Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#90301) Jahno válasza zetor2000 (#90299) üzenetére


Jahno
őstag

"hogy email-t / sms-t küldjenek, hogy kéremszépen, célbaért a levél,"

Emailt/SMS-t nem tudod lefűzni irattárba és ha 3 év múlva keresik a bíróságon, akkor mi lesz? Meg egy csomó ilyen marhaság. De minnyá írok Neked okosat :-)

(#90302) Phülöp válasza Jahno (#90301) üzenetére


Phülöp
addikt

De ezért kár lefűzni mindet. Elég lenne azokat, amiket majd keresni fognak.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#90303) zetor2000 válasza Jahno (#90300) üzenetére


zetor2000
senior tag

Egy kicsit több marketing kéne ezeknek a megújuló félben lévő szolgáltatásoknak, és akkor nem lenne ennyi baj a Pósátával.
Nekem se lenne, csak a múltkor jött értesítő, hogy a 6os postán van a csomagom. Ez tök jó, hazafelé leszállok a Havannán, ott a posta, átmegyek az úton a cuccért, aztán vissza a buszra, idehaza meg letesz a ház mellett. Ja.
A kézbesítő szerintem részeg volt, mert az Üllőin a nagypostán hagyta a cuccot. Ez mintegy 40 perc kitérő volt, mert "Havannáról Havannába ugye érzed a különbséget... " Szóval buszról le, sorbaállás, mondja a néni, hogy nincs náluk, de a nagypostán. Buszra fel, 1megálló, átszállás, közben várakozás, aztán a nagypostán várakozás, mert ott is kovid van és nem engednek be, de aztán meglett a csomag, hazafelé séta, majd buszra várás, és... És ez ~40 perc kitérő, mert a kézbesítő rossz címet adott meg az értesítőn...

De ha a Póóóósta marketingben kicsit erősebb lenne, csinálhatna kis reglámszpotokat, hogy kérem XY termék módja megváltozik, és itt egy felsorolás jöhetne, hogy lehet otthonról is... meg hogy számlára is kaphatsz pénzt tőlük, meg nem biztos, hogy KP felvétel a csekkbefizetés, meg ilyenek... ehhez ráadásul nem is kéne sokat csinálni, csak 1-2 rendesen megrajzolt útmutatót kitenni a honlapra, esetleg TV ésvagy rádió szpotokat csinálni.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#90304) zetor2000 válasza Jahno (#90301) üzenetére


zetor2000
senior tag

Azt a papppírt, amin kitöltöd, hogy emailt kapol kézbesítésről, meg SMS értesítést, ha átvették / kifizették, azt én kábé visszakaptam. Lehet, csak egy részét, és a másikat nézik/őrzik a Zirattárban, de nem hiszem. Mivel egy elektronikus feldolgozó rendszerbe vitték be az adatokat. Ezt a rendszert és a bevitt adatokat kell archiválni delta té ideig, és akkor jók lesznek. Fsznak annyi papírt tárolni. Van mindenféle okos megoldás, tessenek használni.
Ne én találjam már ki a rendszerüket :D

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#90305) Jahno válasza zetor2000 (#90303) üzenetére


Jahno
őstag

Nálam is tévedt múltkor, de hát az az occsóeccerű kézbesítő, az olyan. Egyszer tényleg a másik póóóstán volt, utána meg nem. Pedig az volt a papírra írva. Ezért jobb a nyomtatott anyag, bár "'a gépbe" mindig kiderítik.. Most meg jön a zesemes, hogy vegyem át és jó lesz nekem.

Az érdekes, hogy online kitöltő izére csak úgy rátaláltam és szembe jött, de postán is emlegetik, automata is kiírja, mittomén. Szerintem ha megírják reggelente a közlönybe, akkor sem lenne sokkal előbbre :-D

Odabent az ablak mögött vannak furaságok, itt nálunk napra keresik a pakkot és négyzethálós füzetben nézik vissza, majd húzzák ki a sort. Na, az a kemény.

(#90306) npera


npera
újonc

(#90307) Sipi- válasza Samott (#90298) üzenetére


Sipi-
tag

Ez jó, holnap kell éppen tértivevényes leveleket feladnom...

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#90308) Jahno válasza Sipi- (#90307) üzenetére


Jahno
őstag

Ebben mi a szívás? Asszony kezébe nyomod és oldja meg.

(#90309) Sipi- válasza Jahno (#90305) üzenetére


Sipi-
tag

Mihogymi, online meg lehet e tértivevényes cuccot csinálni előre? És mit rakok rá a borítékra?
Ennek utána kell néznem.

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#90310) Sipi- válasza Jahno (#90308) üzenetére


Sipi-
tag

Asszony azt mondja, hogy intézzem el :DD
Másik opció, hogy elviszem személyesen és odaadom egy bármilyen (félrészeg, félkegyelmű, fogalmatlan vagy éppen normális) portás kezébe, aki aztán vagy elkavarja vagy tényleg felviszi a tanáriba a sulis jelentkezési lapot. De Győrbe akkor is kell postázni néhány papírt. :W

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#90311) Grillo válasza Sipi- (#90310) üzenetére


Grillo
senior tag

Megyek szerdán Nagycenkre, elviszem. :DDD

(#90312) Jahno válasza eattila (#90278) üzenetére


Jahno
őstag

Elég jó az elérése, csaxólok :-D

(#90313) Jahno válasza Sipi- (#90310) üzenetére


Jahno
őstag

Jelentkezési lap teljesen online is műxik, nem? Főleg így ma az utolsó pillanatban Te is, hát kösz :-D

(#90314) eattila válasza Jahno (#90312) üzenetére


eattila
csendes tag

Helyes! Csak vigyek is el! :)

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#90315) Jahno válasza eattila (#90314) üzenetére


Jahno
őstag

Nem tudom mi a jó módszer.

(#90316) zetor2000 válasza npera (#90306) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ne is mondd...
Én vettem egy Fnatic Gear Rush-t, ez egy pirosan világító "gamer" klavi. Mivel Magyarország kicsi piac, hazai kiosztással, rendes billentyűzet kevés van, ami mechanikus. Szóval az enyém is német kiosztású volt...Gondoltam, lecserélem a gombsapkákat, és kész... ahha... persze...
Kerestem Aliexpressen, de nincsen, csak a KPrepublic féle, sima szürke-bézs klasszik vonal, világítás mentesen.Kerestem egyedit, lehet rendelni ~170-200USD + szállítás, de az akkor olyan, hogy na! 105 gombsapka, uszkve 60+ezer Ft, és a klavi sehol, mert ez csak a műanyag gombok. Gondoltam, veszek egy roncsot, és akkor majd arról átpakolom. Mivel ezek mechanikusak, és rendes mikorkapcsoló van bennük, nem romlanak. Ha elromlik, kicserélik, mert lehet forrasztani. Szóval használt sincs. Akkor veszek egy tré valamit, és majd arról. A gagyikon nem ilyen a gombsapka... szóval ördögi kör. Persze akkor ott van az, hogy milyen a klavid kiosztása, mert az alsó sor egyáltalán nem sztenderd, van vagy 3-4 kiosztása, 6-6.5... széles space gombbal, meg 1-1.5-2 széles mindenféle OS meg Alt/Ctrl gombokkal, ott a Windows gomb, menü... áhh... találd ki, melyik van neked, amikor ott állsz a boltban a gagyi fölött, és tennéd a kosárba...
Aztán megtaláltam idehaza egy hirdetést, hogy CoolerMaster akármi, 30 (harminc!) forint. Azt nem vettem figyelembe, hogy 1900 Ft a szállítás az átvételi pontra, de kovid van/volt, és kellett... Mielőtt megvettem, írtam a boltnak, hogy ez mi? Jött a válasz, hogy 2 gombsapka tulképp, és az Ö és Ő betűk. Hát, egyebassza, 30ruppóért jólesz az a 2 is, még pár másik kell.
Átvettem, kibontottam, és egy fél klavira való gombsapka lett 30ruppóért az enyém (a szállítást most hagyjuk). Mivel mindegyik ilyen mechanikus ~a Cherry MX kapcsoló családra épül, a gomb kialakítása ~ugyanolyan, azaz ezé rátehető másik Cherry kapcsolós klavira. Na, nekiestem, és ~15 perc alatt lett egy olyan, ami nincs másnak szerintem. MX red kapcsolós félnémet-félmagyar klavi. A gombok nagyja magyar, de az olyanok, mint a printscreen, scroll lock, end/home, page up/down stb. ezek németül vannak, de ezeket tudom, nagyjából, melyik mi, és így nem tévesztem össze. A hazai karakterek kellettek, mert az umlautas a (ä), meg a sárfesz-esz (ß) gombok nekem nem kellettek, meg nekem kellett é á ő ú stb.
Most van.

Mindeközben gondoltam, hogy építek egyet, de nincs rendes ISO kiosztású, nagy enteres megoldás, vagy én nem találtam, nincs rá rendes gombsapka (mondjuk jópofa a full egyszínű, feliratmentes is), nincs rendes világítós... báhh.. De kell 100+ kapcsoló, ami pénz, meg idő, kell 2-3 alaplemez, nyák, vezérlő, páka, idő... KEDV! és ezek nekem nincsenek, vagy nincs egyidőben kellő mértékben valami --> nincs épített klavim.

És akkor jön, hogy Kailh, Gateron, Cherry, Razer, Outemu... kapcsoló, és melyik a jó? És akkor melyik jön be neked? És akkor foglalat vagy mentes? (ilyenkor pár mozdulat, és lecserélheted a blue kapcsolóst pl. silverre, vagy red-re, és akkor a kattogós-taktilisből lesz átmenet mentes csöndes.)
Szerencsére vannak összehasonlító oldalak (most nem linkelek be), ott tudsz tájékozódni, hogy melyik milyen, de a ~42 grammos lenyomóerő, és a ~3,5 mm-s kapcsolóút azért az olyan nem megfogható egy honlapot bámulva. Nekem nem mond sokat. Meg az O gyűrű mindegyik nyakára, mert kellhet...

Ja, bele lehet bonyolódni, de legjobb, ha veszek egy IBM Model F vagy M-et, és akkor elvagy vele megint 25-30 évig. Csak az se olcsó.

[ Szerkesztve ]

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#90317) BobaHWSW


BobaHWSW
újonc

En tegnap dolgoztam kollega cherry billentyuzeten.

Biztos en vagyok rosszul bekotve de gyuloltem. En jobban birom a szigetes alacsony billentyuzeteket mint pl a logitechem.

(#90318) Jahno válasza BobaHWSW (#90317) üzenetére


Jahno
őstag

Régebbi Dell Latitude laptopok, mellé a nagy kockás Dell billentyűzetek, most teljesen jól vagyok az új Lenovokkal. És haladok, kezdem megszokni a lapos HPkat. Csak a MAC bassza ki a biztosítékot 1 perc alatt :DD

(#90319) Phülöp


Phülöp
addikt

Boldog Sipit!

/majdnem lemaradtam róla

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#90320) -NoVa- válasza BobaHWSW (#90317) üzenetére


-NoVa-
őstag

Ez ilyen megosztó dolog, én sem bírom a magas kattogó gombokat. Egy MS Sling vagy Apple BT, és jó vagyok.

(#90321) Phülöp válasza zetor2000 (#90316) üzenetére


Phülöp
addikt

én karácsonyra vettem magamnak billentyűzetet
a boltban megtapogattam, mi van kirakva, végül választottam egy magas, hosszú lenyomású, aránylag halk, nem szigetes, noname példányt 20 euróért.
már itthon vettem észre, hogy csomagoltak mellé egeret is

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#90322) Sipi- válasza Jahno (#90313) üzenetére


Sipi-
tag

Online kell jelentkezni a kifir-en (ami meglepően jól működik, nem tudok belekötni), viszont postán is el kell küldeni. Péntek éjfélig kell feladni :)
Gondolom azért kell posta is, hogy lássák, hogy alá van írva.

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#90323) Sipi- válasza Phülöp (#90319) üzenetére


Sipi-
tag

Hmm?

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#90324) Sipi- válasza zetor2000 (#90316) üzenetére


Sipi-
tag

Persze akkor ott van az, hogy milyen a klavid kiosztása, mert az alsó sor egyáltalán nem sztenderd, van vagy 3-4 kiosztása

Múltkoriban kellett tunéziaiakkal dolgoznom. Teams-en megosztották a képernyőt. Először csak röhögtem, utána majdnem sírtam mire megtalálták a pipe ( | ) jelet. Utána én is majdnem sírtam, mert megkaptam a kontrollt és próbáltam a francia billentyűzetükön angolul parancsokat beírni. Hiába volt nálam angolra állítva, a windows náluk angolra állítva, akkor is hülye francia kiosztás volt. Q-A megcserélve, W-S megcserélve, M- , megcserélve, meg még ki tudja mi. Nem élveztem :W

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#90325) eattila válasza Jahno (#90315) üzenetére


eattila
csendes tag

En se

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#90326) qnadam válasza Jahno (#90296) üzenetére


qnadam
veterán

másik topikban arc mindenképpen meg akarta magyarázni, hogy vhs-t digitalizálni neki csak az az eszköz jó, aminek az egyik oldalán scart van (mert az jön ki a videóból is), a másik oldalon meg kimegy a kép hd-re nagyítva (mert csak ilyet kapott a conradban), majd ezt rögzíti másik eszközzel. de amikor mondtuk, hogy küldje be az analóg jelet egy öreg dv kamerába, amiből szépen kijön digitálisan, sd-ben, az nem jó, mert az úgy bonyolult.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#90327) qnadam válasza Sipi- (#90310) üzenetére


qnadam
veterán

szlovákiában Wizard át tudja venni a postán, aztán hazaviszi győrbe :))

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#90328) qnadam válasza zetor2000 (#90316) üzenetére


qnadam
veterán

én meg egyre inkább ufónak érzem magam, amiért utálom a kattogós mechanikus billeket.
igazából csak a thinkpad billentyűket szeretem, mondjuk a 20-as sorozatúakat... persze van usb-s önálló tp billzetem, de az közel nem olyan jó. van egy numpad nélküli másik, az talán jobb egy kicsit...
reményteli, hogy készült már arduinoból tp laptopgombozat - -> usb átalakító, de azért ne már...

[ Szerkesztve ]

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#90329) hobizoli válasza qnadam (#90326) üzenetére


hobizoli
nagyúr

en azokat nem ertem, akik igy 2020 korul -vagyis mar utan....- meg a DSUB only monitort akarnak hasznalni, es ki vannak fakadva, hogy monitort kell cserelniuk, mert miafasze' nincs meg analog csati egy 150-200k-s videokartyan manapsag is

most kajakra de minek is lenne? eleve van egy digitalis jel
aztan azt regen atalakitottak egy AD/DA konverzioval analogga, atmegy a kabelen, hogy aztan a monitor ujra egy AD/DA koverzioval digitalissa csinalja?
wow
mert meg a CRT monitoroknal mondjuk, hogy OK ez volt, de egy "lapos" monitornal, mar miert is lenne az?
amikor azok eleve is a DVI utan jelentek mar meg

es nem erti, hogy 15+ eves HDMI-nal oregebbel sem kellett volna monitort vennie az utobbi 5 evben sem mar, hogy akkori mit akar a 30+ eves DSUB-l mostanaban?

:U

persze, van ra adapter, de dragabb, mint amivel az a monitor tobbe kerult volna, amin alapbol van HDMI csati IS, mert akar ugyanazon gyarto es sorozat egy masik alverzios darabja tudta volna +600Ft-ert

[ Szerkesztve ]

több drón kell ;P

(#90330) hobizoli


hobizoli
nagyúr

[link]

több drón kell ;P

(#90331) zetor2000 válasza -NoVa- (#90320) üzenetére


zetor2000
senior tag

Az hogy egy mechanikus, nem jelent automatikusan kattogást.
Vannak csendes(ebb) gombok, amiknek azért van leütéskor hangja, de nem az a klasszikus "kattogó", simán az a hang, amikor a billentyűsapka, vagy a mechanika felütközik, mert ott a végállás.
Az igazán hangosak a taktilis kapcsolóval rendelkező gopmbok. Ezek félúton jelzik, hogy már lenyomtad, és amikor kapcsolnak, akkor kattannak is. Emellé lenyomott állapotban ugynanúgy felütköznek, ami extra hang.
Ezek viszont jobb gépelési és játékban jobb kontroll-t adnak, mert amikor eléggé lenyomtad, akkor érzed az ujjaddal, hogy mikor elég.

Én a hangja miatt nem választottam ilyen kapcsolóval szereltet.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#90332) zetor2000 válasza qnadam (#90328) üzenetére


zetor2000
senior tag

Igazából azokat szeretem én is, csak önállóan nem lehet kapni, mert mindig köré építettek egy laptopot, ha meg kiveszem belőle, akkor csak egy szalagkábelt kapok, vezérlést nem nagyon. És világíása sincs mindnek, ami néha nem baj, de néha meg kellene.
És nekem egy kicsit bzuis, hogy nincs rendes kiosztása, mert Fn gombokkal jön elő a numerikus rész, meg a nyilak, és a hajadismilyen. A szövegszerkesztő és egyéb gombokról nem is mesélek.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#90333) zetor2000 válasza hobizoli (#90329) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ismi hívott január végén, hogy kinézett egy gépet, megveheti?
Meg.
Átmentem, mert rendszer nem volt rajta. Cseréljük ki a régi géppel...
Táp - OK. Kamera - OK. Klavi / egér - OK-OK. Ethernet - OK. Ez mi? VGA... Ez akkor öööö... öööö.... ez nincs a gépen. Van HDMI. 1 DP. Dell Optiplex valami.
MediaMarkt (az van ott közel), vettünk egy HDMI-VGA drótdarabot ~10 ropiért (600Ft Aliexpresszen, dögöljön meg mindegyik MediaMarkt árazó bubus), és akkor így jó lett.
Végül került rá valami rendszer is.

Egy HDMI-s monitor nem tudom, befért volna e a keretben. Én azt gondoltam, hogy olyanja van, ami 1:1 ben okés, de mégsem.
Sokan még PS/2 cuccokat is használnak. Nekem meg kell a soros port is, igaz, már cisco és alcatel RJ45 felületeken, de kell...

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#90334) Phülöp válasza Sipi- (#90323) üzenetére


Phülöp
addikt

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#90335) Jahno válasza zetor2000 (#90333) üzenetére


Jahno
őstag

HDMI-VGA egy csomó más közértben van 2ezer alatt.

Én most azon gondolkozom, hogy AMD E-1en lévő Win10es OS-t valami modernebbre át lehet-e imagelni, ha inkább a driverezéssel szívnék, mint az új laptop beállítgatásával. Sok nincs, csak nyűgös, egyéni Java szirszarok, böngészőben kivételek, host file átszerkesztve, elmentett jelszavak, VPN... Aztán jó lenne ha átkerülne minden.

(#90336) Jahno válasza hobizoli (#90329) üzenetére


Jahno
őstag

"en azokat nem ertem, aki"

Múltkor próbáltam elmesélni, hogy nekem a gyárban miért jó, de még a környékét sem akartad érteni.

(#90337) Grillo


Grillo
senior tag

Na, helyzet van. Ha minden igaz, akkor 9 körül megnézem a GX8at.
Valami kiemelten fontos, amit ellenőrizzek le? Ahogy nézem, az expo számot csak szerviz állásban lehet megnézni, ráadásul ugye csak a mechanikust nézi. Meg kb. 4 kéz kell hozzá egyszerre.

(#90338) npera


npera
újonc

Ma reggel IT-helyzet volt itthon. Éppen megettem a szendómat és a műzlimből kaptam be az első kanállal, amikor asszony betoppant a konyhába, hogy most elképesztőn megszívattam és odanyomta a kezembe a laptopját.

Éreztem, hogy helyzet van.... :Y

Még korábban rájöttem, hogy asszonynak is van egy Microsoft 365 előfizetése, meg nekem is. Aztán megnéztem, hogy van családi. Akkor legyen az. Én upgradeltem a sajátomat családira, aztán asszonyét meg felmondtam. Február 4-től lejárt az övé, profit.

Az enyémbe belépve csináltam egy családi megosztást, beraktam asszonyt, hogy a Family része. Utána pedig megosztottam vele a licenszet. Minden rendben is volt, de ma reggel kiírta neki a rendszer Word alatt, hogy 3 nap múlva erősen le lesz korlátozva minden és újítsa meg a licenszet vagy használjon másik licenszet.

Mivel közben egy tantervvel kapcsolatos doksival dolgozott volna, ezért nem volt igazán hangulatban, hogy most kelljen technikai problémákba ütközni.

Gyorsan félreraktam a műzlit, bekapcsoltam a gépemet és megnéztem, hogy mi a rák van. What the crab is, ahogy a művelt angol mondaná...

Kiderült, hogy most már elérhető volt egy gomb, ami korábban még nem. Hogy ténylegesen megosszam a licenszet. Amíg az övé még ment, addig ez a gomb nem jelent meg nekem. Gyorsan megnyomtam és kábé 2 percen belül jött méjl, hogy kapott egy csomó Skype beszélőidőt, aztán eltűnt a figyelmeztetés Word alatt, hogy lejárt a licensz.

Utána meg tudtam enni a műzlimet is! :C

Igazi IT-expert lesz belőlem, nagyon kifenem magam itt :B

(#90339) Jahno válasza Grillo (#90337) üzenetére


Jahno
őstag

Azt hittem már rég megvetted. Fene sem bírta kibogozni. Én bátor voltam, rendeltem Fujira Canon adaptert. Természetesen a legolcsóbbat, amit senki nem próbált ki, de mindenki megmagyarázta, hogy úgyis szar lesz :DD Próbáltam megírni, hogy mire kell, de ami ennyire kiesik a gondolkodásmódjukból azt esélytelen, hogy felfogják.

Megnézni? Passz, annyira más mindegyik, hogy jó ég tudja. Most mondjak olyan egyértelműt, hogy a gombok működnek-e? Igazából ami ennél zűrös bír lenni, az a mutatóujjnál lévő tárcsa. Az szokott 2-3 értékkel nagyobbat ugrani, vagy egy helyben állni, vagy egy irányba tekerve ide-oda kilengeni.

Sokan kérdezik, hogy mit nézzenek meg, de biztos van olyan amire én sem gondolnék, vagy nagyon gépspecifikus. Sok kezdő pár hónap után pánikol be mikor obiban dolgozik a stabi, vagy kikapcsolva kotyog a gép, vagy egyik Sigma kicsit hangosabb, mint egy teljesen más Canon. Nahát. Ezek is ilyenek.

(#90340) npera válasza zetor2000 (#90316) üzenetére


npera
újonc

Igen, tegnap este néztem rivjúkat. Van pár kombináció.

Most egy olcsó Cherry KC-1000 van. Fekete, "101-gombos" (meg pár extra gyorsgomb, ami nem hat meg). Bár svéd kiosztás, de mivel vakon gépelek, ezért nem hat meg túlságosan. Mindig van SWE, EN és HU beállítva, aztán ha eltalálom, akkor megfelelő betűk jönnek.

Nem túl csendes a billentyűzet, de nem is kiemelkedően hangos. A gombok viszonylag laposak, de jól nyomhatóak.

Ha asszony aludni akar, én meg még gépelek, akkor viszont szokott jönni feedback, hogy túl hangos vagyok.

(#90341) Jahno válasza npera (#90338) üzenetére


Jahno
őstag

Én kicsit szívtam a Diginettel, TVbe folyton másik HDMIt kell dugni, ide-oda mennek az átalakítók a szobában és laptopról nézünk TV-t. Lassan jó lenne kibogozni, néha azért idegesít.

És most lesek leírást, hogy milyen merevlemezre hajlandó felvenni a TV, mert formázást nem ajánlja fel, aztán meguntam a kísérletezést. Elsőre nagy lazán bedugtam egy pent, nem műxik. Aztán 5. kihúz-bedugnál már kicsit morcosabb lettem.

(#90342) JonesC


JonesC
csendes tag

Én ezeket a sima 2000 forintos Genius és társait szeretem, amikben puha a nyomásérzet.

(#90343) Jahno válasza JonesC (#90342) üzenetére


Jahno
őstag

Egy ideje nem láttam Geniust, de az sokszor nem puha. Vagy csak simán vacak :-D

Mondanám, hogy sok Fujitsu volt jóféle puha, de azt meg ki tudja hányan ismerjük, nekem is alig pár darabom van.

(#90344) blueboi69 válasza npera (#90338) üzenetére


blueboi69
csendes tag

A következő szinten már úgy oldod meg, hogy közben megeszed a műzlit is. :DD

(#90345) Sipi-


Sipi-
tag

Tegnap este jól kitaláltam, hogy reggel lerakom a fiam a sulinál, leparkolok a kocsival és gyalog egy körben elviszem két suliba a jelentkezési lapokat, utána DM és posta és úgy érek vissza a kocsihoz (kb. 1 órás és kb.4 km-es körnek becsültem előre). A parkolásig jól is ment minden, Lónyay utcában tökéletesen leparkoltam. Elindultam az egyik sulihoz (kb. 1-1,5 km, 15 perc séta). A Kálvin térnél kezdtem sejteni, hogy ezt elb@sztam, a Múzeumkertnél már tudtam is (főleg, hogy minimum 5-6 nagy szabad parkolóhely is volt). 25 perc múlva értem vissza a kocsihoz, mert a tervet módosítottam arra, hogy az egyik suliba gyalog megyek, a másikba meg kocsival, akkor is ha fél órát kell parkolóhelyet keresni. Rohadt hideg volt, legalábbis szimpla farmerban a lábam megfagyott. :Y

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#90346) Sipi- válasza Phülöp (#90334) üzenetére


Sipi-
tag

Köszi :R

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#90347) eattila válasza Jahno (#90343) üzenetére


eattila
csendes tag

Fujitcuk jók voltak! Volt egy amelyiken kerek volt az ecs gomb, az fasza volt. Igaz annak már 20 éve kb.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#90348) Jahno válasza eattila (#90347) üzenetére


Jahno
őstag

Na, ebből a fajtából mentettem magamnak és van USB-s verzióm, szóval az lehet nincs 20 éves. Ellenben szép nikotinsárgák.

(#90349) Jahno válasza Sipi- (#90322) üzenetére


Jahno
őstag

Működik? Gyanús, mert pár hete a közelébe engedtek :DD

(#90350) Sipi- válasza Jahno (#90349) üzenetére


Sipi-
tag

Jaja, pár nap múlva belépve is megvoltak ugyanazok az adatok, nem böngésző cacheből jött :)
A belépési oldal megtalálásához kell csak diploma, mert az idiótán van megcsinálva (.../egyeni, de utána a ../Egyeni/... oldalra dob, de ha a .../Egyeni oldalon akarok belépni, ott nem jön be semmi. Google meg csak az iskolai loginoldalt találta meg, levélből kellett a pontos urlt előkeresni).

https://www.ferfiakonyhaban.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.