lekapcsolta) és ezért ment el a beltéri lefedettség. -
dzf007
senior tag
válasz
donjohnson #7311 üzenetére
Samsung A55 5G... 116 beltérbe volt a másik a 80 kültér párszáz méterre a panelházunktól...
-
dzf007
senior tag
Tapasztalom én is.. Sajnos Nyíregyháza beltér. Megírom Netfone-nak, One-nak, Náluk nincs hiba..
Ennyit tudnak csak..kötbér nélkül felmondhatom a szerződésem..Jó egy "ügyfélmegtartó"..
Nem felmondani akarom, hanem egy problémára hívom fel a figyelmüket..Hogy már használhatatlan a hálózat. Fél évig jó volt miután szerződés kötöttem.Azóta csak romlott..Érdekes..Fejlesztés?
Persze pár méterre kültérbe..
-
dzf007
senior tag
Valaki hozzáértő!? Help me! Az alábbi értékek mennyire "jók"??
-
trec12
addikt
Feltételekkel lehet a 4iG-é a PR-Telecom
Na vajon Netfone felvásárlásáról mit olvashatunk majd a GVH-tól....?
-
dzf007
senior tag
válasz
mhydas99 #7292 üzenetére
Valószínű a netfone- t is beszántják majd. Ajánlanak ugyanilyen csomagokat új one simmel, az üzletkötőket leépítik spórolásképpen, mindent az one üzletben/online/telefonon intézhetünk majd. Jönnek a szinergiák..
Drágulás várható, mint a diginél..Netfone jó ideje nem fejleszt, nincsenek új csomagok, nincs esim,multisim semmi... A csomagok már nem annyira versenykepések a tarr, küf netfone csomagokhoz képest.. Talán árban még jók..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Ferenczi Áko #7266 üzenetére
Na, megint itt vagyok ugyan ezzel a problémával. Itthon működik a net megosztás, külföldön nem. Alaphelyzetbe állítás meg volt megint..
-
KatonaT
aktív tag
Megjött a 3,7%-os díj emelés is?
-
NorbiG2
tag
Mindent központosítanak, összefésülnek.
One-UPC-Digi-(most)NERfone
Volán-Máv
Takarékok-MBH..... -
spect80
senior tag
válasz
domper2015 #7294 üzenetére
Detto. 5800 volt nálunk tv, net , vonalas teló, mikor bejelentették a felvásárlást. 1,5 év alatt elérte a 10e-t
-
mhydas99
senior tag
válasz
domper2015 #7291 üzenetére
Telekom nem vonul ki, koszoni szepen jol van, 3 ev alatt 300 szazalekkal nott a reszvenyarfolyam. Eleg erosen jelen van az uzleti halozatkezelesben is illetve Magyarorszag legbiztosabb szolgaltatasat kinalja, meg ha a konkurensek kozul a legdragabban is teszi.
-
mhydas99
senior tag
Az hogy a 4iG egy even belul olyan szintre emeli az arakat, mint a konkurens Vodafonee peldaul, az biztos. Minden amihez allami oligarchaknak koze van vegtelenul megdragul es ezzel egyidoben a szolgaltatas minosege meg romlik.
Miutan a Vodafone is One lett szepen felmentek az arak. Nem azonnal, egy ev alatt. Az a csomag, ami 6000 forint volt (500GB net+65 csatornas tv) most mar 9000 es 42 csatornat adnak illetve nem TV-boxot, hanem kartyat. -
válasz
Ferenczi Áko #7286 üzenetére
Lehet, hogy holnap rám esik egy faág és meghalok.
de azért csak lehet morogni, ha mostanában nagyon sok fa esett emberekre, és még több recseg-ropog.
-
Balazs_
senior tag
válasz
Ha meg igazad lesz akkor mi van?
De szépen körülírtad, hogy szerinted kár itt megszólalni.2. Maradok itt és fizetek többet (ami még mindig kevesebb mint másoknál)
Hát igen, milyen jók is maradtak a Digis telefonos csomagok, oh wait... -
KatonaT
aktív tag
válasz
Nem lesz másik szolgáltató
-
boborján2
senior tag
válasz
Ez nem jólsás ,hanem a nagy magyar valóság!
Én is befezetem.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
boborján2 #7283 üzenetére
Lesz. Vagy nem lesz. Lehet, hogy holnap rám esik egy faág és meghalok. Vagy nem. Itt mindenki jós, orálkulum. Ha meg igazad lesz akkor mi van?
1. Átmegyek másik szolgáltatóhoz akinek jobb az ajánlata.
2. Maradok itt és fizetek többet (ami még mindig kevesebb mint másoknál)Befejeztem.
-
zoli62
addikt
Év eleje óta, sőt tavaly december vége óta tudtam róla, csak a Netfone cáfolta, nem volt szabad terjeszteni, és a szerződés aláírása fél évig elhúzódott. Aznap beszéltem a KÜF-fel, amikor a Netfone tulakdonosának derült égből villámcsapásként bejelentették a felvásárlási szándékot.
-
boborján2
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #7282 üzenetére
Nálad valami nagyon félre ment.
Örülés van jelenleg és több éve netfone -nál vagyok....
De
Kicsit nézz körbe mi történik azokkal a szolgáltatásokkal amit bekebelez a 4ig.
Örülünk amíg lehet, csak sajnos a felvásárlás híre nekem azért letörölte a mosolyt az arcomról.
A tiédről nem ,hiszen nem tudod mi és ki a 4ig.
(súgok kicsit : mindent is felvásárolnak és lassan eljutunk oda hogy már nincs a piacon verseny , ami kb. az egyetlen dolog a jó árakhoz)Ne legyen igazam ,de lesz ez majd sokkal drágább is.
És nem kicsit emelnek ,hogy szépen benyeljük, hanem majd kétlépcsőben feltornázzák one.hu árakra (lásd digi) -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
boborján2 #7281 üzenetére
Nem barátom, azt sem tudom mi az. Szimplán elégedett vagyok azzal, hogy 6800 ft-ért korlátlanul beszélek, 50 gb mobilnettel úgy, hogy a telefonszámom az enyém maradt, nem függök flottától.
Az, hogy a jövőben mi lesz, nem érdekel. Ha nem fog tetszeni, akkor váltok, de ezen felesleges gondolkozni.
Ha tudsz mutatni ennél jobb ajánlatot, ami nem flottás, akkor hajrá.
De itt is tipikusan az megy ami a Facebookon. Van pár megkeseredett ember, aki a jónak sem tud örülni, azt nézi, meg magyarázza be másnak, hogy a Netfone miért szar. Nem, nem szar. -
boborján2
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #7277 üzenetére
Csak nem egy foájdzsí dolgozót köszönthetünk személyedben?
-
Ferenczi Áko
addikt
Mit tudnak itt egyesek nyafogni, hihetetlen..
-
gambeca
tag
Előbb a Digi, most meg a Netfone. Lesz itt még sírás...
-
dzf007
senior tag
4iG megvásárolta a Netfone-t....
-
válasz
Ferenczi Áko #7266 üzenetére
szupi
-
válasz
Ferenczi Áko #7263 üzenetére
linkeltem, APN váltás elött állítsd alaphelyzetbe
-
válasz
Ferenczi Áko #7261 üzenetére
ez a telefon nem megfelelő beállításából ered, semmi köze a szolgáltatónak hozzákülönben nem is értem, hogy a hotspotnak mi köze a APN-hez. Ezt miért találta ki az apple?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Ferenczi Áko #7256 üzenetére
Update: Magyarországra érve kipróbáltam, ugyan úgy nem volt internet elérés a Netfone-os APN-nel, Vodafone-ra átváltva azonnal hibátlanul működött. Így viszont, ha Ausztriában Vodafone APN-nel viszont a telefonon nem lesz net külföldön. Írtam az ügyfélszolgálatnak, kíváncsi leszek, hogy lesz-e megoldásuk..
-
válasz
Ferenczi Áko #7259 üzenetére
Valószínűleg iPhone, igazság szerint a küf facebook csoportból hoztam a képet
De akkor ezekszerint Androidon nincs külön vagy nem tudom, most magamnál sem találtam OnePlus-on. -
Ferenczi Áko
addikt
Nekem az LTE és a Személyes HotSpot beállításnál nincs is olyan opció, hogy APN-t tudjak beírni..
Megpróbálom majd Magyarországon is, de jó lenne, ha itt kint is működne mert sokat járok ki külföldre és táblagépen jobb lenne YouTube-ot nézni.. Max ha nem megy, otthon letöltöm amit meg szeretnék nézni aztán megnézem úgy.. -
válasz
Ferenczi Áko #7256 üzenetére
Szóval a 4-gyel feletted írt hotspot APN beállítás nem segít rajta? Külön sora van neki.
https://fototrend.hu/tema/netfone/hsz_7252-7252.html -
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Kint vagyok Ausztriában, a telefonon az APN internet.netfone.hu
A telefonon szépen van internet. Viszont (!) meg akarom osztani a táblagépre HotSpot-ba lépve. A táblagép csatlakozik is a telefonhoz, viszont internet elérés nincsen.
Tanácstalan vagyok, a fórumot átolvastam, de nem találtam választ.. -
mikk2000
őstag
válasz
Ferenczi Áko #7230 üzenetére
Köszönöm. Ez a beszéd, és az internet sebesség/stabilitás a netfone-nál?
-
válasz
Kígyóuborka #7250 üzenetére
Ezt írtam:
A VPN- és APN-beállításokat kell ellenőrizned első lépésben. -
Kígyóuborka
friss újonc
válasz
Most érkezett válasz az ügyfélszolgálattól, hogy a mobilhálózat beállításoknál be kell írni a hotspot APN-hez, hogy internet.netfone.hu , és működni fog.
Beírtam, és működik!!
-
MadMancs
veterán
válasz
Nincs tiltva a hotspot.
-
boborján2
senior tag
válasz
Kígyóuborka #7246 üzenetére
Nem gondolom hogy ez szolgáltató függő.
Van a családban almás ,igaz nem 11 hamen valami friss model és yettel-netfone váltás után is ugyanúgy gond nélkül működik. -
válasz
Kígyóuborka #7246 üzenetére
Ez most komoly hogy a hotspot a szolgáltatótól függően működik?
patheticA Személyes hotspotot biztosító iPhone-on vagy iPaden koppintson a Beállítások > Általános > [Eszköz] átvitele vagy alaphelyz. > Visszaállítás elemre, majd a Hálózati beállítások alaphelyzetbe állítása menüpontra. Ezzel eltávolítja a korábban megadott Wi-Fi-hálózatokat és -jelszavakat, valamint alaphelyzetbe állítja a mobilhálózati beállításokat, valamint a VPN- és APN-beállításokat.
A VPN- és APN-beállításokat kell ellenőrizned első lépésben.
-
Kígyóuborka
friss újonc
Sziasztok! Tudna-e valaki segíteni, hogy Iphone 11-en hogyan lehet a személyes hotspotot beállítani? Eddig telekomos voltam és működött, de friss netfonosként már nem tudom használni
-
MadMancs
veterán
-
EU mobil roaming bevezetésének elsődleges jogalkotói célja az volt, hogy az Európai Unió polgárai szabadon, többletköltségek nélkül használhassák mobiltelefonjaikat más uniós tagállamokban is, amikor utaznak vagy ideiglenesen tartózkodnak ott.
A szolgáltatók méltányos használati feltételeket is alkalmazhatnak a visszaélések elkerülése érdekében. -
cs_dy
tag
Sziasztok!
Nálam van rokonnak előfizetés a netfone-nál nem hűséges.
16 nap után kikapcsolták a hálózatát se néz se hívás, arra hivatkozva hogy huzamosabb ideig nem lehet használni erre. Valaki megtudná mondani hogy ez mindegyik csomagban így van?
Köszi! -
4Grider
félisten
válasz
Ferenczi Áko #7230 üzenetére
Azért ha utána olvasol, nem ugyanaz yettelből telekomost hívni, vagy one hálózatból ugyanazt, esetleg yettelest. A one hanghívás tekintetében is hátrányban van ha másik szolgáltató felé történő hívásról van szó. Persze sokan észre sem veszik a különbséget, én valamiért kiszúrom, ha one-ost vagy telekomost hívok yettel hálózatból.
-
mikk2000
őstag
Üdv, ennek a netfone-nak milyen a hangminősége/mobilnet sebessége mondjuk egy yettelhez viszonyítva városban? Melyik szolgáltató hálózatát használja?
-
-
válasz
StarKiller89 #7224 üzenetére
5 perces
m, mint minutes, facebook 2 nap után már a pontos dátumot írja ki.
-
törölt tag
275 perc után 19 ft/perc. Ez sokkal rosszabb ajánlat mint a Tarr mobilnál.
Netfone: 275 perc, 4GB, +19ft
Tarr: ugyanez csak 7 ft. -
StarKiller89
senior tag
válasz
freelancer68 #7220 üzenetére
ez mi? 5 hónapos poszt?
-
freelancer68
tag
-
törölt tag
Nem,dehogyis. Csak úgy leírtam. Bocsi ha félreérthető voltam.
-
MadMancs
veterán
Nem beszélhetek semmi konkrétumról.
-
trec12
addikt
válasz
MadMancs #7202 üzenetére
De szabad flottázni ahol a szám a saját neveden lesz/marad ergo te kötsz szerződést a szolgáltatóval. Sőt a KÜF Face oldala szerint hamarosan lesz Netfone-KÜF flotta is.
...van hogy Netfone gyorsabb mint eredeti One sim.
Szerintem ennek semmi köze ahhoz, hogy melyik szolgáltató, pillanatnyi helyzet csak ami a méréskor volt... -
MadMancs
veterán
válasz
Csuklósbusz #7201 üzenetére
Szia.
Na ezért nem szabad flottázni. Sok flottánál ugrik a számod ha otthagyod őket. Messze sincs annyira priorizálva már Netfone mint ahogy sokan állítják. Van eredeti One os simem is (Digit egy az egyben átvittem One hoz), van hogy Netfone gyorsabb mint eredeti One sim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED monitor topik
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- iPhone 15 128gb független, makulátlan
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest