- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
fatal` #148464 üzenetére
Jó, nos, nyilván nem lehetek tisztában azzal hogy te tisztában vagy vele, azt a részt inkább neked is (meg neki is) szántam. Dehát most szégyen vagy nem ezek a hibaelhárítás szempontjából száraz tények csak, csak nem mindegy melyik feléhez fordul majd vele, mert ezzel hiába kopogtat a rádiónál..
-
HoTaZo
addikt
válasz
fatal` #148382 üzenetére
Somatom jól írta, kamionhoz kevés a Waze.
iGo Primo fut nálam is egy WinCE-s készüléken, de a Huaweien tesztelek egy NextGenes változatot, ami jó is lenne, ha ezt a hang gondot meg tudnám oldani.
Eddig a kamion fejegységen, ami androidos, egy alap Tunein alkalmazásra tudtam wi-fi vel tolni a netet és kedvenc rádió csatornáimat hallgatni a Tuneinen, de ezek egy ideje "Adatfolyamat jelenleg nem elérhető, kérjük próbálja meg később." üzenetet dobnak, más adók működnek. Volvónál frissítették, de az is alap.
-
Somatom
veterán
-
lovi27
addikt
válasz
fatal` #146289 üzenetére
Semmit nem szólnak hányszor aktiválsz, mert ha jól csinálod csak a komputerrel társalogsz.
Amikor a hardver token után ügyintézőnél regisztráltam az alkalmazást 3 adatot kaptam:
- egy 8 számjegyű azonosítót
- egy 8 számjegyű PIN kódot
- és egy szintén 8 számjegyű helyreállítási kódot
Ezek kellenek az ügyintéző nélküli meglévő regisztráció újraaktiválásához.Arra figyelj, hogy a kezdő oldalon ne a magát kínáló Regisztrálok helyre bökjél, hanem a kis ablak bal felső részén a Szép napot, Ügyfél vagyok üzenetek alatt lévő Regisztrált már? kérdésre. Ha erre nem a kamerához kér engedélyt QR kód olvasáshoz, hanem az azonosító kódodat kéri, akkor jó helyen jársz. Ezután küldi az SMS megerősítő kódot. A többi meg már értelemszerűen történik.
-
mobilizmo
Topikgazda
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
fatal` #146283 üzenetére
Egyébként adatvédelmi szempontból elég gáz lenne, ha 2020-ban ezt kereskedelmi forgalomban lévő app-al meg lehetne csinálni. Utoljára kb. 4 éve ment még így. Egyébként teljesen üzemszerűen működik az ügyintéző nélküli aktiválás is. Sőt ha van windows pc-d, a telepített banki program is tud aktiváló kódot adni. A hívogatás meg kb. 5 perc.
-
g_g_g
őstag
-
törölt tag
válasz
fatal` #47414 üzenetére
Az egérkezelési probléma nem olyan katasztrófa, én símán el voltam vele. Vezetékes egér kell, az nem merül le a nyomvatartástól.
A miniPC -knek kicsit más a megjelenítési módjuk. A kernelben felül van bírálva a forgatás. 9:16 , 90fokkal elforgatva. Az Arkanoid eleinte torzítva (széthúzva) jelent meg. Aztán definiáltad a fekvő módot és akkor már csak állóban jelent meg.
IIII:
Kérdezz rá a topikjában, vagy írj egy mélt Tamásnak. Biztos fog segíteni. Nálam mindenhez megvan a jogosultsága a Robotnak, így ilyen jellegű problémák nem jönnek elő. Szóval én csak azt tudom megnézni, hogy nem -e valami Robot -bug miatt nem fut le a parancs. -
törölt tag
válasz
fatal` #43839 üzenetére
Igen és más fórumon is olvastam, hogy eltűnt. A Google úgy döntött, hogy a G+ szempontjából nem előnyös az egyének megkülönböztetésének jelenlegi módja. Mindenki kapni fog egy számot. Különösebb változás nem fog történni, csak ezentúl nem névnapunk lesz, hanem számnapunk.
-
Bozek
nagyúr
válasz
fatal` #41152 üzenetére
Te kérdezted, hogy mi az, amit Automagic-ben nem lehet megcsinálni, míg Tasker-ben igen. Viszont a válaszaidból annyi jön le, hogy amiket Te használsz, azokat mind a kettő tudja. Így pedig nem épp célszerű kijelenteni, hogy az is megfelel a célnak.
Amúgy meg az egyszerűsége is megkérdőjelezhető, mert a változó darabokra szedése csak a "List split(String s, String pattern)" paranccsal lehet. Ez egyszerű? Jó, igaz, hogy csak be kell írni, de azért Tasker-ben ez átláthatóbban meg van oldva.
-
Bozek
nagyúr
válasz
fatal` #41145 üzenetére
Jó, ez okés. De azért ott szenvedni kellene a lista sorba állításával, a Tasker meg alapból tudja. Először, amíg nem tudta, néha olyankor is jelezte az eredmény változását, amikor nem történt semmi, csak a sorrend cserélődött meg.
Amúgy akkor még egy kérdés: mennyire vannak az Automagic-hez kiegészítő alkalmazások? Mert azért Tasker-hez van elég sok, én például az AutoNotification-t is használom. Bár most V-re várom a 4.3-at, mivel az értesítés elkapása nem megy 4.1.2 alatt.(#41147) air: Soha nem volt vele bajom, pedig általában oda raktam TB-vel. Mi gond lenne vele?
-
Bozek
nagyúr
válasz
fatal` #41091 üzenetére
Akkor csinálj Automagic-ben egy olyant, hogy egy megadott weboldalt (m.onlajnok.com) percenként letölt és kiszedi belőle az eredményeket. Ha változás van, akkor egy felugró ablakban (ami mindig legfelül van) ezt jelzi is rezgés kíséretében. Fontos tudni, hogy az oldalon néha ugrálnak a meccsek, szóval nem mindig ugyanabban a sorrendben vannak egymás után.
Esetleg még csinálhatsz belőle alkalmazást is, amit akkor is lehet futtatni, ha nincs fent az Automagic.(#41123) Somatom: Milyen külső alkalmazást akarsz használni vele? Kipróbálom, ha leírod. Csinálok egy APK-t az App Factory-val, aztán feldobom valahová.
(#41133) air: Mondjuk TB-vel be lehet rakni oda olyan alkalmazásokat, amiket akarok, így azt a helyet is ki tudom használni. Vagy a dalvik-ot helyezem át.
-
válasz
fatal` #41091 üzenetére
Nem tudom, mivel meg egyiket sem kezdtem el hasznalni, csak korabbi, mas tapasztalatok alapjan mondtam, nem egyszer volt mar, hogy valami egyszerubb progit kezdtem el hasznalni egy bonyolult helyett, darabig jo volt, aztan akartam valamit amit az nem tudott s csinalhattam meg mindent ujra a bonyolultabban.
Egyelore nincsenek nagy igenyeim, csak olyasmi amiket a Profile Scheduler is tud, csakhogy attol neha lehal a telefonom, nem tudom miert. -
LonGleY
veterán
válasz
fatal` #41023 üzenetére
Az aztán a kényelem... Mennyivel jobb, mint helyileg titkosítani? :Đ
Különben sem volt egy szavam sem, ezek Bozek aktuális frusztrációi.
Felőlem úgy ültök a brokiba és osztjátok felhőbe, ahogy akarjátok. :]
(A példát csak azért vetettem be, mert sajnos találkoztam ezzel egy
saját adatait szintén rendkívül felelősen tároló ügyfélnél ilyennel. :s :Đ) -
törölt tag
válasz
fatal` #40802 üzenetére
Amíg beleférsz a napi keretükbe... A Chrome kiegészítőhöz viszont már kell.
Richee:
Nekem az Avast van telepítve. Elégedett vagyok vele és semmilyen lasulást nem tapasztalok. De csak az egyéb funkcióit (telókeresés, lezárás, tűzfal, hívásmanager) használom, a vírusokkal kapcsolatos funkciók ki vannak kapcsolva. -
freemanone
addikt
válasz
fatal` #39961 üzenetére
Számomra rém idegesítő, mert ha pl telefonon akarok mobilbankozni, egy agyrém az egész. Nem marad memóriában az app, ha átváltasz rögtön kilép.
Fellépsz a webes oldalra, user név beír, elindítod az alkalmazást, pin kód megad, kérdésre válaszol (ez volt-e az a zászló amit a regisztráláskor mutattunk, képpel illusztrálva, igen/nem), kód generálására rábök, kód megjegyzése (8 szám), vissza a böngészőbe, kód beír, majd be is léptél.
Ez után pedig ha utalni akarsz, vagy bármilyen aláírással járó műveletet végezni ismét szükséged van egy kódra, amihez el kell játtszani a fent leírt műveletet...
Az ünnepek után megyek tokent kérni a bankból, mert a mobilapp idegőrlő.
A romcserével, factory resettel járó visszaregisztrálási folyamatról nem is beszélve... -
petipetya
nagyúr
válasz
fatal` #39991 üzenetére
Ha nem kell a géphez illeszteni a fizikai tokent, akkor visszaszívom a kijelentést.
Úgy emlékeztem, hogy anno a számlám nyitása során a fickó ilyesmit mondott - valószínűleg az valami régebbi modell lehetett.
Ám így is csak telefon lopás esetén látom értelmét. Nálam csak egy újabb eszköz lenne, amit folyton keresgélnem kellene. Sőt ha nem vinném magammal, akkor nem is tudnék utalni - pedig ez előfordul időnként.
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
fatal` #39961 üzenetére
Megbízható az alkalmazás. Eszembe sem jutna fizikai tárgyként használni valami mindennel inkompatibilis szart.
Miért kéne személyesen bemenni a bankba? 6-7 éve vagyok náluk, és eddig csak egyszer mentem be személyesen - amikor megnyitottam a számlát.
Nálam eddig két gyári beállítások visszaállítása történt, amióta a mobiltokent használom (mivel jött két android főverzió frissítés), így mindkét esetben újra kellett regisztrálni.
Ám mindez intézhető telefonon keresztül is. Persze szükséges hozzá a cib24 azonosító és pin kód, mert anélkül szóba sem állnak veled.
-
válasz
fatal` #39961 üzenetére
Cib mobiltoken rendesen működik, TB-vel mentve cm 10.2 -> cm 11 -> cm 10.2 rom csere esetén sem volt gond, factory / data / dalvik /cust wipe, system format után is működött.
TB mentés másik telefonra felrakva viszont nem ment, gondolom imei vagy valami más állandó számhoz (nem az android id-hoz, TB szól hogy változik) kötődik. Egyszerre csak egy tokened lehet, ha újat regisztrálsz, akkor a régi nem fog működni.
Eleinte is tartottam tőle, de eddig még nem volt vele gond. Belépéskor és minden pénzmozgáskor új kódot kell kérni tőle, képernyőzár feloldása után újra be kell jelentkezni a programba.
-
LonGleY
veterán
válasz
fatal` #39828 üzenetére
Megtaláltam a Play-en: BetterBatteryStats
Mennyiben különbözhet tőle az ingyen lekapható xdaedition?Bozek: Igen, ez a terv. Aztán világuralomra törünk.
Csak ez a fránya titkosítás ne lenne... :] -
LonGleY
veterán
válasz
fatal` #39813 üzenetére
És vajon frissít is? Mert az egy dolog, hogy a képek megmaradnak, míg nem uninstallálod.
A Sync.ME-t sokkal egyértelműbb használni, nincs annyi félrevezető opció (amik fele amúgy sem működik). A művelet végeztével legyakható a program - innentől fogva ha új rendszert pakolok, akkor sem kell többet a képekkel foglalkoznom... ennyi előnye van a címtárazásnak. Annál a pár ismerősömnél ha úgy érzem, lecserélem akár manuálisan is a képet. :]
-
LonGleY
veterán
válasz
fatal` #39801 üzenetére
Neeeem! Az már már nem jó. Soha nem is volt az mondjuk, mert nem rakta be a képeket a címtárba, csak telefonon szórakozott valamit.
Sync.ME vagy Contact Picture Sync
Mindkettő működik. Én az elsőt használtam legutóbb, air az utóbbit.
-
helixP
nagyúr
válasz
fatal` #38665 üzenetére
Igen, köszönöm, én is erre tippeltem...
Komi28: Nekem a Knock²+ V2 // Notifications- jött be nagyon, rengeteget kerestem, de minden cserben hagyott. Ez egyelőre nagyon jól és megbízhatóan megy, pluszban kellően paraméterezhető.
-
S e t h
nagyúr
válasz
fatal` #38620 üzenetére
Kezd ez alakulni, tegnap este felvittem egy rakás eseményt a Business calendarba, viszont másik google calendaros fiókat jelöltem meg, szinkronizálást is beállítottam, ennek ellenére az alternatív google calendarban nem mutatja a felvitt eseményeket, csak az alapértelmezett google calendarban, érdekes, lesz még vele munka, köszi a segítséget!
-
S e t h
nagyúr
válasz
fatal` #38615 üzenetére
Akár jó is lehet, köszi, viszont még sem olyan egyszerű, vagy én vagyok laikus.
Megoldható az vhogy, hogy minden napra 3-4 embert akarok felvinni, nem óránkénti lebontásban, hanem mint ahogyan a névnapok megjelennek,felsorolásszerűen és egymás alatt jelenítődnének meg a nevek?Talán nem is a fórum témája, viszont egy ilyen naptárat akarok integrálni a rendszerbe, amit bármikor elérhetek a telefonról is.
Hasonló elrendeződésre gondoltam, kérdés, hogy akkor maradjak-e egy ilyen külön táblázatnál és felejtsem el a google integrációt, vagy be lehet állítani a google calendart is hasonlóra?
naptár
Most próbálgattam egy kicsit, vittem is fel a neveket, de sajnos csak eseményként tudtam és egymás alá nem, aminek köszönhetően, mivel egymás mellé kerültek a nevek, így alapból a naptár nézetben nem is láthatóak, csak az első név, ha megnyitom akkor oké, de sajnos ez nekem kevés. -
törölt tag
válasz
fatal` #38295 üzenetére
Hát a stabil OpenOffice megjelenésére vártam, fent van egyébként a Google sajátja is, sőt a Kingsoft Office is
Erről olvastam, hogy nagyon profi cucc, de 3k-t azért sajnáltam volna
Meg ugye nekem az is a célom, hogy a Word 2013-as dokksikat tudjam szerkeszteni táblán is. Ja igen vártam az MS O365 androidos verziójára is, hogy megcsinálja N7-re, de még nem jött el a pillanata...
(#38302) fdisk: Hát mióta megvettem a régi el is tűnt
-
bacus
őstag
válasz
fatal` #34120 üzenetére
Biztosan igy van, de én másképp ébresztek. Nem küldözgetek sehova WOL packeteket, nem kell hozzá semmilyen (mobil) app sem.
Amikor létrejön a vpn kapcsolat, akkor a router (attól függően, hogy milyen felhasználó lépett be hozzá), inditja a megfelelő gépet. Azaz a router küldi ki csak a belső hálózatra a WOL packetet.Egyéb előnye, hogy a gépeket át lehet helyezni, kerülhetnek új eszközök a hálózatba, a működést ez sem zavarja. Elhiszem, hogy más router is tud ébreszteni, akár még igy is, nekem ez vált be a legjobban, mert vpn szerverként és kliensként is működik, tudok scripteket irni, felprogramozhatom akár több wan kezelésre is, kempingezésnél ilyen eszközzel osztom a mobil internetet, ahol pl az online filmeket vagy a youtube-t a kemping (egyébként minősithetetlen) netje felé terelem, igy a gyerekeim nem használják el a fizetett forgalmat, stb, szóval legkevesebb, hogy még fel is tudja ébreszteni a gépet.
-
bacus
őstag
válasz
fatal` #34113 üzenetére
Aki szeretné távolról ébresztgetni a gépét, annak előfordulhat, hogy routert kell cseréljen. Én mikrotik routereket használok, nem nyitogatok portokat hanem a vpn kapcsolat létrejöttekor ébresztem a megfelelő gépet. Ez bevált, mindig működik, több gépet is külön tudok ébreszteni a hálózaton. Igaz egy ilyen router nem tplink árban van. :-(
-
LonGleY
veterán
válasz
fatal` #34048 üzenetére
Jaja, hát, más a felhasználási igény. Nekem nem baj az ilyen jellegű ömlesztés.
A funkció viszont, hogy bekapcsolom a gépet és a már rég elfeledett, de korábban készenlétbe pakolt torrentek elkezdenek csorogni, megfizethetetlen. :]
De majd felnyomorgatok megint WebUI-t is, és rendesen kipróbálgatom.
-
LonGleY
veterán
-
LonGleY
veterán
válasz
fatal` #34039 üzenetére
Egyszer már leírtam, hogy miért nem jó a WebUI: nem megy offline, így pont az eredeti célnak nem felel meg (böngészgetsz pár napig csak a telódon, összegyűjtesz pár torrentet, majd ha a géped legközelebb bekapcsolod, egyből szippantsa a cuccokat). Az, hogy menet közben távolról tudom pausolgatni a torrenteket, nem érdekel. Ha mégis, max belépek TeamViewer-el. De itt ugye az kell, hogy úgy pakolj torrentet, hogy a gép nincs bekapcsolva. És nem RSS-el.
Ha folyamatosan használnék BitTorrent Sync-et, vagy ha a Dropbox már képes lenne a custom mappák szinkronizálására mobilon is, akkor még egyszerűbb lenne a dolog: a böngészőből egyből a megosztott mappába menteném a torrent fájlt. Ennyi. Ennél egyszerűbb módszer nem hiszem, hogy van. Most még kell hozzá egy kis fájlböngészés (nálam)... Na, bumm. Ez a fenti programok alkalmazásával/fejlődésével már csak egyszerűsödhet.
-
-
dzsidzsas
tag
válasz
fatal` #31116 üzenetére
Ez, nem megfelelő hozzáállás volt, nem mindenki olyan nagy zseni, mint .. na mindegy. A Play tele van olyan ígéretesnek tűnő programmal ami az adott problémára megoldást nyújt, majd amikor letöltöd, rögtön telepít 2-3 másik általad nem kért programot, ez is egy fajta vírus. Zoner AntiVirust használok, eddig az összes ilyet megfogta.
-
air
nagyúr
válasz
fatal` #30668 üzenetére
Akkor légy kedves elolvasni az eredeti kérdést!
Tabletre vonatkozott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Le Mans Ultimate
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Futás, futópályák
- Házimozi haladó szinten
- Parkside szerszám kibeszélő
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged