Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#90801) eattila válasza zetor2000 (#90796) üzenetére


eattila
csendes tag

Ha akasztos, fel kell probalni. Mindenkinek mas a kenyelmes.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#90802) Jahno válasza npera (#90797) üzenetére


Jahno
őstag

Mi ma is képeztünk furcsa dolgokkal, elég jó kis fapallós, csatornás, hidas mindenféle övezet van Dabas határában, azt jártuk keresztül és kasul:

(#90803) zetor2000 válasza npera (#90797) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ja, próbálgatni nem az ideális, ha csak a webshop honlapján van a cucc, és élőben nem lehet nyomkorászni.
Énnekem ezek a csökkentett / TKL / 60-80% klavik nem nagyon fekszenek. Mi értelme van lehagyni pár olyan gombot, ami a mindennapi életet könnyíti? Pl a PgUp / Dn nekem TotalCMDben mindennapos, meg az Ins / Del is. Fn-nel lehet szívni, de minek?
Ha szervizes lennék, és a laptoptáskába nem férne más be, akkor meggondolom, mert csatlakozás után ott a laptop klavi. De asztalihoz? Elfér, nem? Mindegy, szerencsére nem kötelező ilyet venni, biztos van réteg, akinek nem kell ez a pár extra gomb. Mondjuk egy Pro gamernek nem biztos, hogy kell mindegyik, de amelyik meg kell, az legyen tuti.
De én ilyennel már nem foglalkozom, és nekem jólesik néha a numpaden dolgozni.

Amiket próbálgattam, az jellemzően Brown / Blue / Black kapcsolós volt, ami Cherry MX, és nyomogattam Razer Green-t is, meg valami Orange-t és Purple-t, de ezek nem hoztak lázba.
A kattogós kék az tulajdomképp remek lenne, csak a hangjával nehéz megbarátkozni. Illetve, ha a tulajnak tetszik is, a környezete hamar ellene fordulhat. :)

Nekem MX Red van, de nem a silent. Érzésre kicsit masszív, de sokkal jobb, mint a nagyátlag gumidómosok, bár a benti HP 10+ éves se vészesen tré, de nem csak az a gépem van. Akad egy Fujitsu, annak olyan ganaj a klavija, hogy szétverném legszívesebben. De nem lehet, mert akkor nincs másik :D
Engem a kiosztás szokott még zavarni. Kezdetben, amikor még középiskolás voltam, nem zavart az angol kiosztás, de manapság már egyre inkább zavar, ha nem a megszokott helyen vannak a betűk. Ezért is macerás rendes mechanikus klavit szerezni baráti áron.
Ami van, az általában vagyonokért megy. Vagy nagyon márkás, világító és azért drága, vagy noname, de mechanikus, esetleg nem is világít, de azért drága... :) És vannak valóban felső polcos cuccok, 2-400€ magasságában, amennyiért már inkább teljesen mást vennék, nem PC komponenst.

Mindenesetre egy Cherry MX Reddel szerintem nem lesz gondod, se a családodnak. Nekem teljesen átlagos gépelési hangnak tűnik, de tudok úgy is gépelni rajta, hogy nem is hallani. Ha Silent Redet veszel, az talán még halkabb, és még azok alá is be lehet tenni az O gyűrűket, amik a felkoppanást halkítják.
De minnyá kiszállítják a kakaóscsigát kávéba mártogató effendik a kapcsolókat, amiket rendeltél a gangbanggoodról :D Akkor lehet mit csekkolni. De azzal szerintem meg az a baj, hogy csak 1-1 gomb van, és az azért mégse olyan, hogy a kisujjaddal nyomod mondjuk az á-t, vagy a hüvelykkel a m-t. Mindegy, lesz valami.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#90804) npera válasza Jahno (#90802) üzenetére


npera
újonc

Ez analógnak tűnik, jól nyomjátok :R

(#90805) npera válasza zetor2000 (#90803) üzenetére


npera
újonc

Ja, most teljesen nyugodtan nézegetek rivjúkat, meg tudok Excel táblát csinálni, mert a bónuszt majd csak az áprilisi bérrel fizetik ki, ami április 27-én van, vagy ha az hétvége, akkor előtte munkanapon. Szóval addig a stock helyzet drasztikusan változhat.

Most néztem, hogy van a Glorious, ami hagyományos, TKL és 60%-os méretben is ad ugyanannyiért. Hot swap board, jó stabilizátorokkal, amik surface mounted, tehát könnyű kivenni és bekenni. De eleve be vannak kenve. Gateron Brown switch van rajta és minőségi ABS doubleshot keycap. Ez is jó, mert utána azt rakok rá, amit csak akarok. Mondjuk Glorious Panda vagy Holy Panda. Jól megkenve persze.

Az egész RGB-témából annyi érdekel, hogy legyen rajta olyan, hogy amkor megnyomom, akkor az "nyomot hagy", tehát még világít picit, aztán elhalványul.

Most egy ideje már figyelem magam, hogy mit használok a billentyűzeten és a numpad gyakorlatilag szűz. A pg up és pg down gyakori, ha szöveget szerkesztek, akkor az tipikusan a melós gépen megy, amin home office óta a laptop billentyűzetet nyúzom. És akkor ott leginkább a gépelés megy, aztán egerészek, ha bármi más kell.

Próbálgattam, hogy ha át lenne mappelve az Fn a caps lockra, akkor igazából elég jól le lehet kezelni a funkció gombokat a 60%-os layout esetén is. Pár óra használat után kialakul az izom memória, aztán kész is.

A kapcsoló a fő kérdés, de azt meg le tudom tesztelni, ha meghozza az effendi a csomagot, miután áthajtott rajta a targoncával és focizott vele..... :C

(#90806) zetor2000 válasza eattila (#90801) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ja, de ha van valami olyan, amit más már használt, akkor már van tapasztalás, hogy mondjuk X termék jó, de kiesik, mert a szilikon nem megfelelő, és nincs másik / nem cserélhető / nem is szilikon hanem kemény műanyag. Vagy ilyesmi. Esetleg pont, hogy megfelelő, és pont erre jó, mert kényelmes, nem lóg ki, jól szól, és bírja akkuval is, gombokért.
Én nem akartam tippet adni, mert az vagy drága, vagy sz... nem kielégítő minőségű. Nekem nincs igényem ilyenre, boltban meg higiéniai okokból macerás kipróbálni - mert ugye a fül nem túl steril, bármennyire is pucolod, ha a másikak nem. Még az on / over ear típusokat csak-csak, de abból is egyre ritkább, hogy valahol van kitéve.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#90807) eattila válasza Jahno (#90802) üzenetére


eattila
csendes tag

nájsz!

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#90808) eattila válasza zetor2000 (#90806) üzenetére


eattila
csendes tag

Bár igazából nem értem a kérdést. futás közben szerintem annyi a léyneg, hogy hangerő legyen, meg akkuidő. Nem pedig koncert élmény. De én igénytelenv agyok ilyen téren.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#90809) Phülöp


Phülöp
addikt

[link]

Jahno

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#90810) Phülöp válasza zetor2000 (#90796) üzenetére


Phülöp
addikt

Jabra elite sport

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#90811) Phülöp válasza eattila (#90808) üzenetére


Phülöp
addikt

Hangero meg tud olni

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#90812) Jahno válasza Phülöp (#90809) üzenetére


Jahno
őstag

Naja, nézettsége még nem akkora, de jól bedobta a bombát az univerzumba. Csak ugye idén lehet nem is lesz buliszezon, ezzel lehetett volna húzni azt is. Pár dolgot kezdhetünk előről, de ez van. Amúgy a zenekart most bővíteni szeretné egy dobossal is, hogy "zenekarosabb legyen". Arra azért kíváncsi leszek.

(#90813) eattila válasza Phülöp (#90811) üzenetére


eattila
csendes tag

Az is, ha nincs. Volt olyan fulreakasztos sport bt fulesem amit csutka hangeron is alig hallottam, mert nem illett a fulemre.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#90814) Grillo


Grillo
senior tag

Nézd Blubi, a TC továbbrais olvassa a fórumot:
[S-MAX]

(#90815) -NoVa- válasza zetor2000 (#90796) üzenetére


-NoVa-
őstag

Aftershockz OpenMove, és akkor nem a saját dobogását hallgatja felerősítve, meg a pulzusát futásnál.

De ha mindenképp agybadugós, a Samsung Buds stabil a fülben, a Jabra futósbigyói is.

(#90816) Phülöp válasza eattila (#90813) üzenetére


Phülöp
addikt

Viszont hallottad a forgalmat magad körül

[ Szerkesztve ]

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#90817) blueboi69 válasza Grillo (#90814) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Kiraly. Bar most valszeg marad meg az 5os, hiaba jo lenne egy smax is. Tetszik is, jo is, de sokkal dragabb ha megmakkan benne vmi. Marmint az smax

(#90818) -NoVa- válasza blueboi69 (#90817) üzenetére


-NoVa-
őstag

Juteszembe, motorokat 4-4 csavar tartotta? Elég 2-2, akkor megoldva a hiányzó pótlás egyszerűen. Borulásra tipp, hogy elment a kalibrált vízszint, BetaFlight configuratort telepíts, akkor a gépet USB-n be tudod állítani. Talán STM driver kell, hogy lássa a rádugott flight congtrollert, de a BF configurator indításnál leírja kb, mi kell. Mélyvíz :)

(#90819) -NoVa- válasza -NoVa- (#90818) üzenetére


-NoVa-
őstag

És más hosszúságú csavarral ne próbáld meg pótolni, ha alulról beleér a motor tekercselésébe, az instant kinyírja. Mókás hobbi :)

(#90820) qnadam válasza Samott (#90789) üzenetére


qnadam
veterán

magát is, mert így lassabb :)

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#90821) eattila válasza Phülöp (#90816) üzenetére


eattila
csendes tag

Erdőben ez nem akkora szempont :) Én spec enm futok forgalomban. Max bringaúton.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#90822) blueboi69 válasza -NoVa- (#90818) üzenetére


blueboi69
csendes tag

A tobbi motoron 4 csavar van. Akkor majd valahonnan atrakok kettot es akkor 3 motor elvan 3 csavarral. De rendelek belevalot.
Ez a kalibralt vizszint mitol maszik el? Nem a szenzornak lett baja? Bar csak nem az esestol, elvegre nem betonra esett. Mondjuk a csipogast nem tudom mi idezte elo, de az segitett megtalalni. Pedig nem volt fu sem, csak a muvelt fold. Ezt a legkisebb fuben/gazban eselytelen megtalalni, plane nagyobb susnyasban :Y
Azt meg nemtudom mitol ment el a kep, de egyik pillanatrol a masikra, annyira beszartam, hogy elrepul az utig vagy a hazakhoz, mireszabad szemmel megtalalom miutan lekaptam a szemuveget. Osztonosen lekaptam a gazt. Viszont az akksi le is merult 3.7V-ra, akar ez is okozhatta, hogy elment a kep. Elotte is mar azt figyeltem, hogy majdnem max gaz kellett, hogy emelkedjen a gep.
Mr.Steele videokban kb akkor tol neki nyelgazt, amikor mar 10emelet ota zuhan es az utolso metereken kell felhuzni a gepet.

Szoval majd megveszem a simulatort a te bealitasaiddal, mert ez a gravitacio lekuzdes ez nagyon nagyon mas itt ezzel, mint a sim-ben.
Amugy neked nem irja ki a kijelzore az akku feszt? Sokat segitene. Az min mulik? Mert npera videoin egy csomo adat fut, itt meg semmi.
Viszont valahogy eddig a netes videokbol kimaradt ez, hogy a dront keressuk fel oraig ha elszallt a picsaba, mert most mazlim volt, de beesik a hazak koze a szomszedba az eleg ciki.... ssoval valahogy eddig a videokon mindenki visszament es leszallt valahogy en meg baktatok utana... betanitom a kutyat, hogy hozza vissza., csak nem tudok ra figyelni, ha fent van a szemcsi. Ahhh :)

(#90823) -NoVa- válasza blueboi69 (#90822) üzenetére


-NoVa-
őstag

Na, a legfontosabbat olcsón megtanultad, csavar meg van itthon elég.
A csipogás egy biztonsági feature, ha sokáig nem kap gázt áram alatt a gép, a motorokat megrángatja kb 4000x oda-viszza másodpercenként, szóval mechanikus hangszóró. Ezért kell nagyon tájékozódni, keresgélni extrém nehéz.

(#90824) blueboi69 válasza -NoVa- (#90823) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Direkt figyeltem es fejben tudtam hol vagyok, mert ismert volt a terep. Csak azt nem tudtam hova zuhant, mert a kep az kb 5-7m magassagban ment el rephles kozben...

(#90825) zetor2000 válasza blueboi69 (#90822) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ha jobban megnézed, a komoly felvételeknél is egy csomó dolog ki van vágva. Pl. az ismeretterjesztő csatornákon az autóépítős műsorokban egy csomó anyázás szerintem kimarad, mert mondjuk folyik valami folyadék, meg ilyesmi. Ezeket vágják ki, mert annyira nem tesz hozzá a műsorhoz. Esetleg az OCC sorozatban, amikor apa-fia viszály volt, és üvöltöztek.
PC építős YT videókban sincs benne az, hogy beesik a csavar olyan lehetetlen helyre, hogy megint szét kell szedni mindent miatta. :D Esetleg megemlítik, hogy tud ilyen is elő-előfordulni.
A bénázását senki nem szereti publikálni. Gondolom, te is fejben a tökéletes 8ast, meg a powerloop-ot nyomtad, nem gondoltál rá, hogy jajjbazze ez ilyen is lehet?! :) Amikor leesik a madárka, akkor meg fsz tudja, hova.
Én se adtram még közre, hogy anno rácsaptam a gépem tetejére egy akkorát, hogy az akkori vinyóm kampec lett. Sajnáltam, mert 160 mega odalett... (Nem ma volt, és azóta nem a tetejét csapkodom a gépeknek :) )
Ez valszeg ilyen.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#90826) Jahno válasza zetor2000 (#90825) üzenetére


Jahno
őstag

Bezzeg egyik menő természetfotós előadásában. Ott minden benne volt, kiment a rétre és 40 percen keresztül magyarázta, hogy megy előre, keresi a témát meg a szögeket és a kompozíciót és nézi és ha olyat lát ami érdekes akkor megkeresi a kompozíciót, mert kompozíció kell és érdekes szögek meg téma... Ez körbekörbe, egy épeszű mondat vagy kép nélkül. Óóóóóóófakk.

Vágás csak akkor volt, mikor kicsit dícsérte a szponzor által adott Panát és dumálni kellett róla, majd feltette az állványra és snitt, a hozzáértők egyből látták, hogy az állványon már egy Nikon van amin gombot nyom :W

(#90827) Bujdy81 válasza WiZARD (#90740) üzenetére


Bujdy81
csendes tag

C4-re a szerelő azt mondta, hogy egy ciklus betétet bír ki a tárcsa...

(#90828) Bujdy81


Bujdy81
csendes tag

43 éves lett a triatlon

A harmadik helyezett Dave Orlowsky-t idén veszítettük el. Akkor még nem volt mindenkinek karbon bicaja:

"The night before the event I took a scissors and cut off a pair of blue jeans so I would have shorts with pockets to stick money in for stopping to get food or drink. I had a Marine support vehicle that was supporting three people and did not know when they would be around. There were no aid stations so my nutrition consisted of stopping at gas stations and eating Hershey bars, water, coca cola, juice. I did stop to eat at a McDonalds and had a burger, fries and shake as well as stopped at a grocery store. At the grocery store I had to park my bike outside the store and worried whether it would get stolen while I was inside getting food,"


Like the original slogan said: Swim 2.4 miles, bike 112 miles, run 26.2 miles, brag for the rest of your life!

(#90829) npera


npera
újonc

Blueboi, nem tudom megy-e a link. De ha megy, akkor az albumban legalul van egy videó. A felső kép a ReelsteadyGo-val megstabilizált videó. Az alsó meg az FPV feed.

(#90830) zetor2000 válasza Bujdy81 (#90828) üzenetére


zetor2000
senior tag

Orlowsky...
Nekem ez a név máshonnan ismerős. És nem Dave, hanem Terézia. :)

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#90831) -NoVa- válasza npera (#90829) üzenetére


-NoVa-
őstag

Avagy itt Stickman előadásában: link

(#90832) eattila válasza Jahno (#90826) üzenetére


eattila
csendes tag

MB?

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#90833) Jahno válasza eattila (#90832) üzenetére


Jahno
őstag

Dehogy. Ő rendesen elő tud adni és magyarázni. Meg nem is ködösít és nagy arca sincs. Nem véletlenül nem kerül ilyen előadós körökbe, hanem csinálja szépen magának :DD Itt most D Csabáról van szó.

Még egy kört futok esetleg régebbi anyagával is, aztán kiderül.

(#90834) blueboi69 válasza npera (#90829) üzenetére


blueboi69
csendes tag

De most ez amit a dvr rögzített vagy egy HD/4K kamera képe van stabilizálva?

(#90835) blueboi69 válasza -NoVa- (#90831) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Hogymia :Y :Y :Y :Y

(#90836) blueboi69 válasza Bujdy81 (#90828) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Uh, nem semmi. Más világ volt akkor!

(#90837) blueboi69 válasza zetor2000 (#90825) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Igen, nyilván benne van a pakliban. Van egy német srác, aki csinál drónos videokat, korábban DJI-al nyomult, de belekóstolt az FPV világába és hívott meg másokat a videoiba. Nagyon penge videokat csinál, látszik, hogy videovágás a főprofilja. Aztán az egyik fpv-s srác egy havas tájon a havassziklás folyó és egy alacsony had alatt akart átrepülni, aztán odavertea drónt. A drónnak nem lett baja, de a Gopro az leszakadt róla és nagggyon sokáig keresték a hóban... Nem lett meg :(
De amúgy tudom, hogy benne van rengeteg baleset és láttam is már az elején, hogy marha nehéz irányítani, de a simulátorban annyira könnyednek tűnt már, ritkán is vertem oda a vasat átlag repülésnél. Most meg a valóságban több idő ment el a keresgéléssel, mint amennyit repültem. Nem lett volna baj, ha nem szűnik meg a kép és ilyenkor jön jól az, ha meg tudom állítani a levegőben a drónt. Így vagy lezuhan, vagy esetleg felrepül a picsába és még magasabbról zuhan le :) De egy olyan opció, hogy addig valemennyire tartva a poziját áll a levegőben, az segített volna, mert akkor van időm lekapni a szemcsit és megnézni hol van, majd leszállni szépen.

(#90838) blueboi69 válasza blueboi69 (#90834) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Nagy valószínűséggel ez nem az fpv kamera képe, amit feljavított hanem valami más, mert picit más szögben is áll. Akkoris brutálisat dob rajta.

(#90839) -NoVa- válasza blueboi69 (#90837) üzenetére


-NoVa-
őstag

Na ezért nem árt óriási rutinnal a line of sight repülés, úgy vakon meg tudsz állni kb, addig az egy mozdulatig, amíg felhúzod a homlokodra a szemüveget. Mindenesetre alaptétel, hogy szemüvegben magasabbra/messzebbre merészkedsz kevesebb/0 rutinnal is, és nagyobbat esel.

(#90840) Bujdy81 válasza eattila (#90821) üzenetére


Bujdy81
csendes tag

Erdőben futásnál a zene nem sok mindentől foszt meg, csak:
- az erdő hangjaitól, madarak csipogásától, távoli, esőre figyelmeztető égdörgéstől, stb.
- esetlegesen másik ember zajától, ha szűk az ösvény nem árt, ha le tudsz húzódni, stb.
- állatok hangjától, nem árt, ha messziről meghallod az éppen új dagonyát találó vaddisznó családot (bár, ha túl közel mész a malackákhoz, akkor egyből meglesz életed leggyorsabb 800 gátja! :D )
- stb.

Sosem értettem, hogy miért kell zene a futáshoz! Mert még ha hosszabb távot mész és egyedül, azt megértem, de én pl. az első UltraBalaton Trail-en is el tudtam nézelődni az erdőben azt a bő 4 órát, amit a végén egyedül töltöttem.

Az már csak egy másik dolog, hogy kb. minden rendezett futáson tilos a füles, szóval ha edzés közben megszokod, akkor majd elmész egy félmaratonra és ki fogja súgni, hogy "kilégzés, belégzés"? ;) :D

(#90841) -NoVa- válasza blueboi69 (#90838) üzenetére


-NoVa-
őstag

Alap, ha értelmesen úsztatott stabil, finoman mozgó képet látsz, akkor legrissebb GoPro van a gép tetején, és hyperlapse. stabilizált a videó.

És eleve amint láthattad, egészen más kamera jó repüléshez, és más néz ki jól feltöltve szerkesztve, szóval gép tetején kamera az alap. Csak a rögzítésre kell NAGYON figyelni, látod mennyire rejtőzködőképes a földön egy ilyen kis vacak.

Aztán saját igényeknek építve a vackomon nem foglalkoztam nagyon a kereshetőséggel, de pl egy ilyennek hasznát veheted: [link]

(#90842) blueboi69 válasza -NoVa- (#90839) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Igen, igen, igazad van, én is bátrabb voltam, valahogy fel sem merült, hogy elmegy a kép. Csak nem tudom mi az oka.
Mert eddig az volt a koncepció, hogy elkezd hangyás lenni és érezni, hogy ideje visszafordulni. Ez meg azonnal eltűnt.

Viszont van esély kiírni az akkufeszt a kijelzőre? Mert úgy tűnik a nagyobb akksival sem tudok pár percnél többet repkedni és ez nekem nagyon szokatlan. Elképzelhető, hogy leesett a fesz és emiatt ment el a kép?

(#90843) blueboi69 válasza -NoVa- (#90841) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Ilyen bt-s kulcstartóm van pár itthon és már terveztem is, hogy ráerősítem. Megmondani egyik sem mondja meg hol a kütyü, de lehet csipogtatni ha bt hatótávon belül van, és mivel két működő fülem van, jóeséllyel sokkal könnyebben megtalálom a hang forrását!

(#90844) eattila válasza Jahno (#90833) üzenetére


eattila
csendes tag

Nem ismerem. :D De akkor nem is baj. Csak a pana nés természetfotós dolog miatt kérdeztem.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#90845) -NoVa- válasza blueboi69 (#90843) üzenetére


-NoVa-
őstag

Hát, azért az ilyen FM trackereknél egészen jó szolgálatot tesz, hogy vagy távolságot, vagy irányt jelezve tudsz jó irányba haladni a géped felé, és úgy 100 méteren belül már van jeled. A BT trackereknél már a tizenméteres közelség is egy nehezítés. A csöndes környék sokat segít persze a csipogó cuccokknál.

Pont ilyen BT kereső kulcstartóbigyót kapok a Samsungtól ingyen majd, megy egy Buds Live fülest, valamikor 2 héten belül.

(#90846) blueboi69 válasza -NoVa- (#90845) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Ha épp nem fúj a szél és nem megy el autó a távolban, akkor elég csendes.
Amíg nem lesz az ,hogy 20repülésből 20x visszaszállok magam mellé, addig nem is megyek máshova repülni. De lehet így sem vagyok elég óvatos. Tehát amikor már nincs olyan, hogy nyílt terepen elvesztem, akkor jöhetnek a tereptárgyak, mint bokrok, fák, aztán később esetleg valami mégsűrűbb lokáció.

(#90847) -NoVa- válasza blueboi69 (#90846) üzenetére


-NoVa-
őstag

"Ha épp nem fúj a szél"

Boba felé ha jól tudom, Januárban pont volt pár perc, amikor nem fújt a szél. Néha lehet szerencséje náluk is a füllel keresgélőknek :)

(#90848) eattila válasza Bujdy81 (#90840) üzenetére


eattila
csendes tag

Ez kiserdő. Futópályának van benne ösvény. 1.8km a nagyobb kör. mint látvány, már unalmas. Lehúzódni ritkán kell. Nekem unalmas. Nézelődni zenével is tudok. Bár én mindenhez IS zenét fogyasztok, szóval.... +ritmust ad. Egyéni dolog szerintem. És nem üvöltetni kell, szóval hallom amit kell, de rendesen kell hallanom a zenét is. A saját fújtatásomat meg nem akarom hallani :D

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#90849) npera válasza blueboi69 (#90822) üzenetére


npera
újonc

Úgy látom, hogy te egyből belecsaptál a mélyvízbe, nincs kislábujj vízbe lógatása :C

Ha a flight controller tud OSD-t és engedélyeztetve van Betaflight alatt, valamint be van kapcsolva az OSD és ki is választod a cellafeszültség mezőt, valamint az FC megfelelő lábára rá van vezetve a Vbat, akkor lesz felirat.

A csipogó igen hasznos. Nekem a BabyTooth egy erősen beta verziós boarddal van szerelve, azon nincs csipogó pad és hiába akarod beállítani a motoros csipogást, mert nem csinálja a fw miatt. Szóval azt csendben kerestem a hóban múltkor, amikor túl alacsonyról készült a powerloop és izomból belek@rtam a földbe. El is tört a kis canopy rajta, de szerencsére volt még 3 db tartalék.

Lessons learned, full gázzal nem megyünk bele a földbe.... :B

Még csak racing driver excuse sincsen (nem voltak jók a rate-ek, nagyon karcos volt a PID...), simán belevágtam a földbe. Mivel 60 gram, ezért a megrepedt canopyn túl nem történt károsodás.

(#90850) npera válasza blueboi69 (#90834) üzenetére


npera
újonc

HD-kamera képe stabilizált. Alul meg az FPV-feed, ami mereven van a vázban.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.