Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
-
tomi0816
tag
Sziasztok!
Titanium Backup-al letörötltem néhány gyári appot (pl: UEFA, WhatsApp, stb.) és néha ha újraindítom a telefont akkor újra ott vannak és újra le kell őket törölni...
Ez miért van? És hogyan lehet megoldani? -
NGA
addikt
válasz R2D20208 #15249 üzenetére
Nekem csak 1 igényem lenne: Smooth oprendszer. Ipad-ot nem veszek, mert nincs sd kártya bővithetőség, és WinRT-re egyenlőre nincs pénzem. Igy maradt az Asus alternativának. Ez azért optimalizált valamennyire, jók megtervezett cucc. De milyen lehet egy 1 magos 512 ramos alacsony felbontású valami? Belegondolni is rossz :-)
-
xSide
őstag
válasz tomi0816 #15252 üzenetére
A gyári romod tartalmaz egy system/preload mappát ahol ezek megtalálhatóak.
Root nélkül nem tudod megakadályozni az újra településüket pl. gyári állapotra állitáskor.
Ha TB-vel ezek is mentve lettek, azért is visszakerülhetnek ha használod a visszállitás opcióját.
Alkalmazáskezelőben utólag törölhetőek, de mint irtad újra ott lesznek indítás után.
Tehetsz egy próbát a teló Beállitásoknál lehet benn van a pipa az automatikus helyreállitásnál.[ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
Sziasztok. Viberrel kapcsolatban lenne kérdésem amire nem találtam egyértelmű választ.
Ha az egyik fél wifin van és hívja a másikat Viberen keresztül aki mobilneten csatlakozik, akkor a mobilnetes mennyi adatmennyiséget használ? Ugyanannyit mintha ő hívott volna?
Köszi.
-
Balinov
titán
valaki feltenne nekem valahova a flickr telepito apk-jat? valamiert N7-re nem engedi a Market leszedni.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Buster17
addikt
Van egy játék (world at arms) amire csomo pénzt költöttem és most ujre kelet pakolni a dridot letöltöttem a játékot és minden elölről kezdődik!? Pedig a profil ugyan ez még be is regisztáltam de most minden full nulla. Megőrülök
Mi a teendő ilyenkor?
-
Balinov
titán
-
tomy86
addikt
válasz Buster17 #15259 üzenetére
Miért ne kezdődne újra? A játékállást a telefonodon tárolja, ha újra rakod a rendszert, akkor minden adat ugrik. Legközelebb fr vagy rendszer újrapakolás előtt root és adatok mentése Titanium Backupal vagy MyBackup (Root)-al.
(#15261) Buster17: ja, hogy a játékot is meg akarja újra vetetni veled? Na az már gáz.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz bkercso #15235 üzenetére
Akkor szép sorban:
"- ugyan az az alkalmazás az egyik gépen kiváló, a másikon sok hibát produkál"
Talán írni kellene a fejlesztőnek, mert nem tud 2 millió telefonra fejleszteni. Bár gondolom mindegyikből kéne otthon tartania egy darabot, ahogy ezt már valaki előadta egy másik topicban."- frissítenek egy alkalmazást, új funkciót kap, mire az eddig jól működő funkciók hülyéskedni kezdenek"
Előfordul, szintén írsz és javítja. Ez asztali alkalmazásnál is előfordulhat, meg bárkivel, aki már programozott Hello Worldnél komolyabbat. Gondolom más rendszeren még nem találkoztál olyan programmal, amiben voltak hibák. Hiszen mind tökéletes." fagy az android (nem gyakran, de akkor is)."
Baromság, nekem még egyszer sem fagyott a 1,5 év alatt. Esetleg a gyártó barmolt bele a romba, vagy szimplán szar a készülék, semmi köze az androidhoz."a tárcsázó ékezetes nevekre nem keres, ezeket a telefonkönyvből kell hívnom"
A Sony gyári tárcsázója pl. keres. Meg letölthetsz olyat, amilyet akarsz, van jópár a playen, ettől jó a nyílt rendszer."- java alapú az oprendszer, így fölöslegesen sok erőforrást fogyaszt"
A rendszer maga C alapú, a programok már a Dalvikon keresztül javasak, ennek viszont semmi köze az erőforrásokhoz."- minden este eldobja a mobilnetet. Az előző (Symbian) nem csinálta, így nem a szolgáltató hibája."
Ez szintén a készüléked hibája, nem a droidé. Az enyém nem dobja, meg egyik ismerősömé sem." Excel 2010-ről hasonló a véleményem, azt 2010 óta használom."
Ez fogalmam sincs hogy jön ide, de nekem még az Excellel sem volt gondom, bár keveset használom és csak alap dolgokra így véleményt nem mondok róla.(#15241) NGA: A Play értékelései néha érdekesek. Van mikor valami ótvar alpha rommal értékelnek, hogy nem indul az app. Máskor olyanért húznak le, ami benne van a súgóban, ha elolvasná látná stb.
Persze vannak problémák, de az értékelések között is vannak baromságok bőven.
[ Szerkesztve ]
-
tarnagy
aktív tag
Köszönöm, időközben megtaláltam a fentebb ajánlott Voice Speed Dial-t, amely tökéletesen tudja, amit kívántam: rámondom a nevet, amit társítani akarok egy személlyel vagy éppen az alkalmazással (!) és megy mint a karikacsapás! Ez benne a jó, hogy mondjuk egy bonyolult nevű applikációt hívhatok "Izé-kettő"-nek is, bejön...
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
tarnagy
aktív tag
válasz spuros #15255 üzenetére
Én azt hiszem, az teljesen nyilvánvaló: ha wifi, ha nem, az adatforgalom azonos. Másképp nem is lehetséges...
Az androidos vitához:
Nekem Motorola Defy készülékem van, s annak topikján kiveséztük ezerszer,hogy a Defy és Defy között is erős különbségek vannak az alkalmazások használata terén, bármily meglepő. (Hát még a főzött ROM-oknál!)
De fagyni még ezt sem láttam, legfeljebb akadozik némely applikációnál. Azt el is dobja az ember.[ Szerkesztve ]
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Ismertek valami jó pdf-s progit, ahol tudok a pdf-be írni?
Ezpdf reader nem jó, mert ott csak kis note-t lehet betenni, vagy textboxot de azt meg mindig rajzolgatni, meg kerete is van nem a legszebb/ leggyorsabb.
Olyan pdfek vannak, hogy csak ki kell tölteni az üres helyeket... oda írnám be a dolgokat. Szóval nem regényeket írnék, hanem csak 1-2 szót.
Előre is köszi!
Üdv.:
pacman(#15276) Balinov: Még nem néztem de lecsekkolom Köszi a tippet!
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz pacman789 #15275 üzenetére
a gyari Adobe Reader-t probaltad, mintha tudna ezt...
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
ch003067
addikt
Sziasztok !
Androidra nincs olyan Plants vs Zombies verzió, mint iOS-re van ?? Hétvégén ott ingyenes volt, haver letöltötte, és látom, hogy abban rengeteg új dolog van az Androidhoz képest ( új növények, kiegészítések, játékmódok, miegymás...)
-
LonGleY
veterán
-
scream
veterán
Akciósan megvettem a SwiftKey-t, de sajnos mivel sehogy sem tudom kitörölni/eltüntetni a fogalmam sincs hol tárolt megtanult szavakat (újraraktam az egész telefonomat miatta,de akkor is ott vannak), így nem tudom rendesen használni
Valakinek valamilyen ötlete, hogy hol tárolhat a telefon ilyen library-kat? (Akár SwiftKey-es, akár gyári billnek, vagy akár azt amit a Google állít vissza) Kezdek megőrülni miatta ...
-
LonGleY
veterán
válasz scream #15293 üzenetére
SD kártya / Android / data / com.touchtype.swiftkey
..ha nem tévedek, itt találhatók a letöltött és user szótárak.
#15295: Ahm.. talán a belső tárolón is kell lennie egy hasonló adagnak valahol. Root hozzáférés hiányában én offolom a kérdést. És annyira be sem jött a bill, úgyhogy legközelebb majd akkor foglalkozok vele, ha programból tud adatbázist törölni, exportálni. :]
#15296: Nincs alapból; az update-kori törlésről nem tudok, annyit nem használtam. Esetleg a hivatalos fórumát lenne érdemes ilyenekkel bombázni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest