Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53068) #79335424 válasza air (#53064) üzenetére


#79335424
törölt tag

Ezt most komolyan kérdezted? Már az előző válaszod sem volt számomra kerek, ezért leírom, hogy nálam mik a lehetőségek. Van egy CNS GlobeHD navim. Ebben van transzmitter, kékfog , mikrofon és megfelelő szoftver. A telóról mindent átküldök kékfoggal (ez választható opció az S2 beállításaiban). A PNA pedig rákeveri a navi hangját és kiküldi a transzmitteren. Hívást, médiát, mindent! Ha aktiválom a telefon funkciót, akkor a hívásokat a PNA -n is tudom kezelni. Konkrétan hotelt hívtam a naviról a POI -ban szereplő telefonszámra bökve. Sajnos, ilyenkor nem tudja lekeverni a zenét, amikor a navi mond vmit, de ha a zenét is a PNA lejátszója adja, akkor igen. Ezt csak azért írtam, hogy lásd, a média is ki tud menni kékfogon, nem csak a hívás.
A kérdésedre válaszolva, sztem az összes dzsunka, szivargyujtós FM transzmitteren van jack bemenet, külső eszközhöz. Én egy német benzinkúton vettem egy kis transzmittert, amin kis madzag van, jack dugóval (mint egy fülesen). Adtak hozzá egy szivargyujtós tápot és tud két ceruzaakkuról is menni. Sztem bármelyik kínai piacon beszerezhető. Csináljak róla képet? De ezek a transzmitteres megoldások nem sokat érnek, mert az adóteljesítmény jogszabályban korlátozott. Pikk-pakk elnyomja egy erősebb adó, vmi közeli frekvencián. Ezért írtam a Dension -t. Arról több ember is pozitívan nyilatkozott.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.