Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#91013) Bujdy81 válasza blueboi69 (#90964) üzenetére


Bujdy81
csendes tag

"Nekem alapvetően két gyerek felé is nehézkes figyelni és egyforma törődést adni nekik, hárommal ez kb elképzelhetetlen számomra" Ez nettó baromság, rá fogsz jönni utólag Te is, ha úgy alakul! :)

Vesztek egy nagycsaládos autót, fenntartjátok a plusz havi 100 ezerből, amit az államtól kaptok SZJA kedvezmény+családi pótlék formájában! Ahol kettő elfér, ott három is.

Ez az érme egyik oldala! A másik: további 2-3 évig nem jártok el síelni négyesben, a nagyoknak kb. kimarad a kisgyerekként síelés. A "síelés" szó helyére beírható bármi! 50%-kal több logisztika, ez is tény.

Aztán a legfőbb érv: ha anya boldog, nincsen gondod! ;) Az is lehet, hogy vártok picit, 1-2 év, úgyis széthullik a BMW -> fog kelleni új autó, az meg lehet nagycsaládos. Ha kopnak a kisbabás emlékek, Te is könnyebben fogsz ráhangolódni egy újabb kölökre. Ha meg elképzeled, hogy lesz egy pici lányod, aki a születésétől kb. 15-16 éves koráig beléd lesz szerelmes (ha el nem szúrod), az eléggé adja! ;)

Ezek nem racionális döntések! Forgassátok a témát, ha sokat beszéltek róla nyugodtan, higgadtan, el fog dőlni vagy erre, vagy arra! Aztán legfeljebb bekopog a meglepi! ;) :D

Ja, esélyek: két kölök esetén pontosan 50% az esélye annak, hogy egyneműek és 50%, hogy különneműek, szóval ez nem ritkaság...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.