Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
zoli03 #28813 üzenetére
Azért, mert leírtam ezerszer, hogy főleg nagy távra kell rendes úton, gyorsan, könnyen odaérni. Gyárilag egyik biciklimen se volt csomagtartó, nem az alapján akarok venni, hogy van-e vagy nincs rajta csomagtartó. És te mentél már az enyémhez hasonló MTB-al terepen, és aszfalton? Átlagos akármin is rossz vele menni. Azért fontos, mert az érdekel. Mert nem tudom elhinni, hogy senki nem tudja, hogy milyen lánckerekek lehetnek különböző bicikliken elől, és hátul, vagy hogy hosszabb, vagy rövidebb a pedál. Azon kívül szerintem a hosszabb pedált könnyebb hajtani, nagyobb áttétellel meg könnyebb begyorsulni, lendületben maradni, ami sokat számít síkon is, de emelkedő előtt sem árt a lendület. Persze nagy emelkedőn nem igen lehetne legnagyobb áttéttel menni, de kisebbeken talán. És nekem legalábbis sokkal fárasztóbb többet tekerni, mint kevesebbet erősebben. Bár lehet nem fárasztóbb, csak türelmetlen vagyok, de nem szeretem, és ha lehet választani, márpedig, ha vennék akkor miért ne választanék, akkor olyat választanék, amit csak akkor kell úgy tekerni, amikor olyan fokozatba állítom, hogy úgy kelljen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest